Ο Βαρουφάκης στήνει την κυβέρνηση στον τοίχο! Καταστροφικό το σχέδιο για τα κόκκινα δάνεια

O πρόεδρος του κόμματος «ΜΕΡΑ25» και πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας μας, Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτήρισε το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια ως «καταστροφικό»

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε: «Η κυβέρνηση δεν προωθεί τίποτα δυστυχώς, αυτές είναι ιδέες που έρχονται από τις Βρυξέλλες. Δυστυχώς δεν είναι καλές ιδέες. Το μοντέλο που επιλέγουν οι Βρυξέλλες για να επιβάλλουν άλλη μια φορά στο υπουργείο Οικονομικών είναι κοντά στο ιταλικό αποτυχημένο μοντέλο».

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός ανέλυσε το σχεδιαζόμενο μοντέλο, καταλήγοντας ότι είναι «καταστροφικό».

Ο Γιάννης Βαρουφάκης αναφέρθηκε και στο τρίτο μνημόνιο, λέγοντας ότι δεν ήταν αναγκαίο: «Τα capital controls ήταν μια κίνηση της ΕΚΤ που ήταν καταστροφική. Αλλά ήταν η επιθετική κίνηση της ΕΚΤ, που ήταν η αιχμή του δόρατος της τρόικας, με στόχο να μην συζητηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο η απαραίτητη αναδιάρθρωση των ελληνικών χρεών, ιδιωτικών και δημοσίων. Το τρίτο μνημόνιο πραγματικά δεν ήταν αναγκαίο».

loading...

2 thoughts on “Ο Βαρουφάκης στήνει την κυβέρνηση στον τοίχο! Καταστροφικό το σχέδιο για τα κόκκινα δάνεια

  1. Το κωλόσκυλό του το μάζεψε; Οταν χέζει στο δρόμο και στις πόρτες των γειτόνων του, μαζεύει τα σκυλόσκατα ο κ. βαρουφάκης;

  2. Οι σατανολάτρες της συμμορίας των γυφτομογγόλων Ψωριαρέων, πληρωμένα τομάρια ανθέλληνες,προδότες, του Σόρος, με πουλημένες τις ψυχές τους στον διάβολο στοχοποιούν ανοιχτά τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς πολίτες που απαριθμούν το 97% του Ελληνικού λαού.

    Πράκτορες κι ελληνόφωνα αργυρώνητα αποβράσματα, με την ανοχή του καθεστώτος Σύριζα, επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της ελληνικής κοινωνίας και κατ' επέκτασιν της ίδιας της χώρας, ΜΕ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΚΤΉΝΟΥΣ.

Comments are closed.