Πως ελευθερώσαμε τους στρατιωτικούς μας , Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη

Ξαφνιάστηκαν και απόρησαν κάποιοι με την ξαφνική ελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας . Σιγή από ΜΜΕ , που αδυνατούν να βρουν ως  το ΠΩΣ .

Νομίζεται ότι το «κλειδί»  για την αποφυλάκιση του αξιωματικού Άγγελου Μητρετώδη και του υπαξιωματικού Δημήτρη Κούκλατζη ήταν η διεθνοποίηση του θέματος της άδικης φυλάκισής τους ;

Ότι, η Τουρκία υπέκυψε στα  ευρωπαϊκά όργανα, που έκαναν επαφές με διεθνείς παράγοντες για το θέμα , ότι φοβήθηκε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που ζήτησε , την  άμεσης απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ή ότι υπέκυψε στις ελληνικές πιέσεις στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Ιούλιο ;

Εάν ΝΑΙ , τότε γιατί τόσα χρόνια η Γείτονος συνεχίζει να αψηφά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Αιγαίο και ΑΟΖ ;

Γιατί την (19/07/2018) ο τότε αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης ( χωρίς λόγο ) , εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να παραμείνουν για 18 μήνες προφυλακισμένοι οι δύο στρατιωτικοί;

Τίποτα από τα ανωτέρω .

Ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο μια πολιτική αιώνες τώρα  ,«φωτιά και τσεκούρι »

Μάθετε λοιπόν την Αλήθεια για το πως αποφυλακίστηκαν οι δύο στρατιωτικοί μας .

Ο Γιάννης Ρουμπάτης επικεφαλής στην ΕΥΠ έπαιξε σημαντικό ρόλο με τις προσωπικές του σχέσεις με παράγοντες του Τουρκικού Κράτους … όμως έως ένα σημείο ( οφείλουμε όμως να του αποδώσουμε τα εύσημα για την ειλικρινή του προσπάθεια ) . Μας βοήθησε «να τραβήξει » τα βλέμματα των Τούρκικων μυστικών υπηρεσιών ..

Το σχέδιο ήτο το έξης ( αντιγράψτε το για τεχνογνωσία )

-Αρχές Απριλίου , πέντε μέλη της Ομάδας μας φτάνουν στην Τουρκία , σε πέντε διαφορετικές πόλεις . Αποστολή τους είναι να εντοπίσουν συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα από το περιβάλλον του Τούρκου Προέδρου.

-10 Απριλίου , «αποκτήσαμε » πρόσβαση στα οικεία περιβάλλοντα (5) προσώπων , από την οικογένεια , φιλικά και του Κόμματος του Τούρκου Προέδρου , μεταξύ αυτών του γιού του Μπιλάλ( ως φίλος- έκπληξη – από το Χάρβαρντ των ΗΠΑ απ όπου αποφοίτησε , ο οποίος είχε όμως εμπλακεί σε τροχαίο και ήτο πλέον ανάπηρος ) και του γιου του Μπουράκ  ( ως δικηγόρος θύματος στο θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ,  οδηγώντας χωρίς δίπλωμα )κ.α

-12 Απριλίου ανακοινώνουμε ( μέσω διαδικτύου ) ότι αναλαμβάνουν την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών και ότι θα δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα στις Ελληνικές Αρχές , πριν ασχοληθούμε επιχειρησιακά . Είχε πλέον γίνει αισθητή στις Τουρκικές Υπηρεσίες οι προσπάθειες της Ελληνικής ΕΥΠ . Οι Ελληνικές ενέργειες   «ακυρώνονται » και ο  Δρ Φιντάν Χακάν,( αρχηγός της ΜΙΤ) ενημερώνει την Ελληνική πλευρά  ότι το «θέμα εντάχθηκε στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας » .

-18 Απριλίου ανακοινώνουμε στο διαδίκτυο ότι « Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης » .

-Αρχές Ιουνίου , γίνονται  αισθητά και έχουν προκαλέσει ανησυχία και τρόμο , περίεργα σημάδια – μηνύματα . Η αρχή έγινε  στην κόρη του Τούρκου Πρόεδρου  Έσρα , όπου της στάλθηκε ,  2ο μετάλλιο με «τον ‘Άγγελο της ειρήνης» – σε απομίμηση  – τά χα μου , από το περιβάλλον του Πάπα Φραγκίσκου , σε συνέχεια  του μεταλλίου με «τον ‘Άγγελο της ειρήνης» που την 5 Φεβ 2018 – είχε δοθεί στον  Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

-Στην συνέχεια , με αφορμή τη  θανάσιμη επίθεση ( μέσα Απριλίου ) με μαχαίρι , με θύμα τον πρώην υπουργό Άμυανς της Τουρκίας, Ερτζάν Βουραλχάν , αποστέλλονται στα e-mails σε πολλά μέλη της Τουρκικής κυβέρνησης το μήνυμα { Erdjan Vouralhan senin sıran geldikten sonra. Yunan askerlerinin kurtuluş hareketi.Biz Kürt değiliz) Μετά τον Ερτζάν Βουραλχάν έρχεται η σειρά σας . Κίνημα απελευθέρωσης Ελλήνων στρατιωτικών . Δεν είμαστε Κούρδοι}  Ακολουθούν κι άλλα τέτοια μηνύματα με λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους ( μη ανακοινώσιμα για ευνόητους λόγους.

-Αρχές Ιουλίου 2018 , μέλος μας ( ως κάτοικος τα χα μας της Πενσυλβάνιας ΗΠΑ , έρχεται σε επαφή με τον Χ . L των Τούρκικων μυστικών υπηρεσιών και του παραδίδει video με την καθημερινότητα του  Φετουλάχ Γκιουλέν στην  οικία του  , του γνωστού εξόριστου Τούρκου ιεροκήρυκα , στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ ( ζητάει υπέρογκο ποσό ως αμοιβή – για να μην του δοθεί – και έτσι επιμένοντας τά χα μου να πληρωθεί να έχει συνεχή επαφή με το περιβάλλον του X.L ) Στον  X.L θα γινόταν ( εάν χρειάζονταν )  η 1η απόπειρα ανθρωποκτονίας από το «κίνημα »

-Μέσα Ιουλίου ( ως έλληνας δικηγόρος εξ Αμερικής και γνωστός – φίλος του Τούρκου πρέσβη στη Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ ) εμφανίζεται μέλος της Ομάδας μας , στο συνήγορο των δύο στρατιωτικών μας Σελίν Οζέλ  Η συμβολή από εδώ και πέρα του κ Οζέλ , στην απελευθέρωση ήταν καταλυτική , αφού μέσω αυτού συνδέθηκαν οι «απειλές » μας , με την απελευθέρωση των  δύο στρατιωτικών και δημιουργήθηκε η πεποίθηση  εκεί που θέλαμε , ότι μπορούσαν να υλοποιηθούν .

Η αποστολή τέλη Ιουλίου ολοκληρώνει την 1η φάση του σχεδίου « Δούρειος Ίππος » και ακολουθεί η 2 η φάση που οδηγεί στο να δοθεί  τελικά η εντολή σε ανώτατο δικαστή , « αφήστε τους » και έτσι να αποφανθούν πλέον ότι «ο χρόνος που παρέμειναν προφυλακιστέοι είναι εντός των πλαισίων μια πιθανής ποινής για είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, και το δικαστήριο απεφάνθη ότι όντως δεν τεκμηριώνονται κατηγορίες για κατασκοπεία, οπότε λαμβάνοντας υπόψιν τον χρόνο που παρέμειναν προφυλακιστέοι ( ως ποινή ) , αφήνονται ελεύθεροι »

Στην 2η φάση , σημαντική ήταν και η προτροπή της Εμινέ Ερντογάν , στο σύζυγο της και πρόεδρο της Τουρκίας , για την απελευθέρωση των Ελλήνων ( Φοβόταν πλέον ότι κάποιο από τα παιδιά της θα πάθει κακό )

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...

3 thoughts on “Πως ελευθερώσαμε τους στρατιωτικούς μας , Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη

  1. ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙΝ!!!!

  2. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ, ΤΙ ΠΙΝΕΙ;;;; (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  3. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΑ ΤΑ ΑΨΗΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ . ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΑΠΑΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ! ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ,!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

Comments are closed.