Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

Περισσότερο από ποτέ  ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανόν σήμερα … θα συμπεράνει ένας «εξωτερικός παρατηρητής » , φέρνοντας στο μυαλό του τα συλλαλητήρια και ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ για το «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» , τις  «απειλητικές» επιστολές  προς βουλευτές, με αφορμή τις
διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» , την βαθιά πεποίθηση κάποιων ότι συνιστά Εσχάτη προδοσία η παράδοση του όρου Μακεδονία , τις δηλώσεις του συγκυβερνήτη Πάνου Καμένου περί χρηματισμού Σκοπιανών Βουλευτών και τη στάση που κρατεί και θα κρατήσει με βάση αυτήν του την δήλωση , τους λόγους παραιτήσεως του κ. Κοτζιά ( πήγε να πατήσει σε δύο βάρκες )  τις τελευταίες εξέλιξες στο θέμα κ.α

Ο ανώτερο «αλγόριθμος » πράγματι , θα έπρεπε να ενεργοποιήσει – καιρό τώρα – την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τις συναρμόδιες υπηρεσίες , προκειμένου να «κλειδώσουν» την αποτροπή επίθεσης .

Έτερον εκάτερον . Εντελώς τυχαία μέλος μας  που έρευνα τη δολοφονία του  δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλιας { δολοφονήθηκε στις 19 Ιουλίου 2010 έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη-  σημ.  μέλη της «Σέχτα Επαναστατών» που ανέλαβε την ευθύνη  ( όχι όλα ) συνελήφθησαν για συμμετοχή τους στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»}, διαπίστωσε τη σύσταση τέτοιας οργάνωσης .

Άλλωστε  ο λόγος που αναφερόμαστε , είναι για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ και να συνειδητοποιήσου ότι , τους ξέρουμε .

Υπό τις παρούσες συνθήκες και όπως η υπόθεση με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ εξελίσσεται  , μια τέτοια πράξη ( έστω και ως προβοκάτσια ) θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα , θα αποδομούσε την πεποίθηση ότι η χώρα μας μπορεί να διαδραματίσει σταθεροποιητικό προάγοντας στην ευρύτερη περιοχή , μα το χειρότερο , θα άνοιγε ένα νέο κύκλο αίματος και όξυνσης της αντιπαλότητας των άκρων , θέτοντας σε κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια .

Παρακολουθούμε την υπόθεση και όταν κρίνουμε , θα τη «δώσουμε ».

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...

3 thoughts on “Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

  1. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

  2. Σιγά τον κίνδυνο!…… Εσείς που αστυνομεύεται από εκεί ψηλά, εύχομαι ομαδικώς να γκρεμοτσακιστείτε!…………….

  3. ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΥΠΟΠΤΟΝ!!!

Comments are closed.