Στο γραφείο Βούτση μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Zητούν τη συμπαράσταση του Κοινοβουλίου
Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νίκο Βούτση, επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας (LGBTGI) προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα με το οποίο
ζητούν τη συμπαράσταση του Κοινοβουλίου και την ενεργοποίηση όλων των θεσμικών φορέων, ώστε να διερευνηθεί ο ρόλος και να καταλογισθούν ευθύνες φυσικών προσώπων και αρχών για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Συρίγος και ο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας.

loading...

3 thoughts on “Στο γραφείο Βούτση μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

  1. Να κυτταξει να απολλυμανουν εκει που καθησανε τι πιασανε και τα σχετικα….ξερεις απο αυτους οι περισσοτεροι ειναι οροθετικοι΄΄΄΄ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ? ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΣΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΛΥΤΑ

  2. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ-ΤΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ-ΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.