Νέοι «κεραυνοί» από Σαλβίνι: «Γιούνκερ και Μοσκοβισί κατέστρεψαν την Ευρώπη και την Ιταλία»

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι κατηγόρησε σήμερα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι κατέστρεψαν την Ευρώπη, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι οι Ευρωεκλογές το ερχόμενο έτος θα αλλάξουν το πολιτικό τοπίο της ΕΕ.

«Άνθρωποι σαν τον (πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ) Γιούνκερ και τον (Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ) Μοσκοβισί έχουν καταστρέψει την Ευρώπη και τη χώρα μας», δήλωσε ο Σαλβίνι σε δημοσιογράφους στη Ρώμη.

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτήν την Ευρώπη εκ των έσω και ελπίζουμε ότι οι Ευρωεκλογές του Μαΐου θα μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Στην αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», σημείωσε.

loading...

5 thoughts on “Νέοι «κεραυνοί» από Σαλβίνι: «Γιούνκερ και Μοσκοβισί κατέστρεψαν την Ευρώπη και την Ιταλία»

  1. Ο ΑΞΙΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΡΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ…

  2. Μακάρι η Ιταλία να γίνει η αρχή για να γκρεμίσει αυτό το μπουρδέλο η ΕΕ. Γιατί όπως φαίνεται τα δικά μας τα "παιδιά" της Αριστεράς υποτίθεται,έχουν κάνει κι αυτά όπως και όλοι οι προηγουμενοι,το μεγάλο σκύψιμο στα τέσσερα στους Γερμανους,και προσπαθουν με τεχνάσματα να μας πείσουν ότι τώρα που…….βγήκαμε από τα μνημόνια,΄τελείωσαν τα βάσανά μας. Πια βάσανα τελε'ιωσαν ρε προδότες; Τα χρήματα που έχσαν ολοι οι Ελληνες στα χρόνια των μνημονίων,θα τα πάρουν ποτέ πίσω; Επειδή θα αυξήσετε 30€ τον κατώτερο μισθό,σώσατε τις οικογένειες; Επειδή θα δώσετε αναδρομικά στους συνταξιουχους,προσπαθείτε να τους πείσετε ότι σώθηκαν; Αυτά που θα πάρουν ένα παλιο δώρο Χριστουγέννων θα ε'ίναι για την συντριπτική πλειοψηφία. Από την άλλη όμως οι υποχρεώσεις όλων μας εξακολουθουν να βρίσκονται σε4 προμνημονιακά επίπεδα. Τα ίδια χρωστάμε στην τράπεζα για το στεγαστικό μας,αν και τα εισοδήματά μας μειώθηκαν έως και 40%. και δεν είναι μόνο αυτό. Οι φορολογικέ ς μας υποχρεώσεις ανέβηκαν στον…Ολυμπο. Μειώσεις απανωτές στο αφορολόγητο,έμμεσοι και άμεσοι φόροι στο φουλ,και ο ΕΝΦΙΑ έχει παγιοποιηθεί. Ναι αυτός που θα καταργούσατε σε μια νύχτα. Καταντήσαμε νοικιαστές στα σπίτια μας που χτίσαμε με τόσο κόπο και χρόνια εργασίας.
    Να του κουλαθουν τα χέρια όποιου ψηφίσει ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

  3. μπραβω στον σαλβινι.να περνουν παραδηγμα οι προδοτες οι δικοι μας και να μην στηνοντε στα τεσσερα συνεχεια.μπραβω στην ιταλια στυριζουμε ολοι οι ελληνες.

Comments are closed.