Άγριος τσακωμός στο δημαρχείο Ανδραβίδας- Κυλλήνης- Στο νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος

Σε αρένα πυγμαχίας μετατράπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το γραφείο του δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης με τον δημοτικό σύμβουλο Διονύση Μάλλιαρη να διαπληκτίζεται έντονα με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο, ο οποίος  όπως ισχυρίζεται δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από τον συνομιλητή του.
Ο δήμαρχος σε ρόλο διαιτητή επενέβη για να τους χωρίσει.

Συγκεκριμένα περίπου κατά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γραφείο του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ βρίσκεται για συνεργασία ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος. Κάποια στιγμή στο γραφείο του δημάρχου εισέρχεται και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Μάλλιαρης, πρόεδρος του Συνδέσμου «Ηρακλής» και διευθύνων σύμβουλος της «Κοτύχι ΑΕ». Στα πρώτα λεπτά της συνάντησης των τριών, το κλίμα είναι σχετικά ήρεμο. Κάποια στιγμή ακούγονται έντονοι διάλογοι, που μετατρέπονται σε διαπληκτισμούς. Αντικείμενο του διαπληκτισμού, δημοσίευμα που είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο f/b o κ. Μίγκος.

Οι φωνές συνεχίζονται και κάποια στιγμή ο κ. Διονύσης Μάλλιαρης φέρεται (σύμφωνα με πληροφορίες) να γρονθοκοπεί ή να χαστουκίζει στο πρόσωπο τον κ. Μίγκο, τραυματίζοντάς τον κάτω από το μάτι. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει επέμβει ο δήμαρχος για να σταματήσει η ένταση (ή και τα χειρότερα;) μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ ο κ. Μάλλιαρης αποχωρεί από το γραφείο του δημάρχου.

Στο δημαρχείο προκλήθηκε αναστάτωση και το επεισόδιο έγινε αμέσως γνωστό σε όλους τους παρευρισκόμενους στο κτίριο ενώ σε λίγα λεπτά το θλιβερό επεισόδιο είχε κυκλοφορήσει στην τοπική κοινωνία

Στο δημαρχείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετάφερε τον κ. Ανδρέα Μίγκο στο νοσοκομείο του Πύργου για τις πρώτες βοήθειες αφού υπήρχε σκίσιμο στο αριστερό μάτι, ενώ ο ίδιος αισθανόταν ζαλάδες. Τον αντιδήμαρχο συνόδευσε ως το νοσοκομείο Πύργου με το αυτοκίνητό του ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ και η σύζυγός του κ. Ιωάννα. Λίγο μετά τις 17.00 ο αντιδήμαρχος και ο κ. Μίγκος στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έφυγαν από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στα Λεχαινά.

loading...

1 thought on “Άγριος τσακωμός στο δημαρχείο Ανδραβίδας- Κυλλήνης- Στο νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος

  1. ΚΑΝΕΝΑ ΗOTSPOT ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ?🤔

Comments are closed.