Η καταρρέουσα Νέα Διαβολοκρατία

Για όσους πανηλίθιους ετοιμάζονται να ψηφίσουν το έτερο έκτρωμα και τον γουρλο-μάτη…!!!Πανελλήνιο σοκ Καταρρέουν ένας ένας οι παρευρισκόμενοι στην ομιλία του Μητσοτακη μόλις αντικρίζουν το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας

Αυτο δεν είναι σήμα κόμματος, αλλά τεστ για το δείτε την εικόνα και πείτε μας τι βλέπετε

σχόλιο Γ.Θ : Με το νέο σήμα παρωδία του γαλάζιου πασόκ, ο Κούλης και τα άλλα άλλα παιδιά αποδεικνύουν τον ψαλμό του Δαυίδ που λέει… “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”
loading...

12 thoughts on “Η καταρρέουσα Νέα Διαβολοκρατία

  1. Μπαλαμουτιάζουν τα κορόϊδα πως "άλλαξαν" γιατί άλλαξαν το σήμα τους. Και με το παλιό και με το καινούργιο σαρσέμηδες, το χρέος σας παραμένει στα 260 μύρια. Με καινούργια σήματα δεν σώζεστε…

  2. 7 διάσπαρτα τρίγωνα (της αμαρτίας θα είναι μάλλον…).

  3. Δηλαδή εσεις είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι απο τον ΣΥΡΙΖΑ . Η πούστης ή άθεος ή ναρκέμπορος ή Καρανίκας ή εθνοπροδότης σκοπιανογαμημένος πρεπει να είναι κανείς γιατί ούτε ο ίδιος ο χαζοχαρούμενος δεν είναι ευχαριστημένος από τις μαλακίες του και το φεσι των 200 δισεκατομυρίων που φέσωσε την οικονομία .Ζώα φάτε το σανό σας και χονέψτε το δημοψήφισμα του Τσίπρα και την προδοσία των πρεσπών και βούρ γιά νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών .Τέτοια ζώα τετοιος πρωθυπουργός τα αξίζει Ο σο γιά τα υπόλοιπα κοματιδια από κλεφτοπασοκ σε κομα εγκλήματος και προδοσιας μέχρι την οικογενειακή επιχειρηση του Νικολάκη που ουρλιάζει όλα είναι γιά το γάιδαρο καβάλα ή απλώς χέστα κι άστα

  4. Η πλειονότητα του λαού τρώει σανό και ενθουσιάζεται. Βλέπε στις δημοσκοπήσεις τι ψηφίζει η πλειονότητα.

  5. Δεν προλαβαίνει να πει κάποιος εναντίον της νδ και του κλεφτοπασοκ, τον κατατάσσουν κάποιοι σαν εσένα στους οπαδούς του συριζα. Τα ίδια σκατά είναι και στον συριζα κι΄ακόμη χειρότερα λοιπόν και μάθε πως το πρόβλημα είναι οι απατεώνες πολιτικοί, όχι οι σχολιαστές. Μην σχολιάζεις τους σχολιαστές.

  6. Το ευκολότερο και σίγουρο να μην πέσει κανείς σε καμία λακούβα,
    είναι να τους βρίζει όλους, χωρίς να μας λέει, τι και πως.

    Πρέπει να μάθουμε ότι σε genikes γραμμές, δεν υπάρχουν λάθος κόμματα,
    αλλά λάθος άνθρωποι που κάνουν πράξη τις γραμμές του κόμματος.

    Δεν είναι λάθος η δημοκρατία, δεν είναι λάθος ο σοσιαλισμός, ούτε καν η
    αριστερά, είναι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν μια κυβέρνηση, αν θέλουμε
    αλανθαστους υπουργούς θα πρέπει να φέρουμε ένα είδος απολυταρχισμού.

  7. Ρομαντικός είσαι μάλλον φίλε Mad Dog.
    Τα κόμματα λοιπόν τα αποτελούν οι ιθύνοντες (στελέχη) και οι οπαδοί που οι περισσότεροι εντάσσονται μπας και γλείψουν ευκαιριακά κανένα κοκαλάκι (διορισμό, ρουσφέτι κλπ)
    Είναι γνώστες τα εκάστοτε στελέχη για τις αμαρτίες του κόμματος ναι ή όχι;
    Είναι φυσικά. Αρα (και αγαθές προθέσεις να είχαν) για ιδιοτελείς σκοπούς ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , το βουλώνουν και συμπράττουν. Αυτό γίνεται παντού. Αν διαμαρτυρηθούν για τα αίσχη που βλέπουν, θα εκπαραθυρωθούν αμέσως από την πλειοψηφία. Ο κόσμος δεν θα πάρει το μικροσκόπιο για να δει ποιος είναι πολύ και ποιος λιγότερο λαμόγιο. Βλέπει το αποτέλεσμα και τα βάζει με το "σύστημα". Ε αυτό ακριβώς πληρώνουν και Οι πολιτικοί (τουλάχιστον όσων κομμάτων κυβέρνησαν μέχρι τώρα). Σκούζουν οι αρχηγοί τους για "καινούργια αρχή χωρίς τα βάρη του παρελθόντος", αλλά ο κόσμος βλέπει τι άφησαν πίσω τους. Και ήξεραν, τι έρχεται αλλά κάναν "μόκο". Τους έφτανε επί δεκαετίες να βρίσκονται εκεί που βρίσκονταν.

  8. Συμφωνώ μαζί σου, βασικά το ίδιο πράμα λέμε,
    από διαφορετικές οπτικές γωνίες,

    Ρομαντικός? Χμμμ δεν ξέρω, μάλλον όχι
    Πραγματιστής είμαι και ρεαλιστής με τα δύο ποδάρια απάνω στην γη!

  9. τι εκανεs βρε μακα ντιν νταν ντογκ γρια σουηδεζα ναζιαροζαγκλαρω ανωμαλη μπανιστηρτζου ουου…..
    ρε ανωμαλε διεστραμμενε μππανιστηρτζη με το πετσακι σου που τραβουσεs Μ@Λ@ΚΙ@ μπροστα την αδελφη τηs μαναs σου παλιοβρωμοκαΜΠΙΝΕ ανωμαλε ΟΥΣΤ ΩΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ διεστραμμενε Π@ΥΣΤΗ!!!!
    Π@ΥΣΤΗ σαχλο πορδο τσιρλο ντιν νταν ντογκ το ΕΥΤΑΞΙΑ τι το εχειs;;;
    Π@ΥΣΤΗ κουραδο κλανο ντιν νταν ντογκ το ΠΑΤΕΡΑΚΗ τι το εχειs;;;
    μωρη κυλοτα εισαι και χρυσαυγιτηs;;;;ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΕΙ Ο ΚΑS Π@ΥΣΤΗ!!!!!!!!!
    ΜΑΣΟΝΟΠΣΨΩΡΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙ…!!!!!!!!!!

  10. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ! ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ? ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑ!!!!

  11. το σχολιο που εγραψες χθες ουι εχεις στο σπιτι σου οπλα γιατι εβαλες το ξυπνηστε ρε και το εσβησε κοτουλα?

  12. Σε όλους εσάς που γαβγίζετε ,έχετε καταλάβει ποιος σας κυβερνά ;

Comments are closed.