ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;

Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗ

.



 Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Ο πυθμένας του πηγαδιού θα αγγιχθεί, όταν οι Έλληνες χάσουν κυριολεκτικά ότι έχουν και δεν έχουν – με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε…

φιλοξενούμενους φθηνούς εργαζόμενους στην ίδια τους την πατρίδα, η οποία θα αλλάξει ιδιοκτησία και θα αλλοιωθεί πληθυσμιακά.

.
«Σχεδόν ποτέ δεν εξεγειρόμαστε εναντίον μίας οδυνηρής διαδικασίας ή ενός καθεστώτος, όταν βρίσκονται στην πιο μισητή τους φάση – αλλά μόνο όταν αρχίζουν οι συνθήκες να βελτιώνονται σε κάποιο βαθμό, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αναπνέουν, να σκέφτονται, να επικοινωνούν τις σκέψεις τους, καθώς επίσης να μετρούν την έκταση των δικαιωμάτων και το μέγεθος των δυστυχιών τους.
 Τότε λοιπόν το βάρος της κατάστασης, αν και μικρότερο, φαίνεται ανυπόφορο» (το παράδοξο του Alexis de Tocqueville).
Άποψη
Σύμφωνα με το παραπάνω παράδοξο, το οποίο προσπαθεί να ερμηνεύσει την αιτία, για την οποία οι άνθρωποι δεν αντιδρούν όταν τους επιβάλλονται μαρτύρια, γιατί σιωπούν δηλαδή όπως τα πρόβατα όπως συμβαίνει στην Ελλάδα ειδικά μετά το 2015, ο βασικός λόγος είναι η συνέχιση της πτώσης του βιοτικού και λοιπού επιπέδου τους. 
Μόνο όταν φτάσουν στον «πυθμένα του πηγαδιού» και αρχίσει σιγά-σιγά να αντιστρέφεται η πορεία τους προς τα κάτω, κατανοούν τι τους έχει συμβεί και εξεγείρονται – όπου όμως η εκάστοτε εξουσία έχει πάρει ήδη τα κατάλληλα μέτρα, διαθέτοντας πανίσχυρες δυνάμεις καταστολής του «ετερόκλητου όχλου», όπως πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.
Εμείς έχουμε αναφερθεί σε μία άλλη αιτία, πιστεύοντας επί πλέον πως ο βασικός λόγος, εξαιτίας του οποίου υποφέρει η Ελλάδα, δεν είναι άλλος από την ελπίδα -επειδή η ελπίδα εξουδετερώνει τις υγιείς αντιστάσεις των ανθρώπων, αμβλύνει τους αμυντικούς τους μηχανισμούς και τους αδρανοποιεί ως άτομα. 
Αυτή ακριβώς η ελπίδα διευκόλυνε την επιβολή των μνημονίων παρά τις καταστροφικές τους συνέπειες και επέτρεψε το έγκλημα του PSI – ενώ δημιούργησε τις προϋποθέσεις ανόδου στην εξουσία της κατ’ επίφαση «αριστεράς» που δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό της, ούτε την ιδεολογία της, ούτε την πατρίδα της, όπως άλλωστε όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Εκτός αυτού, η ελπίδα ήταν η αιτία που έμεινε ατιμώρητη η μεγαλύτερη κυβίστηση στην ανθρώπινη ιστορία, η παράνομη παράβαση του Συντάγματος ενάντια στις εντολές του 62% των Ελλήνων, καθώς επίσης που υπεγράφη το τρίτο μνημόνιο από την πλειοψηφία των βουλευτών, επικυρώνοντας τα δύο προηγούμενα – ενώ η ελπίδα έκανε εφικτό τον αφελληνισμό του τραπεζικού μας συστήματος, άρα τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας, με την ταυτόχρονη παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές, μέσω του Υπέρ-Ταμείου.
Το θέμα βέβαια είναι πόσο θα διαρκέσει αυτή η ελπίδα των Ελλήνων – οι οποίοι πλέον γνωρίζουν το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε εις βάρος τους , το «σύστημα» που τους στραγγαλίζει, τη στημένη ληστεία που υφίστανται με τις δήθεν ιδιωτικοποιήσεις που στην πραγματικότητα είναι κατασχέσεις σε εξευτελιστικές τιμές, την ασυδοσία των κομμάτων που ορισμένα, παρά τις θηριώδεις κρατικές επιχορηγήσεις κατάφεραν να χρεοκοπήσουν, το γεγονός ότι είναι ανόητο να επαναλαμβάνεις το ίδιο πείραμα (μνημόνια), με τα ίδια συστατικά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ.) περιμένοντας άλλο αποτέλεσμα κοκ.
Αναφέραμε άλλωστε πως, εφόσον ισχύει ήδη το αγγλικό δίκαιο στο εσωτερικό της Ελλάδας, το δίκαιο του δανειστή δηλαδή επίσης για τον ιδιωτικό της τομέα, όλοι όσοι χρωστούν σήμερα θα χάσουν αυτά που έχουν ως εγγύηση για τα δάνεια τους – μέσω των ηλεκτρονικών κατασχέσεων, καθώς επίσης των αντίστοιχων πλειστηριασμών, όπου το σπίτι τους δεν θα πλειστηριάζεται στην αντικειμενική του αξία, αλλά σε οποιαδήποτε θελήσει ο αγοραστής του, χωρίς καμία δυνατότητα νομικής άμυνας.
Έτσι θα χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα οποία θα αγοράζονται σε εξευτελιστικές τιμές, συνεχίζοντας να είναι χρεωμένοι απέναντι στις τράπεζες, με το υπόλοιπο του δανείου τους – οπότε θα μετατραπούν σε σκλάβους χρέους στο διηνεκές, καθώς επίσης σε χαμηλού κόστους εργατικό δυναμικό των νέων ιδιοκτητών της χώρας τους.






loading...

8 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;

  1. ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΩΣΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 10:24 π.μ.
    Κάποιο αστροπελέκι θα του έριξε ο βροντάρης Δίας!
    Αν ψοφήσει, δεν θα μας λείψει ο υβριστής των Ελλήνων.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_688.html

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ 12ΘΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΑΝ ΧΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΒΑΡΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΓΜΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΜΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 – 7:29 μ.μ.
    Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
    Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερ άνθρωπο και τον ευχαριστώ.

    Άννα .Π

    Απάντηση

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_688.html

  2. 10.52
    Είσαι ελεύθερος να θρησκεύεσαι ή όχι, ακόμα και νάσαι άθεος.
    Είναι ντροπή όμως να υβρίζεται, συκοφαντείται, διαστρεβλώνεται η θρησκεία των προγόνων μας, χάριν άλλης εισαγόμενης.
    Μ αυτή την θρησκεία εμεγαλούργησαν οι πρόγονοί μας.
    Καλημέρα

  3. Δεν θα βάλω το χέρι μου στην φωτιά, αλλά το Ελληνικό μου ενστικτο με λέει ο
    ανθέλληνας γιαννόπουλος γράφει και σαν άννα για να τον λυπηθούμε, τι κατάντια!

    Βρίζει η άννα τους πάντες μη χριστιανούς και γλύφει τον ανθέλληνα.
    Άννα, ολλοι οι απροσκύνητοι Έλληνες είτε άθεοι είτε 12θεϊστές είτε
    απλώς άνθρωποι και Έλληνες, το γράφουν αυτό το φρικιό στα παπαρια τους,
    κατάλαβες πρόστυχες ανθέλληνα σκατοεβραίε γιαννόπουλε?

    Γύφτισα είσαι εσύ πατσαβουρα άννα και το άπλυτο μουνί της μάνας σου, σκύλα.

  4. να σας πω εγω κυριε βασιλη γιατι δεν ξεσηκονωνται α. πρωτα τους χρεωσαν χωρις να το καταλαβουν με δανεια πειθοντας τους οτι ειναι πλουσιοι, μετα γεμισαν λαθρο την χωρα για υπηρετες, αφου δεσαν αυτοιτραβηξαν το χρημα και ξεκρεμαστηκαν ολοι, .τωρα με πεινα, ανεργεια ,εγκληματικοτητα, και 3 εκατομυρια αλλοθρησκους λαθροστρατιωτες, ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΣΟΥ.καλα σχεδιασμενο εδω και 30 χρονια. στοχος , διαμελισμος και αρπαγη πλουτου. ολοι προδοτες.

  5. ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΨΩΡΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_138.html

    Γνωστή Δωδεκαθεϊστική Οργάνωση Στην Ελλάδα Είναι Δημιούργημα Των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (Μιτ)

    ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΟΤΕ, ΑΝΙΚΑΝΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ;

    O KYΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕΣ.

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΝΔΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΨΕΥΤΗ.

  6. Ο λαός από μόνος του Παύλε, είναι σκύλος χωρίς δόντια.
    Ηγέτης χρειάζεται τύπου Ερτογάν και τα προδοτικα
    μμε να πούνε μερικές αλήθειες.

    Όταν αρχήσει να κυλά ο τροχός, όλα μπορεί να τα ανατρέψει.

  7. Χαίρομαι για την κατάντια του υβριστή των Ελλήνων γιανόπουλο, ολλοι στην ζωή
    πέρνουμε αυτό που αξίζουμε, εδώ η κόλαση εδώ και ο παράδεισος.

    Εάν πιστευετε ότι με τις χυδαιολόγειες θα αποσιωπήσετε την αλήθεια,
    σας πληροφορώ είστε πολύ γελασμένοι!

    Υπάρχουν επισκέπτες που δεν σχολιάζουν, δεν ανοίκουν πουθενά, διαβάζουν και κρίνουν!
    Από την μια ένα τσουρμο χριστιανών αληταράδων που μόνο χυδαιολογούν, και από την
    άλλη πέντε Έλληνες που επιχειρηματολογούν με αδιάσητα στοιχεία κατά της
    απάτης του ιουδαιοχριστιανισμού.

  8. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ

Comments are closed.