Γιούνκερ: «Η ειδική μεταχείριση της Ιταλίας θα σήμαινε το τέλος του ευρώ»

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, προειδοποίησε σήμερα την Ιταλία να μην προχωρήσει με το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2019, το οποίο επικρίνεται από τις Βρυξέλλες επειδή θεωρείται ότι δεν είναι συμβατό με το Σύμφωνο Σταθερότητας.

«Η Ιταλία παίρνει αποστάσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουμε συμφωνήσει από κοινού σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο Γιούνκερ σε ομιλία του στη Γερμανία.

«Δεν θα επιθυμούσα, αφού καταφέραμε πράγματι να ανταπεξέλθουμε στην ελληνική κρίση, να καταλήξουμε με την ίδια κρίση στην Ιταλία. Μία τέτοια κρίση ήταν αρκετή», τόνισε.

«Εάν η Ιταλία θέλει περαιτέρω ειδική μεταχείριση, αυτό θα σήμαινε το τέλος του ευρώ. Για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί», προειδοποίησε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Άντε βρε κάθαρμα να πιείς κα΄να ποτηράκι ουϊσκυ. Βρήκατε τους μαλάκες Έλληνες να εξοντώσετε και νομίζετε οτι θα κάνετε τα ίδια και στην Ιταλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βρε κάθαρμα να πιείς κα΄να ποτηράκι ουϊσκυ. Βρήκατε τους μαλάκες Έλληνες να εξοντώσετε και νομίζετε οτι θα κάνετε τα ίδια και στην Ιταλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]