Λογοκρισία, “φασίστες” και Χρυσή Αυγή

 – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν οι “δημοκράτες” παραβιάζουν το Σύνταγμα

Πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα μία έκθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοράσεως (ΕΣΡ), στην οποία αναφερότανε η προβολή των κομμάτων από τους τηλεοπτικούς και
ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, η οποία επαναλαμβάνω είναι επίσημη έκθεση του ΕΣΡ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατατάσσεται τελευταία με ποσοστό προβολής… 1%!

Δεν έχουν καμία σημασία για τους μεγάλους αφέντες των συχνοτήτων, οι οποίες υποτίθεται ότι ανήκουν στον Λαό, αλλά στην πραγματικότητα ανήκουν στους ολιγάρχες, τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές. Σημασία έχει γι’ αυτούς ποιος είναι αρεστός στο σύστημα και ποιος όχι, ποιον θέλουν να ευνοήσουν και ποιον να εξαφανίσουν.

Το πλέον υπερβολικό και κυνικό είναι ότι αυτό το 1% της προβολής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν αφορά δηλώσεις είτε δικές μου, είτε βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή παρουσίαση εκδηλώσεων του Κινήματός μας, αλλά κυρίως τις συκοφαντικές επιθέσεις που δεχόμαστε από τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς! Αυτό, για τους κριτές της ισονομίας και της δικαιοσύνης του ΕΣΡ, αποτελεί… προβολή! Το να μας βρίζει δηλαδή κάθε τόσο η Ακριβοπούλου και ο Καψώχας στην κρατική ΕΡΤ, την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, χωρίς να έχουμε δικαίωμα απαντήσεως, αποτελεί… προβολή!!! Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν καταργούν και παραβιάζουν απλά τους νόμους και το Σύνταγμα, αλλά αυτήν την ίδια την λογική.

Ένα εξώδικο και η απάντηση του ΕΣΡ

Με αφορμή την συνέντευξή μου της 11ης Σεπτεμβρίου 2018, στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, αποστείλαμε εξώδικο στο ΕΣΡ, το οποίο μας απάντησε και από την απάντησή του αυτή σας παραθέτουμε δύο παραγράφους για να αντιληφθείτε πώς λειτουργούν ενάντια σε κάθε έννοια δημοκρατίας και ενάντια σε αυτό το ίδιο το Σύνταγμα αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φροντίζουν για την υπεράσπισή τους. Διαβάστε λοιπόν ένα απόσπασμα από την απάντηση του ΕΣΡ, το εξής:

“1. Aπό τα άρθρο 15 παρ. 2 τoυ Συντάγματος και τα συναφή προς αυτό Νομοθετήματα, σαφώς προκύπτει ότι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί της Ε.Ρ.Τ. Α. Ε. έχουν υποχρέωση να τηρούν έναντι των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων την αρχή της (αναλογικής) ισότητας κατά την παρουσίαση πληροφοριών και ειδήσεων σχετικών με την πολιτική τους δραστηριότητα.

2. Κανένας σταθμός, ωστόσο δεν υποχρεούται, ούτε καν δικαιούται να μεταδίδει στα ίδια πλαίσια (πληροφοριών και ειδήσεων) λόγους ή εικόνες ή συμπεριφορές εν γένει Κομμάτων ή οποιωνδήποτε άλλων, που συνιστούν εμπεριέχουν ή επιδοκιμάζουν αξιόποινες πράξεις, ήτοι εμπίπτουν στο «πραγματικό» διατάξεων είτε του ποινικού κώδικα είτε ειδικών ποινικών νόμων που προβλέπουν και τιμωρούν τις οικείες συμπεριφορές ως αξιόποινες πράξεις.”

Από την παράγραφο 1 της απαντήσεως είναι ξεκάθαρο ότι όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και βεβαίως και η ΕΡΤ παραβιάζουν το άρθρο 15 του Συντάγματος, αλλά αυτό δεν έχει καμία συνέπεια γι’ αυτούς… Μάλιστα στην ΕΡΤ έχουν βρει και ένα άλλο τέχνασμα. Όποτε είναι να παρουσιαστεί μία προβλεπόμενη από τον νόμο δραστηριότητα του κόμματός μας ή ομιλία μου βάζουν τους αριστερούς συνδικαλιστές, την περίφημη ΠΟΣΠΕΡΤ,  να απεργεί και δεν μεταδίδουν την ομιλία μου λόγω… απεργίας!

Αλήθεια κύριοι νομομαθείς του ΕΣΡ μπορεί μια “απεργία” να καταργεί το Σύνταγμα; Φαίνεται πως για εσάς μπορεί.

Ποιοι είναι τελικά οι «φασίστες»;

Ας έλθουμε τώρα στην παράγραφο 2 της απαντήσεως του ΕΣΡ, η οποία δίνει την άδεια στους τηλεοπτικούς σταθμούς να μη μεταδίδουν τους λόγους και τις δραστηριότητές μας εάν εμπεριέχουν “αξιόποινες πράξεις”. Λες και οι ομιλίες και οι συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι LIVE αποκεφαλισμοί του ισλαμικού κράτους! Στην ΕΡΤ μάλιστα, με αφορμή αυτή την άδεια του ΕΣΡ συνέστησαν στο παρελθόν ειδική επιτροπή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, προκειμένου να μεταδίδουν μετά μαγνητοσκοπημένες τις δραστηριότητες μας. Ούτε αυτό το έκαναν και μάλιστα χωρίς να εμπεριέχεται σε αυτές η οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη!

Κατά τα άλλα αυτοί είναι οι “δημοκράτες” και εμείς είμαστε οι “φασίστες”. Ποιοι τελικά όμως είναι οι φασίστες; Ας δούμε έναν ορισμό από το βιβλίο ενός έγκριτου αντιφασίστα ιστορικού και ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας:

«Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους… O όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και οι πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923. Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή «τον δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό». «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΣΤΑΝΛΕΪ  ΠΕΪΝ, ΣΕΛΙΔΑ 21, ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΦΙΛΙΣΤΩΡ” – ΑΘΗΝΑ 2000

Είναι προφανές ότι αυτοί, οι οποίοι λογοκρίνουν, αποκλείουν και φιμώνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα ΜΜΕ, είναι φασίστες σύμφωνα με τον ορισμό τον οποίο δίδει ο Στάνει Πέιν, αφού ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν είναι οπωσδήποτε καταπιεστικός και δικτατορικός! Σύμφωνα με τον ορισμό που έχει επιβάλλει το μεταπολεμικό πολιτικό κατεστημένο ο όρος “Φασίστες” δεν αφορά μόνον τα κομμουνιστικά καθεστώτα, τα οποία τέλειωσαν στην δεκαετία του ’90, αλλά και τα “δημοκρατικά” καθεστώτα της Δύσεως, τα οποία αποκλείουν τους Εθνικιστές και επιδίδονται σε ένα κυνήγι μαγισσών ενάντια σε κάθε Εθνική Ιδέα.

Οι εξουσιαστές που υπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα

Αξίζει τον κόπο όμως να δούμε και έναν άλλο ορισμό προερχόμενο από έναν πρόεδρο των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο Φραγκλίνος Ρούζβελτ έγραψε για τον φασισμό: “Η πρώτη αλήθεια είναι ότι η ελευθερία  μιας δημοκρατίας δεν είναι ασφαλής, αν οι άνθρωποι ανέχονται την ανάπτυξη της ιδιωτικής δύναμης σε σημείο όπου γίνεται ισχυρότερη από το δημοκρατικό κράτος το ίδιο. Αυτό, στην ουσία, είναι ο φασισμός – ιδιοκτησία της κυβέρνησης από ένα άτομο, μια ομάδα, ή από οποιαδήποτε άλλη  ιδιωτική εξουσία”. Τραγική ειρωνεία ο συγκεκριμένος αυτός πρόεδρος των ΗΠΑ, που έδωσε αυτόν τον ορισμό, ήταν δημιούργημα μίας “ιδιωτικής εξουσίας” και επιπλέον εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό εκατοντάδων εκατομμυρίων, κερδίζοντας τις προεδρικές εκλογές με την υπόσχεση ότι δεν θα συμμετάσχει η Αμερική στον παγκόσμιο πόλεμο, όταν αυτός ήδη είχε αρχίσει.

Επί της ουσίας, αυτό το οποίο ορίζει σαν φασισμό ο Ρούζβελτ, δηλαδή να είναι η κυβέρνηση ιδιοκτησία ιδιωτικών συμφερόντων, αποτελεί στην εποχή μας και βεβαίως και στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως, μη εξαιρουμένων των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, μία θλιβερή πραγματικότητα. Οι ολιγάρχες που κατέχουν τον πλούτο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, οι ολιγάρχες που ελέγχουν τους πολιτικούς με ποικίλους τρόπους, σίγουρα δεν είναι το κράτος του Έθνους, δεν είναι η κυβέρνηση του Λαού.

“Φασίστες” είναι, λοιπόν, χωρίς αμφιβολία αυτοί οι οποίοι μας κυβερνούν στο όνομα υποτίθεται του λαού, ενώ στην πραγματικότητα υπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα τόσο Ελληνικά, όσο και ξένα! Αυτοί είναι οι “φασίστες” σύμφωνα με τον δικό τους ορισμό, τον ορισμό του Μεταπολέμου και όχι οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι αγωνίζονται για να αποκτήσει και πάλι την αυθεντία του και την ισχύ του ένα Εθνικό Κράτος του Λαού ενάντια σε μία δολερή συμμορία συμφερόντων, την οποία ονομάζουν “κοινωνία” και η οποία έχει κυριολεκτικά υποδουλώσει την Πατρίδα μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

7 thoughts on “Λογοκρισία, “φασίστες” και Χρυσή Αυγή

  1. ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

  2. Η πατριωτική ηγεσία της Ιταλίας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι λαοί.

  3. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

  4. ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ: ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  5. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  6. Ειχε κ@λαρακι μαυριδερο και τουρλοτο
    σαν εκλανε μικρο θορυβο εκανε αυτο..
    μα σαν περασε καιροs ο μαυριδεροs
    τουρλοτοs πρωκτοs αθορυβοs εγινε
    αυτοs,,,στο αλευρι τον βαλανε και
    στην λεκανη με την σταχτη να κατσει
    κλασε αρτεμη δυνατα παρε και λιγη
    φορα…ο μακηs τωρα τον κ@λο του
    σφιγγει και τον ζοριζει το αλευρι
    και την σταχτη θελει για να σκορ-
    πισει μα το μαυριδερο πωπουδακι του
    ειναι τωρα πια ξεχαρβαλωμενο……
    και μια και δυο και τρειs θελει να
    κλασει ο μπατηροτριs..επικρατει στην
    αιθουσα του πτηνου απολυτη ησυχια το
    θορυβωδεs κλασιμο του ψωρογυφτου ολοι
    περιμενουν να ακουστει με αγωνια και
    ξαφνου μεσα στην σιγη ακουγεται ενα πουφ
    και ολοι κοιταζονται με απορια αντε ρε
    π@υστη να χαθειs μπατηροξεκολωμενε τωρα
    τα @ρχιδια μαs και τιs ψ@λεs,,,θα ρουφαs
    πΨωρομπατηρογ@μημενε!

Comments are closed.