ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ



















Ελληνες χριστιανοι, οπως εχετε διαπιστωσει και εσεις οι ιδιοι τους τελευταιους μηνες εχουν ενταθει ξανα οι απεγνωσμενες προσπαθειες απο την νεα ταξη ωστε να σταματησω οριστικα να γραφω την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι. 


Μετα απο την χθεσινη μου αναρτηση απειλουν εκ νεου να με δολοφονησουν.


Τον απολυτο τρομο και πανικο βιωνουν ολες οι παγανιστικες ομαδες στην Ελλαδα εξαιτιας της κορυφαιας κατα γενικης ομολογιας Ελληνικης-  Χριστιανικης στηλης Επικρατεειν η Απολλυσθαι.



Απελπισμενοι κανουν αναρτησεις και με αισχρα και ανανδρα ψευδη εναντιον οπως παρακινουν τους Ελληνες χριστιανους να μην διαβαζουν την στηλη και να απομακρυνθουν οριστικα απο την Ορθοδοξια.



Δυστυχως οι αναγνωστες εχουν την εντυπωση οτι προκειται μονον για τα μελη της συγκεκριμενης παγανιστικης-ναζιστικης εγκληματικης οργανωσεως. 


Κανετε ενα τεραστιο λαθος. 

Πισω απο τις συκεκριμενες ενεργειες εναντιον μου βρισκονται ολες οι παγανιστικες-νεοταξικες ομαδες μαζι ενωμενες.


Μην ξενχατε οτι ποτε δεν καταδικασαν δημοσια οι αλλες δωδεκαθειστικες ομαδες, σωματεια, οργανωσεις αυτα τα οποια γινονται εναντιον της Ορθοδοξιας, του Ελληνισμου, και εις βαρος μου.



Καθημερινα υβριζονται με τον πιο χυδαιο τροπο ο Σωτηρας Χριστος, η υπεραγια Θεοτοκος και η σεβαστη μητερα μου.(1)

Η μητερα μου υπηρξε μια ηθικη, μοναγαμικη γυναικα οπως εκατομμυρια αλλες Χριστιανες εκεινων των δεκαετιων (1950-1990 μ.χ.)


Για οσους δεν γνωριζουν η μητερα μου δεν ειναι στην ζωη εδω και οκτω χρονια.


Εδω και χρονια εχουμε περιυβριση νεκρου κατ εξακουλουθησιν απο τους τα μελη της γνωστης εγκληματικης-παγανσιτικης οργανωσεως,
Επανω στην αγωνια τους να με σταματησουν  τα μελη της παγανιστικης-εγκληματικης οργανωσεως με συκοφαντουν καταπτυστα και ανανδρα. 


Ολα αυτα με στοχο να απομακρυνθουν ολοι οι Ορθοδοξοι αναγνωστες απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη και τον Σωτηρα Χριστο, ωστε να γινουν “πραγματικοι” Ελληνες ασπαζομενοι τον παγανισμο-δωδεκαθεο.
Επι παραδειγματι στα βρωμερα σχολια και στις καταπτυστες αναρτησεις τους, αναφερουν οτι ειμαι τεκτονας. 


Οι πραξεις μου ομως δειχουν ακριβως το αντιθετο. 



Κανενας Τεκτονας σε ολοκληρο τον κοσμο δεν εχει Ελληνοχριστιανικη στηλη, στην οποια να κανει εργασιες υπερ της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, των αυτοκρατορων, των στρατηγων και των Αγιων. 



Επισης κανενας απολυτως Τεκτονας δεν ζητα τον συνδυασμο που εχω εδω και χρονια στο λογοτυπο της στηλης μου για να επιβιωσουμε ως εθνος.  


   
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; 

Οι λογοι οπως αναφερουν οι Ελληνες αναγνωστες
ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις-εργασιες, τις οποιες δεν εχουν διαβασει ποτε σε κανεναν Ελληνα και ξενο καθηγητη.


Με αυτες τις πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις-εργασιες, τους ενθουσιαζω-εμπνεω ωστε να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.


Ειμαι ο μοναδικος Ελληνας στον κοσμο που προτεινει τον συνδυασμο :


Oρθοδοξια, Εκκλησιαμος, κατηχηση, χρηστα ηθη, μουσικα σχολεια, υψηλος αθλητισμος, ιστορικη γνωση, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας.



Ακομη σας προτενω την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.


Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη-ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Ολοι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, ειναι σε θεση να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιληπτοι. 


Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, οι Ελληνες δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις.





ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.




Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 




Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 




Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 



Ταυτοχρονα μεσα απο τις προτασεις μου εδωσα την ευκαιρια στους Ελληνες να ξεχωριζουν αμεσως τους ψευτοσωτηρες και δηθεν πατριωτες.




Αυτο διοτι δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, την αλλαγη του ανθελληνικου-
ελεγχομενου πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.




Φυσικα ουτε λογος για τον υπολοιπο συνδυασμο τον οποιο προτεινω, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας μεσα απο τον Εκκλησιασμο, τα μουσικα σχολεια, το παγκρατιο, την ιστορικη γνωση.


ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.



Οι νεοταξιτες προσπαθουν να μου κανουν κακο με καθε τροπο για να σταματησω την Ελληνοχριστιανικη -Εθνικιστικη ακομματιστη στηλη. 


Σε αυτο το εγχειρημα τους πρωτοστατει η γνωστη Εγκληματικη οργανωση παγανιστικη οργανωση των λοβοτομημενων ρομα.


Κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων μετα την ατυχη Θωμη, σειρα εχω εγω για να δολοφονηθω. 


Σε περιπτωση που μου συμβει κατι ολοι γνωριζετε ποιοι θα ειναι οι υπευθυνοι και μπορειτε να πραξετε αναλογως. 


Ολοι οι υπολοιποι εωσφοριστες της νεας ταξεως πραγματων δεν τολμουν να κανουν απολυτως τιποτα εναντιον μου. 


Εαν κανουν οτιδηποτε εις βαρος μου, γνωριζουν οτι θα συσπειρωσουν ακομη περισσοτερο τους εκατονταδες χιλιαδες αναγνωστες της στηλης. 


Παραλληλα με οποιαδηποτε βρωμικη ενεργεια τους θα αυξησουν τους αναγνωστες απο εκατονταδες χιλιαδες σε εκατομμυρια. 


Ακομη και αυτοι που δεν εχουν παιδεια, φιλοπατρια, υψηλη ηθικη, απο αντιδραση και μονον για τους προδοτες θα ακολουθησουν τον τροπο ζωης και τις λυσεις εθνικης επιβιωσεως που προτεινω. 


Οπως γνωριζετε δεν εχω χρηματα να κινηθω δικαστικα. 


Εντουτοις περιμενω με βαση και ολα τα αδειασιστα  στοιχεια τα οποια εχω εναντιον τους να κανουν οποιοδηποτε λαθος για να τους συντριψω.

Δυστυχως διοτι ειναι δειλοι και ανανδροι δεν τολμουν.


Οι υπολοιπο εωσοφριστες-νεοταξιτες τρεμουν διοτι απο την μια εχω την υποστηριξη των εκατονταδων χιλιαδων Ελληνων Χριστιανων αναγνωστων και απο την αλλη διαθετω τα πολλα ατρανταχτα στοιχεια μου εις βαρος της εγκληματικης οργανωσεως.

Τα στοιχεια αυτα ειναι για ολες τις εγκληματικες τους πραξεις, πλαστογραφιες διαθηκων, εκτεταμενη και κατ εξακολουθησιν φοροδιαφυγη, για τους εμπρησμοι. διακινηση ουσιων, και την εξαφανιση δικογραφιων.  

Σχετικα με αυτα τα  κακουργηματα αναφερομαι σε  αλλη εγκληματικη οργανωση και οχι για αυτη των αγραμματων, παγανιστων ρομα που προσπαθουν να με σταματησουν απο το να γραφω την στηλη.


Στην αλλη εγκληματικη οργανωση εμπλεκονται πολυ επωνυμοι απο πολλους κλαδους. 

Κλεινοντας, η απαντηση μου ειναι για πολλοστη φορα οτι δεν θα σταματησω να γραφω την στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι και αν μπορειτε τολμηστε να με εμποδισετε, ιδου πεδιον δοξης λαμπρο.

Θα σας συντιρψω. εχω διπλα μου εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες Χριστιανους, μαζι φυσικα με ολα τα στοιχεια τα οποια απαιτουνται για να καταρρευσει ο βοθροκοσμος σας και να ξενινησει η αντιστροφη 
μερτηση για την σωτηρια της πατριδος. 

 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

                 ΓΡΑΦΕΙ Ο
                  
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες














ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

loading...

48 thoughts on “ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ

  1. Προσωπικά πιστευω ότι είναι μια δική σου επινόηση για να συγεντρώσεις
    γύρω σου τα προβατα, εγώ δεν είδα κανέναν να σε βρίσει ή να σε απειλήσει,
    οι Έλληνες σε γράφουν στα αρχίδια τους, ανθελληνικό γουρούνι, αλλά κι'αν είναι
    και κάποιος που το ενοει, νομίζω το αξηζεις να σε γαμήσουν, σιωνιστικό απόβλητο.

  2. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΕ. Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΚΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ – ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΠΌΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ BEN HIRAM! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΑΛΗ ΑΥΓΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΧΝΗ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ…..ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ!!! ΜΗΝ ΦΟΒΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ …ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…

  3. ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ,ΕΣΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΒΟΥΝΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ….

    ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…..

    Η Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ ΚΡΑ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ….

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΟΜΑΣΟΝΟΦΙΑΛΤΗ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ" ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    28-09-2018 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2153&v=-4Y4FXGStyA

  4. ΙΔΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ ΕΞΕΠΕΤΑΧΘΕΙ ΟΟ ΠΕΟΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΣΑΑΑΚ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΕΚΤΙΝΑΣΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑΝ ΨΩΛΗΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΟΡΧΙ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΜΕ ΧΙΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΒΡΩΜΥΛΕ ΣΕ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΘΕ ΜΟΥΛΕ …

  5. ΣΠΑΡΑΖΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΠΑΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΡ ΑΛΑΧ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ …ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕΕΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΒΗΣΑΤΕ…

  6. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΙΝΑΞΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΡΙΧΝΟΜΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΔΟ. Ε.ΣΥ?

  7. ΕΤΡΕΞΕΣ ΒΟΛΙΔΑ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΠΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ…

    ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΞΑΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ….

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ…

    ΟΥΣΤ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΟΥΣΤ..!!!

  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…?? ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ..??

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΩΣΤΑΟ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΠΑΡΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ…

    ΤΟ «ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ» ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ «ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΣΩΡΡΑΣ»…

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ,ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ,ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ…

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ….ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο «ΑΠΑΤΕΩΝ» ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο «ΑΠΑΤΕΩΝ» ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 5-6 ΩΡΩΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΝ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ…

    ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ,ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ…

    ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟ "ΑΠΑΤΕΩΝ" ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΗ"…

    ΕΤΣΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟ ΣΟΥΞΕ "ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ" ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΘΑ ΦΤΑΞΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ,ΔΕΚΑ ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ….

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ,ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ….

  9. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχετε μεταξύ σας,
    αλλά σε χονδρές γραμμές αυτό που εγώ βλέπω είναι:

    Ο σιωνιστής γιαννόπουλος ξερνάει ανθελληνισμό, ο κ.πατεράκης δεν καταλαβαίνω
    ακριβώς τι ενοει, αλλά έχει βάσεις Εθνικές Ελληνικές και τσουπ έχουμε και
    τις γνωστές "τσαπέλες" χα..χα..χα.. όπου βρίζουν, απειλούν, αλλά
    ως δια μαγίας …. οι άλλοι απειλούν!

  10. ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΨΕΥΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ;
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ … http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_138.html

  11. ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
    ————————————–

    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ————————

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_23.html#comment-form

    ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ::::

    Κλαίω Ελλάδα Μου Για Την Φρίκη Που Πέρασες Από Τα Τέρατα Του Ιουδαιοχριστιανισμού!
    —————————————–
    ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ:::

    http://www.ksipnistere.com/2017/03/6_6.html

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ

  12. Οι ομοιότητες είναι πολύ περισότερες, έχουμε δύο μάτια, δύο χέρια, δύο αρχίδια!
    Η συνωμοσιολογια είναι ασθενία όπως πολλές άλλες σχετικές με ψυχασθένειες,
    εσύ μάλλον πρέπει να είσαι ο Σώρρας γιατί και οι δύο έχετε δύο κωλομέρια!
    Πανιβλακα

  13. ΠΡΟΣ ΤΟΝ :Giannis Paterakis3 Οκτωβρίου 2018 – 5:20 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙΣ

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ

    ΓΡΑΨΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ

  14. ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ Η SKIA ΣΟΥ

  15. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
    ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  16. Χα..χα.. λες? Μα δεν το ξέρω το παιχνίδι!

    Σαν μεγάλο παιδί που είμαι παίζω με τα όπλα, έχω ένα οπλοστάσιο
    με όπλα όλων των διαμετρημάτων για κυνήγι αλλά και για
    σκοπευτικούς αγώνες όπου έχω πολλά βραβία!
    Αλλά λέω ψέματα, έτσι δεν είναι?

  17. Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
    Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερ άνθρωπο και τον ευχαριστώ.

    Άννα .Π

  18. Πολύ καλό για σένα Άννα, για μένα είναι το αντίθετο, δεν μπορώ να δεχθώ κάποιον
    που συνεχώς βρίζει τον Ελληνισμό και υμνει τους δολοφόνους του Ελληνισμού σιωνιστές.

    Oλος ο κόσμος θαυμάζει το αρχαίο πολιτισμό των Ελλήνων και αυτός τους βρίζει!
    Μέχρι το δολοφόνο θεοδόσιο υμνεί ότι ορθά έπραξε που έσφαξε 25 χιλ Έλληνες σε μια μέρα!
    Βρίζει σαν κέντρο ακολασίας το ιερότερο ιερό των Ελλήνων αυτό των Δελφών.

    ΟΚ δεν θα βρίσω, αλλά η ψυχή μου βράζει με αυτό το σιωνιστικό ανθελληνικό τέρας!

  19. ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΓΥΦΟΠΡΑΚΟΡΑΣ-ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΖΟΓΚΛΑΡΩ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΣΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ 12ΘΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΩΒ ΦΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΒΙΚΑΝΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.

    Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:15 π.μ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ?

    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.htm

  20. Ανακοινωση απο τα Ευκλανια γραφεια ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
    Παρακαλειται ο κ.πατερακηs κλα κλαρινοs οπωs επιστρεψει στο κρεβατι του πονου που του συστησε ο θεραπων ιατροs του να παραμεινη κλινηρηs δι εξαμηνον διοτι υπεστη μιαν ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ Ψ@ΛΕΚΤΑΣΙΑΝ(κατα την ζουραριον ρησην)για να μην ανοιξουν τα ραμματα τηs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ του!!!
    ο προεδροs Αρτεμηs Αφραγκοπψωρ
    η γραμματεαs κ.Τσιμπουκογιαννη Αγγελικη

  21. Γιατί άραγε είπα αυτή την χυδαία κουβέντα? Μήπως ξέρεις?

  22. Εγώ έγραψα δυό λόγια καλοπροαίρετα για τον κύριο Γιαννόπουλο που σέβομαι και εκτιμώ.
    Δεν έχω καμία δουλειά να απαντήσω στον υβριστή Του Χριστού και Της Παναγιάς.
    Αυτά ούτε που θέλω να τα σκέφτομαι οτι συμβαίνουν. Για άλλη μια φορά θα πω πως αυτοί που βρίζουν Τα Αγια και αυτόν τον
    Άνθρωπο είναι άξιοι περιφρόνησης και της μοίρας τους.

    Αννα.Π

  23. Ο χαρακτήρας μου δεn με επιτρέπει να βρίσω μια κυρία, παρότι εσύ με βρίζεις,
    η μοίρα μου και η κοινωνική μου θέση θα την ζήλευαν πολλοί!

    Για σένα, έτσι έμαθες μέσα στην εβραϊκή σου πίστη, το να βρίζοντε τα
    σεβασματα των προγόνων μας, να με βρίζουν μάνες και παιδιά γιατί
    τόλμησα να αναδημοσιευσω γραφτά από ευάγελιστών και ερωμένων,
    αυτό για σένα είναι οκ, για μένα με δίχνει το πόσο κατώτερη και χωρίς "εγώ" είσαι.

    Ο γιαννόπουλος είναι ότι σιχαμερότερο έχω διαβάσει, φρικη!

  24. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  25. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  26. Δεν τον βρίζετε και ταυτόχρονα τον αποκαλείς γουρούνι ! Βέβαια το να αποκαλέση κάποιος ενα κτήνος του φυράματος σου γουρούνι γιά εσένα είναι έπαινος το να κυλιέσε στη λάσπη από τα σκατά που τώρα είσαι χωμένος (εσυ και οι όμοιοι σου ) είναι μιάκάποια πρόοδος .Πανύβλακα.

  27. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΨΩΡΡΙΛΙΟΣ

  28. εκλασα απο φοβο για τον σατανομορφο ζαγκλαρα τον σκεφτηκα να προσφερει θυσια το πατερακι στον πανα

  29. ΠΕΡΙ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ…"ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ"…

    Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΡΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΩΣ" ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ "ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ…

    ΚΑΘΕ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ" ΑΠΟΨΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ…"ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ",…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ", "ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ" ΑΠΟ…"ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ…ΡΟΜΑ"…,ΑΠΟ…"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ…"ΤΖΑΤΖΙΚΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ…"ΡΥΖΟΓΑΛΟ".

    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ…"ΧΡΙΣΤΟ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ"…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΦΟΙΝΙΚΕΣ"…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ "ΔΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ"…
    ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ…"ΜΠΟΥΤΙΑ" ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ…"ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ"…

    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ…ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ" ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ … "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΔΙΟΤΙ,…"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ "ΚΑΠΟΙΟΥ", ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ…"ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ".

    ΑΥΤΟ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΝΑΙ Η "ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ…"ΔΕΛΦΙΚΟ ΙΕΡΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ", ΟΠΩΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 164 "ΔΕΛΦΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ…"ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ" ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΛΟΓΩ …ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ…"ΣΥΝΕΙΡΜΟ" ΤΗΣ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ…"ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ" ΠΡΟ 3.000 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ", ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟΙ" ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΤΟΝ … "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ" ΓΙΑ ΝΑ…ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΤΟΥΣ…"ΑΓΙΟΥΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ …"ΤΙΜΑΜΕ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ…"ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" ΝΑ…"ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ"…

    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ…"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ", ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ…

    ΕΝΑ "ΔΙΚΑΙΟ" ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΣΤΟ ΟΤΙ Η "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ, ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ" ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ" ΟΠΩΣ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΕΙ…

    ΔΙΟΤΙ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ" ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ…"ΘΕΟΥΣ" ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΟΥ", ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ, Ο…"ΔΙΑΣ" ΗΤΑΝ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ "ΗΛΙΟΥ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΤΡΩΕΣ", ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

    ΤΟΝ "ΔΙΑ" ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΓΩΝΑΥΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25.920 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

    ΤΟΥΣ…"ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ" κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ Ο ΟΜΗΡΟΣ, Ο ΟΡΦΕΑΣ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, Ο ΣΟΛΩΝΑΣ, Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο…"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΠΟΥ… "ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο…"ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ…"ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑΚΙ" ΤΗΣ…ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η' ΤΟΥ…"ΑΓΙΟΥ" ΕΥΛΑΜΠΙΟΥ…

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΩΣ Ο…"ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΙ "ΑΓΝΑ" ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ", ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΠΑΝΑΓΙΑΣ".

    ΤΟΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

    ΓΙΑ ΝΑ "ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ" ΤΟΝ…"ΑΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ" ? ΤΟΝ…"ΟΣΙΟ" ΟΝΟΥΦΡΙΟ" ?, Η' ΤΟΝ…"ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΛΙΑ ?

  30. ΤΕΛΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ…"ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ" ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ…"ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ" ΤΗΣ…"ΥΠΑΡΞΗΣ" ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ…"ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ"…

    ΕΠΕΙΔΗ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ "ΔΗΜΟΣΙΩΣ" ΚΑΙ "ΕΠΩΝΥΜΩΣ", ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΗΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ", ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙΝΗΘΟΥΝ "ΝΟΜΙΚΑ", ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ…"Κ Ε Λ Ι" ΚΙ' ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η…"ΤΙΜΩΡΙΑ" ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η…."ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΣΑΣ…

    …ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ,

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ…"ΟΡΚΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ…"ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…"ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΣΑΣ…"ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ", ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, "ΑΥΤΟΙ" ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ…"ΨΑΘΑ"…

    ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  31. ΠΩ ΠΩ ΠΩ Ο ΛΟΓΙΟΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

  32. ευταξια;;;;;πεs μαs απο που το φτιανσ απου κει που κατραs η απου κει που κλανσ;;;;
    ελεεινα αποβρασματα τηs εγκληματικηs συμμοριαs λατρειs του Ωθωμανικου που βαζετε τον Π@ΥΤΣΟΝ του δια στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σαs αραια και που….
    καλε πατερακη Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΡΑΜΜΕΝΕ εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;;;

  33. ΕΥΤΑΞΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΜΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΜΥΜΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΜΥΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  34. Ευταξία κάνεις οτι κωφεύεις!

  35. Καλημέρα συνελληνα Ευταξία,

    Η φωνή σου μελωδία μέσα σε μια χάβρα ιουδαίων!
    Τον ανθέλληνα προβοκατορα γιαννόπουλο τον έχωσες στην τρύπα του, μπράβο!
    Στον ευγενικό σου λόγω με επιχειρήματα απαντούνε τα γυφτάκια με ύβρεις
    όπως πάντα, αμ δεν έχουν και τίποτα άλλο, εσύ αναλύοντας τα λόγια του
    ανθέλληνα, αποκαλύπτεις το είναι του, ένα είναι με μεγάλο μίσος
    για τον Ελληνισμό και αγάπη για τον σιωνισμό.

    Καλή δύναμη και συνέχεια, οι Ολύμπιοι να σε έχουν πάντα καλά!

  36. ΑΓΑΠΗΤΕ 1.34 π.μ.,

    ΤΙΣ 1.34π.μ. ΠΟΥ ΕΣΥ …ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

    …ΜΗΝ "ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ" ΟΜΩΣ, ΤΟ…"ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ" ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ…"ΑΝΩΝΥΜΟ" 12.25π.μ.,

    ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ…"ΑΠΕΙΛΗΣ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ "ΚΕΙΜΕΝΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ "ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΠΩΝΥΜΩΣ", ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ…"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΣΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ …"ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ" ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ.

    Η "ΑΠΟΨΗ" ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ "ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ",… ΠΑΡΑΣΥΡΡΟΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ"…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ …"ΔΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΣ…"ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ" ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, "ΠΑΓΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ" ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ" ΩΣΑΝ…"ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ.

    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ…"ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ", ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ… "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ" ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΙ…"ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ"…"ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ" ΠΑΝΤΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ", ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ… "ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ" ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ…"Α Δ Ι Κ Ο".

    ΘΑ…ΕΠΑΝΕΛΘΩ

  37. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.

    Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΡΚΟ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΚΛΕΙΝΕΙ
    ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ.

    ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ
    ΕΓΓΡΑΦΗ 329933-666/6
    Θέμα: Απρόοπτη συνάντηση
    Αστρικό έτος 99017, Μηνός Εκατομβαιώνος ημέρα Γ3
    Κυβερνήτης: Μάρκο Ντε Σαντ
    Κατάσταση πληρώματος: Πολύ καλή. Βρίσκεται σε προγραμματισμένο διάλειμμα της γιδοκρυονικής.
    Κατάσταση σκάφους: Σταθμευμένο στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Διαστημοπλοίων Noore 21 – Black Jack. Όλα τα συστήματα λειτουργούν ικανοποιητικά.

    Στο διαγαλαξιακό βενζινάδικο που σταματήσαμε για καύσιμα, στο περιστρεφόμενο εν είδει δορυφόρου σαντουιτσάδικο, είδα κάποια γνωστή φυσιογνωμία να δαγκώνει ένα διαστημικό χοτ-ντόγκ από κοιλιά φτερογούρουνου της Ανδρομέδας . Εκείνη την στιγμή η γυναίκα του παράγγελνε σνίτσελ από δρακονιανό γυφτοβούβαλο. Στα ηχεία του ταχυφαγάδικου έπαιζε το Götterdämmerung του Βάγκνερ και οι μόνοι πελάτες πέρα από το ζευγάρι ήταν τρεις σκατόφατσοι εξωγήινοι ναρκέμπορες από τον Κένταυρο.

    Καθώς ο Ελλάνιος τρισεκατομμυριούχος αποτελείωνε incognito το ανδρομέδιο ορεκτικό πλησίασα στο τραπέζι του. Παραθέτω τον διάλογο:
    «Πού είσαι ρε Αρτέμη;», του λέω «Σε ψάχνουν όλοι πίσω στη Γη».
    «Να πάν’ να γαμηθούν» μου λέει.
    «Μην είσαι μινάρας ρε μινάρα» του λέω στα πατρινά. «Οι τοκογλύφοι ζητάνε τους φόρους παγκουί και έχουν πλαντάξει από την πούτσα τα γίδια… Πονάνε στ’ αλήθεια οι συμπατριώτες σου τα μανιαούρια».
    «Να πάν’ να γαμηθούν».
    «Τους ξεκωλιάζει ο μπινές ο Τσίπρας μαζί με όλο τον πλανήτη».
    «Να πάν’ να γαμηθούν είπα».
    «Ναι αλλά ο πρωκτός τους έχει γίνει έμενταλ. Μήπως είναι ώρα να επιστρέψεις;»
    «Άκου», μου λέει, «Φαίνεσαι τίμιο παλικάρι γι αυτό και θα σου πω τι παίζει. Είσαι έτοιμος;»
    «Αμέ, ρίχτο».
    Σκύβει στο αυτί και για πέντε λεπτά μου διηγείται ψιθυριστά όλο το σκηνικό: «…Κατάλαβες τώρα;»
    Μένω μαλάκας. «Σοβαρά μιλάς ρε πολέμαρχε;»
    «Καραμπέσα».
    «Δεν το πιστεύω, γαμώ την Παναχαϊκή Πατρών…»

  38. Ο Σώρρας χάιδεψε το μούσι του με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ικανοποίησης. «Είδες; Ούτε εσύ δεν το πιστεύεις. Τώρα πάρε απόφαση. Θες να τους τα πεις, τράβα και πες τους τα».
    Εκείνη την στιγμή ήρθανε με ένα ιπτάμενο drone στο τραπέζι δύο γυφτοβουβαλένια σνίτσελ μαζί με σαλάτα από μεταλλαγμένη ρόκα που φυτρώνει μόνο στις ζούγκλες του τέταρτου πλανήτη του ήλιου 78 του Ωρίωνα. Στο τασάκι που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι κάποιος προηγούμενος πελάτης είχε πετάξει ένα κόκκινο μπρελόκ του Σύριζα.
    «Κάτσε να πάρεις ένα μεζέ» μου πρότεινε ο Αρτέμης.
    «Τι μεζέ να πάρω γαμώ την γκαντεμιά μου… Με αυτά που μου είπες, μου κόπηκε η γαμημένη όρεξη».
    «Κατάλαβες γιατί την πούλεψα;»
    «Σαφώς».
    «Τράβα να τους πεις την αλήθεια λοιπόν».
    «Και να τους πώ την αλήθεια μήπως θα την καταλάβουν με τόση ψεκούρα που έχουν φάει στη μάπα;»
    «Κάτι θα πιάσουν μέσες-άκρες».
    «Αρχίδια θα πιάσουν… Θα τα βάλουν μαζί μου που δεν αφήνω να κλείσει η πουτάνα η συμφωνία με την τρόικα».
    «Φρόντισε να το χειριστείς σωστά».
    «Να πάν’ να γαμηθούν».
    «Ρε Μάρκε, αυτή είναι η δική μου ατάκα».
    «Σόρρι ρε φίλε, συγχύστηκα, μα τα γαμήσια του Δία…»
    Τα μάτια του Σώρρα μίκρυναν. «Να σε ρωτήσω κάτι;»
    «Ελεύθερα».
    «Εσύ πού πηγαίνεις τώρα;»
    «Έχω μια συνάντηση…»
    «Με αυτούς που νομίζω;»
    «Με αυτούς».
    «Δηλαδή εγώ τέλος;»
    «Τα μπατσόσκυλα σε έχουν εντοπίσει και περιμένουν το σήμα να σε διαστημομπαζώσουν», του είπα με κάθε ειλικρίνεια.
    «Εδώ που είμαι θα μου κλάσουν τ’ αρχίδια».
    «Κάνεις λάθος. Έχουν βγάλει Διαγαλαξιακό Ένταλμα Σύλληψης. Οι μισοί κερατάδες σε περιμένουν στο τελευταίο βενζινάδικο πριν τον Σείριο και οι άλλοι μισοί πίσω στο γήινο πλέγμα. Όπου και να πας θα σε τσιμπήσουν. Θα σε καταψύξουν μαζί με τη μπέμπα σου και θα σας διακτινίσουν στη φυλακή με την ειδική διαδικασία. Τόσο γρήγορα, που δεν θα΄χετε προλάβει ούτε τα γυφτοβουβαλοσνίτσελ να χωνέψετε».

    Ο Σώρρας έκοψε νευριασμένα μια τεράστια μπουκιά από το εξωγήινο κρέας και τη χλαπάκιασε σχεδόν αμάσητη. «Ούτε να φάει κάποιος δεν μπορεί σε αυτό το κωλοσύμπαν», είπε μπουκωμένος.
    «Δε λες που δεν σε βάζουν να πληρώσεις και ΕΝΦΙΑ για το διαστημόπλοιο; Αφού τόσο καιρό κοιμάσαι μέσα, θεωρείται ως πρώτη κατοικία».

  39. «Γαμώ την πανγαμιόλα τους». Ο Σώρρας ξεφύσηξε αγανακτισμένα και κατόπιν έβγαλε το δαχτυλίδι που φόραγε στο δεξί του χέρι. «Πάρτο».
    Το κοίταξα με δέος. «Όχι ρε Αρτέμη… δεν γίνεται».
    «Πάρτο σου λέω… Εμένα θα με φάνε. Θα μου αδειάσουν το μυαλό και μετά θα εμφανίσουν κάποιον πανηλίθιο σωσία στη θέση μου για να με ξεφτιλίσουν ακόμα και μετά θάνατον».
    «Αυτό είναι πιθανό», παραδέχτηκα στωικά.
    «Γι αυτό σου λέω, πάρε το δαχτυλίδι και τράβα στην Ελλάδα να τους πεις τι τους περιμένει».
    «Ό,τι και να τους πώ δεν νομίζω να με πιστέψουν. Είναι στη κοσμάρα τους άπαντες».
    «Άμα φοράς το δαχτυλίδι θα σε πιστέψουν».
    «Λες;»
    «Γκαραντί».
    Τα μάτια μου έφυγαν από το δαχτυλίδι και πήγαν στο μπρελόκ με τα κοκκινομαβιά σημαιάκια του Σύριζα που βρισκόταν στο τασάκι. «Το μπρελόκ δικό σου είναι;»

    Το βλέμμα του Σώρρα αγρίεψε. «Με δουλεύεις ρε; Κάποιος ερπετοειδής το άφησε εδώ. Όλοι οι εξωγήινοι είναι κρυφο-Συριζαίοι».
    «Λες να έχει κανένα κορέο μέσα;»
    «Για μαλάκα με περνάς ρε μινάρα; Το σκανάρισα πριν από λίγο το πουστόπραμα. Είναι τόσο ψόφιο όσο το μουνί της Φώφης».
    Του έκλεισα το μάτι με επιδοκιμασία. «Κοίτα Μάκη… Επειδή με εμπιστεύτηκες, θα σε εμπιστευτώ κι εγώ».
    «Σχετικά με τι πράμα;»
    «Θα σου πω ένα μυστικό».
    «Λέγε».
    «Όταν ήμουν στο λύκειο είχε αρρωστήσει η μεγάλη αδερφή της της μάνας μου και είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη να την επισκεφτούμε στο νοσοκομείο».
    «Μυστικό το λες αυτό;»
    «Κάτσε, δεν τελείωσα… Στον διπλανό θάλαμο ποιον λες ότι είχαν;»
    «Πού να ξέρω;».
    «Τον γέροντα».
    Ο Σώρρας έσμιξε τα φρύδια του παραξενεμένος. «Ποιο γέροντα;»
    «Εκείνον που μίλαγε με τις σαύρες. Τον 3,14 Αΐσιο».
    «Α, αυτόν τον μιναροκεφτέ… Και τι έγινε;»
    «Μόλις με αντίκρισε, με φώναξε με το όνομά μου».
    «Πού το ήξερε;»
    «Του το είχε πει η θεία μου».
    «Λοιπόν; Σου έδωσε καμιά προφητεία;»
    «Όχι… Μου έδωσε ένα σακουλάκι αφού πρώτα του υποσχέθηκα να το κουβαλάω για πάντα μαζί μου».
    «Και τι είχε μέσα το σακουλάκι;»
    «Κάθεσαι; …Είχε ένα δαχτυλίδι ίδιο και απαράλλαχτο με το δικό σου».
    Ο Σώρρας γούρλωσε τα μάτια. «Αποκλείεται, δεν παίζει αυτό».
    «Αμ’ έλα που παίζει», του λέω και βγάζω από ένα κρυφό τσεπάκι της στολής ένα ολόϊδιο δαχτυλίδι και το βάζω πάνω στο τραπέζι δίπλα στο άλλο.

    Ο Σώρρας φάνηκε να τα έχει χάσει. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπαιξε όλες τις γκριμάτσες του Μπομπ Χόσκινς στην τελευταία σκηνή του Long Good Friday που τον πάνε για σκότωμα με το αμάξι οι Ιρλανδοί. Έδειχνε ολοκληρωτικά νικημένος.
    «…Πες μου τι γίνεται ρε φίλε», μου είπε παρακλητικά κοιτάζοντας τα δυό όμοια δαχτυλίδια.
    «Εγώ να σου πω ρε Αρτέμη; Εσύ είχες όλες τις απαντήσεις πριν από λίγο».
    «Τις είχα αλλά με αυτό που μου εμφάνισες, με γάμησες».
    «Εγώ φταίω που ήταν κι ο γέροντας στο κόλπο; Εικοσιτρία χρόνια το κουβαλάω μαζί μου το γαμημένο το δαχτυλίδι χωρίς να ξέρω γιατί».
    «Πω ρε πούστη μου συνωμοσία που μας έχουν στήσει…»
    «Κάτι μου λέει ότι δεν ξέρουμε ούτε τα μισά», είπα κουνώντας το κεφάλι μου απαισιόδοξα.
    Η γομάρα του που στο μεταξύ είχε τσακίσει απτόητη τη σαλάτα και το ένα γυφτοβουβαλοσνίτσελ σκούπισε τα ζουμιά από τη μούρη της με μια χαρτοπετσέτα που είχε το σήμα της Marinakis Deep Space Shipping. Κατόπιν μας κοίταξε και τους δύο με αυστηρότητα παλαιού ΕΣΑτζή.
    «Οφείλετε να πάτε να πείτε την αλήθεια στους Έλληνες».
    «ΝΑ ΠΑΝ’ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ», είπαμε και οι δύο με μια φωνή και πιάσαμε κόκκινο στο μπρελόκ του Σύριζα στο τασάκι για να μην τσακωθούμε.

  40. ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΥ ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

  41. ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΕ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΔΗΜΑΤΑ ΚΛΠ.

  42. Κάποιο αστροπελέκι θα του έριξε ο βροντάρης Δίας!
    Αν ψοφήσει, δεν θα μας λείψει ο υβριστής των Ελλήνων.

  43. αμα παρει ζαγκλαρα ο καλος διας εσενα να δεις κλαμα και το λεω αληθεια με ορκο θα μας λειψεις γιατι δεν θα εχουμε κλοουν να γελαμε τσαμπα

  44. Για πολλά πράγματα αδιαφορώ,
    τον χάρο ειδικά τον γράφω στα αρχίδια μου!

  45. Περιαυτολογώντας θα έλεγα και θα το επιβεβαίωναν πολλοί άνθρωποι
    που με γνωρίζουν, ότι είμαι απέραντα καλός, ευγενικός και ειλικρινής.

    Ε έχω και εγώ τα νευρα μου, γαμώ τα νευρα μου, σήμερα κάπως ηρέμησε
    το κεφάλι μου μαθαίνοντας ότι ο μέγας υβριστής του σάιτ γιαννόπουλος,
    είναι μια σαυρα στο έδαφος που ψοφάει.

    Αδυνατούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να έχει κάποιος τόσο μίσος
    για τον Ελληνισμό και να γράφει άρθρα έχοντας το όνομα και την
    διευθυνση του σε δημόσια θέα!

    Θα πω την αμαρτία μου, πολλά βράδια δυσκολευόμουν να με ποιασει ο ύπνος
    σκεφτόμενος να τιμωρήσω αυτή την οχιά, δεν χρειάστηκε να λερώσω
    τα χέρια μου πατώντας μια σαυρα, οι Θεοί μερίμνησαν για αυτό!

    Κλάψε την μοίρα σου ιουδαιοχριστιανε υβριστή της Ελλάδας και του
    πολιτισμού της, μαζί σου και τα ζαγάρια του blog ντεμέκ χριστιανοί
    που χυδαιολογούν με τα χειρότερα λόγια κατά μανάδων, γυναίκες και
    παιδιά, καθώς και την πατρώα θρησκεία, όλα εδώ πληρώνοντε σκουλήκια!

  46. καλε τσιρλοσαχλοζαγκλαρομακ ντιν νταν ντογκ κοιτα να μην βαζειs κρεαs ωμο στον πρωκτο σου γιατι ειναι λιγο εθιστικο…(ειδεs ο πατερακηs του ανοιξανε τα Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΡΑΜΜΑΤΑ του το καυμενο…..) διεστραμμενε ανωμαλε βρωμιαρη ξευτιλισμενε μπανιστηρτζη Π@ΥΣΤΗ…..η Ηρα ζηλευει τερμα πια οι εκδρομεs στον ολυμπο!!!!!!
    Π@ΥΣΤΗ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕ ΠΨΩΡΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ…..

Comments are closed.