Ολα για την κόρη του: Τούρκος πεθερός πυροβολεί τον γαμπρό του γιατί έτσι του ζήτησε η κόρη

Απίστευτο βίντεο με τον πεθερό να πυροβολεί εν ψυχρώ τον γαμπρό του επειδή έτσι ήθελε η κόρη του – Το εν διαστάσει ζευγάρι δεν τα έβρισκε στα οικονομικά για το διαζύγιοΗ κόρη του τού ζήτησε να πυροβολήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της. Το ζευγάρι δεν τα έβρισκε στα οικονομικά του διαζυγίου και η σύζυγος αποφάσισε να πάρει δραστικά μέσα επιστρατεύοντας τον πατέρα της για να λύσει το πρόβλημα χωρίς πολλά – πολλά.

Ο πατέρας, που είναι συνταξιούχος πήρε μια καραμπίνα, έφτασε έξω από το χώρο εργασίας του γαμπρού, κοντά στη Σμύρνη, και εισέβαλε μέσα. Χωρίς να πει κουβέντα – τα λόγια ήταν περιττά για τον αποφασισμένο πατέρα- πυροβόλησε εναντίον του γαμπρού του Σεκίν Σελέκ. Ο άνθρωπος αιφνιδιάστηκε αρχικά και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει για να σωθεί. Ευτυχώς ξωπίσω από τον μαινόμενο πατέρα έτρεξαν μάρτυρες του σκηνικού που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Τί ήταν αυτό που είχε εξοργίσει την εν διαστάσει σύζυγό του ώστε να οπλίσει το χέρι του πατέρα της; Η γυναίκα ζητούσε για το διαζύγιο εφάπαξ αποζημίωση 500.000 λιρών, 5.000 λίρες μηνιαία διατροφή, ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο. Οταν ο Σελέκ αρνήθηκε έστειλε τον μπαμπά της να … καθαρίσει

loading...

1 thought on “Ολα για την κόρη του: Τούρκος πεθερός πυροβολεί τον γαμπρό του γιατί έτσι του ζήτησε η κόρη

  1. Την υπογραφή και την … πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις. Πόσοι και πόσοι φουκαράδες δεν έχουν καταστραφεί επειδή παντρεύτηκαν καριόλες.

Comments are closed.