Γεωργιάδης: «Σε μία εβδομάδα ο Καμμένος εξευτέλισε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά»

Μία… καλή κουβέντα, σε ειρωνικό ύφος, έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τον Πάνο Καμμένο, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Πάντως να πούμε και την καλή μας την κουβέντα για τον Πάνο,
μέσα σε μία εβδομάδα εξευτέλισε έναν βουλευτή του Σύριζα: “έλα ρε Παπαδόπουλε (βουλευτής Τρικάλων) που μου ζήτησες ρουσφέτι κλπ” και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά… και ο Τσίπρας κοιτάει να τους εξευτελίζει… γιατί λέτε;», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

loading...

2 thoughts on “Γεωργιάδης: «Σε μία εβδομάδα ο Καμμένος εξευτέλισε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε σε παραίτηση τον Κοτζιά»

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Ο πολιτικός που σέβεται το ρόλο του.

    Σέβεται το λαό και τη χώρα.

    Είναι στο πλευρό μας και είμαστε στο πλευρό του.

    Ο τόπος χρειάζεται μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    Λίγοι οι Έλληνες στην βουλή πολλοί οι ανθέλληνες…

    NOOR1 τρεις τόνοι καθαρής ηρωίνης με τελικό τζίρο περί τα 6 δις.

    https://youtu.be/e0srW_fEM1s

    Χέρι-χέρι το Μιζοτακέικο με το Μπακογιαννέικο και με όλα τα Ντοροκοπρόσκυλα στο πάρτυ, με τους υπόλογους “ πρεζέμπορους ”…

    Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που φώναζε στο βήμα της βουλής κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για τα σκάνδαλα της οικογένειας Παπανδρέου τα όποια τώρα βγαίνουν στη φόρα, ο μόνος που συγκρούστηκε μετωπικά και ουσιαστικά με την Ντόρα, και τον “κοινοπράκτη” Φλέσσα για τις μίζενς από την Siemens και όχι μόνον…

    Ο Καμμένος θα μπορούσε να ειχε συνδιαλλαγεί, να ειχε φοβηθεί, να ειχε συνθλίβει από αυτή την επίθεση της συμμορίας των διεφθαρμένων.

    Θα πρέπει να καταλάβουν ότι με πλαστογραφίες και με λάσπες δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν αναστρέφεται το αίσθημα του Ελληνικού λαού, δεν υπάρχει καμία μέθοδος βρώμικη που να μπορεί να νικήσει τους Έλληνες, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Πάνο απέδειξες στην πράξη και με κίνδυνο της ζωής σου,ότι είσαι παλληκάρι και απολαμβάνεις τον θαυμασμό,την εκτίμηση όλων.

    Πάνος Καμμένος : Προσωπικά τις επιλογές μου τις έκανα και σας διαβεβαιώνω ότι κοιτώ στα μάτια χωρίς να αλλάζω βλέμμα και τα παιδιά μου και τούς Έλληνες.

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ 3,47.ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.Ο ΠΑΝΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΤΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΧΩΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ..

Comments are closed.