Α.Γκλέτσος: «Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε ο Μπακογιάνης»

Έτοιμος να διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ μιλώντας για τον σημερινό περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάνη, είπε πως «κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δήλωσε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στις επόμενες εκλογές, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το έργο του σημερινού περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο κ. Μπακογιάννης να φύγει από την περιφέρεια για να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων, ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας σε ραδιοσταθμό, δήλωσε πως είναι «πανέτοιμος» να βάλει υποψηφιότητα για την περιφέρεια.

Κληθείς να σχολιάσει το έργο του κ. Μπακογιάννη, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε πως «κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Όπως είπε, «ο κουμπαράς της περιφέρειας είχε 190 εκατ. για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 δήμων. Ο κ. Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 δήμους. Είναι τελευταίος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Όποιος εκλεγεί τον Μάιο πρέπει να απορροφήσει ένα τεράστιο ποσό που δε μοιράστηκε εδώ και 5 χρόνια στους Δήμους. Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Μιλώντας για τις εκλογές, ο κ. Γκλέτσος τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής. Για τους αντιπάλους του, είπε πως θα είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, ο Σπανός από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Αναγνωστάκης και Μπατζελή από το ΚΙΝΑΛ και ο δήμαρχος Σκύρου, Χατζηγιαννάκης.

«Λαμπρές υποψηφιότητες όλες. Με όλους μπορώ να συνεννοηθώ την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.

loading...

6 thoughts on “Α.Γκλέτσος: «Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε ο Μπακογιάνης»

  1. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ

  2. Γουσταρει και τους πουστηδες ακους εκει?

  3. Σιγά γκλέτσο αριστερέ, μην σκίσεις κανένα καλσόν απ΄τους πολλούς σταυρούς…

  4. αριστεροs λουτροκαΜΠΙΝΕΣ το ψηνει το ΨΑΡΙ και απο τιs δυο πλευρεssssssss………
    αριστεροs λουτροκαΜΠΙΝΕΣ του αρεσει το κρεαs ωμο μισοψημενο ουουουου…………
    χορευει και ζειμπεεεεεεκικο χλατσα χλουτσα του προυι ζουναρ το βραδ π@π@ρρρρρρ……
    βαιτσα μαντολατου του περιστεροχεσ…μενου δεν τεκνοποιουν πωs πολλαπλασιαζονται ετσι;;;;πωs;;;;

Comments are closed.