ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ…ΑΠΟΛΟΓΙΑ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η…«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!




 ΒΙΝΤΕΟ 

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παραγγέλθηκε τον Ιούλιο του 2018 εις βάρος του, ο πατήρ Χρήστος Σιάνας,
εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου, κλήθηκε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις ενώπιον αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, προς διακρίβωση τελέσεως του αδικήματος της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος!…

Η προκαταρκτική εξέταση  κινήθηκε μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Ο Κόκκινος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, απέστειλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σύνδεσμο από ανάρτηση στο You tube, καθώς και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του σχετικού βίντεο.

Στο επίμαχο βίντεο έχει καταγραφεί Κυριακάτικο κήρυγμα του ιερέα στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου.

Όπως αναφέρει η dimokratiki, ο ελεγχόμενος από τη δικαιοσύνη ιερέας έχει χαρακτηριστεί απ’ όλους ως «ο προστάτης των φτωχών».

Τα όσα είπε όμως τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.

«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».

Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.

«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.

Εν πάση περιπτώσει, το κήρυγμά του αναρτήθηκε από έναν ημεδαπό στο you Tube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:

«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως» και προφανώς γι αυτή του τη θέση θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που του αποδίδονται αναφορικά με τις αποστροφές προς το ποίμνιο να «πτύσει» τους πολιτικούς που τυχόν συναντήσει, επεσήμανε ότι δεν κρίνονται πρόσφορες να πείσουν οιοδήποτε άνθρωπο να συμπεριφερθεί κατ΄ αυτόν τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο σημείο «όταν δείτε πολιτικό, μπορείτε να τον εφτύσετε ή είσαστε κότες και θα πάτε να τον αγκαλιάσετε….κύριε βουλευτά μου……;», απευθύνει ένα ρητορικό ερώτημα προς όσους παρακολουθούν την ομιλία του και στο δεύτερο «όποιο πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει…..», ταυτόχρονη με την προτροπή είναι και η αποτροπή προς διάπραξη της δήθεν αξιόποινης πράξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

63 thoughts on “ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ…ΑΠΟΛΟΓΙΑ!

  1. Για κάντε κράτει ρε παιδιά, τι σημαίνει "ποίμνιο" που αναφερθεικε ο παπάς?
    Διαβάζω περί ποιμνίου και μαθαίνω:

    Tα ποίμνια, άλλα μεν αποτελούνται από τετράποδα ζώα, άλλα δε από δίποδα.
    Χαρακτηριστικό αυτών είναι ότι είναι άβουλα και ως εκ τούτου χρειάζονται
    πάντοτε έναν υπεράνω αυτών κυρίαρχο, έναν ποιμένα.

    Τα τετράποδα ποίμνια, ως γνωστόν, διαβιούν σε ορισμένο τόπο, τον ποιμνιοχώρο και
    κοιμούνται ή αρμέγονται, αν πρόκειται περί προβάτων, στο ποιμνιοστάσιο,
    που κοινώς και ευπρεπώς αποκαλείται μαντρί.

    Τα δίποδα ποίμνια δεν έχουν κατ’ ανάγκη ποιμνιοχώρο, διότι δεν βόσκουν χορτάρια
    αλλά άλλου είδους ποιμνιοτροφή, μα ούτε και κατ’ ανάγκη οικοδομημένο
    ποιμνιοστάσιο διαθέτουν και σ’ αυτό διαφέρουν των τετραπόδων.

    Από τα τετράποδα ζώα, άλλα εκ φύσεως σχηματίζουν αγέλες, άλλα ουδέποτε ποιμνιοποιούνται.
    Οι λέοντες, λόγου χάριν, ζουν σε αγέλες, αλλά ουδείς θνητός και ουδέποτε μέχρι σήμερον
    έχει γίνει ποιμενάρχης λεόντων. Μα ούτε ποιμενάρχης ή ποιμήν λύκων έχει εμφανιστεί.
    Χαρά λοιπόν στους λέοντες και λύκους, ακόμη και στις γάτες, που δεν απέκτησαν ποιμένα.
    Σ’ αυτά αξίζει το νόημα της ελευθερίας!!!

  2. Αντε σιγά σιγά να ξυπνάμε να τους στείλουμε στο διαολο τους φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστερούς

  3. Αγαπητέ μου εν Χριστώ αδελφέ ευρίσκεσθε εις εγκεφαλικήν σύγχισην και πλάνην.

    Εις το Χριστεπώνυμον ποίμνιον άλλη είναι η έννοια της λέξεως ποίμνιον και οχι αυτη την οποίαν εσεις υπονοείτε και άλλη η έννοια της λέξεως ποίμνιον ή και κοπάδιον ή και συρφετος ηλιθίων αλμεγομένων υπό αθιγγάνου απατεώνος.

    Ἀκούσατε πῶς ὁμιλεῖ περί τούτων ὁ μέγας καθηγητής τῆς ἱερᾶς ἐπιστήμης τῆς ἱερωσύνης, ὁ ἱερός Χρυσόστομος «Οὐ γάρ διά τοῦτό σε ἐπέστησεν ὁ Θεός αὐτοῖς, ἵνα σύ πλείονος ἀπολαύσῃς θεραπείας, ἀλλ᾿ ἵνα τά σά μέν ἀμελῆται, πάντα δέ τά ἐκείνων οἰκοδομῆται. Τοῦτό ἐστι διδασκάλου» (Ὁμιλία εἰς Ἐφεσίους 8η, παργρ. 1). Σέ ἄλλη δέ ὁμιλία του προσθέτει: «Τό γάρ πράττοντα ταῦτα μάλιστα δείκνυσι τό προνοεῖν τῶν ὑπηκόων, τό κήδεσθαι καί φροντίζειν». Διό καί ὁ Χριστός ἔλεγεν «ὁ ποιμήν ὁ καλός, οὐκ εἶπε τιμᾶται καί θεραπεύεται, ἀλλά τήν ψυχήν αὐτοῦ τίθησιν ὑπέρ τῶν προβάτων. Τοῦτο ἀρχή, τοῦτο ποιμαντική ἐπιστήμη, τό τά αὐτοῦ παρορᾶν καί τά τῶν ἀρχομένων μεριμνᾶν». (Ὁμιλία εἰς τόν 113 ψαλμόν, παργρ. 1, 2). Καί ὁ Ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος τονίζει μέ ἔμφαση «Ὁ ἱερεύς οὐ ζητεῖ τά ἑαυτοῦ, ζητεῖ δέ τά τῶν τέκνων, οὕς ἐν Χριστῷ διά τοῦ Εὐαγγελίου ἐγέννησε. Οὗτος ὅρος πάσης ποιμαντικῆς προστασίας, πανταχοῦ τό καθ᾿ ἑαυτόν παρορᾶν πρός τό τῶν ἄλλων συμφέρον» (Ἀπολογητικός τῆς εἰς Πόντον φυγῆς, παργρ. 54 ).

  4. Δηλαδή ρε παπά θέλεις να πεις ότι άλλο το ποίμνιο και άλλο το ποίμνιον?
    Εγώ ξέρω είτε μουνί πεις είτε μουνάκι, ένα και το αυτό!

    Τώρα θα σε απαντούσα τι είπε και τι έκανε αυτός ο αχρείος ανθέλληνας
    χρυσόστομος, αλλά δεν είμαι σε φόρμα και εσύ δεν εβρισες,
    οπότε σε πάω πάσο χριστιανέ ημιαδελφέ μου.

  5. Γνωρίζω τέκνον μου αγαπητόν οτι αδυνατείς να αντιληφθείς την διάκρισιν των εννοιών, λόγω εγκεφαλικής ανεπαρκείας.

    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΟΜΙΛΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

  6. ΜΑΓΚ ΝΤΟΚ,Η ΖΑΓΚΛΑΡΑ,Η ΕΥΤΑΞΙΑ Η ΠΑΤΕΡΑΚΗ ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΥΖΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?ΕΣΕΙΕ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΣΑΣ ΒΡΥΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ.ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…

  7. Χα..χα..χα.. δεν είχα αμφιβολία για το ότι πίσω από τα λεκτικά παιχνιδίσματα
    κρύβεται μια οχιά, τώρα ξεπρόβαλες το κεφαλάκι σου και με δίχνεις την γλωσίτσα σου!

    Χα ..χα.. δεν σε παίρνω στα σοβαρά, είσαι ένα κουραδάκι που θαρεί ότι νομίζει πως
    είναι βάρκα και αρμενίζει, τώρα λοστρόμος, λούστρος, λουμπίνα, δεν με ενδιαφέρει,
    το ποιος είσαι τα διαπιστευτήρια φένοντε στα λόγια σου, πιθηκάκι!

  8. τρελαθηκα με το μορφωτικο επιπεδο
    του Mad Dog 11:06 π.μ
    τυφλα ναχει ο ευταξιας και ο λογιος μορφεας
    για τη μανεση δεν εχω λογια ευγε !!

    ΑΡΤΕΜΗΣ

  9. Μα δεν έβρισα αγαπητέ, που στο διάλα το είδες αυτό?
    Μια ανάλυση έκανα του τι εστί "ποίμνιο"!

  10. ξεχασες παγκοσμιε διοικητη του Ο Η Ε
    και εξωγηινε πλανηταρχη τον πατερακη
    φωτισε μας με δυναμη και φως

    ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD… ……9666..

  11. Ισόβια σε πρώην στέλεχος του Σώρρα για ανθρωποκτονία: «Αυτά δεν ήταν λόγια της, ήταν παρέμβαση των δαιμόνων!»

    Ισόβια χωρίς κανενα ελαφρυντικό επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, στον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, την οποία κατακρεούργησε μέσα στο σπίτι της στη Λαμία τον Δεκέμβριο του 2016 με 18 μαχαιριές, σύμφωνα με το tvstar.gr.

    Ο δολοφόνος, κατέθετε για περισσότερες από 2 ώρες.

    Αναφερόμενος στην Θώμη είπε πως ήταν η ασπίδα του, η κρυφή του δύναμη, η νόηση του, πως είχαν περάσει 10.000 χρόνια μαζί.

    Εκείνο το μοιραίο βράδυ επέστρεψε από την Αθήνα. Ήταν κουρασμένος και πήρε τηλέφωνο την Θώμη. Της ζήτησε βοήθεια για τα προβλήματα που είχε σε σχέση με τον φορέα, να αντιμετωπίσει τους προδότες.

    Εκείνη του είπε να περάσει από το σπίτι της. Σύμφωνα με τον δράστη όταν πήγε στο σπίτι στη Λαμία, συζήτησαν, ήπιαν κρασί και κάπνισαν.

    Η Θώμη του είπε πως πλέον είναι καθαιρεμένος πρόεδρος του φορέα του Αρτέμη Σώρρα στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα και πως με τα στοιχεία που βγαίνουν δεν ήξερε αν αυτός είναι ο προδότης. Μάλιστα του ζήτησε να χωρίσουν.

    «Αυτά δεν ήταν λόγια της Θώμης ήταν παρέμβαση των δαιμόνων» ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο δολοφόνος και συνέχισε.«Τρελάθηκα, λέω δεν γίνεται και της έριξα χαστούκι. Όταν πήγα να της ζητήσω συγνώμη με κλώτσησε στο στήθος, τότε το δωμάτιο άλλαξε άκουγα φωνές, πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο, ο δράκος μεγάλωνε ήθελε να μου πάρει την ψυχή. Η Θώμη είχε φύγει, μου έλεγε χτυπά τους, μόνο έτσι θα καθαρίσουμε. Όταν έφυγα από τη Λαμία, η Θώμη μου μιλούσε, με καθοδηγούσε αλλιώς θα είχα σκοτωθεί.

    Καταλήγοντας είπε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ ότι έχω κάνει. Αν είναι έτσι όπως μου λένε οι αστυνομικοί, είναι πολύ βαρύ. Σκότωσα τον άνθρωπο μου. Θα προτιμούσα και να με εκτελέσετε ακόμη αν θέλετε».

    Για δικαίωση έκανε λόγο η οικογένεια της άτυχης παιδοψυχιάτρου, που από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας ζητούσε την μεγαλύτερη ποινή για τον δολοφόνο της.

    Πηγή: tvstar.gr

  12. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

  13. καλημερα σας:
    καλε που ειναι ο ευταξιας το κοριτσι με το τριανταφυλλο στα μαλλια ,το αντικατεστησε ο ψευτοπατερακης, ο τουρκομογγολος,
    ο τουρκο πρακτορας, ισλαμιστης?

  14. Έχω προσέξει ότι σε όλες της αναρτήσεις, άσχετα με το θέμα της ανάρτησης,
    πάντα ακούμε διαβάζουμε για τον κ. Σώρρα, συνήθως ύβρεις.

    Τώρα εσείς, οι πολέμιοι τοu Σώρρα θέλετε να πείσετε ότι το κάνετε
    γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι απατεώνας!

    Εγώ δεν σας πιστευω, δεν με πείθεται, απατεώνες έχει πολλούς η Ελλάδα, αλλά το
    ανά μανά κάθε μέρα για τον Σώρρα σημαίνει ότι κάπου αλλού είναι το γιατί!

    Προσωπικά πιστευω ότι το γιατί είναι γιατί ο Σωρρας συνέδεσε την στρατηγική του
    με τους αρχαίους θεούς και πήρατε εντολή από το διαβολoπαπαδαριό να τον διεσυρετε,
    έχω λάθος?

  15. ΜΩΡΗ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΗΛΙΘΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑΝΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.
    ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ ΓΚΙΟΣΑ ΚΑΙ ΣΥ ΦΟΡΑΣ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.

  16. Γυφτοπουτάνα είναι η μάνα σου και γυφτοπούστης ο πατέρας σου,
    εσύ είσαι ένα πουτανάκι που βρίζοντας χωρίς λόγο,
    θέλει να παραστήσει το αντράκι, μουνί.

  17. ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ
    —————————————————————-
    Του πρωτ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου – Μουσικού.

    Μου τηλεφώνησε ένας εκπαιδευτικός και με πληροφόρησε πως πολλοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλεώς μας παρασύρθηκαν από την αίρεση του κ. Σώρρα. Την ονομάζω αίρεση διότι, όπως μπορεί ο καθένας να δει στο διαδίκτυο, βάζει τους οπαδούς του να ορκίζονται στους δώδεκα θεούς, θεωρεί πως η Παλαιά Διαθήκη και η Καινή είναι παραμύθια, μίλησε με τον Απόλλωνα και του έδωσε πληροφορίες για το διάστημα και άλλα παρόμοια που δηλώνουν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δημιούργησε μια μεταφυσική ιδεολογική φιλοσοφία.
    Η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος προειδοποίησε για την συγκεκριμένη αίρεση τους πολίτες αυτής της χώρας πριν ένα χρόνο. Ενάντια στην ρατσιστική του φιλοσοφία μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και αδέλφια, διότι έχουμε κοινό πατέρα και μητέρα τον Αδάμ και την Εύα. Ο Χριστός μας σταυρώθηκε και αναστήθηκε για όλους τους ανθρώπους του κόσμου, άσπρους μαύρους, κίτρινους και βέβαια για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κάθε κατατρεγμένο της γης όπως είναι σήμερα οι πρόσφυγες.
    Η αίρεση Σώρρας εντάσσεται στο φαινόμενο της Νέας Εποχής γι’ αυτό οι οπαδοί του, όπως πληροφορήθηκα, πιστεύουν στα UFO, στην ύπαρξη ζωής δηλαδή σε άλλους πλανήτες, την μετενσάρκωση, ότι τα ζώα έχουν ψυχή και άλλες τέτοιες επικίνδυνες δοξασίες που καταργούν την ελευθερία του ανθρώπου.
    Εάν υπήρχε λογικό ον με ψυχή σε άλλους πλανήτες τότε θα μας το είχε αποκαλύψει η Αγία Γραφή. Το Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός και σίγουρα δεν έγινε ποτέ ξανά και πουθενά. Μπορεί οι επιστήμονες να βρουν κανένα ζωύφιο στο διάστημα αλλά όχι λογικό όν. Για φανταστείτε πόσα παιδάκια θα είχαν παιδεία και φαγητό σε όλον τον κόσμο εάν τα χρήματα που δίνουν για πειράματα στο διάστημα τα διέθεταν για τις υποανάπτυκτες χώρες ή τους φτωχούς της γης.
    Οι δυνατοί της γης στην Νέα Εποχή θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν και στην μετενσάρκωση, ότι δηλαδή στην άλλη ζωή η ψυχή του ανθρώπου θα μπει σε διάφορα ζώα και θα περνά καλύτερα. Έτσι οι άνθρωποι σ’ αυτήν την ζωή δεν επαναστατούν και δέχονται την κακή τους μοίρα, το κάρμα.
    Είναι κρίμα οι άνθρωποι στην απελπισία τους από την οικονομική κρίση να πουλούν την ψυχή τους σε τέτοιες αρρωστημένες δοξασίες και να χάνουν την προσωπική τους ελευθερία. Και δυστυχώς πολλοί χάνουν και τα λίγα χρήματά τους ακόμη και όπως έγινε με την παιδοψυχολόγο στην Λαμία και την ίδια τους την ζωή. Όλες αυτές τις πλάνες και αιρέσεις, όπως λέγει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, τις καθοδηγεί ο διάβολος με απώτερο σκοπό τον ψυχικό και τον σωματικό θάνατο των ανθρώπων.
    Γονείς και καθηγητές ας προσέξουμε τα παιδιά μας τα οποία λόγω της ορμής τους για μάθηση και αναζήτηση παρασύρονται από τους επιτήδειους διότι δεν διαθέτουν την κρίση των μεγάλων. Προσοχή και στο διαδίκτυο όπου ταξιδεύουν και μαθαίνουν όλες αυτές τις ανοησίες. Ας μην ξεχνούμε ότι οι περισσότεροι τζιχαντιστές στρατεύονται από το διαδίκτυο. Η σωστή ενημέρωση από όλους μας είναι το καλύτερο φάρμακο γι’ αυτές τις αιρέσεις.

  18. ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ "MANESI" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    ΜΕ ΤA ΠΡΟΦΙΛ "MAD DOG" KAI "PATERAKIS"

    "ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ Η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΛΑ"

    ΜΟΡΦΕΑΣ

  19. A! Αυτό σας καίει παλιοκουφάλες, κάποιος σας έκραξε ότι η Π Δ και η Κ Δ
    είναι πορνοπαραμύθια, ιουδαϊκή αίρεση είναι ο χριστιανισμός.

    Οι Έλληνες διεφθαρμένε δεν έχουν πατέρες τον Αδάμ και την Εύα, αλλά το Δευκαλιωνα, Πυθαγόρα, Αριστοτέλη κλπ γίγαντες φιλοσόφους.

    Ο χριστός δεν σταυρώθηκε γιατί δεν έζησε, όλα είναι ένα εβραϊκό ψέμα!

    Δεν υπάρχουν λογικά όντα σε άλλους πλανήτες, και ποιος το λέει αυτό? Εσείς
    που κράζατε ότι η γη είναι επίπεδη και σφάξατε εκατομύρια ανθρώπους στην
    αμερική και αφρική, γιατί ΔΕΝ το έγραφε το μπουρδέλο η αγία γραφή!

    Σας ενοχλεί η μάθηση, αλλά τι κρίμα, η τεχνολογία είναι έργο του σατανά για
    να ξυπνάνε οι άνθρωποι, όλες οι πληροφορείες υπάρχουν στο ίντερνετ, αρκεί
    να έχει κάποιος τα αρχίδια να αμφισβητησει και να ερευνήσει, απατεώνες!

  20. ΜΩΡΗ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ

    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ

    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.

    Τη μετάδοση έκλεισε ο Borman, ευχόμενος ευτυχισμένα Χριστούγεννα και «ο Θεός να σας ευλογεί όλους, όλους πάνω στη Γη».

    Έναν χρόνο αργότερα, στη θρυλική αποστολή του Apollo 11, όταν η σεληνάκατος «Αετός» είχε προσεδαφιστεί στη Σελήνη και λίγο πριν πατήσουν στο έδαφός της, ο Buzz Aldrin έχοντας δίπλα του τον Neil Armstrong μετέλαβε πάνω στον δορυφόρο της Γης!

    Ο πρεσβυτεριανός Aldrin είχε φέρει μαζί του Θεία Κοινωνία και όστια. Όπως αφηγήθηκε, έβγαλε από τα προσωπικά του αντικείμενα (ελάχιστα, καθώς υπήρχε αυστηρότατος περιορισμός βάρους στο τι μπορούσαν να έχουν μαζί τους οι αστροναύτες) ένα σφραγισμένο, πλαστικό σακουλάκι με τη Θεία Κοινωνία και ένα μικροσκοπικό δισκοπότηρο. Έβαλε λίγη Κοινωνία στο δισκοπότηρο, περίμενε αυτή να «κάτσει» (καθώς η βαρύτητα στη Σελήνη είναι μόλις το 1/6 της γήινης) και μετά κοινώνησε μαζί με την όστια, διαβάζοντας μια φράση από το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο: «Εγώ ειμί η άμπελος, υμείς τα κλήματα. Ο μένων εν εμοί καγώ εν αυτώ, ούτος φέρει καρπόν πολύν, ότι χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν».

    Λίγο πριν κοινωνήσει, είχε μιλήσει με τον σταθμό ελέγχου στη Γη, λέγοντας τα εξής: «Θα ήθελα να ζητήσω λίγες στιγμές ησυχίας. Και να προσκαλέσω καθέναν που ακούει, όπου και όποιος και αν είναι, να σταματήσει ό,τι κάνει για μια στιγμή και να στοχαστεί για τα γεγονότα των τελευταίων ωρών. Και να προσφέρει τις ευχαριστίες του με τον δικό του τρόπο

  21. ***********************************************
    Παιδιά, αν αυτός ο Mad Dog διάβαζε τον ελληνικό πολιτισμό, τώρα θα γνώριζε ότι οι αρχαίοι Έλληνες τους ηγεμόνες, τους άρχοντες, τους βασιλιάδες τους αποκαλούσαν ''ποιμένες''.
    Π.χ. ο Όμηρος χαρακτηρίζει τον Αγαμέμνονα
    ως π ο ι μ έ ν α λαών.
    Βλέπε και λεξικόν Liddell-Scott στο λήμμα ''ποιμήν''.
    Εσείς τι λέτε; Έχει άγνοιαν του ελληνικού πολιτισμού, ναι ή όχι;
    ***************************************************

  22. Γύφτος είναι το άπλυτο μουνί της μάνας σου είπαμε.
    Και ρε γυφτοεκτρομα, διάβασε τι λέει ο αιτωλός, καθώς και άλλοι δαιμονισμένοι,
    ο Ήλιος και τα αστέρια είναι κολημένα στον ουρανό και όλα γυρίζουν γύρω από τη γη!
    εσείς ρε μουνόσκυλο, η εκκλησία δεν έκαιγε στην πυρά τον που έλεγε η γη είναι στρογυλη? γαμημένε, και ναι, η καινή διαθήκη είναι μια κοπια θα παλιάς που είναι η μυθολογία των ιουδαίων και ένα σιχαμερό πορνογράφημα, δεν είναι θρησκεια ο χριστιανισμός,
    παρά μια ιουδαϊκή αίρεση, βλακα ε βλακα.

  23. Αίρεση ο Σωρρας

    ————————————-

    Ρατσιστικό λόγο και αρχαιολατρικό, αντιεκκλησιαστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα έχει η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης» σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει στον γνωστό στο πανελλήνιο Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποσχόταν μέσω τηλεοράσεων ότι είχε στα χέρια του επιταγές ομογενών οι οποίες θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της Ελλάδος!
    Όταν αποκαλύφθηκε πως οι επιταγές ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα, ο Αρτέμης Σώρρας σύστησε τη ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».
    Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.
    Η οργάνωση, κατά την Ιερά Σύνοδο, έχει εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.
    Ως εκ τούτου οι πιστοί και οι Μητροπολίτες καλούνται να μην ενθαρρύνουν ή να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ή παρόμοιες πρωτοβουλίες, αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου.

  24. Αυτος δεν πασχει μονον απο αγνοια του Ελληνικου πολιτισμου και πολλων αλλων ουσιωδων γνωσεων.

    Πασχει και απο παρανοια.

    Το ατομο αυτο ειναι φως φαναρι οτι ειναι για το Δαφνι και χρειαζεται επειγοντως θεραπεια.

    H τυπική μέθοδος θεραπείας που ακολουθείτε για την παράνοια είναι μέσω μιας μακροχρόνιας ψυχοθεραπείας με έναν ειδικό. Είναι πολύ πιθανό να συνταγογραφηθούν χάπια ώστε να περιοριστούν κάπως τα συμπτώματα.

  25. Εσύ εβραιομούνι μη αναφέρεις την Ελλάδα γιατί είσαι
    μισητης της και προσκυνημένος στην σιών, μουνί.

  26. "..εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό
    χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.."

    Χμμμ sounds good!
    Καιρός να μάθω περισότερα για αυτό το Ελληνικό κίνημα και
    να γίνω μέλος, αν έχει η' δεν έχει τα λεφτά, ολίγο με ενδιαφέρει.

  27. Ο.Κ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΣΚΥΛΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΤΟ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ
    ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ

    ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
    ΣΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ

  28. Της μάνας σου το άπλυτο μουνί, το γαμούσαν οι οβριοι
    Του πατέρα σου τον πρωκτό του άρεσε το οθωμανικό
    Εσένα γύφτοπουστράκι, σε χύνω στο στοματάκι

  29. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΡΗ ΓΥΦΤΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ…

    ΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΕΙΣ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΟΣ;
    ΣΙΓΑ ΜΑΡΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟΝ ΤΡΙΠΙΘΑΜΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ.

    ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΑΚΛΑ ΝΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ…

  30. Όλες οι ζούλα μπινέκλες, όλο για πουτσες μιλάνε και ομοφυλικό σεξ!
    Εντάξει, το πήρα το μύνημα μαρίκα, το έχεις δίπορτο!

    Επίσεις, ενισχύουν τον ανδρισμό τους μιλώντας γαι …πουτσες!
    Χα..χα..χα.. θα πρέπει να είσαι και πολύ άνδρας ναούμ ρε μάνγκα,
    η μαγκιά σου ρέει σαν τσίρλα από τα μπατζάκια σου, λες να φταίει
    ο ξεχυλισμένος πρωκτός σου?

  31. ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΕΣ;
    ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΨΕΙΡΙΑΣΜΕΝΟ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΒΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.

    Mad Dog12 Οκτωβρίου 2018 – 12:02 μ.μ.

    Δηλαδή ρε παπά θέλεις να πεις ότι άλλο το ποίμνιο και άλλο το ποίμνιον?
    Εγώ ξέρω είτε μουνί πεις είτε μουνάκι, ένα και το αυτό!

    Τώρα θα σε απαντούσα τι είπε και τι έκανε αυτός ο αχρείος ανθέλληνας
    χρυσόστομος, αλλά δεν είμαι σε φόρμα και εσύ δεν εβρισες,
    οπότε σε πάω πάσο χριστιανέ ημιαδελφέ μου.

  32. ΔΕΝ έβρισα, απάντησα στις ύβρεις με ύβρεις,
    μα καλά ντιπ γκαβός τσιμπιάρης είσαι ρε?
    Και το σχόλιο μου προς τι?
    Χα..χα.. είσαι και πολύ ποίμνιο!

  33. ΜΑΡΗ ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΩ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο (Η) 2:15 ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ.

    ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΛΟΣΤΡΟΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΤΙΣ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΤΙΣ ΠΗΔΟΥΣΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ;
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΚΩΛΟΣΟΥΦΡΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    Ανώνυμος12 Οκτωβρίου 2018 – 2:15 μ.μ.

    ***********************************************
    Παιδιά, αν αυτός ο Mad Dog διάβαζε τον ελληνικό πολιτισμό, τώρα θα γνώριζε ότι οι αρχαίοι Έλληνες τους ηγεμόνες, τους άρχοντες, τους βασιλιάδες τους αποκαλούσαν ''ποιμένες''.
    Π.χ. ο Όμηρος χαρακτηρίζει τον Αγαμέμνονα
    ως π ο ι μ έ ν α λαών.
    Βλέπε και λεξικόν Liddell-Scott στο λήμμα ''ποιμήν''.
    Εσείς τι λέτε; Έχει άγνοιαν του ελληνικού πολιτισμού, ναι ή όχι;
    ***************************************************

    Mad Dog12 Οκτωβρίου 2018 – 2:26 μ.μ.

    Εσύ εβραιομούνι μη αναφέρεις την Ελλάδα γιατί είσαι
    μισητης της και προσκυνημένος στην σιών, μουν

  34. 1000000000000 μπραβω στον ιερεα καιρος να αρχησουν μα μιλουν και οι υπολοιποι ιεραρες αυτο ειναι ενα απο τα καθηκοντα τους οτα η χωρα διαλυετε.να μιλουν και οχι να σηοπουν.

  35. Έτσι λοιπόν, χιλάδες, και τις γαμούσες πέντε πέντε,
    χα..χα..χα.. ρε συ λουστρίνι, μήπως με το πέντε
    ενοεις την χείρα σου, όταν
    νύχτα μέρα χτυπούσε την ομελέτα στο βαπόρι!

    Πιστευω εκτός από καμία πουτάνα της συμφοράς,
    δεν έχεις γαμήσει ακόμη!

    Τον 2018 – 2:26 μ.μ. τον γνωρίζω καλά, είναι μια απλυτη εβραϊκή μουνάρα!

  36. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

  37. ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΑΞΙΟΣ ΝΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

  38. ΜΩΡΗ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΩ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΠΡΩΤΟΗΡΘΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ "ΑΣΤΟΡΙΑ" TO 1980. ΤΡΑΒΑ ΡΩΤΑ ΣΤΟ PORT CONTROL ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.
    ΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ;
    ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΠΟΡΙ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ

  39. Μπράβο του και από μένα, υπάρχουν και ιερείς που πρωτίστως είναι
    άνθρωποι και Έλληνες, αλλά, το ιερατείο, πάντα, ήταν και είναι
    κατά της Ελλάδας και υπέρ των ιουδαίων σιωνιστών.

  40. Ρώτα την μάνα σου, ξέρει αυτή η ξεκωλιάρα, πέστης εκείνος ο παιδαράς
    από Σουηδία με τα πελώριο κομπολόι, με θυμάται σίγουρα,
    τέτεια κομπολόγα δεν ξεχνιέται!

  41. ευταξιας δεν υπαρχει.>>>> γυναικα ειναι >>>> μια στρουμπουλουλα ξασπρουλιαρα γρια>>>> 62 – 65 μαϊων με την επταετια της χουντας μεσα και γραφει σαν mad dog εεωτευμενη χρονια με τον αρτεμη σωρρα

    https://www.youtube.com/watch?v=aWbbhKQEDqc

  42. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ ;
    Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΟΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ.

  43. Μα το ξέρω, αυτό με έλεγε,
    το παπάρι σου είναι σαν του γαϊδουριού μας!
    Θα κολυμπάει τώρα μες του μνιμ ου αντρασμ!

  44. ΜΑΡΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
    ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΡΑΚΤΕΡΟ ΜΠΕΛΑΡΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟ 'ΛΕΓΕ Η ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ

  45. Την γειτόνισσα σου την κυρά μαρία δεν την θυμάσαι!
    Άφτινής τον γάιδαρο κάθε μέρα τον έκανε μασάζ την γαϊδουρoπουτσάρα του.

  46. στρουμπουλουλα πρασινοματα με φακιδες η γριουλα παχνιδιαρα κρητηκια με τα ουλα της η ευταξουλα μια περιουσια εχει ξοδεψει για τον σωρρα αλλα εκει ψωλι σωρραιικη και ξερο ψωμι μεχρι πατερακης εχει γινει για τη παρτη του
    ετσι δεν ειναι γιαγια η θελεις να δεις γραμμενο και το κινητο σου

  47. Δεν έχω πρόβλημα να τον χώσω στο μουνί μου, με έλεγε, να τον βγάλω
    είναι το πρόβλημα και τα χυσια του που είναι μισός κουβάς, ρε συ,
    μήπως ο πατέρας σου είναι ο γάιδαρος της κυρά μαρίας?

  48. ΜΩΡΗ ΣΑΛΕΜΕΝΗ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ;
    Μα το ξέρω, αυτό με έλεγε,
    το παπάρι σου είναι σαν του γαϊδουριού μας!

    ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΣΣΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΕΒΕΣ Τ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ 'ΛΕΓΕ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

  49. Α την θυμάσαι την κυρά μαρία, τον γάιδαρο της τον θυμάσαι?
    Τον πατέρα σου δηλαδή, γιατί της πρεσάριζε το μουνί της με χυσια
    που ποτέ δεν τα έπλενε, γιατί λέει άρεσε στον γάιδαρο να μυρίζη χυσια!

  50. ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ !!!
    ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΟΥΜΕ.
    ΚΡΑΤΗΣΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

    ΠΕΝΗΝΤΑ ΨΩΛΕΣ ΑΡΠΑΞΕΣ ΜΙΣΟ ΚΟΥΒΑ ΜΑΖΕΨΕΣ. ΚΡΑΤΗΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΨΩΛΟΤΥΡΙ

  51. Και δε με λες ρε λούστρο, έχεις και εσύ τα γούστα και χούγια της μάνα σου?
    Θέλω νά πω, τα καταπίνεις? Η' τα φτύνεις τα σπόρια?

  52. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΙΑΣ. ΤΟΥ ΣΤΡΙΠΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ Η ΣΟΥΗΔΕΖΑ.
    ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΖΑΓΚΛΑΡΩ.

  53. Χα..χα.. πάλι μπέρδεψες της κοτσίδες σου λουστρε,
    η μάνα sou η ξεκωλιάρα ήταν!

    Ο γάιδαρος δεν ψόφησε, ζει ακόμη και την ξεκωλιάζει
    την αλβανίδα καραπουτανάρα μάνα σου.

  54. συγχαρητηρια στον ιερεα μου θυμιζει παπαφλεσσα αθανασιο διακο και τον παππουλη χριστο της γειτονιας μου που στο κυρηγμα της κυριακης οταν ημουν παιδι μιλουσε παντα για την ελλαδα

  55. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ.
    ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑ ΚΙ ΕΝΑ 50ΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑ.

  56. Χα..χα.. πέρασες και την άφησες που ρε?
    Στο νεκροταφείο? 25 πεθαμένη είναι!

    Το κακό με την μάνα sou, δεν είναι ότι γαμιέται με έναν γάιδαρο,
    αλλά τουότι δεν πλένεται και το μουνί της βρωμάει ψόφιο ψάρι,
    αλλά έτσι την γουστάρει λέει ο κυρ μένιος!

  57. Mad Dog
    Σε κόλλησαν στον τοίχο οι παραπάνω σχολιαστές.
    Έτσι δεν είναι;

  58. Με κλάσανε τον μπούτσον,
    χα..χα.. εγώ πάντως το διασκεδάζω!

  59. ΖΑΓΚΛΑΡΟΕΥΤΑΞΟΥΛΑ

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΥΖΙ …. ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΚΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  60. για δες συμπτωση και του πατερακη η συγχωρεμενη μητερα του 25 χρονια ειναι πεθαμενη!!!πολλα κοινα σημεια σας δενουν πατερακη και ζαγκλαρα!!!!

  61. Έχει πλάκα να έχει και δύο ποδάρια και δύο αρχίδια!
    Ε τότες ή αυτός είμαι εγώ, ή εγώ είμαι αυτός!

    Χα..χα.. έχω διαβάσει μερικά σχόλια του,
    διαφέρουμε ριζικά, εκτός αν παίζουμε θέατρο! Χα..χα..

    Για τα ρέκορδς, κανείς δεν λέει η μάνα μου
    είναι πεθαμένη αν δεν είναι!

    Πάντως εσύ πρέπει να είσαι όλοι οι ανώνυμοι, όλοι μαζί μου
    τα έχουν, ο καλύτερος άνθρωπος στο χειρότερο blog!

  62. Ο ανηφοροs του μητσαρα….

    θυμασαι ωρε ζαγκλαρωμ εκεινη την ανηφορα που
    δεν μπορουσεs να την ανεβειs και εσπρωξεs τον
    κ@λο σου στον π@υτσο μου για να παρειs φορα;;;
    μα σαν την ανηφορα ανεβηκεs στον π@υτσο μου
    επανω και κ@υλωμενη μουλεγεs αχ μητσαραμ τωρα
    σαν πιασουμε την κατηφορα τον π@υτσο και τα
    @ρχιδι@ σου θα τα ρουφω για ωρα….επιτηδεs
    βρε μητσαραμ τοκανα εκει στην ανηφορα στον
    π@υτσο σου ηθελα να κατσω απο ωρα μα τωρα
    που πιασαμε την κατηφορα τον π@υτσο σου στην
    κ@λοτρυπιδα μου βαλτον ολον ηρθε η ωρα……
    σαν φτασουμε μητσαραμ στο παχνι βαλτονε τον
    π@υτσο σου λιγο και στο σαποιο μου μ@υνι…
    σαν ερθει και η μανουλα μου να αρμεξει την
    αγελαδα γαλα για να παρει στον κ@λο τηs θα
    βαλει και αυτη το μεγαλο σου π@π@ρι μητσωμ..
    και χλατσα χλουτσα χλατσα χλουτσα και μεχρι
    να πηξει του γιαουρτι να γινι τυρι μητσαραμ
    γ@μησε την την π@υτανα καντιs την κ@λοτρυπιδα
    σαν καρδαρα στον κ@λο τηs να βαλειs μητσομ την
    μεγαλη σου ψ@λαρα γ@μισετην απο την κ@λοτρυπιδαρα
    χλατσα χλουτσα καμετιs την κ@λοτρυπιδα λουτσα….

  63. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑΣ .ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ Μ3ΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΛΠ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩΝ ΣΑΤΑΝΙΔΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!

Comments are closed.