“Όσο υπάρχουν άνθρωποι, που πιστεύουν σε μία Ιδέα, η Ιδέα αυτή δεν πεθαίνει!” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σε συνέντευξη στο παρελθόν, σε μία από τις ελάχιστες που μου δίδεται η ευκαιρία να εκφράζω τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όταν μου ετέθη το ερώτημα ποιο είναι το πλέον σημαντικό πρόβλημα της χώρας απαντώ χωρίς δισταγμό το δημογραφικό.
Η Ελλάδα είναι χωρίς μέλλον, η Ελλάδα είναι τα παιδιά και η Ελλάδα γεννά όλο και λιγότερα παιδιά. Δεν πάνε πολλά χρόνια από την εποχή εκείνη όπου στις παιδικές χαρές και τις πλατείες των κεντρικών συνοικιών των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης ακουγόντουσαν χαρούμενες παιδικές φωνές. Οι φωνές αυτές έχουν λιγοστέψει δραματικά και βεβαίως δεν είναι λίγα τα σχολεία όπου η πλειοψηφία των μαθητών στις τάξεις είναι αλλοδαποί.

Στα ψιλά των εφημερίδων και χωρίς καμία αναφορά βεβαίως από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών πέρασε η ανακοίνωση της Ελληνικής Στατικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) για την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών. Το 2017 οι γεννήσεις στην Ελλάδα (και δεν διευκρινίζεται εάν είναι γεννήσεις Ελληνοπαίδων!) μειώθηκαν κατά 4,7% σε σχέση με το 2016. Αντίθετα, οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά μία περίεργη σύμπτωση κατά το ίδιο ποσοστό σχεδόν! Κατά 4,8%!

Η Ελλάδα πεθαίνει και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΕΛΣΤΑΤ έως το 2050, σε μια γενιά δηλαδή, είναι δυνατόν η μείωση του πληθυσμού να φτάσει ακόμη και τα 2,5 εκατομμύρια άτομα και επί πλέον ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού τότε θα είναι ηλικίας άνω των 65 ετών.

Δεν φταίει η κρίση, αλλά η αποδυνάμωση του Θεσμού της Οικογένειας

Εύκολη η λύση και επιφανειακή να πούμε ότι για τον δημογραφικό μαρασμό του έθνους μας φταίνε τα μνημόνια και η οικονομική κρίση. Δεν είναι όμως αυτό, αφού η δημογραφική κρίση άρχισε από την δεκαετία του ’70 όταν υπήρχε άνοδος όλων των δεικτών στην οικονομία και καλύτερη ζωή για τους Έλληνες! Μαζί με το “καλύτερη”, το οποίο αφορούσε υλικά αγαθά, ήλθε και μία συνεχώς κλιμακούμενη ηθική παρακμή, η οποία αποδυνάμωσε σημαντικά τον θεσμό της οικογενείας. Και το γεγονός αυτό είναι ακόμη χειρότερο για τα χρόνια που έρχονται. Μόνο με μία ανάταση εθνική και ηθική θα μπορέσει και πάλι το Έθνος μας δημογραφικά να ανθίσει.

Ο παράγοντας ο δημογραφικός ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των εθνών και για την Ελλάδα, να μη ξεχνάμε, ότι στην απέναντι ακτή του Αιγαίου υπάρχει μία Τουρκία όπου αυξάνεται συνεχώς και είναι γεμάτη νιάτα και απειλή ευθέως την Πατρίδα μας. Σας παραθέτω τα πραγματικά δραματικά δεδομένα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, αλλά και Αλβανίας:

“ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”, Αθήνα 1996, Παναγιώτης Κονδύλης: “Λίγο μετά την εγκατάσταση της Τουρκίας και της Ελλάδας στα σημερινά τους περίπου σύνορα και επίσης μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών η Ελλάδα είχε 6.200.000 κατοίκους (απογραφή 1928) και η Τουρκία 13.600.000 (απογραφή 1927), ήτοι πάνω-κάτω τους διπλάσιους. Γύρω στο 2020 η Τουρκία θα έχει φτάσει ή και ξεπεράσει τα 100.000.000, δηλαδή θα έχει γίνει δεκαπλάσιο, ενώ παράλληλα η Ελλάδα, έχοντας μετατραπεί εν τω μεταξύ πλήρως σε χώρα ηλικιωμένων, θα δέχεται ισχυρότατη δημογραφική πίεση και από μίαν άλλη, όχι οπωσδήποτε φιλική πλευρά. Ο αλβανικός πληθυσμός, ο οποίος σήμερα αριθμεί συνολικά σχεδόν 6.000.000 στην Αλβανία, στο Κοσσυφοπέδιο, στο Μαυροβούνιο και στην πρώην ∆ημοκρατία της Μακεδονίας, θα έχει γίνει τουλάχιστον ισάριθμος με τον ελληνικό πληθυσμό.”

Το Έθνος διατρέχει κίνδυνο

Η Τουρκία μας απειλεί με πόλεμο και η ισορροπία δυνάμεων αλλάζει δραματικά και στο σημείο αυτό ασφαλώς και έχουν ευθύνη οι κυβερνήσεις, οι οποίες μείωσαν και αποδυνάμωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και μάλιστα σημαντικά τα τελευταία χρόνια λόγω της πολιτικής των μνημονίων και της περικοπής των δαπανών. Το ακόμη χειρότερο όμως από το να δεχθούμε μία τουρκική επίθεση και να χάσουμε έναν πόλεμο, είναι να γίνουμε ένα “βιλαέτι” της Τουρκίας χωρίς πόλεμο γιατί εκεί πορεύονται τα πράγματα. Η Τουρκία αναβαθμίζει συνεχώς την επιθετική της ισχύ και σε πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα “Εμπρός”, σε ερώτημα σχετικά με την εγκατάσταση του πυραυλικού συστήματος S-400 στην Τουρκία, είπα τα εξής:

“Θα είναι πράγματι τραγική η θέση της Ελλάδος εάν η Άγκυρα αποκτήσει τους S-400. Ασφαλώς και τίθεται σε κίνδυνο η άμυνά μας προς ανατολάς και η ελληνική πλευρά θα έπρεπε να κινηθεί αποφασιστικά και σθεναρά για να εμποδίσει την εξέλιξη αυτή. Έχω όμως την γνώμη ότι ο Ερντογάν παίζει περίεργα παιχνίδια, προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερα ανταλλάγματα από τις ΗΠΑ. Δυστυχώς, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Ελλάδος σε αντίθεση με τον Ερντογάν δίνει τα πάντα, χωρίς να παίρνει τίποτε.”

Με αφορμή την προμήθεια του συστήματος S-400 της Τουρκίας από την Ρωσία τίθεται ένα σοβαρό γεωπολιτικό ζήτημα, το ζήτημα των σχέσεων Άγκυρας - Μόσχας. Εάν η Τουρκία επιτύχει μία ειλικρινή και σε βάθος συμμαχία με την Ρωσία, τότε η θέση της Ελλάδος θα καταστεί εξαιρετικά δυσχερής. Από την πλευρά πάλι της ελληνικής κυβερνήσεως και συγκεκριμένα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπάρχει τα τελευταία χρόνια μία προκλητικά αντιρωσική πολιτική, η οποία σπρώχνει την Άγκυρα στην αγκαλιά της Μόσχας! Εάν η Τουρκία διαρρήξει οριστικά τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και την Δύση, τότε δεν θα έχει καμία δέσμευση να διεκδικήσει από την Ελλάδα πλήρη κυριαρχία σε Κύπρο και Αιγαίο και μελλοντικά γιατί όχι και στην Θράκη. Εκτός εάν υπάρχουν κάποιοι αφελείς (αφελείς ή πληρωμένοι προδότες;), οι οποίοι να πιστεύουν ότι χάριν της Ελλάδος η Ουάσιγκτον θα διακινδυνεύσει έναν πόλεμο με Τουρκία και Ρωσία.

Η Μεγάλη Ιδεά ζει μέσα μας

Τα γεωπολιτικά δεδομένα για την Πατρίδα μας είναι εξαιρετικά δυσμενή και για τον λόγο αυτό φαντάζει παραλογισμός να πιστεύουμε ακόμη, που πιστεύουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες, στην Μεγάλη Ιδέα! Υπήρχε όμως μεγαλύτερος παραλογισμός να πιστεύει κανείς πριν 200 χρόνια ότι οι ραγιάδες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας όχι μόνον θα ελευθερωθούν, αλλά θα μπορούσαν, εάν δεν υπήρχε η προδοσία των “συμμάχων” και ο διχασμός, να φτάσουν στο σημείο να γίνουν μία Αυτοκρατορία; Για το θέμα αυτό για την πίστη στην Μεγάλη Ιδέα με τα σημερινά δυσμενή δεδομένα είπα σε πρόσφατη συνέντευξή μου και με τα λόγια αυτά τελειώνω το κείμενο αυτό:

“Ασφαλώς και πιστεύω στην Μεγάλη Ιδέα. Οι ιδέες δεν πεθαίνουν μετά από μία ήττα ακόμη και μεγάλη. Δεν πέθανε η Μεγάλη Ιδέα στην προκυμαία της Σμύρνης και εάν σήμερα πράγματι γεωπολιτικά δεδομένα δεν ευνοούν την υλοποίησή της αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε σε αυτήν. Θυμίζω ότι στα 1820 Ελλάδα δεν υπήρχε παρά μόνον ένα έθνος υποδουλωμένο σε μια μεγάλη αυτοκρατορία και μέσα σε 100 μόλις χρόνια, στα 1920, ο ελληνικός στρατός ευρίσκετο τροπαιοφόρος στην Μικρά Ασία και ήμασταν μια ανάσα πριν την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας!

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, που πιστεύουν σε μία Ιδέα, η Ιδέα αυτή δεν πεθαίνει!”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

 1. Ο πατριωτισμός τιμά την αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εάν η πλειονότητα του λαού ξυπνήσει, η Ελλάδα θα ευημερήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στην Ευρώπη οι λαοί
  άρχισαν να ξυπνάνε.
  Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΙ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΜΑΣ ...ΕΤΑΖΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ", ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο..."ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" Ο ΞΕΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ..."ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..."ΞΕΓΕΛΑΣΕ" ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ..."ΨΗΦΙΣΑΝ"...

  ΤΩΡΑ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ..."ΣΩΤΗΡΑΣ" Ο ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟΣ, ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ..."ΙΔΕΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...

  Ο "ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ..."ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ..."Α.Α.Δ.Ε.", ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ" ΠΟΥ..."ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ..."ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" ΣΕ..."Κ Α Ν Ε Ν Α Ν" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ?

  Ο "ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟΣ" ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ... "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.), ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

  ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "Κ.Ι.Σ." ΠΟΥ ΤΟ..."ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ" Ο..."ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ, ...ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΜΗΠΩΣ..."ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ...ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ...ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΑ...80 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ..."Κ.Ι.Σ.", ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ?

  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο "ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟΣ", ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ... "ΝΥΣΣΑΝ"...

  ...ΚΑΛΟΣ Ο..."ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ", ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ... "ΚΑΤΙ" ΔΕΝ ΠΑΕΙ..."ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ..."ΜΑΛΛΙΑ" ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ..."ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ, ΚΑΙ ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΘΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ? ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΠΙΠΑ ΘΕΛΕΙ? ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤ''ΟΠΙΣΘΕΝ'' ΑΛΛΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ...ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ Ο ΠΟΥΤΣΟΓΕΡΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΗΣ HAIFA ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ASHDOT ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΙ'ΈΚΕΙ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΙΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣΣΕΛΑ Ο ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ (ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ) ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ....ΞΕΧΑΣΜΕΝΣ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΧΧΧΧΧ!!.....

   Διαγραφή
  2. Για όλα τα κακά που συνέβησαν στη χώρα μας ευθύνεται η Χρυσή Αυγή που δεν κυβέρνησε ποτέ. Τα κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς που κυβέρνησαν τη χώρα δεν φέρνουν καμιά ευθύνη !

   Διαγραφή
  3. ΜΑΡΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΔΥΣΔΕΞΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ?????
   ΧΑ!ΧΑ!Χα!
   ΚΟΝΤΑ Ο ΟΙΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
   .....ΡΑΨΑΝΗ 3Α ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙΚΛΑΝΟΡΟΥΦΑ
   ΧΑ!ΧΑ!χα!

   Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" 9.18 μ.μ.,

   ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΩ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

   ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1829 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1832 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ..."ΡΟΤΣΙΛΔ & ΣΙΑ"...

   ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ", ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΤΕ "ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ" ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ..."ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ", ΠΡΙΝ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΘΗΡΙΟ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ...

   ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ... "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ" ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ..."ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ". ΕΑΝ "ΔΕΝ" ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ...ΕΓΚΡΙΣΗ...ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ...

   ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ..."ΝΩΠΑ" ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ?

   Ο..."ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ Β(Ο)ΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΠΕ',

   ..."ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ..."D.N.A., ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ...ΑΙΘΟΥΣΑ"...

   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ?

   ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ..."ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟ".

   ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ... "ΕΠΕΙΣΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΟΝΤΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΠΛΑ...ΔΙΑΨΕΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΤΙ "ΕΠΕΙΣΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

   ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ...

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΦΙΛΕ 9.18 μ.μ.,

   ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ..."ΞΕΧΝΑΜΕ" ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ..."ΤΥΡΑΚΙ", ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ..."ΦΑΚΑ"...

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ", ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

   ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ" ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣ..."ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΜΑΣ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ..."ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ"...

   600.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ" ΖΩΗ, ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..."ΜΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

   ΧΙΛΑΔΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΑΣΚΟΥΜΕ..."ΡΗΤΟΡΙΚΗ" ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ "Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ"...

   ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η..."ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΤΗΣ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" ?

   ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΨΗΦΟ" ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ..."ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ", ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ... "ΑΠΕΙΘΑΡΧΟ" ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..."Ε Λ Λ Η Ν"...

   Διαγραφή
 5. Ο ΨΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ?

  ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΔΡΑΚΟΥΣ?

  ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
  ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΙΟΥΧΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?

  ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG
  ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ?

  Ο ΨΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε? ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ?

  Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΝΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ?

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές. Δεν πάει άλλο με τους ανθέλληνες που μας κυβερνουν τα τελευταία δέκα χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]