ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ?ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Κάπου εκει στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ να διαβάσουν τον Νόμο που είναι ταγμένοι να στηρίζουν, διαβάζουμε λοιπόν: Ποινικός Κώδικας, άρθρο 76: “… που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες, την προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας ή τη διευκόλυνση της μεταφοράς ή
προώθησης τους ή της εξασφάλισης καταλύματος σε αυτούς για απόκρυψη και εφόσον η απέλαση του δεν διατάχθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο”, για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κάνει λόγο ο ίδιος ο ΝΟΜΟΣ, τί μου τζαμπουνάν κάποιοι, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ λοιπόν αφού έτσι τους θέλει και Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ!!!!!!!!!!!
Επιτέλους κάποιος αρχίζει να μιλάει ελληνικά..!!!Σύμφωνα με τον ΟΗΕ ο πρόσφυγας θεωρείται πρόσφυγας στη πρώτη χώρα που τον υποδέχεται στη περίπτωση μας την Τουρκία.. Για την Ελλάδα απλά είναι λαθρομετανάστες. Καιρός να Αρχίζουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους
Μικρά Ασία, Πόντος κλπ ηταν αρχαία ελληνικα εδάφη ..αρχαια Ιωνία ..οχι αποικιες αλλα επέκταση εφόσον ηταν παρθένα εδάφη. Ποιοι πρόσφυγες ελληνες ωστόσο ; Αληταράδες που επιχειρούν να κινήσουν συναίσθημα ενοχής στους Έλληνες του τύπου ..αν ειναι Έλληνες πρόσφυγες ειναι αποδεκτοί. Ουστ ζωα που ατιμαζετε την μνήμη σφαγιασθεντων ελληνων ..Όχι 353.000 όπως λενε τα ποντιακά σωματεία ήταν πολυ περισσότεροι οι δολοφονημένοι Έλληνες στα εδαφη αυτά ..επισης πόσες γυναίκες ειχαν κλέψει και ποσοι αναγκάστηκαν σε εξισλαμισμο (αλλαχ η κεφαλι).

Η προτροπή για τη μη χρήση της λέξης “λαθρομετανάστης” εδόθη απο την Εισαγγελέα κα Ξένη Δημητρίου η οποία είναι γνωστή Συριζαία. Στην περίπτωση αυτή έκανε κατάχρηση του αξιώματος της για να εκφράσει την δική της πολιτική θέση. Δεν έκρινε ως δικαστής αλλά ως πολιτικό προσωπικό. Αρα η προτροπή της είναι άκυρη αφού εκφεύγει του ρόλου της και γι’ αυτό δεν μας αφορά. Για να το πω και απλά, αν ήταν ΑΠΟΦΑΣΗ του δικαστηρίου του Αρείου Πάγου η μη χρήση της λέξης λαθρομετανάστης το Υπουργείο Παιδείας δεν θα αρκείτο σε δήλωση καταδίκης της απόφασης της ΕΛΜΕ αλλά θα τους παρέπεμπε σε ΕΔΕ και κατόπιν θα καλούσε τον Εισαγγελέα να παρέμβει.

αναγνωστης

loading...

29 thoughts on “ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ?ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  1. Δεν μας παρατατε ρε συριζαιοι.Εισαστε οι νονοι του πολιτικου συστηματος.Μετονομασατε τους λαθρομεταναστες σε παρατυπους μεταναστες,την Τροικα σε θεσμους,την μειωση των συνταξεων σε επαναπροσδιορισμο τους,τους γνησιους Ελληνες που ενδιαφερονται για τον τοπο τους σε φασιστες ,τους Αμερικανους που παλια τους λεγατε φονιαδες των λαων σε φιλους μας,και πολλα αλλα.Μηπως μας περνατε για ζωα????????Ζωα εισαστε εσεις και το εχουμε καταλαβει ολοι πια.

  2. Καιρός να μάθουμε ότι: Κάθε εκδιδόμενο Λεξικό της Ελληνικής γλώσσης, κάθε γραμματική καί κάθε επιστημονική μελέτη επί της Ελληνικής γλώσσης, πριν δημοσιοποιηθούν, οφείλουν να λάβουν την έγκριση του Περισσού καί της Κουμουνδούρου!!!……………
    – Λαθρέμποροι, λαθρεπιβάτες, λαθροκυνηγοί, λαθραναγνώστες κλπ μπορούν να υπάρχουν!….. Λαθρομετανάστες δεν μπορούν να υπάρχουν!…. Ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχουν πάρα πολλοί λαθραίοι!…., αλλά πράγματι δεν υπάρχουν λαθρο-μετανάστες, αφού το δεύτερο συνθετικό (-μετανάστες) δεν συντρέχει σε καμιά περίπτωση!…. Εγώ θα προτιμούσα τον όρο ''λαθροέποικοι'' ή ''λαθροσκύβαλα''!…………………. …Λ.

  3. λαθρό-βιος
    λαθρο-θήρας
    λαθρο-δάκτης
    λαθρο-θεατής
    λαθρο-φόνος
    λαθρο-ϋλοτόμος
    λαθρο-φάγος

  4. εκεί στον Άρειο Πάγο καλά είναι να μάθουν τι σημαίνει δικαιοσύνη και τι Δημοκρατία !!! Ας ξυπνήσουν απο τον βαρύ ύπνο τους !!

  5. Ο νόμιμος μετανάστης εισέρχεται στη χώρα όπου θέλει να εργαστεί και να ζήσει έχοντας μαζί του όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητα και την χώρα καταγωγής του.
    Αυτός που εισέρχεται παράνομα, κρυφά, λάθρα σε μια ξένη χώρα πώς ονομάζεται;
    Ονομάζεται κι' αυτός νόμιμος μετανάστης;

  6. Είχα την εντύπωση ότι οι παράνομοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

  7. Θα ήθελες να εισέρχεται στο δικό σου σπίτι όποιος λάχει;
    Θα ήθελες να εισέρχεται στη δική σου χώρα όποιος λάχει;

  8. Γιώργος Τσιάκος

    Τόσα χρόνια με έκαναν να νιώθω αδύναμος,δειλός,φοβισμένος.
    Να περπατώ με σκυμμένο το κεφάλι και να αποδέχομαι σιωπηρά όλες τις παράνομες αυθαιρεσίες τους.
    Κάτι σαν ζωντανός – νεκρός.

    Τώρα όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν…Με τα αδιάσειστα οικονομικά εργαλεία που και στα δικά μου χέρια παρέδωσε ο Αρτέμης Σώρρας μέσα από την Ελλήνων Συνέλευσις ανέκτησα όλες μου τις δυνάμεις….Τώρα πια ΕΙΜΑΙ δυνατός…Ζωντανός..Ξεχρέωτος….Ελεύθερος….Τολμώ να σε αντιμετωπίσω…Δε σε φοβάμαι….Αντιθέτως…
    Σε κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι το δικό σου φόβο
    Τρέμεις…Και αυτό φαίνεται…

    Σε προκαλώ και σωπαίνεις….Σε μηνύω και κρύβεσαι πίσω από την πολιτική σου ασυλία..Καλά οργανωμένο το σχέδιό σου αλλά ως εδώ..
    Χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι απέναντί σου…
    Τον τροχό τον γυρίσαμε πλέον…

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μέχρι να ξεβρωμίσει αυτός ο ιερός τόπος από κάθε ανθελληνικό σκουπίδι…

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ….

  9. Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:00 μ.μ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ "ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ" ΡΑΒΙΝΕ 7.36μ.μ.,

    ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΛΕΙΨΟΚΕΦΑΛΟΣ ?

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ?

    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΑΠΟΣΠΟΡΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η…"ΩΡΑ" ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ "ΑΠΙΔΙΑ" ΠΙΑΝΕΙ Ο … "ΚΩΛΟΣ" ΣΟΥ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΕΥΤΑΞΙΑΣ3 Οκτωβρίου 2018 – 5:35 μ.μ.
    …ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ,…ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ "11" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΙΜΠΑΝΤΖΗ ΡΑΒΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ…"ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ" ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…"ΟΧΙΕΣ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ … ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΕ.

    …ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,…ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ… "ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ"…

    …ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΟΒΛΗΤΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ…"ΑΝΩΝΥΜΙΑ".

    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ…"ΕΠΩΝΥΜΑ" ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ…"ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟΝ"…

    …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ…"ΜΠΑΛΑΚΙΑ",…ΚΛΑΣΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ…ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

  11. Mad Dog11 Οκτωβρίου 2018 – 5:33 μ.μ.
    Τα θεϊκά τα μπούτια σου μαρία μου επόθησα να χυσω, δεήσεις
    έριξα έριξα πολλές, προς την σιών κοιτώντας, έλα μια χάρη
    σου ζητώ, στον μελαχρινό σου πάτο άσε με να μπω!

    Μα τον πούστη τον γελαδάρη τον γιαχβέ, εκαύλωσα!

  12. ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗ,Α ΜΠΡΟΣΤΑ…

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΑ/ΝΙΔΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ,ΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…

    ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΕΡΑ" Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ…

    ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΕΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ…

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ…?? 😨

  13. Mad Dog11 Οκτωβρίου 2018 – 5:33 μ.μ.
    Τα θεϊκά τα μπούτια σου μαρία μου επόθησα να χυσω, δεήσεις
    έριξα έριξα πολλές, προς την σιών κοιτώντας, έλα μια χάρη
    σου ζητώ, στον μελαχρινό σου πάτο άσε με να μπω!

    Μα τον πούστη τον γελαδάρη τον γιαχβέ, εκαύλωσα!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΧΌΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΧΟΛΙΑΣΤΈΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

  14. Μα για την τρυπα του οζοντος οι επιστημονες ειπαν οτι ευθυνονται παρα πολυ οι αγελαδες και τα μουσκαρια επειδη κλανουν και το μεθανιο που παραγουν να ολο εκει εποανω παει και τσαακ ανοιγει η τρυπα στον ουρανο οπως ανοιγει η τρυπα του πουτσογερου τσαπελοφαγου πατερακη και να παει χαλαει το κλιμα Ας κυτταξουν τιποτα φαρμακα να κανουν τελος παντων κατι να κοψουν οι γελαδες το κλασιμο να σταματησει να μεγαλωνει η τρυπα του οζοντος. Ας τους δινουν τσαπελες ισως τους κανει καλο….Που καταντησαμε ομως ε? αλλοι να τρωνε μπριζολες και παιδακια να οπως για παραδειγμα ο Κος Καθηγητης και αλλοι τσαπελες κι'εκεινες κατι χτικιαρικες απο την haifa….Παναγια Βοηθα….

  15. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!.

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ν' ΑΠΗΝΤΗΣΕΙ, ΚΑΘΟΤΙ Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ( ΘΕΤΙΚΗ Η' ΑΡΝΗΤΙΚΗ ) ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "… ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ…"

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ… ΚΑΙ, ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΚΛΟΠΗΣ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΤΛ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΚΑ, Ν΄ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ..

    Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…

    ΟΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,
    ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
    ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ,ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π/Τ.!!!

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΞ' ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.!
    ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Π@ΠΑΡΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.. .

    ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ…
    ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!

  16. Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.
    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις Οφειλές τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

  17. Πώς ξεκίνησε η δίωξη

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής ο Αρτέμης Σώρρας μπήκε με τα πολλά στο στόχαστρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης υπ’ αριθμ. 67650/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε ότι «αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων» και του γεγονότος ότι αυτή κατέστη αμετάκλητη επειδή δεν είχε ασκηθεί έφεση.

    Στις 30 Ιανουαρίου όμως n αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης, με το σκεπτικό ότι η επίμαχη απόφαση έχει ελλιπή αιτιολογία και κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

    Ήδη ο δημοσιογράφος του zougla.gr, Σωτήρης Σκουλούδης έχει αποκαλύψει πολλά για τον Αρτέμη Σώρρα σε ρεπορτάζ που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=afMyClk0fMQ

  18. 'Αρειος Πάγος: 'Αφραγκος ο Σώρρας

    Στην αναίρεση της απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το οποίο είχε δεχθεί ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων – ποσό το οποίο υποτίθεται ότι έχει ενσωματωθεί σε έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισεκατομμυρίων το καθένα – προχώρησε η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

    Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έχει αθωώσει τον Αρτέμη Σώρρα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, σε σχέση με την διαχείριση του εν λόγω ποσού.

    Να σημειωθεί, ότι η αναίρεση υπέρ του νόμου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή, δεν παραπέμπεται πάλι σε νέα δίκη, αλλά απλώς δεν μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καθώς είναι σαν να μην υπάρχει.

    Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της, δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

    Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει, ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δισ. δολαρίων, δεν προσδιορίζει με ποιο αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

    Ακόμη, αναφέρει η Ολομέλεια, ότι ενώ η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

  19. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕ «ΣΦΡΑΓΙΔΑ» ! ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ Ο «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΚΥΡΙΟΙ…

    Απατεώνας και άφραγκος ο Σώρρας με «σφραγίδα» από Γ. Στουρνάρα

    Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

    Όπως διαβάσαμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα, το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό προκύπτει ότι, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

    imerisia.gr

  20. 1. Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    2. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    3. Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

    4. Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
    Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.
    Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.
    Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

    5. Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

    6. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

  21. Φώτης Λεπίδας: «Ο Σώρρας είναι αγράμματος, άφραγκος και τεμπέλης»
    Απορριφθηκαν τα ασφαλιστικα μετρα του Αχαιου σε βαροΣ του Πατρινου Δικηγορου

    Αγράμματο που το λεξιλόγιο του δεν ξεπερνά τις 100 λέξεις και πεζοδρομιακό τύπο, χαρακτήρισε τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα.

    Τόνισε πως ο Αρτέμης Σώρρας ποτέ δεν είχε χρήματα από την εργασία του καθώς ήταν τεμπέλης υποστηρίζοντας ότι έβρισκε λεφτά εκμεταλλευόμενος πολίτες.Είπε επίσης πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε κάποια στιγμή να δημιουργήσει έναν κύκλο με γιατρούς και δικηγόρους ώστε όπως ανέφερε ο κ. Λεπίδας, να αποκτήσει …ο Σώρρας, κοινωνικό λούστρο για να κάνει κάποιες δουλειές που ήθελε.

    Υποστήριξε ότι ο Σώρρας έχει αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του αναφέροντας ως παράδειγμα δικαστική απόφαση για απόπειρα εμπορίας μικροαντικειμένων αρχαιολογικής αξίας που έβρισκε στο Μοναστηράκι.Κατήγγειλε επίσης ότι στην Αθήνα ο Σώρρας αρχίζει γνωριμίες με περίεργους κύκλους και αποκτά ταυτότητα των μυστικών υπηρεσιών με εθνόσημο και σφραγίδες.

    Είπε επίσης πως ο Σώρρας απείλησε τα παιδιά του ότι θα βρεθούν νεκρά σε χαντάκι, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι ο Σώρρας πήρε κάποιες από τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι.

    Είπε παράλληλα πως Αμερικανοί καθηγητές πιστοποίησαν ότι η κάθε μετοχή είχε αξία 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Αποκάλυψε επίσης πως ο Σώρρας πριν από την Ελλήνων Συνέλευσης είχε στήσει μια άλλη οργάνωση στις ΗΠΑ με απατεώνες μεταξύ αυτών και ένας γιατρός με επώνυμο Λαμπράκης.

    "Την οργάνωση χρηματοδοτούσε η ελληνική ομογένεια. Οι οπαδοί του είναι ψυχιατρικές περιπτώσεις", κατέληξε ο Φώτης Λεπίδας.

    Πηγή: parapolitika.gr

  22. Άφραγκος ο Σώρρας – Για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διώκεται ο «σωτήρας της Ελλάδας»

    Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου.
    Ουσιαστικά σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουςία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

    Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων συνέλευσις.

    Πλέον, μετά την άσκηση και της νέας ποινικής δίωξης, το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη.

    Και αυτό γιατί οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    –Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μαρτυρα.

    Η έρευνα διενεργήθηκε από την εισαγγελέα Ευγενία Αυλίδου. Η δίωξη για το αδίκημα της απάτης κατ΄εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου αφορά πράξεις σε βάρος του δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων.

    Πέραν των οκτώ η εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο προσώπων, στενών συνεργατών του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.
    Το πόρισμα

    Στο εισαγγελικό πόρισμα που συντάχθηκε αποτυπώνεται την εγκληματική δράση Σώρρα προκύπτει η πρωτοφανής έκτασης της απάτης του.

    Ούτε ένα ευρώ δεν διαθέτει ο ίδιος ως περιουσιακό στοιχείο, τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις, ενώ η δράση Σώρρα που ήταν ανεξέλεγκτη επί χρόνια έχει προκαλέσει αδιανόητη ζημιά στο δημόσιο και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τις «εξουσιοδοτήσεις”της απάτης Σώρρα και αρντούνται να πληρώσουν χρέη και εισφορές.

    Συγκερκιμένα από το πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12 χιλιάδες ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

    Προκαλεί όμως κατάπληξη το γεγονός ότι εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας και παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών, ενώ ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν ειςέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποςά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες κ.λπ.

  23. ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ
    —————————————————————-
    Του πρωτ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου – Μουσικού.

    Μου τηλεφώνησε ένας εκπαιδευτικός και με πληροφόρησε πως πολλοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλεώς μας παρασύρθηκαν από την αίρεση του κ. Σώρρα. Την ονομάζω αίρεση διότι, όπως μπορεί ο καθένας να δει στο διαδίκτυο, βάζει τους οπαδούς του να ορκίζονται στους δώδεκα θεούς, θεωρεί πως η Παλαιά Διαθήκη και η Καινή είναι παραμύθια, μίλησε με τον Απόλλωνα και του έδωσε πληροφορίες για το διάστημα και άλλα παρόμοια που δηλώνουν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δημιούργησε μια μεταφυσική ιδεολογική φιλοσοφία.
    Η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος προειδοποίησε για την συγκεκριμένη αίρεση τους πολίτες αυτής της χώρας πριν ένα χρόνο. Ενάντια στην ρατσιστική του φιλοσοφία μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και αδέλφια, διότι έχουμε κοινό πατέρα και μητέρα τον Αδάμ και την Εύα. Ο Χριστός μας σταυρώθηκε και αναστήθηκε για όλους τους ανθρώπους του κόσμου, άσπρους μαύρους, κίτρινους και βέβαια για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κάθε κατατρεγμένο της γης όπως είναι σήμερα οι πρόσφυγες.
    Η αίρεση Σώρρας εντάσσεται στο φαινόμενο της Νέας Εποχής γι’ αυτό οι οπαδοί του, όπως πληροφορήθηκα, πιστεύουν στα UFO, στην ύπαρξη ζωής δηλαδή σε άλλους πλανήτες, την μετενσάρκωση, ότι τα ζώα έχουν ψυχή και άλλες τέτοιες επικίνδυνες δοξασίες που καταργούν την ελευθερία του ανθρώπου.
    Εάν υπήρχε λογικό ον με ψυχή σε άλλους πλανήτες τότε θα μας το είχε αποκαλύψει η Αγία Γραφή. Το Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός και σίγουρα δεν έγινε ποτέ ξανά και πουθενά. Μπορεί οι επιστήμονες να βρουν κανένα ζωύφιο στο διάστημα αλλά όχι λογικό όν. Για φανταστείτε πόσα παιδάκια θα είχαν παιδεία και φαγητό σε όλον τον κόσμο εάν τα χρήματα που δίνουν για πειράματα στο διάστημα τα διέθεταν για τις υποανάπτυκτες χώρες ή τους φτωχούς της γης.
    Οι δυνατοί της γης στην Νέα Εποχή θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν και στην μετενσάρκωση, ότι δηλαδή στην άλλη ζωή η ψυχή του ανθρώπου θα μπει σε διάφορα ζώα και θα περνά καλύτερα. Έτσι οι άνθρωποι σ’ αυτήν την ζωή δεν επαναστατούν και δέχονται την κακή τους μοίρα, το κάρμα.
    Είναι κρίμα οι άνθρωποι στην απελπισία τους από την οικονομική κρίση να πουλούν την ψυχή τους σε τέτοιες αρρωστημένες δοξασίες και να χάνουν την προσωπική τους ελευθερία. Και δυστυχώς πολλοί χάνουν και τα λίγα χρήματά τους ακόμη και όπως έγινε με την παιδοψυχολόγο στην Λαμία και την ίδια τους την ζωή. Όλες αυτές τις πλάνες και αιρέσεις, όπως λέγει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, τις καθοδηγεί ο διάβολος με απώτερο σκοπό τον ψυχικό και τον σωματικό θάνατο των ανθρώπων.
    Γονείς και καθηγητές ας προσέξουμε τα παιδιά μας τα οποία λόγω της ορμής τους για μάθηση και αναζήτηση παρασύρονται από τους επιτήδειους διότι δεν διαθέτουν την κρίση των μεγάλων. Προσοχή και στο διαδίκτυο όπου ταξιδεύουν και μαθαίνουν όλες αυτές τις ανοησίες. Ας μην ξεχνούμε ότι οι περισσότεροι τζιχαντιστές στρατεύονται από το διαδίκτυο. Η σωστή ενημέρωση από όλους μας είναι το καλύτερο φάρμακο γι’ αυτές τις αιρέσεις.

  24. ΗΠΑ: Απατεώνας ο Σώρρας, επικοινωνήστε με τις διωκτικές αρχές
    Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2014 ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με έγγραφό του προς την Τράπεζα της Ελλάδος, αναφέρει ότι οι Σώρρας-Λαμπράκης είναι απατεώνες. Το έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος, αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής» και σε αυτό γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές». Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και κατά του «Εθνους», απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.

    Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ απάντησε: «Σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών». Μάλιστα συνέστησε στην ΤτΕ να «απευθυνθεί στις διωκτικές αρχές της χώρας της».

    Απατεώνας, λοιπόν, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά, για έναν περίεργο λόγο, η ελληνική πολιτεία και η ελληνική Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκαν τότε με την περίπτωσή του.

    Πηγή: Η απάτη Σώρρα και οι ευθύνες κυβέρνησης και Δικαιοσύνης | iefimerida.gr

  25. ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ
    Ο zagklaras mad dog

    Ανώνυμος23 Μαΐου 2018 – 10:04 μ.μ.
    ποιος τον δικο σας τον Γιαννοπουλο !!! ποιος κανει επικλησεις ποιος προσκυναει εικονες,παντοφλες,ζωνες,σαρκες,φωτογραφιες σε σανιδες,ποιος κανει αναθεματα ποιος πιστευει οτι πινει το σωμα και αιμα,ποιος βγαζει νεκρους καλογερους βολτα,ποιος φτυνετε μην τον ματιασουν ποιος πιστευει σε παραδεισους,ποιος κανει αγιο τον καθε δολοφονο,ποιος πιστευει σε αγιους Βασιλιδες,ποιοςφτιαχνει φανουροπιτες ρωτα τον Αβρααμ και τον Ισαακ βλακα!
    Χαρη σε αυτους που λες Δια και Πανα λεγεσε εσυ Ελληνας φιλε βλαμενε γιατι δεν σε ειδα να απαρνιεσε το ονομα και να θες να λεγεσε σκετο Χριστιανος γιατι???
    Οποτε ξαναβουλωσε το στομα σου και παρτο χαμπαρι χωρις Δια και Πανα ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ και ισως καποια μερα σου μαθουμε και τι σημαινει η καθε θεοτητα μπας και ξεστραβωθεις!!!…ολα γυρω σου ειναι Εθνικη Ελληνικη θρησκεια και οι Ελληνες Εθνικοι υπηρχαν παντα ηλιθιε αλλα τι περιμενεις απο προβατο που διαβαζει μονο οτι του πλασαρει το παπαδαριο………

  26. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ" 8.59 μ.μ. +…,

    ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ…"ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ" ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ … ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ, ΤΗΣ ΛΟΙΔΩΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ… 'ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ…"ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ" ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ…"ΛΑΚΚΟ" ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ..

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ…"ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ". ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ, ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η…"ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΔΕΝ…"ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ" ΤΑ "600 ΔΙΣ" ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΩ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    …ΚΙ' ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ…ΜΕΓΑΛΟ "ΝΤΑΛΚΑ" ΜΕ ΤΑ…"600 ΔΙΣ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ…"ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ…"ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ … "ΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ…"ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ … "ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…?

    ΓΡΑΦΕΙ Ο …"ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ, …ΝΑΙ ΜΕΝ…"ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΤΑ…600 ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ…"ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ" ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ…

    ΑΡΑ ΤΑ…"600 ΔΙΣ"…ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΤΑ…"ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ" ?

    ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ …"ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε."…ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ?

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ…"ΜΕΝΟΣ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ …"ΑΝΩΝΥΜΩΝ" ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΩΝ ?

    ΟΤΑΝ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ,…"ΔΩΡΙΖΕ" ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 678 ΔΙΣ ΣΤΗΝ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΓΙΑΤΙ ΤΑ… "ΑΓΙΑ" ΡΑΣΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ "ΜΕΤΟΧΕΣ" ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ…"ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ" ?

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ…"ΔΩΡΙΖΕ" ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ?

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ…"ΠΛΗΡΩΣΕΙ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΜΕΤΟΧΗ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΤΟΥ …"ΘΕΟΥ" ?

    Η…"ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ…"ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ…ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΠΛΗΡΩΣΕΙ" Η "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΠΟΥ ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΣΕ "ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ", Η ΟΠΟΙΑ… ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΚΤ), ΔΗΛΑΔΗ Ο…"ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ"…ΝΤΡΑΓΓΙ…

    ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ…ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ…"ΠΟΝΟΣ" ?

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ…"Π Ο Λ Ε Μ Ο" ΜΕ ΜΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.

    ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ…"ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ?

  27. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2.8 ΤΡΙΣ $.

    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΞΟΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΞΥΛΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ ΕΙΤΕ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ;
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΕΡΟΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΚΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΟΥ;

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΓΑΡΑ.

  28. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ….ΤΟΝ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΛΙΓΔΑ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΑ ΤΟΝ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ….ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    1. Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    2. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    3. Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

    4. Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
    Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.
    Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.
    Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

    5. Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

    6. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

  29. ζαγκλαρω ανωμαλη γρια γυφτοσουηδεζα-εκλασε εκανε λεει μπουουφφφφ

    ευκλανιοs επιτυχυμενοs επιχειρηματιαs του κ@λου….εκλασε εκανε λεει μπουουφφφφ

    γαβ γουβ ντογκ ελεεινοs βρωμεροs σιχαμεροs διεστραμμενοs ματακιαs ηδονοβλεψιαs μπανιστηρτζηs….εκλασε λεει εκανε λεει μπουουφφφφ

    αντιχριστιανοs μασονοs καμπαλιστηs μασονοκαρατζαφεροπψωροκαμπαλοκ@λοτρυπιδο γαβ γουβ ντιγκ ντογκ
    κατα κοσμον ο κ@λογ@μημενοs του δια του εκλασε τα @ρχιδι@ εκανε λεει προυουτσσσσ….

    αντικαταστατηs ο ευκλανιοs κ.πατερακηs κ@λοτρυπιδοραμμενοs

    Μεγιστιαs ο akarnan

Comments are closed.