Εξωγήινη ζωή: Ένα αρχαίο Ελληνικό ερώτημα

Το μεγάλο αυτό θέμα είχε απασχολήσει τους αρχαίους Έλληνες όταν, από την εποχή της αναπτύξεως της Αστρονομίας, η ιδέα της υπάρξεως ζωής σε άλλους κόσμους άρχισε να αποκτά κάποια επιστημονική βάση.Είναι γεγονός πως πολλοί Έλληνες φιλόσοφοι, που ήταν και αστρονόμοι συγχρόνως, πίστευαν πως η Γη δεν ήταν μοναδική κατοικία λογικών όντων. Και ήταν καταπληκτική η πρωτοτυπία σκέψεως και ευφυΐα των Ελλήνων της εποχής εκείνης.

Ο Θαλής ο Μιλήσιος δίδασκε πως όλα τα άστρα, ως και η Γη, αποτελούνται από το ίδιο υλικό.

Ο Αναξίμανδρος βεβαίωνε πως οι κόσμοι μπορούσαν να δημιουργηθούν και να καταστραφούν, κάτι που διαπιστώνουμε σήμερα.

Ο Αναξαγόρας πίστευε πως η Σελήνη κατοικείται, δίδασκε μάλιστα πως «αόρατοι σπόροι ζωής», από τους οποίους προέρχονται όλα τα ζωντανά όντα υπάρχουν σε ολόκληρο το Σύμπαν. Ο Αναξαγόρας δηλαδή ήταν ο δημιουργός της θεωρίας της «πανσπερμίας» που προτάθηκε και στην εποχή μας ακόμη από πολλούς επιστήμονες που προσπαθούσαν να εξηγήσουν τον τρόπο δημιουργίας ζωής στον πλανήτη μας.

Οι Επικούριοι δίδασκαν πως στο διάστημα υπήρχαν πολλοί κατοικήσιμοι κόσμοι, παρόμοιοι με την Γη.*

Και άλλοι ακόμη Έλληνες φιλόσοφοι δίδασκαν πως υπάρχει ζωή σε άλλα άστρα, ως κάποιος Ανάξαρχος, που αναφέρει ο Πλούταρχος, ότι μιλούσε προ του Μ. Αλεξάνδρου «περί πολλών κόσμων». Τότε ο Αλέξανδρος δάκρυσε γιατί σκεπτόταν πως «επί απείρων όντων στον κόσμον, δεν ήδυνήθη ακόμη νa κατακτήσει τoν ενα καί μόνον, τoν παρόντα». Αργότερα τους Έλληνες αντέγραψαν οι Ρωμαίοι και ιδίως ο Λουκρήτιος που στο ποίημα του «Περί Φύσεως των πραγμάτων» αναφέρει: «Η Φύση δεν είναι μοναδική στον ορατό κόσμο. Πρέπει να πιστεύουμε πως σε άλλες περιοχές του διαστήματος υπάρχουν και άλλες γαίες, κατοικημένες από άλλους ανθρώπους και άλλα ζώα». Κατά περίεργο τρόπο ο Λουκρήτιος δεν καταλάβαινε την αληθινή φύση των άστρων που θεωρούσε σαν φωτεινούς γήινους ατμούς.


Κατά την Αναγέννηση, με την ανακάλυψη του τηλεσκοπίου, αναζωπυρώθηκε το θέμα υπάρξεως εξωγήινων και ιδίως Αρειανών, γι’ αυτό και είχε τότε τεθεί το ερώτημα: «Αν ο Άρης κατοικείται τότε οι Αρειανοί κατάγονται και αυτοί από τον Αδάμ και την Εύα;» Αυτές ήταν οι αντιλήψεις για την ύπαρξη ζωής στο Διάστημα. Όμως τι πιστεύουμε εμείς σήμερα; Για να απαντήσουμε θα εξετάσουμε τα μέλη του Ηλιακού μας Συστήματος, με τα μέσα και τις γνώσεις μας, θα επισκεφθούμε πρώτα τους κοντινούς μας κόσμους, τα μέλη του «Ηλιακού Κράτους».

Θα γνωρίσουμε χωριστά τους πλανήτες με την ταχύτητα της φαντασίας μας και θα τους ερευνήσουμε κατά σειρά αποστάσεως τους από τον ήλιο. Την μορφή του πλανητικού μας συστήματος πρώτος συνέλαβε ο Αρίσταρχος ο Σάμιος. Αυτόν αντέγραψε ο Κοπέρνικος ο οποίος διατύπωσε την θεωρία του «περί του ηλιοκεντρικού συστήματος» τον 16ον αιώνα – διαβάζοντας και αντιγράφοντας τα πρωτότυπα σχετικά ελληνικά συγγράμματα. Βεβαίως τότε ήταν γνωστοί οι 6 μόνο πλανήτες μέχρι δηλαδή και του Κρόνου. Πολύ αργότερα ανακαλύφθηκαν και οι υπόλοιποι 3 εξωτερικοί πλανήτες με μαθηματικούς υπολογισμούς και φυσικά την χρήση μεγάλων τηλεσκοπίων.

Οι 9 πλανήτες μας είναι: Ερμής και Αφροδίτη, δίχως δορυφόρους, Γη μ’ ένα δορυφόρο, Άρης με 2 δορυφόρους, Δίας με 16, Κρόνος με 17, Ουρανός με 15, Ποσειδών με 2 δορυφόρους και Πλούτων με 1 τον Χάρο. Φυσικά τα ονόματα τους είναι ονόματα Ελλήνων θεών γιατί οι αρχαίοι Έλληνες μελέτησαν με επιστημονικό τρόπο τους πλανήτες και τους έδωσαν θεϊκά ονόματα που σεβάστηκαν οι αστρονόμοι όλου του κόσμου. Ο Ερμής με επιτυχία έλαβε το όνομα αυτό επειδή βρίσκεται κοντά στον ήλιο, από τον οποίο περιμένει εντολές, όπως ο Ολύμπιος ταχυδρόμος. Το όνομα της ωραίας Αφροδίτης έπρεπε να δοθεί στον ωραιότερο και λαμπρότερο πλανήτη. Και τι περίεργο, είναι τόσο… φιλάρεσκη η Αφροδίτη ώστε πάντα είναι σκεπασμένο το σώμα της από ένα πολύ πυκνό πέπλο, αδιαπέραστο στρώμα νεφών, την ατμόσφαιρα της, που μας εμποδίζει να δούμε την επιφάνεια της, σαν να προστατεύει το σώμα της ωραίας θεάς από τα βλέμματα βέβηλων!!

Στον ερυθρό πλανήτη εδόθη το όνομα του θεού του πολέμου Άρη, γιατί το κόκκινο χρώμα του θυμίζει αίμα και φωτιά. Ο Δίας δικαίως έλαβε το όνομα του πατέρα των θεών – πλανητών αφού σε όγκο είναι μεγαλύτερος από όλους μαζί τους πλανήτες και η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη της μάζας όλων συγχρόνως των πλανητών. Ως προς τη Γη είναι 1300 φορές μεγαλύτερός της. Απορεί κανείς πώς οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν ότι ο πλανήτης αυτός ήταν γίγας και του έδωσαν το όνομα του μεγαλυτέρου και ισχυρότερου των θεών του Ελληνικού Πανθέου – του «πατρός ανδρών τε, θεών τε». Ο Κρόνος που έρχεται μετά τον Δία πήρε το όνομα του πατέρα του Διός. Εδώ σταματούν οι Έλληνες ως «ανάδοχοι», επειδή οι τελευταίοι πλανήτες, Ουρανός, Ποσειδών και Πλούτων ήταν άγνωστοι κατά την αρχαιότητα, γιατί απλούστατα δεν τους έβλεπαν. Ως γνωστόν οι πλανή¬τες αυτοί παρατηρούνται μόνον με τηλεσκόπια.

Ουρανός ονομάσθηκε ο μετά τον Κρόνο πλανήτης γιατί, κατά την μυθολογία μας ήταν πατέρας του Κρόνου. Ο επόμενος ονομάσθηκε Ποσειδών γιατί νομιζόταν πως είναι ο τελευταίος στα βάθη του διαπλανητικού χώρου και πήρε το όνομα του θεού του υγρού στοιχείου. Αλλά όταν τέλος ανακαλύφθηκε ο έσχατος πλανήτης, του έδωσαν το όνομα του Πλούτωνα, του θεού του Άδη, όχι μόνο γιατί στην απόσταση που βρίσκεται επικρατεί βαθύ σκοτάδι, αλλά για να τιμήσουν τον αστρονόμο P. Lowell, που τον ανεκάλυψε με υπολογισμό χωρίς να τον δει ποτέ. Τα δυο μάλιστα αρχικά γράμματα του Πλούτωνα είναι τα πρώτα του ονοματεπώνυμου του P. Lowell. (Παρετηρήθη από τον Tombau-gh το 1930).

Και τώρα που γνωρίσαμε όλη την σειρά των πλανητών, έστω και κατά ένα πολύ γενικό τρόπο, ας τους επισκεφθούμε, εξετάζοντας εάν πράγματι υπάρχουν εκεί οι κατάλληλες συνθήκες δημιουργίας και συντηρήσεως ζωής. Ήδη χάρη στις τεράστιες προόδους και τα μέσα που διαθέτει η αστρονομία γνωρίζουμε τι συνθήκες υπάρχουν σε κάθε πλανήτη. Απόδειξη η κατάκτηση της Σελήνης. Οι αστροναύτες δεν μας είπαν περισσότερα από όσα γνωρίζαμε με τις απειράριθμες αστρονομικές μελέτες και παρατηρήσεις μας. Με την έρευνα των αστροναυτών είχαμε το «πείραμα», την απόδειξη πως πραγματικά δηλαδή ό,τι είχαν διαπιστώσει οι αστρονόμοι ήταν και η πραγματικότητα. Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος στην Αμερική για τα τεράστια έξοδα που είχαν γίνει για την κατάκτηση της Σελήνης, για να «μάθουμε ό,τι ήδη γνωρίζαμε», όπως είπαν οι πολέμιοι των διαστημικών ταξιδιών. Ασχέτως πάντως προς τις γνώμες αυτές, είναι γεγονός πως με τις έρευνες και τα όνειρα μας βυθιστήκαμε στο μέλλον για να τα κάνουμε πραγματικότητα. (…)

loading...

35 thoughts on “Εξωγήινη ζωή: Ένα αρχαίο Ελληνικό ερώτημα

  1. Mad Dog3 Οκτωβρίου 2018 – 8:32 π.μ.
    Σκατά στον ιουδαιοχριστιανισμό, πουτσες χωρίς γράσο στις εβραιοχριστιανικές
    κωλοτρυπίδες και αν δεν αρκούν οι πουτσες σε ορισμένους πρωκτους,
    να λαδώσετε με λάδι από την κανδήλα τα μανουάλια.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_837.html?showComment=1538492029324#c7848137592647856848

  2. Giannis Paterakis16 Αυγούστου 2016 – 9:36 μ.μ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 4 ΕΚ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ….!!!

  3. ———————

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 3:54 μ.μ.
    Οι Ολύμπιοι Θεοί, ήταν ιδέες και ίδωλα, ΔΕΝ υπήρξαν,
    αλλά η μαριάμ με την μελαχρινή κωλάρα της υπήρξε χα..χα..χα..
    Θεϊκά τσιμπούκια, στόμα κώλο και παρτούζες ήταν τα σπεσιαλιτέ της!
    Για τον χριστό δεν ξέρω, αλλά ο λουκάς γράφει ότι τον γαμούσε ο ιωάννης!

    Αμ εκείνη η αγία θεοδώρα! χα..χα..χα.. την έχυσε η μισή κωνσταντινούπολη αλλά
    εκείνος ο ανώμαλος ιουστινιανός, έγινε και μέγας μη χέσω, την παντρευτηκε, που
    να μιλήσουμε για τους νεότερους παπάδες δεσποτάδες και κηφήνες αλαξοκωληδες!
    Τον χρυσόστομο λχ τον έλεγαν χαϊδευτικά "μπέμπα μπλανς"
    η μεγαλύτερη λούγκρα, πέθανε από καρκίνο στην κωλοτρυπίδα, ως γνωστό!

    ————-

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 3:54 μ.μ.
    Οι Ολύμπιοι Θεοί, ήταν ιδέες και ίδωλα, ΔΕΝ υπήρξαν,
    αλλά η μαριάμ με την μελαχρινή κωλάρα της υπήρξε χα..χα..χα..
    Θεϊκά τσιμπούκια, στόμα κώλο και παρτούζες ήταν τα σπεσιαλιτέ της!
    Για τον χριστό δεν ξέρω, αλλά ο λουκάς γράφει ότι τον γαμούσε ο ιωάννης!

    Αμ εκείνη η αγία θεοδώρα! χα..χα..χα.. την έχυσε η μισή κωνσταντινούπολη αλλά
    εκείνος ο ανώμαλος ιουστινιανός, έγινε και μέγας μη χέσω, την παντρευτηκε, που
    να μιλήσουμε για τους νεότερους παπάδες δεσποτάδες και κηφήνες αλαξοκωληδες!
    Τον χρυσόστομο λχ τον έλεγαν χαϊδευτικά "μπέμπα μπλανς"
    η μεγαλύτερη λούγκρα, πέθανε από καρκίνο στην κωλοτρυπίδα, ως γνωστό!

    ———————

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_599.html

  4. ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Ιούλ
    06
    2018

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
    ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )

    ……………………………….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

    … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ
    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

  5. Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 4:07 μ.μ.
    Έχει δει κανείς κανέναν Ολυμπιο θεό?
    Όχι βέβαια, τα αγάλματα τους βλέπουμε και αυτό που βγαίνει από της αφηγήσεις
    και την μυθολογία, ήταν ιδέες που πλάσθηκαν από τους Έλληνες για να κάνουν
    μια καλύτερη φυλή και το κατόρθωσαν όσο και να κράζουν τα εβραιοχριστιανικά
    ζόμπι, όλος ο κόσμος προσκυνά την κλασική Ελλάδα.

    Αλλά οι άγιοι και θεοί των χριστιανών υπήρξαν έτρωγαν έχεζαν, γαμιόντουσαν
    κλπ και αυτό ρωτώ, σαν απλώς άνθρωπος που είμαι απλές ερωτήσεις κάνω.

    "με τη σκούπιζε η μαριάμ την κωλοτρυπίδα της όταν έχεζε?"

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος19 Αυγούστου 2018 – 5:43 μ.μ.
    εισαι η χαρα του πακιστανου και του καθε αλλοδαπου

    Ανώνυμος19 Αυγούστου 2018 – 5:55 μ.μ.
    Υπάρχει απάντηση, να ασχοληθεί ένας καλός ψυχίατρος με τη θεραπεία σου.

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 6:02 μ.μ.
    Καμία αντίρρηση, αλλά δεν απάντησες στην απλή μου ερώτηση, γιατί?

    "με τη σκούπιζε η μαριάμ την μελαχρινή της κωλοτρυπίδα όταν έχεζε?"
    Μήπως δεν έχεζε, και δια μαγείας έκανε το σκατό της παξιμάδι?
    Good to know!

    ——————

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.htm

  6. http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html?showComment=1537872128246#c1846532334837360516

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:43 μ.μ.
    Στα έξι χρόνια που σχολιάζω, έχω αλαξει τρία ονόματα, Ζαγλάρας,
    Ζάγκλος και Mad Dog, αλλά όλοι με χαρετούν σαν "Ζάγκλο!
    εσύ μουνσόκιλο με κανεις κριτική και δεν έχεις καν ένα όνομα!

    Όσο για τα αλλά ονόματα που ίσως κρύβομε, ρε κατώτερο ντουβάρι ποτέ
    δεν κρύφτηκα, και φωτο ανερβάσα και έχω πει μέσες άκρες όλα για μένα,
    πια είσαι εσύ μωρή κατίνα,

    για πες!

    Όσο για αυτό που λες για το google, δεν το επέλεξα,
    μόνο του ειρθε και δεν μπορούσα να το σβήσω, γελείε.

    Απάντηση

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:54 μ.μ.
    Μα δεν αλαξα όνομα για να κρυφθώ μωρή καραπουτάνας έκτρωμα, ούτε άλλαξα website,
    όλοι με ξέρουν σαν Mad Dog και σαν Ζαγλο, κωλοτρυπίδα, χα..χα..άντε ψάξε να βρεις
    κάτι άλλο πισωγλέντη, αυτό δεν σε κάθισε, αν ψάξεις πριν 3-4 χρόνια κάπου θα με
    βρεις σα Mad Dog, αλλά όλοι με χαιρετάνε σαν Ζαγλο, μπλιαχ!
    Σε θυμαμε από παλιά, έχει φοβερή οσμή σκατου και σπέρματος!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

    https://olympia.gr/2018/06/14/%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88/

    Αν θέλεις περισότερα εδώ
    olympia gr mad dog

    Πάρε και μια νέα μου φωτο
    https://i1.wp.com/www.lifo.gr/uploads/image/1094409/penis38.jpg

  7. zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html
    ========================================

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:54 μ.μ.
    Μα δεν αλαξα όνομα για να κρυφθώ μωρή καραπουτάνας έκτρωμα, ούτε άλλαξα website,
    όλοι με ξέρουν σαν Mad Dog και σαν Ζαγλο, κωλοτρυπίδα, χα..χα..άντε ψάξε να βρεις
    κάτι άλλο πισωγλέντη, αυτό δεν σε κάθισε, αν ψάξεις πριν 3-4 χρόνια κάπου θα με
    βρεις σα Mad Dog, αλλά όλοι με χαιρετάνε σαν Ζαγλο, μπλιαχ!
    Σε θυμαμε από παλιά, έχει φοβερή οσμή σκατου και σπέρματος!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

    ============================================
    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 π.μ.
    Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
    είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

    Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
    ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

    Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
    και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
    το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

    Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:57 μ.μ.
    Με εκπλήσσει το μέγεθος της ευπρεπείας σου.

    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:05 μ.μ.
    Ταπεινά ζητώ συγνώμη, άνθρωπος είμαι και έχω τις κόκκινες γραμμές μου,
    αυτό το είπε ο γέροντας με φέρνει εμετό!

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/4-7-4.html

    ===========================================

    Mad Dog25 Σεπτεμβρίου 2018 – 1:19 μ.μ.
    Αυτός είναι ο χριστιανισμός, η κατάντια του ανθρώπου μέσα στον έκφυλο ιουδαϊσμό,
    χυδαιολογεί ο ελεεινός πρόστυχος ορθόδοξος πούστης που όλο τον μπούτσο έχει στο
    στόμα, αλλά κανείς από τους ευλαβείς χριστιανούς σχολιαστές δεν έχει να πει τίποτα!
    Αν εγώ όμως πω, γαμώ τον χριστό σας, θα μου την πέσουν πάλι οι καλικάντζαροι.
    Σκατά στήν αίρεση του μίσους, τον ιουδαιοχριστιανισμό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_4294.html?showComment=1537870903794#c6931219311653406621

    ================================================

    Απάντηση

    Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2018 – 6:48 μ.μ.
    Mad Dog25 Σεπτεμβρίου 2018 – 5:01 μ.μ.
    Δεν κρατώ αρχείο ρε καραπουτάνας αλβανίδας έκτρωμα, ψάξε μόνος σου ξεκωλιάρη,
    σε είπα, είναι περίπου 10 μέρες πριν, όλοι οι σχολιαστές το έχουν δει,
    να χέσω στο στόμα σου αλήτη ιουδαιοχριστιανικό απόβλητο, βρωμιάρη.

    Και τι σε ενδιαφέρει ρε πρωκτογενημενο έκτρωμα? όλες οι χριστιανικές
    πουτάνες εδώ συμφώνησαν με τον ανθέλληνα εβραιολάγνο γιαννόπουλο,
    Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν σφαγέας και δολοφόνος, ολλοι!http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_4294.html?showComment=1537890156411#c1119762406615563419

  8. Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:00 μ.μ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ "ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ" ΡΑΒΙΝΕ 7.36μ.μ.,

    ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΛΕΙΨΟΚΕΦΑΛΟΣ ?

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ?

    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΑΠΟΣΠΟΡΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η…"ΩΡΑ" ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ "ΑΠΙΔΙΑ" ΠΙΑΝΕΙ Ο … "ΚΩΛΟΣ" ΣΟΥ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_612.html#comment-form

    Απάντηση

    Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2018 – 5:20 μ.μ.
    Mad Dog26 Σεπτεμβρίου 2018 – 4:18 μ.μ.
    Οι στριγκλιάρες κραυγές σου στα αυτιά μου φτάνουν σαν "αλάχ ακβαρ"

    Mad Dog26 Σεπτεμβρίου 2018 – 4:18 μ.μ.
    Οι στριγκλιάρες κραυγές σου στα αυτιά μου φτάνουν σαν "αλάχ ακβαρ"
    κανείς λογικός άνθρωπος δεν λέει μάχου υπέρ πίστεως, αυτά τα λένα
    μόνο οι καθηστερημνοι ισλαμιστές ταλιμπάν και κάτι μουνάκια σαν
    και σένα που σκοπός τους είναι μόνο να προβοκάρουν, μνί.http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_9253.html?showComment=1537970937221#c4504786488677867468

  9. http://www.ksipnistere.com/2017/03/6_6.html

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…

    Giannis Paterakis13 Δεκεμβρίου 2016 – 5:20 μ.μ.

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΛΑΚΟ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ….

  10. Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2018 – 11:12 μ.μ.
    ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ2 Οκτωβρίου 2018 – 12:02 π.μ.
    …ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ", ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ…"ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ" Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ…"ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ"…

    ΚΙ' ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ,…"ΚΟΒΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ…"ΣΙΓΟΥΡΙΑ" ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2012…"ΤΡΑΠΕΖΩΝΑΝΕ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ…"ΕΥΕΡΓΕΤΗ", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο…"ΣΑΜΑΡΑΣ" ?

    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ…"ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η… "FEDERAL REZERVE" ? H' Θ' ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ "ΨΕΥΤΙΚΑ" ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ…"ΒΟΖΝΥ" ?

    ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ…"ΨΑΧΝΕΙ" ΤΟ…"F.B.I.", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ…"ΒΡΟΥΝ"…

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

    …"ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΙ ΚΑΙ…"ΦΑΝΕΡΩΣΕ" Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ…"ΑΛΗΘΙΝΑ", ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ?

    ΘΑ "ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ…"ΜΠΟΥΛΟ" ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ…

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ,

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ…"ΠΙΣΤΕΥΕΙ" ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ…"ΞΕΧΡΕΩΤΟ" ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ…"ΠΙΣΤΕΥΕΙ" ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ…"ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ?

    ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ "ΜΠΗΚΑΤΕ" ΣΤΟ…"ΝΟΗΜΑ" ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… "ΕΓΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ…"Α Χ Ν Α" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ?

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_23.html#comment-form

  11. 59 σχόλια :

    ioannis iosifidis1 Οκτωβρίου 2018 – 7:39 μ.μ.
    Ούτε να το σχολιάσω θέλω καθίκι βρωμερε ανθέλληνα…

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog1 Οκτωβρίου 2018 – 7:45 μ.μ.
    Πως είπαμε? ιωσήφ ή γιουσούφ?
    Να σχολιάσεις τι ρε αθλειε τουρκόσπορε?

    Μιλάμε για το μεγαλύτερο από τα 7 θαυματα της αρχαιότητας που
    ο ανθέλληνας χρυσόστομος το γρεμισε και τα μάρμαρα του
    πήγαν στο χτίσιμο της αγίας σοφίας.

    Ευχομαι οι τούρκοι να το κάνουν όχι τζαμί,
    αλλά δημόσια ουρητήρια, βλάκα!

    Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2018 – 11:54 μ.μ.
    ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_23.html#comment-form

  12. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ————————

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_23.html#comment-form

    ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ::::

    Κλαίω Ελλάδα Μου Για Την Φρίκη Που Πέρασες Από Τα Τέρατα Του Ιουδαιοχριστιανισμού!
    —————————————–
    ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ:::

    http://www.ksipnistere.com/2017/03/6_6.html

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ

  13. …ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ,…ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ "11" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΙΜΠΑΝΤΖΗ ΡΑΒΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ…"ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ" ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…"ΟΧΙΕΣ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ … ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΕ.

    …ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,…ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ… "ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ"…

    …ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΟΒΛΗΤΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ…"ΑΝΩΝΥΜΙΑ".

    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ…"ΕΠΩΝΥΜΑ" ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ…"ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟΝ"…

    …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ…"ΜΠΑΛΑΚΙΑ",…ΚΛΑΣΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ…ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

  14. 12 σχόλια :

    Mad Dog3 Οκτωβρίου 2018 – 5:09 μ.μ.
    Προσωπικά πιστευω ότι είναι μια δική σου επινόηση για να συγεντρώσεις
    γύρω σου τα προβατα, εγώ δεν είδα κανέναν να σε βρίσει ή να σε απειλήσει,
    οι Έλληνες σε γράφουν στα αρχίδια τους, ανθελληνικό γουρούνι, αλλά κι'αν είναι
    και κάποιος που το ενοει, νομίζω το αξηζεις να σε γαμήσουν, σιωνιστικό απόβλητο.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_688.html?showComment=1538579210946#c59342156573935153

  15. Giannis Paterakis3 Οκτωβρίου 2018 – 5:20 μ.μ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ,ΕΣΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΒΟΥΝΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ….

    ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…..

    Η Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ ΚΡΑ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ….

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΟΜΑΣΟΝΟΦΙΑΛΤΗ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ" ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    28-09-2018 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2153&v=-4Y4FXGStyA

  16. Giannis Paterakis3 Οκτωβρίου 2018 – 5:41 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…?? ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ..??

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΩΣΤΑΟ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΠΑΡΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ…

    ΤΟ «ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ» ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ «ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΣΩΡΡΑΣ»…

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ,ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ,ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ…

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ….ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο «ΑΠΑΤΕΩΝ» ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο «ΑΠΑΤΕΩΝ» ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 5-6 ΩΡΩΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΝ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ…

    ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ,ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ…

    ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟ "ΑΠΑΤΕΩΝ" ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΗ"…

    ΕΤΣΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟ ΣΟΥΞΕ "ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ" ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΘΑ ΦΤΑΞΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ,ΔΕΚΑ ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ….

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ,ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ….

    Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 – 6:32 μ.μ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
    ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  17. ΕΥΤΑΞΙΑΣ3 Οκτωβρίου 2018 – 11:38 μ.μ.
    ΠΕΡΙ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ…"ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ"…

    Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΡΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΩΣ" ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ "ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ…

    ΚΑΘΕ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ" ΑΠΟΨΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ…"ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ",…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ", "ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ" ΑΠΟ…"ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ…ΡΟΜΑ"…,ΑΠΟ…"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ…"ΤΖΑΤΖΙΚΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ…"ΡΥΖΟΓΑΛΟ".

    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ…"ΧΡΙΣΤΟ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ"…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΦΟΙΝΙΚΕΣ"…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ "ΔΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ"…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ…"ΜΠΟΥΤΙΑ" ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ…"ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ"…

    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ…ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ" ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ … "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΔΙΟΤΙ,…"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ "ΚΑΠΟΙΟΥ", ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ…"ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ".

    ΑΥΤΟ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΝΑΙ Η "ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ…"ΔΕΛΦΙΚΟ ΙΕΡΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ", ΟΠΩΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 164 "ΔΕΛΦΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ…"ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ" ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΛΟΓΩ …ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ…"ΣΥΝΕΙΡΜΟ" ΤΗΣ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ…"ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ" ΠΡΟ 3.000 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ", ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟΙ" ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΤΟΝ … "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ" ΓΙΑ ΝΑ…ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΤΟΥΣ…"ΑΓΙΟΥΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ …"ΤΙΜΑΜΕ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ…"ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" ΝΑ…"ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ"…

    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ…"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ", ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ…

    ΕΝΑ "ΔΙΚΑΙΟ" ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΣΤΟ ΟΤΙ Η "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ, ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ" ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ" ΟΠΩΣ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΕΙ…

    ΔΙΟΤΙ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ" ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ…"ΘΕΟΥΣ" ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΟΥ", ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ, Ο…"ΔΙΑΣ" ΗΤΑΝ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ "ΗΛΙΟΥ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΤΡΩΕΣ", ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

    ΤΟΝ "ΔΙΑ" ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΓΩΝΑΥΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25.920 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

    ΤΟΥΣ…"ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ" κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ Ο ΟΜΗΡΟΣ, Ο ΟΡΦΕΑΣ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, Ο ΣΟΛΩΝΑΣ, Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο…"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΠΟΥ… "ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο…"ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ…"ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑΚΙ" ΤΗΣ…ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η' ΤΟΥ…"ΑΓΙΟΥ" ΕΥΛΑΜΠΙΟΥ…

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΩΣ Ο…"ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΙ "ΑΓΝΑ" ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ", ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΠΑΝΑΓΙΑΣ".

    ΤΟΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

    ΓΙΑ ΝΑ "ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ" ΤΟΝ…"ΑΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ" ? ΤΟΝ…"ΟΣΙΟ" ΟΝΟΥΦΡΙΟ" ?, Η' ΤΟΝ…"ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΛΙΑ ?

  18. ΕΥΤΑΞΙΑΣ3 Οκτωβρίου 2018 – 11:40 μ.μ.
    ΤΕΛΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ…"ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ" ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ…"ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ" ΤΗΣ…"ΥΠΑΡΞΗΣ" ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ…"ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ"…

    ΕΠΕΙΔΗ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ "ΔΗΜΟΣΙΩΣ" ΚΑΙ "ΕΠΩΝΥΜΩΣ", ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΗΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ", ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙΝΗΘΟΥΝ "ΝΟΜΙΚΑ", ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ…"Κ Ε Λ Ι" ΚΙ' ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η…"ΤΙΜΩΡΙΑ" ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η…."ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΣΑΣ…

    …ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ,

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ…"ΟΡΚΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ…"ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…"ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΣΑΣ…"ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ", ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, "ΑΥΤΟΙ" ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ…"ΨΑΘΑ"…

    ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_688.html?showComment=1538600406819#c4907854624499271004

  19. Απάντηση

    Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 4:05 μ.μ.
    Δεν χρειάζεται να υποθέσω, καταλαβαίνω ότι χριστιανός είσαι, μόνο οι χριστιανοι
    έχουν αυτή την θεία φώτηση να μιλάνε έτσι χυδαία για μάνες,
    αλλά διερωτάμε, εσένα δεν σε γέννησε μάνα?

    Αλλά τι να πεις? Με δολοφούνους αγίους, με πόρνες αγίες, από έναν εκδικητικό
    απάνθρωπο θεό, από μια μάνα που κάνει βίζιτες ακόμη και στα γεράματα της,
    εκεί μέσα μεγάλωσες ρε τσιμπλιάρη και κοινωνικό απόβλητο, δεν έχεις
    ίχνος ανδρισμού και αξιοπρέπειας, τσόλι.

    Να χέσω την εβραϊκή σου αίρεση, κοινωνική λέπρα.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_609.html?showComment=1538658775671#c8639589854887812029

  20. Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 4:25 μ.μ.
    @ 4 Οκτωβρίου 2018 – 4:12 μ.μ
    Ποιος βρίζει ρε τσιμπλιάρη μπάσταρδε?

  21. εις

    Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 4:42 μ.μ.
    Με απειλείς ρε καραπουτάνας έκτρωμα? Θέλεις να βρεθούμε να σε γαμήσω?
    Ο Ζαγκλάρας δεν κρύβεται από κανέναν πούστη ρε ζώο, πάντα σχολιάζω με ένα όνομα,
    εσύ μπαστρδε δειλέ σχολιάζεις σαν ανώνυμος, βλαμένο πουστράκι, μιλάς και στον
    πληθυντικό, "εμείς"! Τι ενοεις? Θα πάρεις και την μάνα σου μαζί, κανα παπά?
    δώσε διευθυνση και πάρε δύο τρεις για να βρεθούμε ποuuuuuuuύστη!!!
    Τον θεό σου τον κατουρώ!

  22. Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 5:38 μ.μ.
    "..ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.."

    Για άλλον τα έγραφες αυτά? δεν καταλαβαίνω τι ενοεις, με απειλείς?
    με προειδοπιεις? Δεν σε καταλαβαίνω, μίλα καθαρά.
    Έχεις προβλήματα μαζί μου από παλιά?

    Αν γράφουν και άλλοι στο όνομα μου το ξέρω και τι να κάνω τώρα,
    εσύ απευθύνεσαι σε μένα με απειλές και εγώ σε λέω άντε ρε
    τράβακαι γαμήσου, ή μίλα καθαρά τι ενοεις.

  23. Giannis Paterakis4 Οκτωβρίου 2018 – 10:37 μ.μ.
    ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ??

    ΜΕΤΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ…

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….

    Giannis Paterakis4 Οκτωβρίου 2018 – 10:49 μ.μ.
    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΣΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ…

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_523.html?showComment=1538683578440#c8895840374903404320

  24. Giannis Paterakis6 Οκτωβρίου 2018 – 5:25 μ.μ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ??

    ΜΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ….

    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ,ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ…!!!!

    ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..!!!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Giannis Paterakis6 Οκτωβρίου 2018 – 6:07 μ.μ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ…

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΗΣΑ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ….

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….http://www.ksipnistere.com/2018/10/t.html?showComment=1538839638220#c5496538163489205745

  25. Giannis Paterakis6 Οκτωβρίου 2018 – 6:14 μ.μ.
    ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΦΘΛΑΚΙΖΕΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ,ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…

    ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ…!!!

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..

  26. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:59 π.μ.
    Ναι γράψε σαν ανώνυμος, δόξασε τον εαυτό σου, τούρκος εγώ γιατί υπερασπίζομαι
    την Ελλάδα, Έλληνας εσύ που δοξάζεις τους δολοφόνους Ελλήνων.
    Γαμώ τη εβραϊκή σας αίρεση πουτάνες, γιαννόπουλε γαμώ
    το άπλυτο μουνί της καριόλας μάνας σου.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
    ΒΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΣ ΠΟΥ
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΕΤΣΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!
    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html

  27. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:25 π.μ.
    Έτσι λοιπόν με τον σταυρό, και δε με λες, για αυτό τον λόγω τον
    χώνεις στην κωλοτρυπίδα της μάνας σου πριν την γαμήσεις?
    Διεστραμένε ανθέλληνα, καρκίνωμα της Ελλάδας.
    Τράβα ψόφα ρε εβραιακό σκατό!

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 9:33 π.μ.
    ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ,
    ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ TOY ΚΟΣΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ;

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:43 π.μ.
    Αν σφάξεις τρις ανθρώπους στον δρόμο, θα σχηματισθεί μια λιμνούλα από αίμα,
    20 χιλ άνθρωποι σφαγμένει μέσα σε έναν σχετικά μικρό χώρο, είναι ποτάμι το
    αίμα, αίμα Ελλήνων που δεν έκαναν κανένα κακό, που ΔΕΝ ήθελαν να αλάξουν πίστη!

    Οι σπαρακτικές φωνές πόνου και τρόμου, ο άνθρωπος δεν πεθαίνει αμέσως με μια
    μαχαιριά στην κοιλιά, μπορεί να ζήσει πολλές ώρες και να σπαράζει, σκέψου τα παιδιά!

    Γαμώ την εβραϊκή σας πίστη χολερικα ζόμπι, γιαννόπουλε θέλεις
    μαχαίρι στην κοιλιά για να νιώσεις τον πόνο.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html

  28. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:11 π.μ.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν εβραιοπροσκυνημένο που έχει πουλήσει
    την ψυχή του στον σατανά, που χώνει στην κωλοτρυπίδα της μάνας του
    σταυρούς πριν την γαμήσει, ψόφα ρε κάθαρμα, ψόφα ρε καρκίνωμα
    της Ελλάδας, ψόφα ρε εβραϊκό απόβλητο.

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 9:48 π.μ.
    ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΕΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ ΠΑΡΕΑ

    Απάντηση

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:06 π.μ.
    Βγεικες από την τρύπα σου ρε καραπουτάνας έκτρωμα
    να φτύσεις ακόμη μια φορά στα μούτρα των Ελλήνων?

    20 χιλ Έλληνες, γυναίκες και παιδιά σφάχθηκαν από αυτό το τέρας γιατί αρνιόνταν
    να αλαξοπιστησουν και δεν ήταν οι μόνοι, εκατομύρια Ελλήνων βασανίσθηκαν
    σφαγιάσθηκαν εκδιώχθηκαν για να πιστέψουν στον λεπρό εγγληματία γιαχβέ.

    Δεν θα αναλωθώ σε αντιπαράθεση, δεν έχει νόημα, θέλω μόνο να σε πω χέζω την εβραϊκή σου
    αίρεση, γαμώ το άπλυτο βρωμομούνι της καραπουτάνας μάνας σου ανθέλληνα σιωνιστή.

    Ελπίζω και ευχομαι κάποιος Έλληνας να σε χώσει
    ένα μαχαίρι στην κωλοτρυπίδα, αλήτη.

  29. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:29 π.μ.
    Χτικιάρη, συφιλιδικέ εβραιογαμημένε, 20 χιλ Έλληνες σφάχτηκαν
    μέσα στον ιππόδρομο, τα οστά τους έχουν βρεθεί, η εκκλησεία
    υποκριτικά καταδικάζει, αλλά και δικαιολογεί όπως αυτό
    το σίχαμα ο ανθέλληνας γιανόπουλος.

    Μα καλά δεν σας έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού μέσα σας ρε γενίτσαροι?
    έχετε πάθει πλήρη πλύση εγκεφάλου από αυτή την απάνθρωπη εβραϊκή αίρεση ?

    Απάντηση

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:35 π.μ.
    Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς
    αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και
    εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

  30. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 8:21 μ.μ.
    Χα..χα.. το αγαπημένο θέμα πάντων των κιναιδων χριστιανών, είναι η "πούτσα"
    παντού και πάντα μη έχοντας τίποτα να πουν, μιλάνε για την πούτσα, και τι μας
    διδάσκει αυτό? Ο καθένας μιλά για τον πόνο του και του τι έχει στην γκλάβα του!

    Λέγετε ότι ο χριστός ήταν και αυτός τραβέλι, με γυναίκα βέβαια να γαμήσει
    δεν πήγε, αλλά με τον ιωάννη καθώς μας λέει ο λουκάς, παιχνιδιάζονταν!
    Πουτάνες, πούστηδες, δολοφόνοι ψευτες και ότι σκεφθεί κανείς ανήθικο,
    στους ιουδαιοχριστιανούς θα το βρει, πουσταριά, χα..χα..

    Απάντηση

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 8:23 μ.μ.
    Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά εμένα μ' αρέσει η ατάκα που σέρνεται
    στο ιντερνετ για την απάντηση του Καραϊσκάκη παραμονή επίθεσης:

    Eίμαστε λίγοι, αλλά με τη βοήθεια του Χριστού, θα τους γαμήσουμε
    την Παναγία. Κι αν δεν είναι αλήθεια, μοιάζει ηρωικό και όμορφο.

    ———————————–
    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 7:46 μ.μ.
    Αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε, είμαστε μια μικρή συντροφιά νέων Ορθοδόξων που μας
    εμπνέετε με τις χριστιανικές σας γνώσεις και θέλουμε να σας ρωτήσουμε,
    τελευταία κυκλοφορεί μια είδηση, σίγουρα ψευδής, ότι πριν γαμήσετε
    την μανούλα σας, της βάζατε στην κωλοτρυπίδα έναν σταυρό, γιατί
    ήταν αμαρτωλή, παρακαλώ διαψευστε το, ή αιτιολογήστε το.

    ————————————-
    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 6:18 μ.μ.
    Αγαπητέ, με προβλημάτισε το μίσος και το καθημερινό πόλεμο από τα χριστιανά στον Σώρρα,
    κατάλαβα ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το ντεμέκ ενδιαφέρον τους για την "απάτη",
    πρόσφατα διάβασα μια εξαγκελία από το ιερατείο, ότι ο κυρίως Σωρρας υποκινεί
    μια οργάνωση / θρησκεία που είναι Εθνικιστική, ρατσιστική, αντιχριστιανική,
    αρχαιοελληνική κλπ και σκέφτηκα
    Α! εδώ είναι το ζουμί τους ενοχλεί η Εθνκή θρησκεία των Ελλήνων, άρα,
    μπορείς φίλε από σήμερα, αν και δεν ξέρω το καταστατικό του κινήματος,
    ότι είμαι φιλικά προσκυμενος στο κίνημα.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html?showComment=1539539979444#c2602826306484698542

  31. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html?showComment=1539539979444#c2602826306484698542

  32. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 4:26 μ.μ.
    Δεν ξέρω γιατί μας παρομοιάζουν εσένα, εμένα και τον συνελληνα Πατεράκη,
    είμαστε τρις διαφορετικοί χαρακτήρες με Ελληνικά ήθη και αρχές.

    Εσύ ποτέ δεν βρίζεις και είσαι πάντα ευγενικός, ο φίλος Πατεράκης έχει αιχμηρό
    λόγω αλλά δεν εκτρέπεται, εγώ τους γαμώ τα μουνιιά που τους ξέρασαν, αυτό
    βέβαια δεν είναι επιλογή μου, αλλά η άμυνα μου ενάντια στα ζόμπι του
    χριστιανισμού, στο ψέμα και στην προβοκάτσια.

    Αυτό το κτήνος τον γιαννόπουλο θα τον γαμώ όλο του το σπίτι όπου και αν τον
    βρίσκω, δεν υπάρχει έδαφος για συνομιλία, το κτήνος αποκλειστικά ψάχνει
    σκιές και τις μεγαλοποιοί για να διασυρη τον Ελληνισμό, μακάρι κάποιος
    πατριώτης να του χώσει ένα κατσαβίδι στην εβραϊκή κωλάθρα του.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 2:00 μ.μ.
    Επισκέφτηκα κάποτε παλιά το άγιο (μη χέσω) όρος και συνάντησα κάποιον
    καλόγερο σούπερ ρεμάλι που είχε το "γαμώ το Χριστό μου" καραμέλα,
    όπως έχουμε πολλοί από εμάς το "μαλάκας", "μαλακία" κτλ.

    Όταν κάποιος θρησκευόμενος επισκέπτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το
    θέμα, τελειώνοντας με τη φράση "για το όνομα της Παναγίας", ο καλόγερος
    κόντεψε να βγάλει αφρούς, είχε πετάξει το σκουφί του κάτω και το πατούσε,
    είδαμε και πάθαμε να τον ηρεμήσουμε (είχαμε γαμηθεί κι από τα γέλια βέβαια).
    Και λέει το ασύλληπτο:
    "Για το κωλόπαιδο τον πούστη το Χριστό, να λέτε ό,τι θέτε, την Παναγία
    να μην την ξαναπιάσετε στο στόμα σας" !!!!!! Τέζα εμείς…..

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 12:54 μ.μ.
    Έτσι ακριβώς καραπουτάνας έκτρωμα, γαμώ το άπλυτο μουνί της μάνας σου
    συφιλικέ ανθέλληνα. Και σταματά να της χώνεις σταυρούς στο
    πρωκτοκλανιδιο της γιατί θα σε αναφέρω στο ΔΗΕ

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 1:17 μ.μ.
    Φιλική συμβουλή:
    Προσπάθησε με ένα λάδωμένο από την καντήλα μανουάλι,
    θα εκπλαγείς με το θαυμα της παρθένας και θεοτόκου μαρίκας!

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_695.html?showComment=1539540640258#c3639494374682466045

  33. πό 'τι γνωρίζω είναι μάλλον ελληνικό φαινόμενο.
    Δεν απαντάται σ' άλλες χώρες.

    —————
    Απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον, βρισιές του στυλ "Γαμώ το Χριστό σου"
    ή "Γαμώ την Παναγία σου" δεν απαντώντε σε άλλες χώρες·
    Oι Ιταλοί έχουν το "porca madonna" αλλά δεν είναι το ίδιο "ιερόσυλο".

    Πολλές φορές μου χει γεννηθεί η απορία –έχω δε και μερικές εικασίες τις
    οποίες επιφυλάσσομαι να διατυπώσω αργότερα — και μια που αρκετοί από
    τους συντρόφους και φίλους που συχνάζουν στο blog φαίνεται να γνωρίζουν
    αρκετά περί της λαογραφίας και της Ιστορίας της Ελλάδας (τουλάχιστον περισσότερα από μένα) καταθέτω την ερώτηση: από που προέρχεται αυτή η συνήθεια, και ακόμα ξέρει κανείς αν συναντιέται σε καμιά άλλη χώρα?

    Προσωπικά άθεος βρίζω συχνά όχι εσκεμένα χριστους και παναγίες
    αλλά το ευχαριστιέται η ψυχή μου να γαμώ έναν εβραίο!!!

    Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια.

    αναγνωστης

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_578.html

  34. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

    Mad Dog15 Οκτωβρίου 2018 – 3:09 μ.μ.
    Σκατά στα μούτρα τα δικά σου εβραιογαμημένε.
    Άνοιξε τα στραβά σου και κοίτα τα σχόλια ρε πανιβλακα,
    σε όλες της αναρτήσεις να δεις ντουβάρι πιοι βρίζουν, καραγιόζη.

    Mad Dog15 Οκτωβρίου 2018 – 3:12 μ.μ.
    Και "γυφτοκατσαπλιάδες" είναι το άπλυτο βρωμομούνι
    της καραπουτάνας αλβανίδας μάνας σου, μπάσταρδε.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_780.html#comment-form

  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.