ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Συνέλληνες

Η Ελλάδα αφανίζεται, ο Δούρειος Ίππος βρήκε την απόλυτη έκφραση στο πρόσωπο του ανθέλληνα πρωθυπουργού στις Πρέσπες με την συμφωνία του.

Τον Ιανουάριο του 1949 η Ε΄ Ολομέλεια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος αποφάσισε να προωθήσει την υπόθεση αυτοδιαθέσεως της Μακεδονίας και ο μακεδονικός λαός να βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του. «Ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος».

  Στις 25 και 26 Μαρτίου 1949 στις Πρέσπες ο Νικόλαος Ζαχαριάδης σε ομιλία του  υπογράμμισε την ενότητα του ελληνικού λαού με το “μακεδονικό” λαό και διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως του μακεδονικού λαού.

Η συμφωνία των Πρεσπών Τσίπρα-Ζάεφ για την παραχώρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ υλοποιεί το από εκατό ετών όραμα των κομμουνιστών. Να γιατί διαλέχτηκαν οι Πρέσπες για όσους δεν το ξέρουν.

Συνέλληνες

Δόθηκαν στις ΗΠΑ τέσσερες βάσεις του «θανάτου» που ούρλιαζαν τα κομμουνιστικά ανδρείκελα για να φύγει η μία που υπήρχε. (Βάσεις Αλεξανδρουπόλεως, Λαρίσης,  Κρήτης και Καρπάθου).

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ επέπληξε την Ελλάδα για την αναχαίτιση των Τουρκικών αεροπλάνων λέγοντας «αφού η Γερμανία δεν ενοχλείται για τα Τουρκικά αεροπλάνα γιατί ενοχλείται η Ελλάδα που είναι επαρχία της Γερμανίας»; Είδατε ειλικρίνεια;

Το τρίτο παιδί των Ελλήνων αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης, ενώ τα παιδιά των μεταναστών που πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια επιδοτούνται από το κράτος των αθλίων. Οι Έλληνες αφανίζονται.

Τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης προβλέπουν ότι ο αριθμός των  λαθρομεταναστών μέχρι το 2040 θα πρέπει φθάσει τα 30.000.000. Οι Έλληνες σβήνουν.

Οι ληστείες, οι δολοφονίες, οι βιασμοί, οι κλοπές έγιναν επάγγελμα και το πανάθλιο κράτος του ψυχασθενή Τσίπρα μένει απαθές σε αυτά τα εθνικά προβλήματα.

Οι αντιρατσιστές και οι κομμουνιστές παρακαλούνται να δηλώσουν στις αστυνομικές αρχές πόσους λαθρομετανάστες θέλουν να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους αλλιώς να βγάλουν τον σκασμό και να μη μιλάνε. Αυτή η πατρίδα ανήκει και σε εμάς  που ανησυχούμε.

Συνέλληνες πρέπει να αντιδράσουμε.

Γεράσιμος Καλογεράκης 

loading...