Το παραμύθι περί δύσμοιρων δεν έχει πλέον πέραση. Φτάνει πια με την θολοκουλτούρα και την θεωρία και πάμε στην πράξη.

Στην Ασία και την Αφρική πεινάνε 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι μπορεί και περισσότεροι. Η λύση είναι να έρθουν όλοι αυτοί στην Ελλάδα; Αν έρθουν τι θα κάνουν, που θα μείνουν, που θα δουλέψουν, πως θα έχουν μία κανονική ανθρώπινη ζωή; εκτός αν θεωρείται ανθρωπισμός να
στοιβάζονται κατά χιλιάδες σε κέντρα φιλοξενίας, να δημιουργούνται γκέτο, εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές, πορνεία και να ζουν σαν ζώα, μόνο και μόνο για να κονομάνε χοντρά πακέτα οι μκο, από την στιγμή μάλιστα που όλες οι ευρωπαικές χώρες έχουν κλείσει τα σύνορα και δεν δέχονται ούτε έναν. Και όταν σταματήσει η χρηματοδότηση για όλους αυτούς, γιατί κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, τότε ποιος θα τους φροντίσει και πως θα ζήσουν, θα απαιτήσουμε από το κράτος να τους ζήσει και πως θα το κάνει; Αυτός είναι ψευτοανθρωπισμός της κονόμας. Ο πραγματικός ανθρωπισμός και η πραγματική βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους είναι να βοηθηθούν στις χώρες τους ώστε να ανέβει το βιοτικό τους επίπεδο και να γίνει καλύτερη η ζωή τους εκεί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος και όλα τα άλλα είναι θεωρίες και θολοκουλτούρες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσο για τον Ζακ Κωστόπουλο, δεν τον χτυπούσαν γιατί ήταν διαφορετικός όπως προσπαθούν να περάσουν συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι, καθώς εκείνη την στιγμή δεν ήξεραν ποιον έχουν απέναντι τους, ούτε και τις προθέσεις του από την στιγμή που κρατούσε και μαχαίρι, αλλά τον χτύπησαν για να τον ακινητοποιήσουν αντιμετωπίζοντας τον σαν ληστή. Το άσπρο μαύρο δεν περνάει πλέον και η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου έχει καταλάβει τι γίνεται και αυτά που γίνονται σήμερα στην χώρα μας είναι πέρα από κάθε λογική. Τέλος, στις δημοκρατίες η πολιτική θα πρέπει να καθορίζεται με βάση την πλειοψηφία προστατεύοντας παράλληλα τις μειοψηφίες, όταν όμως οι μειοψηφίες θέλουν με το έτσι θέλω να επιβάλουν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία αυτό είναι φασισμός.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Το παραμύθι περί δύσμοιρων δεν έχει πλέον πέραση. Φτάνει πια με την θολοκουλτούρα και την θεωρία και πάμε στην πράξη.

  1. Υπάρχουν πλούσιες χώρες στην Ασία (Σ. Αραβία, Ισραήλ κ.λ.π.) κι όμως οι μετανάστες έρχονται στη φτωχή και χρεοκοπημένη Ελλάδα.
    Αυτό το γεγονός δεν σας βάζει σε σκέψεις;

  2. Φυσικα και μας βαζει σε σκέψεις. Το χουμε αλλωστε πει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Εχουμε δικτατορία και άλλοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς

Comments are closed.