Ομολόγησαν τα μέλη της εγκληματικής-παγανιστικής Οργανώσεως οτι εχουν σχεδιάσει την δολοφονία μου


















Moλις με ενημερωσε τηλεφωνικα Ελληνας Χριστιανος αναγνωστης οτι μελος της εωσφορικης, εγκληματικης οργανωσεως ομολογησε ανανδρα με τρομερο μισος και με καταπτυστες προσβολες, οτι εχουν σχεδιασει να με δολοφονησουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. (1) 


ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ












ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ 
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ 


Ελληνες χριστιανοι, οπως εχετε διαπιστωσει και εσεις οι ιδιοι τους τελευταιους μηνες εχουν ενταθει ξανα οι απεγνωσμενες προσπαθειες απο την νεα ταξη ωστε να σταματησω οριστικα να γραφω την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι. 


Μετα απο την χθεσινη μου αναρτηση απειλουν εκ νεου να με δολοφονησουν.


Τον απολυτο τρομο και πανικο βιωνουν ολες οι παγανιστικες ομαδες στην Ελλαδα εξαιτιας της κορυφαιας κατα γενικης ομολογιας Ελληνικης-  Χριστιανικης στηλης Επικρατεειν η Απολλυσθαι.



Απελπισμενοι κανουν αναρτησεις και με αισχρα και ανανδρα ψευδη εναντιον οπως παρακινουν τους Ελληνες χριστιανους να μην διαβαζουν την στηλη και να απομακρυνθουν οριστικα απο την Ορθοδοξια.



Δυστυχως οι αναγνωστες εχουν την εντυπωση οτι προκειται μονον για τα μελη της συγκεκριμενης παγανιστικης-ναζιστικης εγκληματικης οργανωσεως. 


Κανετε ενα τεραστιο λαθος. 

Πισω απο τις συκεκριμενες ενεργειες εναντιον μου βρισκονται ολες οι παγανιστικες-νεοταξικες ομαδες μαζι ενωμενες.


Μην ξενχατε οτι ποτε δεν καταδικασαν δημοσια οι αλλες δωδεκαθειστικες ομαδες, σωματεια, οργανωσεις αυτα τα οποια γινονται εναντιον της Ορθοδοξιας, του Ελληνισμου, και εις βαρος μου.



Καθημερινα υβριζονται με τον πιο χυδαιο τροπο ο Σωτηρας Χριστος, η υπεραγια Θεοτοκος και η σεβαστη μητερα μου.(1)

Η μητερα μου υπηρξε μια ηθικη, μοναγαμικη γυναικα οπως εκατομμυρια αλλες Χριστιανες εκεινων των δεκαετιων (1950-1990 μ.χ.)


Για οσους δεν γνωριζουν η μητερα μου δεν ειναι στην ζωη εδω και οκτω χρονια.


Εδω και χρονια εχουμε περιυβριση νεκρου κατ εξακουλουθησιν απο τους τα μελη της γνωστης εγκληματικης-παγανσιτικης οργανωσεως,
Επανω στην αγωνια τους να με σταματησουν  τα μελη της παγανιστικης-εγκληματικης οργανωσεως με συκοφαντουν καταπτυστα και ανανδρα. 


Ολα αυτα με στοχο να απομακρυνθουν ολοι οι Ορθοδοξοι αναγνωστες απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη και τον Σωτηρα Χριστο, ωστε να γινουν “πραγματικοι” Ελληνες ασπαζομενοι τον παγανισμο-δωδεκαθεο.
Επι παραδειγματι στα βρωμερα σχολια και στις καταπτυστες αναρτησεις τους, αναφερουν οτι ειμαι τεκτονας. 


Οι πραξεις μου ομως δειχουν ακριβως το αντιθετο. 



Κανενας Τεκτονας σε ολοκληρο τον κοσμο δεν εχει Ελληνοχριστιανικη στηλη, στην οποια να κανει εργασιες υπερ της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, των αυτοκρατορων, των στρατηγων και των Αγιων. 



Επισης κανενας απολυτως Τεκτονας δεν ζητα τον συνδυασμο που εχω εδω και χρονια στο λογοτυπο της στηλης μου για να επιβιωσουμε ως εθνος.  


   
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; 

Οι λογοι οπως αναφερουν οι Ελληνες αναγνωστες
ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις-εργασιες, τις οποιες δεν εχουν διαβασει ποτε σε κανεναν Ελληνα και ξενο καθηγητη.


Με αυτες τις πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις-εργασιες, τους ενθουσιαζω-εμπνεω ωστε να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.


Ειμαι ο μοναδικος Ελληνας στον κοσμο που προτεινει τον συνδυασμο :


Oρθοδοξια, Εκκλησιαμος, κατηχηση, χρηστα ηθη, μουσικα σχολεια, υψηλος αθλητισμος, ιστορικη γνωση, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας.



Ακομη σας προτενω την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.


Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη-ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 



Ολοι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, ειναι σε θεση να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιληπτοι. 




Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, οι Ελληνες δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις.






ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.




Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 




Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 




Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 



Ταυτοχρονα μεσα απο τις προτασεις μου εδωσα την ευκαιρια στους Ελληνες να ξεχωριζουν αμεσως τους ψευτοσωτηρες και δηθεν πατριωτες.




Αυτο διοτι δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, την αλλαγη του ανθελληνικου-
ελεγχομενου πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.




Φυσικα ουτε λογος για τον υπολοιπο συνδυασμο τον οποιο προτεινω, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας μεσα απο τον Εκκλησιασμο, τα μουσικα σχολεια, το παγκρατιο, την ιστορικη γνωση.



ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.




Οι νεοταξιτες προσπαθουν να μου κανουν κακο με καθε τροπο για να σταματησω την Ελληνοχριστιανικη -Εθνικιστικη ακομματιστη στηλη. 


Σε αυτο το εγχειρημα τους πρωτοστατει η γνωστη Εγκληματικη οργανωση παγανιστικη οργανωση των λοβοτομημενων ρομα.


Κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων μετα την ατυχη Θωμη, σειρα εχω εγω για να δολοφονηθω. 


Σε περιπτωση που μου συμβει κατι ολοι γνωριζετε οτι υπευθυνοι ειναι οι παραφρονες απο την γνωστη
παγανιστικη εγκληματικη οργανωση.

Δυστυχως ο Ιωαννης Λαμπροπουλος επαληθευτηκε πληρως οτι ειναι πολυ επικινδυνοι και θα σκοτωσουν αθωους ανθρωπους.


Οι δηθεν αρμοδιοι δεν θα κανουν απολυτως τιποτα διοτι εχουν ανωθεν εντολες για να σταματησει η στηλη.

Ελληνες χριστιανοι μπορειτε να πραξετε αναλογως. 



ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΠΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥΣ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 

Ειμαι σε θεση να υπερασπιστω τον εαυτο μου. 


Οι εωσφοριστες της νεας ταξεως πραγματων δεν τολμουν να κανουν απολυτως τιποτα εναντιον μου. 


Εαν κανουν οτιδηποτε εις βαρος μου, γνωριζουν οτι θα συσπειρωσουν ακομη περισσοτερο τους εκατονταδες χιλιαδες αναγνωστες της στηλης. 


Παραλληλα με οποιαδηποτε βρωμικη ενεργεια τους θα αυξησουν τους αναγνωστες απο εκατονταδες χιλιαδες σε εκατομμυρια. 


Ακομη και αυτοι που δεν εχουν παιδεια, φιλοπατρια, υψηλη ηθικη, απο αντιδραση και μονον για τους προδοτες θα ακολουθησουν τον τροπο ζωης και τις λυσεις εθνικης επιβιωσεως που προτεινω. 


Οπως γνωριζετε δεν εχω χρηματα να κινηθω δικαστικα. 


Εντουτοις περιμενω με βαση και ολα τα αδειασιστα  στοιχεια τα οποια εχω εναντιον τους να κανουν οποιοδηποτε λαθος για να τους συντριψω.


Δυστυχως διοτι ειναι δειλοι και ανανδροι δεν τολμουν.


Οι υπολοιπο εωσοφριστες-νεοταξιτες φοβουνται διοτι εχω την υποστηριξη των εκατονταδων χιλιαδων Ελληνων Χριστιανων αναγνωστων ενω ταυτοχρονα διαθετω τα πολλα ατρανταχτα στοιχεια μου εις βαρος της εγκληματικης οργανωσεως.


Τα στοιχεια αυτα ειναι για ολες τις εγκληματικες τους πραξεις, πλαστογραφιες διαθηκων, εκτεταμενη και κατ εξακολουθησιν φοροδιαφυγη, εμπρησμοι,
διακινηση ουσιων και την εξαφανιση δικογραφιων.  


Σχετικα με αυτα τα κακουργηματα αναφερομαι σε μια δευτερη εγκληματικη οργανωση και οχι για αυτη των αγραμματων, παγανιστων ρομα που προσπαθουν να με σταματησουν απο το να γραφω την στηλη κατοπιν εντολων.


Στην αλλη εγκληματικη οργανωση εμπλεκονται πολυ επωνυμοι απο πολλους κλαδους Πολτικοι, δικαστες, δικηγοροι κλπ. 

Κλεινοντας, η απαντηση μου ειναι για πολλοστη φορα οτι δεν θα σταματησω να γραφω την στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι και αν μπορειτε τολμηστε να με εμποδισετε, ιδου πεδιον δοξης λαμπρο.

Θα σας συντιρψω. εχω διπλα μου εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες Χριστιανους, μαζι φυσικα με ολα τα στοιχεια τα οποια απαιτουνται για να καταρρευσει ο βοθροκοσμος σας και να ξενινησει η αντιστροφη 
μερτηση για την σωτηρια της πατριδος. 




ΕΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Χ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


                 ΓΡΑΦΕΙ Ο
                  
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες
















ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.









ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ 
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ 
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.



(1)
Περιαυτολογώντας θα έλεγα και θα το επιβεβαίωναν πολλοί άνθρωποι που με γνωρίζουν, ότι είμαι απέραντα καλός, ευγενικός και ειλικρινής.


Ε έχω και εγώ τα νευρα μου, γαμώ τα νευρα μου, σήμερα κάπως ηρέμησε το κεφάλι μου μαθαίνοντας ότι ο μέγας υβριστής του σάιτ γιαννόπουλος, είναι μια σαυρα στο έδαφος που ψοφάει.


Αδυνατούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να έχει κάποιος τόσο μίσος για τον Ελληνισμό και να γράφει άρθρα έχοντας το όνομα και την διευθυνση του σε δημόσια θέα!


Θα πω την αμαρτία μου, πολλά βράδια δυσκολευόμουν να με ποιασει ο ύπνος σκεφτόμενος να τιμωρήσω αυτή την οχιά, δεν χρειάστηκε να λερώσω τα χέρια μου πατώντας μια σαυρα, οι Θεοί μερίμνησαν για αυτό!


Κλάψε την μοίρα σου ιουδαιοχριστιανε υβριστή της Ελλάδας και του πολιτισμού της, μαζί σου και τα ζαγάρια του blog ντεμέκ χριστιανοί που χυδαιολογούν με τα χειρότερα λόγια κατά μανάδων, γυναίκες και παιδιά, καθώς και την πατρώα θρησκεία, όλα εδώ πληρώνοντε σκουλήκια!
loading...

90 thoughts on “Ομολόγησαν τα μέλη της εγκληματικής-παγανιστικής Οργανώσεως οτι εχουν σχεδιάσει την δολοφονία μου

  1. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡKΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ. ΕΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΕ, Η ΕΙΣΣΑΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ AΡΜΟΔIOI ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΓΚΛΑΜΤΙΕΣ ΓΥΦΤΟΙ :

    Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από οπαδούς του …
    https://www.eleftherostypos.gr/…/193192-o-dikigoros-fotis-lepidas-kataggellei-epithes…
    28 Φεβ 2018 – Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον «καθαρίσουν», αν δεν καθαρίσει …

    Πάτρα: Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από …
    http://www.pagenews.gr/…/patra-o-dikigoros-fotis-lepidas-kataggellei-epithesi-apo-opadoys...
    Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον "καθαρίσουν", αν δεν καθαρίσει η υπόθεση με τον

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ" ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

    Ανώνυμος4 Οκτωβρίου 2018 – 2:25 μ.μ.
    ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ἱστορίαι – Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
    http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?
    ΠΛΑΤΩΝ: Μενέξενος – Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
    http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text...

    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: Ἑλένης ἐγκώμιον (10) – Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
    http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?

    ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΔΗ Η ΔΗΕ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ H EJAPATHMENO ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

    Ανώνυμος4 Οκτωβρίου 2018 – 2:48 μ.μ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑ ΓΜΩΡΙΖΩ ΟΤΙ' ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ
    ΠΟΛΥ ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ
    """ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ"""

    ' ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΕ Facebook ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ .

    "Η ΤΑΣΟΥΛΑ" ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Απάντηση

  3. Απειλές κατά της ζωής Ελλήνων πολιτών από εγκληματίες της ομάδας Σώρρα.

    Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

    Αν διαβάσει κανείς με προσοχή το ασυνάρτητο ξέσπασμα στο facebook του φερόμενου ως δράστη της ειδεχθούς δολοφονίας της Θωμαής Κουμπούρα, θα διαπιστώσει, μεταξύ των άλλων, ότι ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο "αγρότης" αυτός που προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους "συναδέλφους" του στα αναχώματα της Εθνικής Οδού, υποσχόμενος λαγούς με πετραχείλια από τους λογαριασμούς των παγκοσμίων καταπιστευμάτων, αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Ρήνο. Τον άνθρωπο που, μαζί με τον Γιώργο Γιαλτουρίδη, ξεσκέπασαν τη συμμορία του Αρτέμη Σώρρα, κάνοντας το ένα από τα πρωτοπαλλήκαρά του, τον Χρήστο Μπαλαντίνα, να απειλήσει τον Λευτέρη Ρήνο ανοικτά και να προκαλέσει τη μηνυτήρια αναφορά του τελευταίου για απειλή κατά της ζωής του. Διαβάστε το επίμαχο σημείο από το ασυνάρτητο ξέσπασμα του Μπαλαντίνα στο φατσοβιβλίο. Να σημειωθεί ότι ο Μπαλαντίνας απευθύνεται στο έτερο πρωτοπαλλήκαρο του Σώρρρα, Γιάννη Καλογερόπουλο, τον οποίον ευθέως κατηγορεί ότι "έστησε" την όλη σκευωρία εναντίον του.

    "… πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα…".

    Μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις και την αποκάλυψη πως ο Χρήστος Μπαλαντίνας είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θωμαής Κουμπούρα (λέγεται μάλιστα ότι ομολόγησε ήδη πως σκότωσε την άτυχη παιδοψυχολόγο, αλλά δεν θυμάται πώς!), η μηνυτήρια αναφορά του Λευτέρη Ρήνου λαμβάνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα πρέπει επιτέλους ο εισαγγελέας, μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις και την σύλληψη του Χρήστου Μπαλαντίνα, να εξετάσει αμέσως τον φάκελλο της μηνυτήριας αναφοράς του Λευτέρη Ρήνου και να τον συνεκτιμήσει σε σχέση με την πρόσφατη εγκληματική δραστηριότητα του μηνυομένου. Οφείλει κάποια στιγμή η Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί με προσοχή απέναντι στην εγκληματική συμμορία του Πατρινού απατεώνα Αρτέμη Σώρρα, προτού να είναι πολύ αργά

    http://www.ribandsea.com/waves/2722-apeiles-kata-tis-zois-ellinon-politon-apo-egklimaties-tis-omadas-sorra.html

  4. Γιατί ο Εισαγγελέας δεν καλεί τον Παράσχο Αγανικόλα να καταθέσει περί Αρτέμη Σώρρα;
    Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και πρώην στέλεχος της «Ελλήνων Συνέλευσις» γνωρίζει πράγματα που αξίζουν την προσοχής των Εισαγγελικών Αρχών, αλλά κανείς δεν… συγκινείται!

    Τη στιγμή που οι αποκαλύψεις σχετικά με την «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι σχεδόν καθημερινές και τη στιγμή που, επιτέλους, η Πολιτεία φαίνεται να κινητοποιείται προς την κατεύθυνση της εξέτασης της δράσης του Αρτέμη Σώρρα για την προστασία των Ελλήνων πολιτών, μια σημαντική βοήθεια που παρέχεται αυτοβούλως από ένα πρώην στέλεχος της οργάνωσης παραμένει στα… αζήτητα!

    Ο Παράσχος Αγανικόλας ηγήθηκε το 2014 της παράταξης Ε4 και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με «σημαία» το «αναπτυξιακό πρόγραμμα» που ευαγγελίζεται ότι έχει για όλους τους δήμους της χώρας ο «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας. Λίγο μετά, βλέποντας «από μέσα» πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, ο κ. Αγανικόλας αποχώρησε, καταγγέλλοντας δημόσια ως «απάτη» τα όσα μέχρι πρότινος και ο ίδιος με ιδιαίτερη ζέση «κήρυττε» στους πολίτες. Ο ίδιος παρέμεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησε την προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας γύρω από τον Αρτέμη Σώρρα και την οργάνωσή του «Ελλήνων Συνέλευσις».

    Με φόντο την πρόσφατη πρόταση της Αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Σπυροπούλου να ανατραπεί η αθώωση Σώρρα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων όσον αφορά τα 600 δισ. που ισχυρίζεται ότι κατέχει και διαθέτει για τη σωτηρία της πατρίδας (μιας δικαστικής απόφασης-«σημαία» για τον ίδιο και τους οπαδούς του), ο κ. Αγανικόλας μίλησε στο ALPHA Radio 88.6 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη και αποκάλυψε ότι ενώ τόσον καιρό έχει δημόσια και «ανοιχτά» θέσει εαυτόν στη διάθεση κάθε Αρχής για να καταθέσει πράγματα που γνωρίζει καλά σχετικά με την οργάνωση Σώρρα, εντούτοις, κανείς δεν τον… κάλεσε ποτέ!

    «Ναι, ξέρω πράγματα που δεν βγήκαν στα ΜΜΕ»

    Σε ερώτηση για το αν διαθέτει και άλλα στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα πέραν των όσων αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα, ο κ. Αγανικόλας απάντησε πως: «Ναι ξέρω, γνωρίζω πράγματα που δεν έχουν βγει στα ΜΜΕ, εγώ έχω ξεκαθαρίσει πως χρειάζεται να με καλέσει κάποιος Εισαγγελέας για να τους πω για την κατάσταση μέχρι πριν 2 χρόνια που έφυγα, θα πάω και θα καταθέσω και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Το έχω πει πολλές φορές, θα καταγγείλω όταν θα χρειαστεί. Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια».
    «Αν χρειαστεί, θα πάω και μόνος μου στον Εισαγγελέα»

    Για το ότι πολλοί αποχωρούν από το πλευρό του Αρτέμη Σώρρα, αλλά ελάχιστοι μιλούν, ενώ οι περισσότεροι φοβούνται είπε: «Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με τον Σώρρα, αλλά να εστιάσουμε στο ότι με δηλώσεις υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή καθυστέρησε η ελληνική πολιτεία να πάρει μέτρα και προεκλογικά είχα πει το εξής: ότι αν αποδειχθεί ότι το πράγμα δεν στέκει, με την ίδια δύναμη που τώρα το υπερασπίζομαι, με την ίδια δύναμη να βγω να καταγγείλω όσα έζησα». Παράλληλα, για το αν δέχθηκε απειλές όταν αποφάσισε και ο ίδιος να μιλήσει, εξήγησε: «Όχι, όχι κρούσματα σοβαρά, γιατί αν με είχαν απειλήσει σοβαρά, θα ήμουν ήδη στον Εισαγγελέα και θα είχα καταθέσει μήνυση προς όλους. Αν χρειαστεί πάντως θα πάω και μόνος μου στον Εισαγγελέα»!

    http://www.kavalapost.gr/171966/giati-o-isangeleas-den-kali-ton-parascho-aganikola-na-katathesi-peri-artemi-sorra/

  5. φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα

  6. ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ??

    ΜΕΤΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ…

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….

  7. ΦΙΛΕ, Ανώνυμος4 Οκτωβρίου 2018 – 10:28 μ.μ., ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.

    ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΠΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΣ, ΔΑΙΜΟΝΣΜΕΝΟΥΣ, 12ΘΕΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟυΜΕ ; EIΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ; ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

  8. σωπατε μωρε μη τρελενοσαστε γιατι να τον σκοτωσουνε τον ανθρωπο ποιοι ειναι αυτοι
    και σεις που φοβοσαστε γιατι δεν τον πατε στον εισαγγελεα με ενα δικηγορο να ζητησει προστασια και μα τους κατονομασει

  9. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΣΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ…

  10. Πατσάς

    Ένα φαγητό που θα αγαπηθεί.

    Υλικά

    1 κοιλιά μοσχαρίσια
    1 ποδαράκι μοσχαρίσιο
    1 κρεμμύδι μεγάλο
    4 σκελίδες σκόρδο
    100 γρ. Αγνό βούτυρο αγελάδος
    Αλάτι
    Πιπέρι κόκκινο καπνιστό
    Για το σκορδοστούμπι:
    4 σκελίδες σκόρδο
    1/2 φλ.τσαγιού ξύδι
    Για το καθάρισμα του πατσά:
    2 λεμόνια το χυμό και τις λεμονόκουπες
    Ξύδι

    Βήματα

    Ξεκινάμε με την διαδικασία του πολύ καλού καθαρίσματος του πατσά..Καταρχήν ξεπλένουμε πάρα πολύ καλά το ποδαράκι και την κοιλιά κάτω απο την βρύση με άφθονο νερό.Έπειτα έχουμε γεμίσει σε μια μεγάλη λεκάνη νερό,έχουμε ρίξει το χυμό απο τα λεμόνια και μπόλικο ξύδι.Με τις λεμονόκουπες τρίβουμε καλά την κοιλιά και το ποδαράκι.Τα βάζουμε μέσα στο νερό που έχουμε ετοιμάσει.Έγω τα αφήνω όλοι τη νύχτα μέσα στο νερό σε κρύο μέρος αν ξεκινήσω την διαδικασία βράδυ.Άν όχι μπορούμε να αφήσουμε περίπου 1 ώρα.

    Ρίχνω το νερό και ξεπλένω ακόμη μια φορά.Βάζω μέσα στην χύτρα ταχύτητος την κοιλία με το ποδαράκι.Κόβω και το κρεμμύδι στη μέση και το βάζω και αυτο μέσα.Μόλις πάρει βράση ξαφρίσω και κλείνω την χύτρα.Βάζω σε χαμηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 1,5 ωρα.Για αυτούς που δεν έχουν χύτρα μπορείτε να βράσετε τον πατσά σε κανονική κατσαρόλα με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει ο χρόνος βρασίματος να είναι διπλάσιος.

    Ανοίγουμε την χύτρα,αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα την κοιλιά και το ποδαράκι σε ένα σκεύος.Σουρώνουμε σε μια καθαρή κατσαρόλα με στραγγιστήρι τον ζωμό του πατσά.Ρίχνουμε και το κρεμμύδι μέσα στο ζωμό αφού το έχουμε πατήσει λίγο με ένα πιρούνι.

    Ξεκινάμε να ψιλοκόψουμε τον πατσά σε ένα ξύλο κοπής και με ένα μαχαίρι για τέτοιες δουλειές.Εγώ έχω ένα μικρό μπαλταδάκι,αν δεν έχετε μπορείτε να το ψιλοκόψετε με ένα κοινό μαχαίρι.Ψιλοκόβουμε λίγο λίγο την κοιλία και ύστερα το ποδαράκι.Το ποδαράκι είναι και αυτό που βγάζει όλο το μεδούλι.Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.Ανάβουμε το μάτι.Ρίχνω το αγνό βούτυρο,αλάτι,το κόκκινο πιπέρι και τις 4 σκελίδες σκόρδο.Αφήνω να πάρει μια βράση για 10-15 λεπτά το πολύ και αποσύρω απο την φωτιά.

    Ο πατσάς μας είναι έτοιμος να σερβιριστεί.Φτιάχνω και το σκορδοστούμπι βάζοντας σε ένα μπουκαλάκι λυωμένα τα σκόρδα απο ρεντέ ή απο μηχάνημα που τα πολτοποιεί και το ξύδι.Χτυπάω λίγο να ανακατευτούν καλά και είναι έτοιμο να το ρίξουμε στον πατσά μας..Μπορούμε να προσθέσουμε για όσους αγαπούν τα καυτερά μπούκοβο…Καλή όρεξη και καλή επιτυχία…!!!!

    Λίγα μυστικά:Ο πατσάς θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ισοροποιμένος στο αλάτι για να έχει ωραία γεύση και να κάνετε μαζί και το σκορδοστούμπι όπου το κάνει τελείος διαφορετικό.Και κάτι τελευταίο που δεν έχει να κάνει με την μαγειρική αλλά με την καθαριότητα το σκευών σας,όταν θα πλένετε οτιδήποτε που χρησιμοποιήσατε για τον πατσά να το πλένετε με πολύ ζεστό νερό.Ο λόγος είναι οτι κολλάν τα πάντα απο το μεδούλι που βγάζει το ποδαράκι.

  11. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ,ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΝΑΝΔΡΟ, ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ GIANNH GYFTARAKH ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ;

    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛOI ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΟΤΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, KAI ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΕ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤO FACEBOOK KAI OΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ.

    ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΕ KAI ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ; – ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓKΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ;

  12. ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Η ΔΗΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

  13. ωs ποτε θα βριζουν τα ΘΕΙΑ;;;;;;τα ΠΣΩΡΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ;;;;
    πατερακη το Γιωργο Π τι το εχειs;;;;;;;;;
    Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs και τα τσιρακια του…olympia.gr(25/04/2012)

  14. πειμενετε λιγο να μιλησουμε ο κυριος γιαννοπουλος εχει δεχτει απειλες στο τηλεφωνο του στο μειλ του στο σπιτι του ειδε υποπτες κινησεις ή απο αυτα που γραφει ο ζαγκλαρας και ο πατερακης φοβαται αν εχετε αποδειξεις αφου ο ανθρωπος το λεει επωνυμα να παει στον εισαγγελεα και ο εισαγγελεας αυτεπαγγελτα ειδοποιει τη ΔΗΕ και τον προστατευει μη λετε χαζομαρες εκει να παει ο κυριος γιαννοπουλος με δικηγορο στον εισαγγελεα εμεις οτι και μα πουμε ειναι εικασιες

  15. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΨΩΡΡΑΣ.

    ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΦΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΟΝΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟΝ ΔΑΜΙΝΙΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ;

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ 95 % TΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  16. αυτο που λες δεν γινεται να διαβαζει η ΔΗΕ και να φοβαται τα σκατα μετα συγχωρησεως να επεμβει

  17. ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ.

  18. Εχει λαλησει στον κορυδαλλο απο την κλεισουρα, την αφραγκια, την ατσιγαρια και την αγαμια ο ξεβρακωτος μογγολογυφτας απατεωνας και απειλει με κορυδαλλο αυτους που τον εστειλαν πισω απο τα καγκελα

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ : Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!

    https://www.youtube.com/watch?v=uahjmqFejg0

  19. ΗΡΩΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ

    ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ

    Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ MAD DOG

  20. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ…"ΣΧΟΛΙΑ" ΤΩΝ…"ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ-ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ…"ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ…"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ", ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ…"ΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ"…

    ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ…"ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ", ΚΑΘ' ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ…"ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ", ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ…ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΝ, ΣΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ, ΣΤΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚ ΚΙΝΛΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…"ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ" ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ…"ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ", ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ…"ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ"…

    ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ, Η…"ΑΦΑΙΡΕΣΗ" ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ,…"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ…"ΥΠΑΡΞΗΣ" ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΑΝ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ… "ΘΕΩΝ" ΜΑΣ…

    …ΕΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ" ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ…"ΣΚΕΨΗ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΙΑ…"ΕΞΥΠΝΗ" ΙΔΕΑ,

    …ΝΑ ΤΟΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ" ΝΑ…"ΔΙΑΒΑΣΕΙ" ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ…"ΑΡΘΡΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ", ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ…"ΒΕΒΑΙΟΣ" ΟΤΙ, ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ…"ΜΕΣΗ" ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ…"ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙ" ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ, ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ…"ΔΟΞΑΝ ΙΣΡΑΗΛ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ …"ΑΝΤΕΞΕΙ" ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

    …ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ…"ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ" Η…"ΙΔΕΑ" ΜΟΥ…

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…"ΘΕΡΜΑ", ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ, ΤΑ…ΒΡΩΜΙΚΑ "ΜΕΣΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ… "ΔΟΥΛΟΥΣ"…

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

  21. ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

    ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

    ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές

  22. ο ευταξιας]]] ο γελοιος που δεν λειπει στιγμη απο το ξ/ρε ηρθε σαν αλλος Joseph Grimaldi πανικοβλητος να δωσει για αλλη μια φορα παρασταση τσιρκου και τι μας ειπε οτι η ανθρωπινη ζωη μετριεται αν εισαι διασημος και ποσοι σε ακολουθουν οι υπολοιποι για τον
    ευταξια αν δεν ειναι δισεκατομμυριουχοι σαν τον λαοπροβλητο στας φυλακας δεν τους ξερει κανεις

    συμπερασμα

    ή πεθαινεις και εισαι ο Τζον Φιτζεραλντ Κενεντι οποτε θα σε κλαψει η ανθρωποτητα

    ή θα πας σαν το σκυλι στ' αμπελι αν εισαι ο Γιαννοπουλος

    ταδε εφη ψευτο ευταξιας αλλος ενας που κατουρησε σημερα μετα τον υποτιθεμενο ζαγκλαρα ο κουμανταδορος αρχιλοχιας της υπερδυναμης διωξης κατα των Εβραιων Ε.ΣΥ

  23. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ KAI TON EΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΕ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΓΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;

    TOYΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

  24. Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 – 7:29 μ.μ.
    Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
    Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερ άνθρωπο και τον ευχαριστώ.

    Άννα .Π

    Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:18 μ.μ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
    ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
    ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 11:43 μ.μ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
    ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
    Η ΕΚΦΡΑΣΗ
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
    Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ………………………………..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
    ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ανώνυμος29 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:39 π.μ.
    TI ΜΑΝΙΑ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟν ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΗ και τα λοιπα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

    ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 97% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ???
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ
    ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ 'Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΕ ΔΙΣ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ

    ΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ'', ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΜΗΔΕΝ''….ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!…..ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΕΙΤΕ!….ΓΙΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  25. ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ" ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ, ΑΥΤΑ …ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…

    ΕΜ' ΜΕ ΤΟΣΑ…"ΠΟΝΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ…"ΔΙΑΒΑΣΕΣ", ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ?

    …ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΣΕ…"ΑΔΙΚΗΣΕ", ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΤΟΝ…"ΜΟΝΑΔΙΚΟ…ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ…ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΙ ΑΓΝΑ…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ"…

    ΑΣ…ΠΡΟΣΕΧΕΣ

  26. ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΕΔΩ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΥΨΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  27. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…"ΧΙΜΠΑΝΤΖΗ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ" 12.24 π.μ.,

    ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ"…

  28. ποιον ταφο το λακκο με τη βενζινη θελεις να πεις καρναβαλε που θα βαλει φωτια ο ψευτοπατερακης ψευτοευταξια
    τουρκομογγολα απολιφαδια ξερασματα

  29. ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΟΦΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 500 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

  30. Καλημέρα,
    Γέλασα πολύ ρε φίλε με το: "..ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ…"ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ"…

    Χα..χα.. διαβάζοντας τοn σημερινό του εμετό, κατάλαβα ότι είναι "παλαβός"
    κατά φαντασίαν "διωκόμενος" και με μια αρωστη μεγαλομανία που είναι
    γνωστή στους παρανοϊκούς!

    Επί τέσσερα χρόνια κυνηγούν να δολοφονήσουν τον μρ. "μπιν"!!!
    Βασικά πιστευω ότι ζει μέσα στον τρόμο, τον φαντάζομαι να βλέπει πίσω του
    συνέχεια και να έχει ταραχώδη καρδιακά συμπτώματα, μήπως ο Μέγας Παν
    τον ανέλαβε να γαμήσει την ψυχή του? Μάλλον!

  31. Στις κόντρες μου σε αλλά βλογκ με κομμουνιστοσυμμορίτες, και τι ανθελληνικό δεν άκουσα,
    όλες τις χυδαιότητες για τα σεβασματα των προγόνων μας, ο Μ. Αλέξανδρος ήταν δολοφόνος
    κλπ κλπ, μα τα ίδια λένε και τα ζόμπι της ιουδαιοχριστιανικής αίρεσης!

    Η διαφορά είναι ότι εδώ έχει βρεθεί και ο μεσσίας και όπως ολλοι οι αυτοαποκαλούμενοι
    μεσσίες, είναι ένας διεστραμένος παρανοϊκός και φαντασιόπληκτος μεγαλομανής καραγιόζης
    ανθέλληνας, που κράζει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους, αλλά λιμοκτονή!

    Γιαννόπουλε, είσαι ότι πιο σιχαμερό έχω διαβάσει, μεγαλομανία σου, ασφαλώς και θα παρασύρει
    μερικά τσολιά χωρίς προςπικότητα και κριτική σκέψη, αλλά όλοι οι άλλοι εμείς σε λυπούμαστε!

    Απόδειξη για την πλάνη σου είναι οι ίδιοι οι θαυμαστές σου σε όλες τις αναρτήσεις
    που χυδαιολογούν κατά τον χειρότερο τρόπο, αυτό τους δίδαξες?

  32. Ο Ησαιαs Κωνσταντινιδηs συμφωνα με την BND ΒΕRLIN Μυστικη Γερμανικη Υπηρεσια ειναι πρακτωρ τηs Τουρκιαs εντοs Ελλαδοs και τηs ΜΙΤ του Ερντογαν!Προωθει τον Ισλαμισμο και το κρατοs του Βατατζη και την μεγαλη Αλβανια με τον Μπεξη και τον Σωρρα και τον Καρατζαφερη με το καναλι του το ΤελεΣιτι η ΑΡΤ σημερα…Ειναι Μασωνοs και παρατηρει μεσω τηs εφημεριδοs και ολων ΜΜΕ στην Αθηνα και δηλαδη τηs γελοιαs εφημεριδοs που πουλα παραμυθια πατριωτισμου και αντισιωνισμου και που την χρηματοδοτει ο ιδιοs ο Ροτσιλντ απο την Κερκυρα και απο την βιλα του και μαζι με τον Αρτεμη Σωρρα και μαζι με τον Αλβανο Μπεξη!
    Καταγγελια του Γιαννη Τσιριγωτη…τηs YELLOW JOURNAL για Μασωνικο Κυκλωμα του Αρτεμη Σωρρα!
    yellowjournal44.blogspot.gr/2015/05/yellow-journal-new-york-times.html

  33. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 12ΘΕΙΣΤΩΝ, ΓΕΛΟΙΩΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΩΝ ΠΟΥ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

    ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΝΙΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Η ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ¨"ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΛΙΑ" ΚΑΤΑΔΙΚΕ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ

    Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:15 π.μ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ?

    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.htm

  34. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΥΝΗΓΩΝ" ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ
    ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΗ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ
    ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
    ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
    ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ
    Δ Η Ε … ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝΤΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΦΥΛΑΚΗ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΒΑΡΥ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ
    ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 'Η ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
    ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ
    ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΑ ΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ

  35. Αγαπητέ ΔΕΝ χρειάζοντε διαβεβαιώσεις, το ποιον σας το βλέπω κάθε μέρα σε
    όλες της αναρτήσεις! Το ποιος είμαι εγώ, είσαι ανάξιος να το κρίνεις εσύ.
    Η ατάκα που έγραψα δεν είναι ύβρεις, αλλά μια ευχή

  36. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ?….ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?….ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 04.30 ΝΤΡΙΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΕΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ….ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?….ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΑΜΕΣΩΣ ΝΤΥΘΗΚΑ ΚΛΑΙ ΣΤΙΣ Ο5.00 ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΡΧΞΗΓΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΗΓΑ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ….ΤΙΙ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ? …ΩΩΧΧΧ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΈΓΩ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗΓΕ ΡΩΤΗΣΑ?…ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΥΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛ?… ΤΙ ΑΡΧΗΓΕ?… ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ…ΕΦΙΑΛΤΗΣ?…ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΟΞΥ ΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΝΟ ΦΡΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ…..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΚΑΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΝΩ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ? ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ …..ΣΩΠΑ ΓΑΜΟΤΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΘΕΛΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΥΤΤΑ ΠΕΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΣΟ ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ? ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11-12 ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΝΟΤΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΨΗ…..ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΘΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙΙΙΙΙ…salom…..salom..

  37. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ
    —————————————-
    Giannis Paterakis4 Ιανουαρίου 2017 – 8:17 μ.μ.
    ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΒΑΖΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΥΠΩ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΞΕΣΠΑΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ…
    ——————————-
    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…

    Giannis Paterakis13 Δεκεμβρίου 2016 – 5:20 μ.μ.

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΛΑΚΟ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ….
    —————————————–

    Giannis Paterakis23 Ιουνίου 2016 – 3:23 π.μ.

    ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.??

    ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ,ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ,100% ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ,ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ..

    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ..!!!!
    ——————————————
    Ανώνυμος11 Ιουνίου 2018 – 11:17 μ.μ.
    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΔΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

    ————————————-

    ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  38. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΤΟ ΒΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  39. Αν οι άνθρωποι, η κοινωνία είχε τις αρχές μου, δεν θα χρειαζόταν
    ούτε "δικαιοσύνη" ούτε αστυνομικές αρχές, κατώτερε δουλε
    ενός κατώτερου εκδικητικού θεού κτήνοuς.

  40. εχω μια απορια γραφει στο ξυπνηστε ρε κανενας ραββινος ή και ραββινια ;;; σε ποιον ραββινο απευθυνονται ο πατερακης και ο ευταξιας ;;;

  41. Ειναι και ρατσιστες εκει στην Ελληνων Συνευρεση! Ποσες φορες πηγαμε μια παρεα Ελληνες Εβραιοι στο θρησκευμα ειμαστε να γραφτουμε και εμεις σε αυτην την Ε,ΣΥ και ουτε να μπουμε μεσα δεν μας επετρεψε ενας Γηραλεος με καραφλα και εναν δισκο γεματο Τσαπελες που γυρζε και μοιραζε στον υπολοιπο κοσμο. Φευγατε μας ειπε και εκλιεσ την πορτα. Κανονικα επρεπε να παμε στην Αστυνομια για ρατσισμο τον παλιανθρωπο αλλα καλλυτερα γλυτωσαμε και το 10αρικο που Ζηταγε στην εισοδο μια βαμμενη γρια ξανθια που γυριζε το μισο βυζι της στον αερα και εισεπραυτε τα 10αρικα….Σιγα μην του διναμε 10αρικο. Τωρα ψωφει στην φυλακη ο αρχηγος τους οπως μαθαμε μετα…Hava Nagila Hava

  42. μεγιστια ξευτιλισμενε οι μαυροι ρε ρατσιστη ναζιστη δεν ειναι ανθρωποι του θεου;;; γιατι βριζεις τις εβραιες τις ξερεις γελοιε;;;

  43. ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ … ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ
    ————————————–

    Mad Dog30 Αυγούστου 2018 – 4:44 μ.μ.
    Κοίτα, δεν είμαι υπερήφανος όταν παρασύρομαι σε ύβρεις, αλλά όπου και να
    ψάξει θα βρεις κάποιος αλήτης ξεκινάει, συνήθως δεν απαντώ μετά ερχετε
    ξεθαριασμένος και με βρίζει, εκεί γίνομαι τούρκος, θέλω σκοτώσω!

    Στην χώρα όπου ζω η μεγαλύτερη βρισιά είναι το "jävlar" ή το "fan" και τα δύο
    σημαίνουν διάβολος, ΔΕΝ βρίζω ποτέ μου αλλά τα χριστιανά ΔΕΝ με βρίζουν γιατί
    βρίζω αλλά γιατί αποκαλύπτω το ψευδως του χριστιανισμού, ΌΧΙ με δικές μου θεωρείες,
    αλλά αναδημοσιευοντας παπαριές που έχει πει το παπαδαριό και συν αυτό!

    Και αυτό τους ενοχλεί κάργα, δεν μπορούν να το αρνηθούν, δεν το λέω εγώ και
    εκεί το ρίχνουν στο βρίσιμο για να έχουν την ευνοια του αρχισατανιστή
    εκδικητικιό θεού της ερήμου jahve!

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_4853.html?showComment=1535624023347#c6681725659138150015

  44. ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  45. Mad Dog 12 Iανουαριου 2016-1:53 μ.μ
    Την πρωτη φορα με επιασε η μανα μου στην τουαλετα γιατι ειχε βαλει ρουχα για πλυσιμο και ηθελε να μπει στο μπανιο..Με καταλαβε απο την κλειδαροτρυπα γιατι ακουγε περιεργουs ηχουs..Ισωs κοιταξε για να επιβεβαιωθει κιολαs γιατι οποτε καθαριζε το σπιτι εβρισκε πορνοπεριοδικα…
    Την δευτερη φορα με επιασε η θεια μου η αδελφη τηs μητεραs μου στο σπιτι στο χωριο το καλοκαιρι γιατι ειχε τσοντουλα στην τηλεοραση και δεν ηθελα να την χασω..Ειχα βαλει ενα σεντονι απο πανω αλλα το καταλαβε γιατι οταν εφυγε κρυφογελουσε και πηγε να βρει τη μανα μου…
    Την τριτη φορα με επιασε η μανα μου παλι καλοκαιρι στο σαλονι να κρυφοκοιταω απο το παραθυρο μια γειτονισσα μου που εβγαινε με κατι φουστεs και κατι στριγκακια και εκανε δουλειεs στο σπιτι..Ειχε χωρισει θυμαμαι τοτε και αυτο με αναβε ακομα πιο πολυ..Πολλεs φορεs κοιμοταν με τιs πορτεs ανοιχτεs και στον υπνο τηs καθωs αλλαζε πλευρο εβλεπα τα παντα..
    Την τεταρτη φορα με επιασε στο στρατο εναs φιλοs μου και ειχε πεθανει στο γελιο γιατι με αιφνιδιασε τελειωs και με κοροιδευε οτι με εχει τραβηξει βιντεο..Ελεγε ψεμματα ομωs..

    ο διεστραμμενοs ανωμαλοs μπανιστηρτζηs που τραβουσε Μ@Λ@ΚΙ@ μπροστα στην αδελφη τηs μαναs του ο επιτυχυμενοs επιχειρηματιαs του Κ@ΛΟΥ η ναζιαραζαγκλαρινο τραβουσε το πετσακι του λεει…το ντιν νταν ντογκ ο ανωμαλοs Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ!!!
    Υ.Γ.τον κανελλοπουλο απο την ουψαλα τι τον εχειs ρε Π@ΥΣΤΗ;ΜΑΣΟΝΟΠΨΩΡΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙΟ
    το Γιωργο Π τι το εχειs ρε ανωμαλε διεστραμμενε μπανιστηρτζη βρωμιαρη ξευτιλισμενε Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΜΑΣΟΝΟΠΨΩΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙΟ Π@ΥΣΤΗ!

  46. NA TI MAS ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΓΕΛΟΙΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ 10 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

  47. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

    =================================
    Giannis Paterakis16 Αυγούστου 2016 – 9:36 μ.μ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 4 ΕΚ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ….!!!

  48. Άσε που να σε τα λέω δικέ μου μέσα και η μοσάδ και η ιντερπόλ, ολλοι στο
    κόλπο γροσο να δολοφονήσουν τον αρχικουράδα άχρηστο καραγιόζ γιαννόπουλο!

    Χα..χα.. ρε συ, ρε άντε πάενε σε κανα παπά να σε ξομολογήσει, πάενε στο
    αγαθάγελο να φιλήσεις το πατραχήλι του χα..χα.. μα καλά πως διάλα σας
    μάζεψαν όλους τους γκαβούς εδώ ρε? Μάλλον περί θαυματος της
    σανίδας αγίας σούφρας πρόκειται!

  49. Όποιος αμφιβάλει για το τι ακριβώς αντιπροσωπευει ο ιουδαιοχριστιανισμός,
    εδώ μπορείτε να πληροφορηθείτε διαβάζοντας το παραπάνω άκρως
    διαφωτιστικό σχόλιο ενός πιστού ιουδαιοχριστιανού.

  50. ΕΔΩ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

    Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 5:38 μ.μ.
    Αν γράφουν και άλλοι στο όνομα μου το ξέρω και τι να κάνω τώρα,
    εσύ απευθύνεσαι σε μένα με απειλές και εγώ σε λέω άντε ρε
    τράβακαι γαμήσου, ή μίλα καθαρά τι ενοεις.

  51. εχει δει κανεις τη γεφυρα του ΡΙΟΥ υπερθεαμα καθως πηγαινα στην Αρτα και καλο νοσοκομειο αχριαστο ναναι με ειχε πιασει απο κατι σουβλακια κοψιμο
    ελεν

  52. Πάντα λόγω της ειλικρινειας μου να λέω ποιος είμαι, δημιουργώ εχτρούς,
    πολλές φορές με κοποιάρουν δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά να τους γράψω
    στα τουμπερλέκια μου και δεν καταλαβαίνω ρε παρανοϊκέ πανιβλακα τι θες
    να πεις με το "εδώ παραδέχεται" είμαι λες σε καμία οργάνωση δολοφονίας
    της κουράδας γιαννόπουλος?

    Χα..χα.. τίποτα πλέον δεν με ξαφνιάζει σε αυτό το σάιτ, είναι μαζωμένα όλα
    τα ζόμπι για να μην ενοχλούν τους ανθρώπους έξω στην κοινωνία,………

  53. ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ 2012 ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ,Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΕΝΑΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ??

    ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΜΕ ΕΔΡΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΕΤΣΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.

    ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ….
    ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ….

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΠΑΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΟΟΟΟ..!!!!

    ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ..

    ΕΤΣΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ….

    ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΧΤΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..??

    ΥΓ
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ….

  54. Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
    ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.

  55. ANTE RE AGRAMMATO LOVOTOMHNENO ΜΗΔΕΔΙΚΟ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΑΚΑΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

    Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:15 π.μ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ?

    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.htm

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΚΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΤΕ

  56. ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΛΕΤΕ "ΠΟΡΝΗ" ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΠΑΓΑΝΣΙΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΩΥΝΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΗΘΙΚΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΦΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΡΤΕΜΑΚΗ ΨΩΡΡΑ-ΚΥΝΑΣΤΟΝ

    ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΤΙΑΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΠΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  57. Όταν με σφυρηλατούσε ο Ήφαιστος είχε κέφια, σώμα και μυαλό απλόχερα μου τα έδωσε,
    αυτά ευτυχεια και πλούτο με έφεραν, ζω στον παράδεισο και σε πλήρη αρμονία
    με την φύση μου και την αμόλυντη συνηδηση μου.

    Σε πλήρη αντίθεση με σένα ιουδαιοχριστιανε κακομοίρη, που ζεις μέσα σε ένα
    βόθρο από ψέματα, μίσος και σκοταδιστική δυσιδαιμόνια, χυδαίε καθυστερημενε.

  58. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΓΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΠΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…ΜΕΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ''ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΤΟΝ'' Αμηηηην

  59. Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 – 12:05 μ.μ.

    Όταν με σφυρηλατούσε ο Ήφαιστος είχε κέφια, σώμα και μυαλό απλόχερα μου τα έδωσε,
    αυτά ευτυχεια και πλούτο με έφεραν, ζω στον παράδεισο και σε πλήρη αρμονία …..

    ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΙΝΑ? ΣΠΑΖΕΙΣ ΚΑΡΥΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ? ΑΑ ΡΕ ΘΕΕ ΗΦΑΙΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ…ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΛΩΓΩ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΛΕΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΡΕΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

  60. Ζαγκλαρα Απ'το πολυ σφυρι κι'αμονι το καυλίσου δεν καυλωνει αααα χα χα χα χαααααααα μαλακα μου…..

  61. οχι τωρα αληθεια θα πεις ζαγκλαρα…τον παιρνεις καθολου? την ρουφας την τσουμπαμπα του πατρος Αγαθαγγελου κατω απο το πετραχηλι?

  62. Δύο μήνες είμαι στο σάιτ, ακόμη ΔΕΝ έχω δει ούτε 1 σχόλιο ιουδαιοχριστιανών με ουσία!

    Τίποτα, παρά μόνο ύβρεις, σεξιστική χυδαιολογία, ύβρεις για τα σεβασματα
    των προγόνων μας, και προπάντων για τον k Σώρρα!
    Μα καλά δεν υπάρχουν αλλά θέματα, προβλήματα,
    όνειρα, ανησυχείες κάτι άλλο να μιλήσουμε?

    Όλα τα λύσαμε και έμεινε ο Σωρρας? Ο Σωρρας είναι προφυλακισμένος από ότι ξέρω,
    δεν έχει δικασθεί και όλες αυτές οι αναφορές και χυδαιολόγειες από τα ζόμπι του ιουδαιοχριστιανισμού, με κάνουν να πιστευω ότι κάτι υπάρχει
    στο όλο θέμα που δεν το γνωρίζω.

  63. Οι κακοπουστοι του blog, η πλοιοψηφεια δηλαδή, αναρωτιούντε
    και με το δίκιο τους, μα καλά αυτός ο Ζάγκλος που δηλώνει και
    επιχειρηματίας πως μπορεί και σχολιάζει όλη μέρα?

    Να με επιτρέψετε να εξηγήσω μερικά πράματα και οι κακόβουλοι ας
    τα βάλουν στον πάτο τους και να τα αναδιασκευάσουν κατά το δοκούν.

    Η εταιρία μου ασχολείται με χονδρεμπόριο και είναι ενεργή σε 5 ευρωπαϊκές
    χώρες με βασικά 12 σταθερούς πελάτες που οι μισοί είναι γίγαντες.

    Παραγγελίες έρχονται μια φορά τον μήνα από μερικούς και από άλλους
    κάθε δευτερο μήνα, της οποίες τις διεκπεριώνω σε 10-15 λεπτά.
    Aυτό σημαίνει ότι έχω πολύ χρόνο ελευθερο και για να μη ξύνω όλη μέρα
    τα αρχίδια μου, σχολιάζω και διασκεδάζω με τους καλικάντζαρους του σάιτ!

    Ο τζίρος της επιχείρησης είναι γύρω στα 145-150 χιλ ευρώ
    μηνιαίως και τα καθαρά κέρδη είναι από 35-40%

    Αυτά σε γενικές γραμμές, μη με φθονειτε, δεν φταίω εγώ για την κατάντια
    κανενός, τουναντίον στέλνω στην Ελλάδα κάθε χρόνο πάνω από 1,2 εκτ
    ευρώ σε αγροτικές οικογένειες για αγορές γεωργικών προϊόντων και
    σας πληροφορώ ότι μέχρι να φτάσω σε αυτό που είμαι σήμερα,
    δούλεψα σαν μανιακός αρκετά χρόνια.

    Αλλά με άρεσε αυτό που έκαμνα, αισθανόμουν ανίκητος, μπορούσα
    να πουλήσω σταυρουδάκια και στον διάβολο ακόμα, πολλά λεφτά,
    χλιδάτη ζωή, ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τα καλύτερα ξενοδοχία,
    περιπέτεια και πολλά άλλα που δεν θα σας τα πω, έχουμε
    και κυρίες που μας ακούν αλλά δεν μιλούν!

    Δόξα να έχουν οι Ολύμπιοι και ειδικά η Θεά Πειθώ που
    με παραστάθεικε στον αγώνα μου.

  64. η θεα πειθω ?
    και ο θεος μορφεας!

  65. μαρη ζαγκλαρω ναζιαρα ανωμαλη διεστραμμενη μπανιστηρτζου θα σε Γ@ΜΗΣΕΙ Ο ΚΑS Π@ΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!

    Mad Dog 4 Ωκτωμβριου 2018-5:07 μ.μ
    Δεν καταλαβαινω τι θελειs να πειs ναι τον αυγουστο πρωτοεγραψα εδω πριν δυο χρονια δεν θυμαμαι τι και πωs,σαν Χρυσαυγιτηs και αντιχριστιανοs

    πονηρουλα Π@ΥΣΤΡΑ ΜΑΣΟΝΟΠΨΩΡΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Γ@ΜΗΜΕΝΕ!!!!!!

  66. 3 σχόλια :

    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 – 1:07 μ.μ.
    Τα μόνα θέματα που σχολιάζοντε στο σάιτ δρυμήτατα κάθε μέρα άσχετα
    με της αναρτήσεις, είναι ο κ. Σωρρας και οι θρησκευτικές τσίμπλες!

    Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν το ποιμνοιο, ποιμένας τους εδώ
    στο κοιμηθείτε ρε, ο ανθέλληνας αρχιτσιμπλιάρης γιαννόπουλος!

    Σε αυτή την ανάρτηση κάτι πολύ επίκαιρο θέμα, το περί καινής διαθήκης!
    Ένα βιβλίο που κατά 75% στηρίζεται στην παλαιά διαθήκη που είναι η μυθολογία
    των εβραίων και ένα πορνογράφημα με ένα απέραντο μίσος κατά των ανθρώπων.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 – 2:28 μ.μ.
    αυτα που εγραφες χθες οτι εχεις οπλα σπιτι σου και εβαλες το ξυπνηστε ρε να το σβησει το θυμασαι καθολου?

    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 – 2:35 μ.μ.
    Θυμάμαι ότι κάτι έγραψα, δεν θυμάμαι γιατί, είναι αλήθεια ότι έχω
    ένα οπλοστάσιο σε διαφορετικά διαμετρήματα, δεν είπα να το σβήσει
    το ξ/ρε , γιατί να το κάνω αυτό?

    Οι περισοτεροι εδώ μέσα πάσχουν από την ασθένεια της μυστικοπάθειας και
    της συνωμοσιολογίας, εγώ ρε φίλε είμαι καθαρός γαλανός Ελληνικός ουρανός,
    ούτε ψέματα λέω, ούτε φοβάμαι κανέναν και μιλώ ελευθερα!

    Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό το τόσο απλό, έχεις πρόβλημα!

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_979.html#comment-form

  67. Και τι θέλεις να πεις με αυτό ρε βαρεμένε κεφτέ?
    Χα..χα..χα.. ρε που έμπλεξα? Κυρολεκτικά ανεγκέφαλα ζόμπι!

  68. Το ξαναλεμε ρε παιδια. Τι οπλα ακουτε και λετε? εχει μια μγελαη συλλογη με δονητες διαφορων διαμετρηματων μεγεθων και χρωματων. εχει ακομα και απο αυτους που ειναι για πιπα-κωλο και κανει τα γουστα του το ατομο. διαφορετικα θα τον ειχαν γαμησει στο ξυλο εκει στην αστυνομικη διευθυνηση θεσ/νικης αφου πρωτα ειχε ιδρωσει καναδυο φορες απο τα χαστουκια στο αστυνομικο τμημα του πολυγυρου. χα χα χααααααα ρε με ενα μαλακα που μπλεξαμε εδω μεσα

  69. ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ? ΚΑΠΟΤΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ…….ΡΕΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

  70. Όλες οι συναλαγές γινοντε σε ευρώ, δεν γίνεται να αγοράζεις σε ευρώ και
    να πουλάς σε Ρούβλι, μαλάκα ε καραμαλάκα, η ζηλοφθονία σας έχει γίνει
    καρκίνωμα στην κωλοτρυπίδα, δεν μπορείς κατώτερε να διανοηθείς
    ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν λένε ποτέ ψέματα, γύφτε.

    Το βράδυ θα βγάλω φωτο με μερικά από τα
    όπλα μου και θα την ανεβάσω, λιγδιάρη.

  71. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog" ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ …"ΚΑΡΑΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ…"ΠΡΟΒΙΑ" ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ…

    ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ "ΤΟΜΑΡΙΑ" ΣΕ "ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΜΕ…"ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ…"ΚΕΡΑΣΑΚΙ" ΤΟΝ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ …"ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ"…

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…"ΕΛΕΝ, ΑΝΝΑ, ΤΑΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ…ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ &… ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ…"ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ" ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΙ…"ΣΩΣΤΑ" ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…

    ΕΙΝΑΙ 2-3 ΘΛΙΒΕΡΑ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ…"ΑΠΟΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ κ….ΚΑΘΗΓΗΤΗ Δ. ΚΑΖΑΚΗ,…"ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΕΙΟ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΗΣ "J.P. MORGAN" ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟ…ΨΥΧΗΣ…"ΠΟΛΕΜΙΟ" ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ…"ΣΧΟΛΙΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ "ΠΟΛΛΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΣΟΥ…ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΗΝ…"ΡΕΤΣΙΝΙΑ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΟΥΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ" ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ", ΟΤΙ…"ΚΑΤΙ" ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ…ΣΟΙ "ΡΑΤΣΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…"ΠΡΕΜΟΥΡΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ …"ΚΟΒΕΙ"…

    ΜΗΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ…"ΞΕΚΙΝΗΣΕ". ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΔΙΑΛΟΓΟΣ" ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΕΙΣΕΠΡΑΤΑ ΤΑ "ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΑ" ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

    …"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ" ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΚΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ…"ΒΙΩΣΕΙ", ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ "ΤΡΟΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ…"ΑΝΩΝΥΜΑ"…

    …ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ…"ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ" ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ…"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΟΤΙ, ΤΟΥΣ…"ΒΡΙΖΩ"…

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ…"ΑΠΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ…"ΜΕΔΟΥΛΙ", ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ "Ξ/Ρ".

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  72. Καλησπέρα φίλε,

    Ξέρεις, στην χώρα όπου βασικά ενηλικιώθηκα και ζυμωθηκα, οι άνθρωποι ΔΕΝ λένε
    ποτέ ψέματα ούτε τα παιδιά, γνωρίζω ότι για τους πολλούς Έλληνες αυτό
    ακούγετε παράξενα, ειδικά οι ψευτες δεν το πιστευουν με το τίποτα.

    Διαπίστωσα επίσεις το πόσο δύσκολο είναι να αποδείξει κανείς ότι δεν είναι ελέφαντας!

    Ξέρω ότι με γίνεται ένας πόλεμος, αλλά δεν είμαι χαζός, καταλαβαίνω ότι έστω και
    με τα φτωχά Ελληνικά μου και τις λίγες γνώσεις μου, τους χώνω μέσα στην τρύπα τους
    γιατί όλα αυτά τα τρόλια, δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από βρισιές!

    Παραπάνω έγραψα ένα σχόλιο για της ασχολειες μου που είναι πέρα για πέρα όπως
    ακριβώς το γράφω, έχω πολύ ελευθερο χρόνο και θα είμαι εδώ να γράφω και να
    τους γαμώ ώσπου να βγάλει ο εβραϊκός τους πάτος γιαούρτι! Χα..χα..

    Οι Ολύμπιοι μαζί σου

  73. Αυτή έχω πρόχειρη στο κομπιούτερ από το σκοπευτήριο,
    το βράδυ θα βγάλω με το καλάσνικοφ και με το "Studsare 308"
    δεν ξέρω πως λέγεται Ελληνικά, αλλά και άλλα "handvapen"

  74. …εκει που ενηλικιωθηκεσ μωρη Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ εκανεσ μπανιστηρι μπανιστηρτζη;;;τραβουσεσ Μ@Λ@ΚΙ@ και εκει με την γειτονισσα σου;;;ανωμαλε μπανιστηρτζη βρωμυλε ελεεινο κατακαθι Π@ΥΣΤΗ!
    …ανωμαλε βρωμιαρη σιχαμα εκει ζυμωθηκεσ στην Π@ΥΤΣΑ;;;;Ψ@ΛΟΠΑΡΚΙΔΑ βρωμοκαΜΠΙΝΕ ΟΥΣΤ!

    κυριε μακαντιν νταν ντογκ ντιγκι ντογκα παντωσ………Μ@Λ@ΚΙ@ τραβουσεσ μπροστα στην αδελφη τησ μανασ σου σκεπασμενοσ με ενα σεντονι!!!ΠΨΩΡΟΜΑΣΟΝΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙ..

    Αναπαντητα ερωτηματα..
    το Γιωργο Π τι το εχεισ;
    το Πατερακη τι το εχεισ;
    το Ευταξια τι το εχεισ;
    το δυναμη φωσ τι το εχεισ;
    τη μεγιστιασ τι το εχεισ;
    το αγγελικη τι το εχεισ;
    το σταβρουλακη τι το εχεισ;
    το αρχιερευσ ελην τι το εχεισ;
    το μακεδων τι το εχεισ;
    το κανελλοπουλο απο την ουψαλα τι το εχεισ;
    ανωμαλε διεστραμμενε βρωμιαρη ξευτιλισμενε μπανιστηρτζη πρωκτοφαγωμενε του δια Π@ΥΣΤΗ!!!
    Υ.Γ.Στα Ελληνικα στην καθομιλουμενην ο Π@ΥΣΤΗΣ λεγεται Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΨ@ΛΟΧΥΜΕΝΟΣ…
    μετειχεσ σε αγωνεσ σκοποβολησ με τον Κ@ΛΟ;ο στοχοσ ητανε μια Π@ΥΤΣΑ δεν πιστευω να αστοχησεσ;ζαγκλαρωντιγκιντονγκα χαλκιδικιωτσα λουγκρα!
    Παλια λεγανε οτι η χαλκιδικη εβγαζε Αγιουσ αλλα καθωσ φαινεται με την υπερθερμανση του πλανητη αρχισε να βγαζει Κ@ΛΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ…

  75. ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ! ΑΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΓΙΓΑΝΤΕΣ !!! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΟΥΦΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ! ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΜΑΖΙ Ή ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ .ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ? ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ , ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΤΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΑ ΦΟΡΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΦΑΤΙΖΟΥΝ .ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ .ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΧΡΕΙΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ .ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΣΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

  76. Αν κάποιος δε ξέρει τη εστί χριστιανισμός, εδώ από πάνω διαβάστε για να μάθετε!
    Ότι ποιο χυδαίο απάνθρωπο έχει δει η ανθρωπότητα, αυτοί είναι οι πιστοί του,
    όλοι ζόμπι που τρώνε σκατά πουτσες και σπέρμα κάθε μέρα, εμ αυτοί ήταν και
    οι πατέρες του χριστιανισμού, πόρνες οι αγίες τους, πόρνοι και δολοφόνοι
    οι άγιοι τους, ένας βόθρος που μας επιβληθεικε με το ξίφος του βάρβαρου ρωμαίου.

  77. Μόνο πουτσες έχεις στο μυαλό σου σιχαμερέ πούστη,
    σε λίγο δεν θα έχεις να αγοράσεις ούτε τυρόπιτα, αθλειε κιναιδε.
    Χέζω τον χριστιανισμό σου και το μουνί της μάνας σου βρωμιάρη.

  78. AIΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;

    TETOIΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΥΓΩ.

    ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  79. ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ KAI NA MHN EΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ;

  80. ΚΥΡΙΑ "ΑΝΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ" 9.29 μ.μ.,

    ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ "ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΤΟΥ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ "ΚΛΕΙΣΤΟ" "CLUB" ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ Η' ΑΝΕΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΕ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ …"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΙΔΩΡΙΑ, Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ?

    ΔΕΝ ΣΑΣ…"ΠΕΙΡΑΞΕ" ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΧΥΔΑΙΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΡΡΑ…"ΑΝΩΝΥΜΩΣ", ΑΛΛΑ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ?

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΑΝ ΤΟ…"ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ" ΕΠΙΠΕΔΟ…"ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ"…

    ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ…"ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΙ…"ΑΓΝΑ" ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ".

    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ", ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΡΟΜΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΟ κ.α., ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ…ΑΞΙΑ Η…"ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ" ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ?

    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ κα ΑΝΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  81. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΒΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΛΠ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΞΟΣΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΑΧΥΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

  82. ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ;

    ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia-ypexeresi-ke-plastografia/

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

    Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

  83. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  84. Κύριε γιαννόπουλε, παρακαλώ ρουφήξτε ένα αρχίδι, θα σας κάνει καλό στην καταπιόνα,
    αλλά με προσοχή μη πνιγείτε και μας κατηγορήσεται για ζωοκτονία!

  85. Μίλα σαν άνθρωπος και μη βρίζεις ρε τομάρι,
    αυτά σας έμαθε ο αλήτης ανθέλληνας γιαννόπουλος?
    Ο Ευταξίας ΔΕΝ σε έβρισε, εσύ γιατί τον βρίζεις? γαμώ την σάπια
    αίρεση σας ρουφιάνοι αλήτες, ουστ ρε κάθαρμα, γίνε άνθρωπος,
    προσποιήσου τουλάχιστον σιχαμερέ εβραιοπροσκυνημένε!

  86. ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΔΕΙΛΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  87. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  88. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ" ΑΝΤΙ ΑΕΧΑΙΟΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΡΙΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ..??

  89. Αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε, είμαστε μια μικρή συντροφιά νέων Ορθοδόξων που μας εμπνέετε με τις χριστιανικές σας γνώσεις και θέλουμε να σας ρωτήσουμε, τελευταία κυκλοφορεί μια είδηση, σίγουρα ψευδής, ότι πριν γαμήσετε την μανούλα σας, της βάζατε στην κωλοτρυπίδα έναν σταυρό, γιατί ήταν αμαρτωλή, παρακαλώ διαψευστε το, ή αιτιολογήστε το.

Comments are closed.