Πάστορας «προφητεύει” την Αποκάλυψη και την «ημερομηνία επιστροφής του Ιησού» !

Τα εσχατολογικά σενάρια πάντα ήταν της μόδας… Σύμφωνα με έναν πάστορα που ισχυριζόταν ότι γνώριζε την ημερομηνία της Αποκάλυψης ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει μέσα σε 10 χρόνια, οδηγώντας στο τέλος του κόσμου…

«Έχουν ήδη εκπληρωθεί επτά σημαντικές ενδείξεις, ενώ πέντε σημαντικά σημάδια εκπληρώνονται επί του παρόντος”

Σύμφωνα με τον αποθανόντα Δρ F Kenton Beshore, πρώην Πρόεδρο της Παγκόσμιας Εταιρείας Βίβλων, τα πρώτα στάδια του τέλους του κόσμου θα αρχίσουν το 2021.

Είπε ότι το εσχατολογικό σενάριο θα κορυφωθεί με την επιστροφή του Ιησού Χριστού το 2028.

Ο αείμνηστος πάστορας, ο οποίος πέθανε το 2016, πίστευε ότι υπάρχουν ενδείξεις για το τέλος του κόσμου στη Βίβλο.

Ο Δρ Beshore επεσήμανε τους δύο παγκόσμιους πολέμους και τη δημιουργία του Ισραήλ ως απόδειξη ότι το τέλος είναι κοντά.

«Ο Ιησούς λέει, στην πραγματικότητα, ότι όταν βλέπεις τους πόνους των γεννήσεων – Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και τις οικογένειες, τις μολύνσεις και τους σεισμούς – θα ξέρεις ότι η επιστροφή Του πλησιάζει.”

Ο αείμνηστος θεολόγος πρόσθεσε: «Έχουν ήδη συμπληρωθεί επτά σημαντικές ενδείξεις, πέντε σημαντικές ενδείξεις εκπληρώνονται επί του παρόντος και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί 15 σημαντικές ενδείξεις”.”Όσοι παρακολουθούν είναι υπάκουοι υπηρέτες του Κυρίου. Ο Κύριος Ιησούς μας διέταξε να προσέξουμε για την επιστροφή Του. ”

Πιστεύει επίσης ότι ένας πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και των μεγαλύτερων εθνών, δηλαδή του Ιράν και της Ρωσίας, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της αποκάλυψης.

loading...

10 thoughts on “Πάστορας «προφητεύει” την Αποκάλυψη και την «ημερομηνία επιστροφής του Ιησού» !

  1. πιστευω οτι το παιχνιδι θα κριθει στο πολεμο σουηδου ζαγκλαρα με το ισραηλ!για τη λευτερια του ταραρομ για τη τιμη του ψωρρα!

  2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  3. ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΠΑΖΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΣ!

  4. Χα..χα..χα.. το πουτσοκέφαλο μου
    έχει περισσότερο μυαλό από τον συγραφέα!

  5. Πρωι πρωιστο μερικαματο βλεπω ψωλοβροντη τσαπελοφαγε πουστογερε πρακτορα της ΜΙΤ ε? Kαλα ρε πουστη ο Σεβαστος Ραββινος σας ταιζει με τσαπελες η ΜΙΤ τι σας ταιζει Σαλεπι?….Αααααααα χα χα χααααααααα στασου volvo!!!! xixix xixixi Και οπως ειπαμε Ζαγκλαρινα ετσι? γυριζεις αυτο το πεος που τοσο πολυ το διαφημιζεις το στρεφεις κατωθεν των σκελων σου και το εισαγαγεις εντος των περικλανιδιων σου με την ακροποσθην σιγα σιγα ωστε να φωλιασει καλα εντος αυτων. Να προσεχεις μονον οταν καθεσαι ειδικα σε κανενα σκληρο καθισμα μην τυχον και προκαλεσεις πουτσοκεφαλικη διασειση της βαλανου εντος της κωλοτρυπιδας σου γιατι εαν λυποθημησει το πεος σου μετα δεν θα μπορει να εξελθει των περισουφριδιων σου…..Αχχχχχχχχ α χ α χα χα χα ευθυμησαμεν παλι…. Ξερεις απο VOLVO?…..

  6. Μad Dog 12 Iανουαριου 2016-1:53 μ.μ
    Την πρωτη φορα με επιασε η μανα μου στην τουαλετα γιατι ειχε βαλει ρουχα για πλυσιμο και ηθελε να μπει στο μπανιο..Με καταλαβει απο την κλειδαροτρυπα γιατι ακουγε περιεργουs ηχουs..Ισωs κοιταξε για να επιβεβαιωθει κιολαs γιατι οποτε καθαριζε το σπιτι εβρισκε πορνοπεριοδικα…
    Την δευτερη φορα με επιασε η θεια μου η αδελφη τηs μητεραs μου στο σπιτι στο χωριο το καλοκαιρι γιατι ειχε τσοντουλα στην τηλεοραση και δεν ηθελα να την χασω..Ειχα βαλει ενα σεντονι απο πανω αλλα το καταλαβε γιατι οταν εφυγε κρυφογελουσε και πηγε να βρει τη μανα μου…
    Την τριτη φορα με επιασε η μανα μου παλι καλοκαιρι στο σαλονι να κρυφοκοιταω απο το παραθυρο μια γειτονισσα μου που εβγαινε με κατι φουστεs και κατι στριγκακια και εκανε δουλειεs στο σπιτι..Ειχε χωρισει θυμαμαι τοτε και αυτο με αναβε ακομα πιο πολυ..Πολλεs φορεs κοιμοταν με τιs πορτεs ανοιχτεs και στον υπνο τηs καθωs αλλαζε πλευρο εβλεπα τα παντα..
    Την τεταρτη φορα με επιασε στο στρατο εναs φιλοs μου και ειχε πεθανει στο γελιο γιατι με αιφνιδιασε τελειωs και με κοροιδευε οτι με εχει τραβηξει βιντεο..Ελεγε ψεμματα ομωs..

    εναs Μ@Λ@ΚΑΣ ανωμαλοs διαστρεμενοs ελεινοs βρωμιαρηs μπανιστηρτζηs που τραβουσε Μ@Λ@ΚΙΑ μπροστα στην αδελφη τηs μαναs του ο Π@ΥΣΤΗΣ..
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠ@ΥΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΕ!

  7. περιμενοντας τις δικες εναντιον του κυριου γιαννοπουλου
    οταν ερθει ο Διας καβαλα στο γανυμυδη
    θα γελασει και η κουτση χανιωτισα

    ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    χαχαχαχαχαχαχα

  8. Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι μια χρόνια και επιβαρυντική για το άτομο διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από έμμονες ιδέες και ψυχαναγκασμό.
    Αυτό παρατηρούμε στο σχολιαστή ψευτοΠατεράκη
    που εκτός της εμμονής του τόσα χρόνια να επαναλαμβάνει τα ίδια,έχει πιστέψει ο καημένος τα ψεμματα που γράφει.
    Και όχι μόνον αυτό,νομίζει οτι είναι ο γέροντας κυρ-Γιάννης Πατεράκης και πως
    ο Σώρρας αυτός ο πάμπτωχος άνθρωπος έχει δισεκατομμύρια,εκτός απο εμμονικός, έχει διαταραχθεί και η προσωπικότητα του νομίζει ο αφελής μεσήλικας ψευτοΠατεράκης οτι όλοι είμαστε ηλίθιοι. Έμαθα οτι η νομική υπηρεσία της συμφοράς απειλεί με μηνύσεις τον κύριο Γιαννόπουλο,αναμένουμε το γεγονός να πραγματοποιηθεί στη δευτέρα παρουσία των Χριστιανών, με τη Παρουσία στην αίθουσα του ψευτοΠατεράκη και των υπολοίπων άστέρων του κομματιδίου του Σώρρα….

  9. Mad Dog 28 Μαιου 2017-12:59 μ.μ
    δεν εχω ακομη sex αλλα που θα παει θα κανω κ εγω…να μπω στο θεμα ομωs οταν την παιζω το πετσακι η καλλυμα οπωs το λενε δεν φτανει μεχρι κατω κ φτανει ισα ισα μεχρι την μεση του κεφαλιου αν τα λεω σωστα(ολο εκεινο λεμε το κεφαλι ετσι η μονο αυτο που βλεπουμε στην αρχη λεμε ετσι?)…..πιο κατω δεν παει κ ειναι λεs κ σφηνωνει…στιs ταινιεs ομωs που βλεπω σε καποιουs το κεφαλι ειναι ολο εξω απο την αρχη κ βγαινει ολο το κεφαλι ενω σε αλλουs ειναι σαν το δικο μου κ οταν κανουν sex τουs κατεβαινει νομιζω ολο ενω σε εμενα δεν κατεβαινει ολο κ αμα προσπαθησω αρχιζει κ ποναει λιγο ενω φτανει μεχρι την μεση του κεφαλιου κ φτανει μεχρι την μεση εχω ακουσει οτι αυτο που εννοω εγω το κεφαλι ολο καπου το κοβουνε!συνεχιζω…ειναι κακο αυτο η απο μονο του θα γινει κατι τετοιο καποια στιγμη κ θα κατεβει ολο σαν τιs ταινιεs που μπορουν κ το κατεβαζουν?η θα μπορω ανετα να το κατεβασω απο την πρωτη φορα που θα κανω sex κ θα γινει μονο του?παντωs αν προσπαθησω να το κατεβασω κατω δεν γινεται κ ασε που ποναει λιγο κ δεν το ριψοκινδυνευω!χτεs το δοκιμασα κ μετα το πετσακι δεν ανεβαινε για καποια λεπτα μεχρι να ηρεμησει το πεοs που το εφτασα ωs το οριο λεω εγω!παντωs αν δοκιμασω το κεφαλι βγαινει εξω αλλα απο μονο του δεν μου εχει βγει.lol…τι να κανω?ειναι λογικο?

    Υ.Γ.απο τα ευκλανια γραφεια παρακαλεσαν τον δια οτι μερικα μελη εχουν προβλημα με το πετσακι τουs και αλλα με τον Κ@ΛΟΝ τουs…..ο διαs επικοινωνισε με τον ποσειδωνα και εκεινοs του ειπε οτι οσοι πινουν θαλασσινο υδωρ εχουν προβλημα με το πετσακι τουs και την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ τουs…
    Βαλτουs δια στο Π@ΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ σου επανω καθωs φαινεται Π@ΥΤΣΟ θελoυν τα ευκλανια βαλτα στο καλαποδι αρχηs γενομενηs απο τον ανωμαλο βρωμιαρη μπανιστηρτζη τον επιτυχυμενο επιχειρηματια του Κ@ΛΟΥ-γρια σουηδεζα ζαγκλαρ παπαρ ντογκ και λυθηκε το προβλημα.. αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ

  10. ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΗΗ? ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ? ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ?….ΤΡΩΓΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΣ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

Comments are closed.