Ο Ρουβίκωνας άνοιξε… γραφείο στη Φιλοσοφική! Μετατρέπει μια αίθουσα της σχολή σε στέκι για εγγραφές νέων μελών

Γραφεία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με… ώρες υποδοχής του κοινού ανακοίνωσε ότι ανοίγει η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας. Κλιμακώνοντας τις προκλήσεις του τελευταίου διαστήματος, το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Γιώργος Καλαϊτζίδης με
μια απίστευτη ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε χθες τους ενδιαφερομένους ότι θα μετατρέψει μια αίθουσα της σχολής σε στέκι για εγγραφές νέων μελών… Δεν περνά πλέον ούτε μία ημέρα που ο Καλαϊτζίδης δεν προκαλεί ή δεν χλευάζει την πολιτεία και τους οργανωμένους θεσμούς της. Σε μία ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού, το ηγετικό στέλεχος ξεκίνησε χθες την ανάρτησή του με το κάλεσμα στρατολόγησης νέων μελών. Ουσιαστικά προαναγγέλλει μια πιο οργανωμένη δομή της οργάνωσης προσπαθώντας να αναβαθμίσει τη δράση της.

«Για επικοινωνία με την ομάδα, από σήμερα και κάθε Τετάρτη θα βρισκόμαστε στο στέκι μας στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ στην αίθουσα 516» αναφέρει ο ίδιος καθιστώντας σαφές ότι μετά τη Φιλοσοφική η οργάνωση θα ανοίξει και… παραρτήματα. «Ο Ρουβίκωνας θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» λέει.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο Καλαϊτζίδης παραδέχεται ότι ο χώρος δεν έχει παραχωρηθεί στον Ρουβίκωνα και ότι ο ίδιος επιλέγει να αγνοήσει πλήρως την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις αγωνίες του για στρατολογίες νέων μελών.

«Ούτε θα δεχτούμε ούτε φυσικά θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο» δήλωσε χθες η κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ελένη Καραμαλέγκου, σχολιάζοντας την ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα στα κοινωνικά δίκτυα.

loading...

2 thoughts on “Ο Ρουβίκωνας άνοιξε… γραφείο στη Φιλοσοφική! Μετατρέπει μια αίθουσα της σχολή σε στέκι για εγγραφές νέων μελών

  1. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΕΤΣΙ? ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΥΤΟ ΕΚΕΙ 15 – 16 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ε ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ? ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ Η ΣΚΕΤΗ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ? ΣΚΕΤΗ ΣΚΕΤΗ…ΤΣΑΚ ΤΣΟΥΚ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΟΛΟΤΩΦ…ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ..ΜΟΥΧΤΑΑΡ? ΕΛΑ ΜΕΣΑ….ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΧΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΟΡΘΩΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ (ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ) ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΧΤΑΡ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΝΤΑΧΑΡ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΦΛΑΑΑΤΣΣ ΤΟΝ ΨΩΛΟΧΥΝΕΙ Ο ΜΟΥΧΤΑΡ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΩΡΑΙΟΣ!! ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ!!! ΑΑΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΕ 2-3 ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΑ…..ΣΙΔΕΡΟ-ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΚΕΦΑΛΟΣ ΡΕΕΕ!!!!

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.