«Δύναμη Ελληνισμού»: «Η ΝΔ του Κυριάκου δεν είναι δεξιά» – Οι θέσεις για Σκόπια, ελληνοτουρκικά – Τι είπαν για ΕΔ & ΣΑ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας γεννήθηκε το κόμμα «Δύναμη Ελληνισμού», με ιδρυτές τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Δ.Καμμένο και τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Σαμαρά, Π.Μπαλτάκο.

Το κόμμα τοποθετείται στο χώρο της «καθαρής» δεξιάς, μακριά από τους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ και τα «άκρα» της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέντευξη δόθηκε το στίγμα του κόμματος το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει μια πολιτική πλατφόρμα, η οποία θα συγκεντρώσει το ποσοστο των πολιτών που τοποθετούν τον εαυτό τους στα δεξιά του πολιτικού φάσματος.

Προσδιορίστηκαν οι ιδεολογικές διαφορές με τη ΝΔ με σαφήνεια:

«Η ΝΔ έχει δύο πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και έναν πρώην βουλευτή του Ποταμιού. Δεν μπορούμε να έχουμε καμία σχέση με τη ΝΔ. Εμείς είμαστε ένα δεξιό κόμμα χωρίς εκπτώσεις, εκπτώσεις κάνουν τα εμπορικά καταστήματα είπε» ο Δ.Καμμένος.

Τόνισαν την διαφορά τους ως προς το Σκοπιανό ζήτημα και υπογράμμισαν ότι «για να βγει η χώρα από την κρίση δεν μπορεί να γίνει αυτό με αριστερές πολιτικές»

«Δεν στοχεύουμε να πάρουμε ψηφοφόρους από κάποιο κόμμα, αλλά τις ψήφους της λαϊκής Δεξιάς στην Ελλάδα» είπε ο Τ.Μπαλτάκος εννοώντας προφανώς ότι ο χώρος δεν εκφράζεται από κάποιον πολιτικό σχηματισμό.

Θα ακολουθηθούν οι πρακτικές της αγοράς στο Δημόσιο για να λειτουργήσει όπως πρέπει.

Για την FAZ και τα σκοπιανά πρακτικά είπαν στη συνέντευξη ότι είχε κανονιστεί από πριν να περάσει η Συμφωνία με τις ψήφους του Ποταμιού.

«Θέλουν να μας κάνουν να χάσουμε Ιστορία και Πολιτισμό» πρόσθεσαν. «Η ΝΤΠ θέλει μια κοινωνία μάζα για να μπορεί να την ελέγχει, κράτος χωρίς εθνική κυριαρχία δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, θα αντισταθούμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων» είπε ο Τ.Μπαλτάκος

«Η Ελλάδα αδειάζει από τους νέους εμείς είμαστε ένα κόμμα που θέλει την κοινωνία των αρίστων. Τα ΣΑ και οι ΕΔ είναι οι πυλώνες του Έθνους»

Εξήγησαν τι σημαίνουν τα χρώματα του κόμματος

Το μπλε συμβολίζει την Ελλάδα, το κίτρινο συμβολίζει την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Ο Τ.Μπαλτάκος είπε: «Η Ελλάδα είναι μέρος του Οικουμενικού Ελληνισμού στοχεύουμε στην ενεργοποίηση της ομογένειας και πολιτικά και οικονομικά και καλούμε τους ομογενείς να επενδύσουν στην Ελλάδα»

Για τα εθνικά θέματα είπαν: «Προσπαθούν να δημιουργήσουν τουρκική μειονότητα στην Θράκη με τους ψευτομουφτήδες και βάζουν την τουρκική γλώσσα στα σχολεία.

Με την Αλβανία υπάρχει μυστική διπλωματία και ο Ν.Κοτζιάς μίλησε για αναθεώρηση συνόρων»

Ο Δ.Καμμένος πρόσθεσε: «Ντρέπονται οι Έλληνες να πουν ότι είναι δεξιοί από τις επιθέσεις των αριστερών που τους αποκαλούν ακροδεξιούς και φασίστες. Πρέπει να υπάρξει δημοκρατική επίθεση κατά της Αριστεράς»

Στόχος είναι η δημιουργία ενός κόμματος και ένα ενιαίο πατριωτικό μέτωπο που θα συσπειρώσει τα υπόλοιπα κόμματα του δεξιού χώρου τα οποία δεν έχουν κυβερνητική εμπειρία και δεν διαθέτουν κυβερνησιμότητα.

«Έχω μιλήσει με όλους» είπε ο Τ.Μπαλτάκος «και για να υπάρξει συσπείρωση πρέπει ένα κόμμα να ξεχωρίζει και να τραβήξει τα υπόλοιπα»

Στο ερώτημα πότε θα γίνουν εκλογές απάντησαν πως αυτές μάλλον θα γίνουν τον Μάιο του 2019 αλλά πρόσθεσαν πως είναι ντροπή να σερνόμαστε πίσω από τους Σκοπιανούς.

Για τους ΑΝΕΛ είπαν πως «ο Π.Καμμένος έπαιξε στα ζάρια ένα εθνικό ζήτημα, το θέμα της Μακεδονίας. Πόνταρε ότι η συμφωνία δεν θα έρθει στην Βουλή. Αλλά αν έρθει και περάσει τι γίνεται; Εμείς ποτέ δεν θα παίξουμε στα ζάρια τα εθνικά θέματα.»

loading...

6 thoughts on “«Δύναμη Ελληνισμού»: «Η ΝΔ του Κυριάκου δεν είναι δεξιά» – Οι θέσεις για Σκόπια, ελληνοτουρκικά – Τι είπαν για ΕΔ & ΣΑ

  1. ΣΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ:
    ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ..

  3. ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΛΙΦΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ , ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Sk@T@ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

  4. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ. ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΜΑΣΟΝΟΚΑΝΑΛΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ Ή Η ΚΡΕΜΑΛΑ.
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 0,4%.

  5. Μπαλτάκο και Δ. Καμμένε και εσείςΣτραβά ξεκινήσατε,,,,,,

  6. Ενας σαχλαμαράκιας και ένας μεχρι πρότινος συνοδοιπόρος του Αλ6.Πουλιά στον αέρα πιάνει ο Καμένος αφού γιά να καταλάβει ότι έπεσε στα σκατά εκανε τριάμιση χρόνια κι ο άλος αφού τον ξαπόστειλαν κλωτσηδόν αποφάσισε να σώσει την Ελλάδα .ΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤ .

Comments are closed.