“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Θα σας παραθέσω απλά κάποια αποσπάσματα από κείμενά τους για να βγάλετε μόνοι τα συμπεράσματά σας και να καταλάβετε γιατί ανακηρύχθηκαν αυτοί, από τον Ιουδαιοχριστιανισμό, « 3 Ιεράρχες » και Προστάτες της Παιδείας μας.

Ας δούμε λοιπόν την μεγάλη αγάπη και τον θαυμασμό αυτών των ρασοφόρων,
προς κάθε τι Ελληνικό, από πηγές του ίδιου του Ιουδαιοχριστιανισμού.

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Όταν ήταν Αρχιεπίσκοπος Καισάρειας, έγραψε τα καλύτερα για τους Έλληνες φιλοσόφους. Θαυμάστε: « Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντας με ολάνοιχτο στόμα το ‘Ισραήλ»
(εις Ησαία θ’ 11). Στόμα, εδώ, εννοεί την σοφιστική δύναμη.

«Προσταγή, μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων, τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνιά και του ξύλου την ισχύ,μη έχοντας ούτε και του πυρός τη φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν »
(εις προφήτη Ησαία Προοίμιον ).

«Γυναίκες αμαρτωλές …..Με το να σείουν επιδεικτικά τις κόμες, με το να σύρουν τα φορέματά τους και με το να παίζουν συγχρόνως με τα πόδια, εμόλυναν τον αέρα με τα πορνικά (Ελληνικά) άσματα, εμόλυναν δε την γην με τα ακάθαρτα πόδια, την οποίαν με τους χορούς καταπάτησαν……Άνδρες ομού και γυναίκες, αφού οργάνωσαν χορούς στον δαίμονα του οίνου (Διόνυσο)……, άσματα αισχρά,κινήσεις πορνικές, που ερεθίζουν σε ασέλγεια »
(Κατά μεθυόντων ΙΑ Ομιλία 123-c και 129Β).

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως.
Υπήρξε μέγας διώκτης οτιδήποτε Ελληνικού (έτσι γίνεται κάποιος ΜΕΓΑΣ)
και γιαυτό ξεθεμελίωσε ό,τι Ελληνικό υπήρχε στην επαρχία της Συρίας.
Θαυμάστε έπαρση για τις καταστροφές των Ελληνικών ναών:
« οι βωμοί και οι ναοί και τα είδωλα και αι τελεταί και ο καπνός και η
εκ των σφαγείων ευωδία και αι αισχραι πανηγύρεις, όλα εξηφανίσθησον »
(Κατά Ιουδαίων και Εθνικών,3ος Τόμος 15-45). 

Απαξιώνει την Ελληνική φιλοσοφία, «Αν στα ενδότερα (των Ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ και πάντα τα δόγματά τους βρίθουν σκωλήκων »(εις άγιον Ιωάννην τον ευαγγελιστή,Ομιλία ξς΄).

«Ο Πλάτων πάντα τον χρόνον ανάλωσε περί τα δόγματα στρεφόμενος, ανόητα
και περιττά. Ειρωνίας μεστός ήν ο ανήρ, και ζηλότυπος προς άπαντας διακείμενος» (Κατά Ελλήνων σύγκρισις του Πλάτωνος προς Πέτρον).
Επίσης χαρακτηρίζει « ως καταγέλαστη» την ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Πλάτωνα
(κατά Ματθαίον,ομιλία Δ’62Β).

Θαυμάστε τρυφερότητα για την γυναίκα,
« Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλίκι που σέρνεται,
η κόρη του ψεύδους, ο εχθρός της ειρήνης »
« Δεν επλάσθει ο άνδρας για την γυναίκα, αλλά η γυναίκα για τον άνδρα…..Οι γυναίκες στις εκκλησίες ας σιωπήσουν. Δεν επιτρέπεται να ομιλούν, αλλά να υποτάσσονται, καθώς ο νόμος (μωσαικός) λέγει…..Αν θέλουν να μάθουν κάτι,ας ρωτούν στο σπίτι τους άνδρες τους »
(Α΄προς Κορινθίους, ΙΑ 4-12, ΙΔ 31-40).

Για τα Θέατρα και τις Θεατρικές παραστάσεις,
«Πάλιν ιπποδρομίες και Θέατρα σατανικά»
(Κατήχησις, Τόμος 10)».
«Τα Θέατρα είναι εργαστήρια δαιμόνων» (κατά Ματθαίον, 100Β).
Εκείνη όμως η φράση που του έδωσε δίκαια την θέση την οποία κατέχει,
ως ένας Προστάτης της Ελληνικής Παιδείας είναι η ακόλουθη:

Θαυμάστε αγάπη,
« Οσο πιο βάρβαρο είναι ένα έθνος και της Ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα…..Και ενώ πάντα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του βαρβάρου) καθ΄εκάστη λαμπροτέρα γίνονται»
(εις Ιωάννην).

Αλλά το άσβεστο μίσος που έτρεφε κατά των Ελλήνων, φαίνεται σ΄όλο το μεγαλείο του, « Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των προγόνων (Ελλήνων) να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων (χριστιανών αγίων)»
(περί κενοδοξιας και πως δει τους Γονείς ανατρέφειν τα τέκνα).         

Ο Θεοδώρητος Κύρου, ιουδαιοχριστιανός συγγραφέας, στην Εκκλησιαστική ιστορία, έγραφε « Ο δε μέγας Ιωάννης (Χρυσόστομος), ασκητάς πυρπολουμένους από ζήλον Θεού (φανατισμένους στρατοκαλόγερους) συνέλεξε, με βασιλικούς δε Νόμους (πλήρης ταυτότης απόψεων μεταξύ εκκλησίας και βυζαντινών αυτοκρατόρων), αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών (Ελληνικών), έπεμπε τεμενών…..Τους μεν ουν υποληφθέντες των δαιμόνων σηκούς (Ελληνικούς ναούς), τούτον τον τρόπων εκ βάθρων ανέσπασε »
(Θεοδωρήτου Εκκλησιαστική Ιστορία, Τόμος 5ος, 329΄8-33ο’8).   

Και συνεχίζει ο Θεοδώρητος ακάθεκτος και με… ιερή συγκίνηση να
απαριθμεί τα κατορθώματα του Προστάτη της Ελληνικής Παιδείας…… 
     
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΑΝΖΙΑΝΖΗΝΟΣ
Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως.
Δεν θα ήταν δυνατόν και ο τρίτος της
παρέας των…Προστατών να μην πλημμυρίζει από αγάπη για την Ελλάδα.
Θαυμάστε αγάπη για το Ελληνικό πνεύμα, «Κτύπα την σιωπή του Πυθαγόρα….. Τους καυμούς των Ορφικών…..Κτύπα τις ιδέες του Πλάτωνα…..Κτύπα του Αριστοτέλους την μικρόλογη πρόνοια…..» (Θεολογικό Α΄).
«Η μητέρα μου πρόσεχε να μην φιλήσουν τα χείλη μου Ελληνικά χείλη, να μην αγγίξουν τα χέρια μου Ελληνικά χέρια και ούτε Ελληνικά τραγούδια να μολύνουν τα αυτιά και την γλώσσα μου ».

Αυτές είναι οι θέσεις αυτών οι οποίοι στην σημερινή εποχή, εκφράζουν τους Προστάτες της Ελληνικής Παιδείας. Δεν μπορώ να σκεφτώ αν κάποιος ήταν ανθέλληνας τι πιο καταστρεπτικό θα έκανε.

Πάρτε και μελετήστε όλα τα έργα τους. Θα φρίξετε με αυτά που θα διαβάσετε. Φτάνουν σε σημείο να εκθειάζουν την εκπόρνευση της Σάρας και να την παρουσιάζουν ως παράδειγμα προς μίμηση. Εκθειάζουν την αιμομιξία του Λώτ που κατέστησε εγκύους τις δυο κόρες του και μάλιστα κατά την άποψη του « άγίου », δεν πρόκειται για έγκλημα αλλά « προήλθεν εκ θείας οικονομίας».
(Ιωάννης Χρυσόστομος, Παραινετικός της αγίας τεσσαρακοστής).

Δυστυχώς αυτοί που μας επέβαλλαν να διδάσκονται τα Ελληνόπουλα ότι καταγόμαστε από Εβραίους νομάδες και προπάτοράς μας είναι ο Αβραάμ και όχι ο Δευκαλίωνας, κατάφεραν να καθιερώσουν τους διώκτες κάθε τι Ελληνικού ως «μέγιστους φωστήρες» των Ελληνικών γραμμάτων και των σχολείων. Τελικά το ιουδαϊκό ιερατείο έθεσε ως βασικώτατο στόχο την καταστροφή της προσωπικότητος και του μυαλού της εκάστοτε νέας γενιάς Ελλήνων.

Το « Αίεν Αριστεύειν » των Ελλήνων, αντικαταστάθηκε με το Ιουδαιοχριστιανικό
« μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ». Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Ζακλάρας Στέργιος

loading...

22 thoughts on ““ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!

  1. Οι Τρεις Ιεράρχες, σύμβολα της εκκλησιαστικής κοινωνίας

    Τρία μεγάλα αναστήματα. Τρεις διάνοιες σπινθηροβόλες, πανεπιστήμονες. Τρεις καρδιές ανδρείες, γενναίες. Είναι οι τρεις Ιεράρχες, οι προστάτες των γραμμάτων, που τους γιορτάζουμε στις 30 Ιανουαρίου, όλους μαζί. Γιορτάζουμε τρεις ψυχές υπέροχα άγιες: Τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

    Ο Μέγας Βασίλειος γεννήθηκε στη Νεοκαισάρεια του Πόντου το 330 μ.Χ.. Μεγάλωσε και ανατράφηκε μέσα σε χριστιανικό περιβάλλον, κάτω από τη φροντίδα της μητέρας του, Εμμέλειας. Όταν οι περίφημες σχολές της Καισάρειας δεν είχαν τνα του προσφέρουν τίποτα περισσότερο, ο Βασίλειος έφτασε στην ξακουστή Αθήνα. Τόση ήταν η φιλομάθειά του, που σπούδασε ιατρική, ρητορική, αστρονομία, γεωμετρία, θεολογία. Περισσότερο όμως προόδευσε στην αρετή και τη χριστιανική ζωή. Έτσι αρνήθηκε τη δόξα των ανθρώπων και τη φήμη του σοφού κι αφιερώθηκε στον Θεό. Έγινε ο γνωστός αρχιεπίσκοπος Καισαρείας, που έμεινε στην ιστορία ως Μέγας και ως Επίσκοπος της αγάπης, με τη γνωστή Βασιλειάδα. Στο έργο αυτό της φιλανθρωπίας αφιέρωσε όλα του τα πλούτη και όλη του τη ζωή, μέχρι την κοίμησή του το 350.

    Ο Γρηγόριος ο Θεολόγος ήταν φίλος και συσπουδαστής του Βασιλείου, συνομήλικός του. Σπούδασε κι έγινε κάτοχος όλης της γνωστής σοφίας. Γρήγορα όμως τ΄ άφησε όλα και αφοσιώθηκε στον Χριστό. Ως επίσκοπος της Ναζιανζού και ως Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως πολέμησε με ευγλωττία και γενναιότητα όλες τις αιρέσεις και κράτησε την πίστη μας ανόθευτη. Για την προσφορά του στην ορθοδοξία ονομάστηκε Θεολόγος» και είναι ο δεύτερος που παίρνει αυτόν τον «τίτλο» μετά τον ευαγγελιστή Ιωάννη. Λιγότερο γνωστό, αλλά αξιόλογο, είναι το ποιητικό του έργο, που σήμερα πολλοί το μελετούν και το θαυμάζουν.

    Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος γεννήθηκε λίγο αργότερα, γύρω στο 350, στην Αντιόχεια της Συρίας. Ο ξακουστός δάσκαλος Λιβάνιος τον προόριζε για διάδοχό του στην Αντιόχεια. Μα ο Ιωάννης προτίμησε να αφιερωθεί στον Θεό. Με φλογερά και δυνατά κηρύγματα έσπειρε το λόγο του Θεού σε πολλά μέρη αλλά και στην Κωνσταντινούπολη ως Πατριάρχης. Σε κάθε ομιλία του μαζευόταν πλήθος πολύ., Χάρη στην ευγλωττία του πήρε το όνομα Χρυσόστομος. Όμως οι εχθροί της αλήθειας, μεταξύ των οποίων και η αυτοκράτειρα, την οποία έλεγχε για τις αδικίες της, τον έστειλαν στην εξορία τρεις φορές. Την Τρίτη φορά πέθανε από τις κακουχίες, δοξολογώντας τον Θεό.

    ierarxes2Η προσφορά των τριών Ιεραρχών στην ανθρωπότητα είναι μοναδική. Θεμελίωσαν την Ορθοδοξία, γι΄ αυτό και τους λέμε Πατέρες. Μορφώθηκαν ελληνικά και δίδαξαν ελληνικά. Οι μεγάλοι σοφοί της εποχής μας αντλούν από την ανεξάντλητη σοφία τους. Είχαν χαρίσματα και πήραν φροντισμένη αγωγή απ΄ τα σπίτια τους και κυρίως από τις μητέρες τους, την Εμμέλεια, τη Νόνα και την Ανθούσα (εικόνα). Όμως με τη δική τους επιμέλεια, τον κόπο και την προσπάθεια έγιναν μεγάλοι. Αγωνίστηκαν ασταμάτητα, προσευχήθηκαν αδιάκοπα και ασκήθηκαν στον αγώνα της αρετής. Έτσι έγιναν οι πρωταθλητές της ευσέβειας, της αρετής, της αγιότητας αλλά και των γραμμάτων και της σοφίας. Αξίζει να τους μιμηθούμε.

  2. Ρε ούστ από εδώ τα μεγαλύτερα καθίκια κατέστρεψαν ότι ήταν ελληνικό ήθελαν να επιβάλλουν τον εβραιοχριστιανισμο

  3. ΡΑΨΩΔΙΑ Α' ΑΙΤΙΑ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Πάνω στης Τροίας τα βουνά που ’ναι σαν κωλομέρια καθότανε ο Όμηρος με την ψωλή στα χέρια. Καθώς μαλακιζότανε και σκόρπιζε το χύσι θεία του ήρθε έμπνευση το έπος του ν’ αρχίσει. Ο Τρωικός ο πόλεμος είχε αφορμή τον κώλο και όσα λέει ο Όμηρος γνωστά στον κόσμον όλο. Ο κώλος κι όχι το μουνί υπήρξε η αιτία και αν δεν το πιστεύετε ιδού η ιστορία: Τον Πάρι γιο του Πρίαμου νέο πολύ ωραίο που όπως λεν’ οι ιστορικοί κωλομπαρά σπουδαίο, τυχαία φιλοξένησε κάποια φορά στη Σπάρτη ο βασιλιάς Μενέλαος στο μέγα του παλάτι. Είχ’ όμως ο Μενέλαος έν’ ανιψιό ωραίο με κώλο ολοστρόγγυλο, κι έγινε το μοιραίο. Ο Πάρις ο κωλομπαράς σαν είδε αυτόν τον κώλο τον τορνευτό, το σπάνιο μέσα στον κόσμο όλο, τη νύχτα εσηκώθηκε και πήγε στο κρεβάτι κι οχτώ φορές τον γάμησε με καύλα και ραχάτι. Κατά κακή του σύμπτωση να σου και η Ελένη βλέπει τη φοβερή ψωλή την τριπλοκαυλωμένη. Και όπως ήταν φυσικό εκαύλωσε και κείνη και σκέφτηκε στα γρήγορα τι έπρεπε να γίνει. Την άλλη μέρα ο άνδρας της σαν πήγε για κυνήγι αυτή τα πλούσια τα βυζιά με τέχνη τα ανοίγει

  4. στου Πάρι πάει τη σκηνή, τάχα να τον ξυπνήσει μ’ αυτός ευθύς κατάλαβε πως γύρευε γαμήσι. Και η Ελένη στήθηκε να φάει τον ψώλο όλο κι ο Πάρης την εξέσκισε τη γάμησε απ’ τον κώλο. Μα σαν η τρομερή ψωλή στον κώλο της εχώθη την έσκισε κι ο κώλος της με το μουνί ενώθη. Εις την κατάσταση αυτή πλέον μη δυναμένη να ζει με τον Μενέλαο η κωλοξεσκισμένη, τον Πάρη ακολούθησε και φύγαν για την Τροία και κει πλέον ελεύθερα γαμιέται η αχρεία. Τσιμπούκια κι εξηνταεννιά, ψαλίδια, γλυφομούνια αναστενάζουν τα βουνά, βογκούν τα κορφοβούνια. Ολημερίς κι ολονυχτίς γεύεται και γαμιέται και τώρα πια το κέρατο τ’ ανδρός της δε μετριέται. Στη Σπάρτη ο Μενέλαος ζει πλέον σα χαμένος περίλυπος μονολογεί και λέει απελπισμένος: Πούτσα μου πώς κατάντησες εσύ σε τέτοιο χάλι που όταν έβλεπες μουνί γινόσουνα μεγάλη; Αγρίευες και θέριευες, γινόσουν άνω κάτω και ξέσκιζες της καθεμιάς τον μούνο και τον πάτο. Τώρα κλεισμένη στο βρακί δε μου ζητάς παιχνίδια κάθεσαι κι αναπαύεσαι στα ένδοξά σου αρχίδια. Και τότε μαζευτήκανε όλοι οι Βασιλιάδες και βρήκαν λύση τολμηρή για άντρες πουτσαράδες. Αποφασίσανε λοιπόν, πόλεμο με την Τροία μα κει δυσκολευτήκανε ως λέει κι η ιστορία… Πηγή: http://www.lifo.gr

  5. Mad Dog 28 Mαιου 2017-12:59 μ.μ
    δεν εχω κανει ακομη sex αλλα που θα παει θα κανω κι εγω…να μπω στο θεμα ομωs οταν την παιζω το πετσακι η καλλυμα οπωs το λενε δεν φτανει μεχρι κατω κ φτανει ισα ισα μεχρι την μεση του κεφαλιου αν τα λεω σωστα(ολο εκεινο λεμε κεφαλι ετσι η μονο αυτο που βλεπουμε στην αρχη λεμε ετσι?)…..πιο κατω δεν παει κ ειναι λεs κ σφηνωνει…στιs ταινιεs ομωs που βλεπω σε καποιουs το κεφαλι ειναι ολο εξω απο την αρχη κ βγαινει ολο το κεφαλι ενω σε αλλουs ειναι σαν το δικο μου κ οταν δεν κανουν τιποτα το πετσακι ειναι απανω κ οταν κανουν sex τουs κατεβαινει νομιζω ολο ενω σε εμενα δεν κατεβαινει ολο κ αμα προσπαθησω αρχιζει κ ποναει λιγο ενω φτανει μεχρι την μεση του κεφαλιου κ φτανει μεχρι την μεση εχω ακουσει οτι αυτο που εννοω εγω κεφαλι ολο καπου το κοβουνε!συνεχιζω…ειναι κακο αυτο η απο μονο του θα γινει κατι τετοιο καποια στιγμη κ θα κατεβει ολο σαν τιs ταινιεs που μπορουν κ το κατεβαζουν?η θα μπορω ανετα να το κατεβασω απο την πρωτη φορα που θα κανω sex κ θα γινει μονο του?παντωs αν προσπαθησω να το κατεβασω κατω δεν γινεται κ ασε που ποναει λιγο κ δεν το ριψοκινδυνευω!χτεs το δοκιμασα κ μετα δεν ανεβαινε για καποια λεπτα μεχρι να ηρεμησει το πεοs που το εφτασα ωs το οριο λεω εγω!παντωs αν δοκιμασω το κεφαλι βγαινει εξω αλλα απο μονο του δεν μου εχει βγει.lol…τι να κανω?ειναι λογικο?

    Ακουσε φιλτατε τι θα κανειs θα παs να αγορασειs εναν δονητη 26αρη και μετα θα παs στο σπιτι σου θα κλειδωθειs στην τουαλετα και θα τον βαλειs στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου!!!και αν ερθει η μανα σου για να βαλει τα ρουχα για πλυσιμο και σε δει απο την κλειδαροτρυπα που θα βγαζειs περιεργουs ηχουs μην ανησυχειs….μετα βαλε μια τσοντουλα στην τηλεοραση παρε ενα σεντονι σκεπασου και βαλε τον δονητη στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου ξερει η θεια σου τι Π@ΥΣΤΗΣ εισαι ξεχαρβαλωμενε…

    Υ.Γ.μπορειs να παs μια εκδρομη στον ολυμπο ο διαs ξερει τον τροπο γιᨨπουλακ騨σαν το δικο σου..υπαρχει εναλλακτικη λυση θα σου τον γυαλισει τον Κ@ΛΟ σου…
    ανωμαλε βρωμιαρη ελεεινε ξευτιλισμενε τρυπιε ξεχαρβαλωμενη γρια σουηδεζα ανωμαλε Π@ΥΣΤΗ…

  6. ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΓΛHΜΑΤΙΑ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΓΚΛΑΡΩΕΥΤΑΞΟΥΛΑ.

    Η ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΕ ; AΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ;

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/a.html

    Ου Νέμεσις Μαρία (Επικρατέειν Ή Aπόλλυσθαι-Γράφει ο
    Άγγελος Φ. Γιαννόπουλος)

  7. Μήπως ήταν το άπλυτο μουνί της μάνας σου?

  8. βρωμοκοπαγε το μουνι της δικης σου μανας mad dog zaglaras stergios απο μακρια η δικη σου πουτσιλα και ολοι στο χωριο ελεγαν παλι ο στεργιος γαμησε τη μανα του και βρωμανε τα υγρα τους

  9. Η Παγκοσμιοποίηση και τα τσιράκια της προσπαθούν να καταστρέψουν το Έθνος και την Ορθοδοξία. Αυτό είναι ηλίου φαεινότερο.

  10. ξέρετε τι γίνεται με τους "υπηρέτες" του σατανα καθε μερα.Αλλά σε μας δεν περνάνε αυτα
    σαπιζουν μονοι τους χωρις εμεις να λαβουμε μερος δεν χρειαζομαστε

  11. το καυμενο κουραδο πατεροσαχλοζαγκλομαγκλο το Γ@ΜΗΣΕ και
    ο διαs τουs ΟΡΧΕΙΣ του ρουφουσε μετα μανιαs ο Π@ΥΣΤΗΣ…
    και τωρα κλαιει και θρηνει η μανα του η Π@ΥΤΑΝΑ
    και ολοι να λενε στο χωριο κοιτα την Π@ΥΤΣΟΧΥΜΕΝΗ
    τι εβγαλε απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ τηs η Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ…
    τι να το κανειs μητσο μου τοσεs Π@ΥΤΣΕΣ και Ψ@ΛΕΣ
    που εβαλα μεσα στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ μου επομενο ηταν
    να βγει Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΟΣ να βαζει Π@ΥΤΣΕΣ και Ψ@ΛΕΣ ο
    Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΟΣ..μην πινειs βρε Π@ΥΣΤΗ Θαλασσινο νερο
    σφιχτο Κ@ΛΟ να κανειs..μα ο ανωμαλοs Π@ΥΣΤΗΣ εγινε..
    λεει τωρα πια επιτυχυμενοs επιχειρηματιαs του Κ@ΛΟΥ
    και τηs Π@ΥΤΣΑΣ ο Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ…

  12. ΑΡΑΓΕ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΠΑΡΟΤΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

  13. ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΖΑΓ(ΚΛΑΡΙΝΑ) Ο ΠΟΥΤΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥ…

  14. Σκατά στον ιουδαιοχριστιανισμό, πουτσες χωρίς γράσο στις εβραιοχριστιανικές
    κωλοτρυπίδες και αν δεν αρκούν οι πουτσες σε ορισμένους πρωκτους,
    να λαδώσετε με λάδι από την κανδήλα τα μανουάλια.

  15. ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ!!!!!!

    ΒΡΊΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ, ΒΡΊΖΕΙ ΤΑ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ
    ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΆ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΚΌΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΆΙΤ ΜΙΛΟΎΝ
    ΓΙΑ ΔΉΘΕΝ ΎΒΡΕΙΣ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΝΘΈΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΎΛΟΥ.

    ΤΟ ΉΘΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΆ ΤΟ ΉΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ,
    ΌΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΌΤΕΡΟ ΈΧΕΙ ΥΠΆΡΞΕΙ ΕΠΊ ΤΗΣ ΓΗΣ.

  16. Σε οτι γράφεις εδω μέσα,Σου δίνει απάντηση, , Ο Μέγας Κολοκοτρώνης:
    "Πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να τη στερεώσετε, διότι,
    όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως κι ύστερα
    υπέρ Πατρίδος".
    Για του Χριστού τη Πίστη την Αγία και της
    Πατρίδος την Ελευθερία.

    Οτι και να κάνεις,όσα και να λές,όσο και να χυδαιολογείς, η ουσία είναι μια και δεν αλλάζει . Το 97% των Ελλήνων
    Ομολογούμε Πίστη στο Τριαδικό ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.
    Αν δεν σου αρέσει λυπούμεθα και πες σους δικηγόρους σου να μας κάνουν αέρα

  17. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα συζήτησης μαζί σου γιατί εσύ την
    συζήτηση την αντιλαμβάνεσαι και την οδηγείς στην κοκορομαχία.

    Ο συριζα, η αριστερά οι ανναρχικοί και μέρος των σοσιαλιστών,
    ΔΕΝ είναι χριστιανοί και όσοι είναι, είναι πολύ χλιαροί.

    Στην δεξιά υπάρχουν άθεοι, 12θεϊστές και το μεγαλύτερο μέρος είναι χριστιανοί
    γιατί γεννήθηκαν χριστιανοί, ελάχιστοι έχουν διαβάσει τι εστί χριστιανισμός,
    σε αυτούς συγαταλέγοντε και τα μαμούνια όπως εσύ που δεν ξέρουν που πάν τα
    τέσσερα, αλλά είναι φανατικοί, για τον φανατισμό και μόνο και αυτοί
    είναι το 0,5% όχι περισοτερο.

    Κάτι σχετικό στο πακιστάν ας πούμε, Το 98% είναι ισλαμιστές, τι πάει να πει αυτό?
    Ότι έχουν δίκιο? Εδώ στο ξ/ρε ακούμε κάθε μέρα χυδαιότητες από τους
    χριστιανούς, είναι αυτό πίστη?

    Τέλος πάντων, πορέψου με το κεράκι μπρος σου και παραμυθιά σου ότι κατέχεις
    την μόνη αλήθεια και την μόνη αληθηνή θρησκεία ανάμεσα σε 90 χιλ άλλες στην γη!

    Η ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Αριστοτέλης

  18. " ζουζουνια "
    στην ελεν που γραφει με το προφιλ mad dog
    οπως εγραφε
    και με το προφιλ Giannis Paterakis

    Τα ’πιες και μας εσούρωσες κι ήρθες για να μας βρίσεις
    και δεν κοιτάς τη τύφλα σου, κορόιδο, παρά μας φοβερίζεις,
    και δεν κοιτάς τη τύφλα σου, κορόιδο, παρά μας φοβερίζεις.

  19. καλε επιτυχυμενε επιχειρηματια δεν ντρεπεσαι βρε Π@ΥΣΤΗ ανωμαλε βρωμιαρη μπανιστηρτζη να τραβαs Μ@Λ@ΚΙ@ μπροστα στην αδελφη τηs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓ@ΜΗΜΕΝΗΣ μανουλαs σου;Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ!

  20. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
    Ο MAD DOG ZAGKLARAS GIANNIS PATERAKIS
    ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ

  21. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ …"ΑΝΩΝΥΜΟΣ" 11.01 μ.μ.,

    …"ΕΞΙΣΤΑΤΑΙ" ΜΕ ΤΑ "ΧΑΛΙΑ" ΤΩΝ…"ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ" ΤΟΥ κ. ΣΩΡΡΑ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ…"ΑΝΩΝΥΜΕ" 11.01 μ.μ.,

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ" ΓΙΑ ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΥΠΟΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ…"ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ…"ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ" ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…

    ΤΟ "Ξ/Ρ", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ "ΣΧΟΛΙΑ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ", ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗΣΕ, ΗΤΑΝ ΤΟ "ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΗΜΑ" ΣΕ…"ΑΠΤΑΙΣΤΑ" ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΠ' ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ…"Α Ν Ω Ν Υ Μ Ω Σ".

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ …"ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ" ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.

    ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ…ΕΙΣΕΠΡΑΤΑ…"ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ",…ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ.

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ" ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ…"ΧΑΝΩ" ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ…"ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΠΑΝΤΩ" ΚΙ' ΕΓΩ…"ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ"…

    ΕΙΝΑΙ…"ΙΔΙΟΝ" ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ…"ΕΞΑΙΡΕΙΣΘΕ" ΕΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ…"ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ", ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ…"ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ"…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ. Η "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ" ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… "ΚΟΣΜΙΑ", ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ "ΔΙΑ-ΚΡΙΤΙΚΗ" ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ "ΕΠΙΘΕΣΗ", ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ…"ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ"…?

    ΑΠΛΗ…"ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ΕΙΝΑΙ Ο…"ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ" ΤΟΥ…"ΑΝΩΝΥΜΟΥ" 5.58 π.μ., ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…

    ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κ.α.", ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ, ΠΡΙΝ "ΓΙΝΟΥΜΕ" ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ …"ΚΑΤΙ" ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΑΝ "ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ" ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ…"ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ". ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΥΠΑΡΚΤΟΥ" ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ…"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ", ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ "ΕΘΝΟΣ" ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΣΩΡΡΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ…"ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ" ΑΠΟ…"ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ" ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ…ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ…"ΑΡΧΗΓΙΑ". ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΝ…"ΩΡΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ "ΕΝΩΘΟΥΝ" ΣΑΝ ΜΙΑ "ΓΡΟΘΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ …"ΧΩΡΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ "Α Δ Ε Ρ Φ Ο Ι" ΤΟΥ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" 11.01 μ.μ., ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.

Comments are closed.