Παππάς: Δεν περίμενα ότι η χειραφέτηση της ΕΡΤ θα ανησυχήσει τόσους πολλούς

«Δεν περίμενα ότι η χειραφέτηση της ΕΡΤ από την Digea και την ΑΕΠΙ θα ανησυχήσει τόσους πολλούς», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς σχετικά τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, σημειώνοντας παράλληλα ότι κάποιοι ενοχλούνται από την ΕΡΤ η οποία βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία, φέρνει υψηλού επιπέδου ξένες σειρές, μπαίνει στη μυθοπλασία και φέρνει νούμερα τηλεθέασης. Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι τον ανησυχεί η μόνιμη θέση της Νέας Δημοκρατίας για “μαύρο” στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός: “Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως δεν περίμενα ότι η χειραφέτηση της Δημόσιας Τηλεόρασης από τη Digea -που θα μας εξοικονομήσει 1,6 εκατ. ευρώ από τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ μέσω δικού της δικτύου- και την αμαρτωλή ΑΕΠΙ θα ανοίξει τόσα στόματα. Στόματα που ως σήμερα παρέμεναν ερμητικά κλειστά. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τόσο μεγάλη ενόχληση από την πρόθεσή μας να προχωρήσει άμεσα η σύσταση επιτροπής που θα διερευνήσει το κόστος του «μαύρου» στην ΕΡΤ”.

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: “Δεν περίμενα κάποιοι ξεδιάντροποι, που έχουν απολαύσει σκανδαλώδεις αμοιβές από την ΕΡΤ, να την καθυβρίζουν με τόση ευκολία. Δεν το περίμενα. Αλλά ήμουν και είμαι βέβαιος πως πολλοί ενοχλούνται από τα βήματα που έχουν γίνει και από αυτά, τα αναγκαία -το αναγνωρίζω, που θα γίνουν. Ενοχλούνται που, πλέον, η ΕΡΤ βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία, καλύπτοντας πρώτη και με πληρότητα τα μεγάλα ειδησεογραφικά γεγονότα. Ενοχλούνται που η ΕΡΤ έβαλε την «μπάλα» ξανά σε κάθε νοικοκυριό, που φέρνει ξένες σειρές υψηλού επιπέδου και μπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία. Ενοχλούνται που τα ποσοστά τηλεθέασης φτάνουν στο 25% ή και το 30% με τις νέες επιλογές. Ενοχλούνται που η ΕΡΤ λειτούργησε πρώτη και μόνη την ελεύθερη πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών”.

Επίσης, σχολίασε: “Τα όποια κακοήθη σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ούτε με ανησυχούν ούτε με θα με κάνουν να υποχωρήσω. Θα ανησυχώ, ωστόσο, όσο η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι για ένα νέο «μαύρο» στο Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Όσο τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ δείχνουν έναν επικίνδυνο μετεωρισμό προς αντιδημοκρατικές πρακτικές, που ξυπνούν μνήμες άλλων σκοτεινών εποχών. Επιμένουμε και βελτιώνουμε τη Δημόσια Τηλεόραση. Έχουμε υποχρέωση και στους κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε αυτούς του Έβρου και του Καστελλόριζου. Η λάσπη, όσο «μαύρη» κι αν είναι, δεν μπορεί να λερώσει τη Δημόσια Τηλεόραση”.

loading...

5 thoughts on “Παππάς: Δεν περίμενα ότι η χειραφέτηση της ΕΡΤ θα ανησυχήσει τόσους πολλούς

  1. Συνέχιζε να ζεις στο όνειρό σου σαρσέμη παπά. Είσαι με τα καλά σου ρε; Που τα είδες τα νούμερα ρε και δεν τα βλέπουμε εμείς; Μακάρι να την κλείσει όποιος κι΄αν έρθει.
    Φύρα είστε, μαζί και η ερτ σας. Φύρα που την ακριβοπληρώνουμε! ΟΥΣΤ!

  2. ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ. ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..

  3. ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΟΡΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ…

    ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5-6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ…

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

    ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ….

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ…..

  4. MEΣΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ!..Η ΑΚΡΟΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΡΗΝΟ ΠΕΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΕΙ…ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΤΕΈΙΩΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΓΕΛΟΙΑ ΞΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ….

Comments are closed.