Πρωτοφανής δήλωση Ζεεχόφερ: Οι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα – Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην ήταν προσωρινό

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός εταίρος της Άνγκελα Μέρκελ, Χορστ Ζεεχόφερ.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην πόλη στην πόλη Ινγκοσταλτ, ενόψει των εκλογών στη Βαυαρία, αποφάσισε να αναφερθεί στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Politico στην Ευρώπη Μάθιου Κάρνιτσνιγκ, ο Ζεεχόφερ είπε πως «οι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην ήταν προσωρινό».

loading...

5 thoughts on “Πρωτοφανής δήλωση Ζεεχόφερ: Οι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα – Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην ήταν προσωρινό

  1. Εχει απόλυτο δίκιο.μονοι μας δεν μπορούμε να κυβερνήθουμε,αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.τωρα θα είμαστε πολύ καλύτερα.εκτος από το ότι ειμαστε ανικανοι,η εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση είναι έγκλημα.

  2. Ένα χαμένο κορμί παρεΐτσα της φραου γκιοσσας πουθενά τις δύο προηγουμενες ήττες στους προηγούμενους παγκόσμιους πολεμους

  3. Και για σένα καλό θα ήταν να ήσουν ένας προσωρινός σαρσέμης, αλλά μάλλον είσαι παντοτινός…!

  4. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ .ΔΕΝΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ !!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ .ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΤΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΣΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ !

  5. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΑΣ ΝΤΥΣΟΥΝ 300 ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΩΝ SS ΕΠΑΝΩ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Comments are closed.