Μα τόσο πολύ θέλεις να προδόσεις ρε ΚΟΤΖΙΑ ;;; Τόσο πολύ ;;; Τι σκατά σου έχουν τάξει και προδίδεις το αίμα σου ;;;

Κοτζιάς: Το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ, οφείλεται στο γεγονός ότι οι εκλογικοί κατάλογοι στη γείτονα, δεν έχουν εκκαθαριστεί εδώ και 20 χρόνια. «Ο Ιβάνοφ εξελέγη ως πρόεδρος με 520.000 ψήφους. Το “ναι” στο δημοψήφισμα είχε 620.000. Πώς μπορεί ο Ιβάνοφ, που
βγήκε με 100.000 λιγότερες ψήφους, να βγάζει παράνομη τη συμφωνία. (…) Επίσης, εδώ και 20 χρόνια δεν έχει γίνει εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους της ΠΓΔΜ, ενώ πάνω από 300.000 είναι απόδημοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το πραγματικό εκλογικό σώμα είναι λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες. Η αντιπολίτευση λογικά αποφάσισε να προσθέσει το “όχι” της στην αποχή και δημιουργεί την αίσθηση ενός πραγματικά χαμηλού ποσοστού προσέλευσης. Το “ναι” πήρε το μέγιστο που μπορούσε να πάρει, είναι απόλυτη πλειοψηφία στο πραγματικό εκλογικό σώμα, αλλά εμφανίζεται μικρότερο στους εκλογικούς καταλόγους, που δεν έχουν εκκαθαριστεί».

«Δεν υπάρχει καλύτερη συνεργασία για το μέλλον της περιοχής από την συνεργασία Ελλάδας – ΠΓΔΜ, είναι ένας άξονας που σταθεροποιεί τα Βαλκάνια» είπε ακόμη ο κ. Κοτζιάς, κάνοντας λόγο για συμφωνία-πρότυπο.

Εκτίμησε, δε, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση και πως η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, όταν το αποφασίσει ο πρωθυπουργός. Τόνισε ακόμη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στη Βουλή πριν από τις εκλογές.

Ο κ. Κοτζιάς εμφανίστηκε ακόμη βέβαιος ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί από την ελληνική Βουλή με περισσότερες από 151 ψήφους, ενώ έκανε και μία πρόταση, τόσο προς τον Αλέξη Τσίπρα όσο και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: να αφήσουν τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

loading...

9 thoughts on “Μα τόσο πολύ θέλεις να προδόσεις ρε ΚΟΤΖΙΑ ;;; Τόσο πολύ ;;; Τι σκατά σου έχουν τάξει και προδίδεις το αίμα σου ;;;

  1. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ:

    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ"
    (ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ – ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ)

    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ:

    "ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"
    ("ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" – Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

  2. Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Στον 6,59 πμ, είσαι Ηλίθιος, να δεις Ψυχίατρο,

  4. Ο κοτζιας, εάν είχε λίγο φιλότιμο και λίγο πατριωτισμό , με αυτά που κάνει, θα έπρεπε να πήγαινε στο Φάληρο. ή από την Ακρόπολη, για να τον θυμούνται οι Ελληνες,

  5. Εμ εσεις μονο να μιλατε ξερετε. Ελατε ομωσ στην θεση του γμωριζετι πως ειναι αυτος ο οποιος πασχει απο την ψυχικη λεπρα ψυχικη λεπρωση του κουμμουνισμου? Δισεκατομυρια ξοιδεψαν σε ερευενα μεγαλες φαρμακευτικες Ciba geici Rossel η ελβετικια Αμερικανικες γιαπωνεζικες τοσες πολλες την λεπρωση την γνωστη και ως νοσος του HANSEN καταφεραν και με μια αντιβιωση τωρα πλεον εξαφανιστηκε τελειωσε την Ψυχικη λεπρα ομως του κουμμουνιοσμου δεν μπορεσαν να κανουν τιποτα. Κολλησες προσεβληθησς απο αυτην την νοσο? τελειωσες οχι Πατριδα προδιδεις και την ιδια σου την οικογενεια αν σε προσταξει ο κομισσαριος ο Μπολσεβικος την εκτελεις…ειναι απο τις βαρυτερες περιπτωσεις ακομα και εξορκισμο κανανε για να λυτρωθουν οι πασχοντες απο την λεπρα τιποτα δεν εγινε ολα στραφι πηγανμε τζαμπα κοπος. Η μονη διεξοδοσ η μονη λυση θα μπορουσαμε να πουμε ειναι αν λεω αν καταφερεις και δραπετευσεις απο τα Εξαρχεια και βρεθεις με καμια βιλλα 578 τετραγωνικων στα βορεια προαστεια διπατη με θερμαινομενη πισινα να σκεπαζεται κιολας με καναδυο SUV των 5.000 κυβικων καμια μερσεντες ε και κανενα μικρο φιατακι για να κοροιδευεις τους κουμμουνιστεσ ψηφοφορους σου εννοειται οτι η φιλιπινεζα και ο κηπουρος θα ειναι απαραιτητοι οπως και αναλογα τι εισαι καναδυο ζαγατρια χωροφυλακους εκει με την ντουφεκα να σε φυλανε να φυλουν τον βιος σου που κατακουραστηκες να τον αποκτησεις ε τοτε θεωρειται οτι εχεις απαλλαγει απο την ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμνου. Αα λησμονησα να αναφερω και καμια ακομα βιλλα αντιστοιχη σε κανενα ξακουστο νησακι με καταγαλανες ακρογοαλιες τοτε εισαι κομπλε μαζι βεβαια με καμια 500αρια εκατομυρια σε διαφορες τραπεζες του εξωτερικου οσο πιο πολλα χρονια πασχων βεβαια απο την νοσο τοσο πιο πολλα εκαυομμυρια μπορεις να εχεις συτο εξωτερικο παντα ετσι? αλλοιμονο στον φραπουτσινο-γερο-κουμμουνα τον Εξαρχειωτη που θελει σωνει και καλα να διαμενει στα Εξαρχεια. Ε εκει ακου 75 χωροφυλακεσ ναι 75 νοματαιοι τον φυλανε!!! γιατι? γιατι τα παιδια τους οι γνωστοι αγνωστοι αναρχικοι του εχουν πεταξει καμια 30αρια φορες μολοτοφ αλλα ενταξει δεν εγιναν μεγαλες ζημιες ελεγχομενα αλλα οι χωροφυλακοι απο εκει που ηταν 2-3 στην αρχη αρχισαν να ανεβαινουν στον αριθμο οπως ο υδραργυρος εγιναν 10 , 15, 28, 35, 45, ε μετα δεν τουσς επιαναν τα κανονικα θερμομετρα χρησιμοποιουσαν ειδικα Πυρομετρα που εχουν στα καμινια 50, 58, και φτασαμε μεχρι στιγμησ τους 70!!! ακουσ 70 χωροφυλακοι να φυλλανε εναν φραπουτσινογεροκουμμουνα?…Να αυτα εχει η ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμου αλλοιμονο σε αυτους που δεν πηραν βιλλα στην περιοχη Εκαλης παρα μονο παρακολουθουσανε το μπασκετ οταν επαιζε ο Γκαλις!!!

  6. (πονας πονας εσυ) χαμχα χα χααααα

  7. βρε κυρ παυλε μηπωs ξερειs τον αγγελο πουχει τον Π@ΥΤΣΟΝ καγκελο;
    πψωρογιδο σαχλοζαγκλομαγκλο ατιμουλικο χεχεχεχεχεχε

  8. ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ 10:27

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ:

    "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑΝ"

    ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…

Comments are closed.