Ασημακοπούλου για αιγιαλίτιδα ζώνη: Αυτά τα πράγματα δεν προαναγγέλλονται, αποφασίζονται

“Δεν έγινε με τον σωστό τρόπο. Έγινε μια ανακοίνωση από τον κ. Κοτζιά φεύγοντας, δεν ξέρω για ποιο λόγο, για να δείξει ότι έχει κάνει έργο, δεν ξέρω αν ήταν σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα ή όχι, πάντως αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να προαναγγέλλονται, πρέπει να αποφασίζονται. Είναι εξαιρετικά σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής και υπενθυμίζω ότι εμείς εδώ και πολύ καιρό
έχουμε ζητήσει τη σύγκλιση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής” δήλωσε για την αιγιαλίτιδα ζώνη η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή Νίκου Χατζηνικολάου.

“Όποιος κλέβει, όποιος έχει κάνει κάτι, να πάει στη φυλακή. Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί και στην περίπτωση του κ. Παπαντωνίου και στην περίπτωση οποιουδήποτε” και συμπλήρωσε “Αυτά που είπε ο κ. Πολάκης πρέπει να ανατριχιάζουν όλο το πολιτικό σύστημα στη σκέψη ότι η απονομή της Δικαιοσύνης συνδέεται με το θέμα των εκλογών”.

“Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό που είπε ο κ. Πολάκης. Άκουσα και το σχόλιο του κ. Παππά σχετικά με αυτό, ας ακούσει αυτά που λέει η κ. Ράικου για παρεμβάσεις στη έργο της, αυτά τα λέει για την τωρινή περίοδο. Καταλαβαίνω ότι ο κ. Παππάς έχει ένα θέμα με τα δικαστήρια μετά το αντισυνταγματικό του νόμου Παππά από το ΣτΕ, αλλά σε κάθε περίπτωση να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια” τόνισε.

“Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος μας κοροϊδεύουν. Ο κ. Καμμένος λέει ότι δεν θέλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν δεν την θέλει λοιπόν ας κάνει κάτι για να μην φτάσουμε στην κύρωση της συμφωνίας” σχολίασε.

loading...

1 thought on “Ασημακοπούλου για αιγιαλίτιδα ζώνη: Αυτά τα πράγματα δεν προαναγγέλλονται, αποφασίζονται

Comments are closed.