«Έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα για να ζήσω»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σταμάτη Φασουλή (βίντεο)

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής προχώρησε σε ενδιαφέρουσες προσωπικές εξομολογήσεις, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τη Σάσα Σταμάτη στο Ooh la la.

«Είμαι ερωτευμένος χρόνια τώρα. Εδώ και 32 χρόνια είμαι δεμένος σε ένα λιμάνι.

Παιδί δε σκέφτηκα να κάνω ποτέ γιατί φοβόμουν πάρα πολύ κι εμένα σαν υπευθυνότητα και τον κόσμο που θα το έφερνα. Και δεν είχα άδικο. Είμαι ενοχικός τύπος και θα νόμιζα ότι και γι’ αυτό φταίω εγώ. ήταν ευθυνοφοβία καθαρή.

Χρήματα δεν έχω, αλλά πέρασα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω λεφτά αλλά έζησα πολύ ωραία και ζω και πολύ ωραία.

Έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα για να ζήσω. Ήμουν σχεδόν εξαρτημένος από τη βότκα. Έλεγα «αν τώρα μου πουν να κόψω τη βότκα, δεν θέλω να ζω». Και μετά όλο αυτό έφυγε χωρίς να το προσπαθήσω καθόλου».

loading...

2 thoughts on “«Έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα για να ζήσω»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σταμάτη Φασουλή (βίντεο)

  1. Τι βότκα και μαλακίες ρε φασουλή; Ενα ούζο στραβά θα σου καθόταν; Θα βοηθούσες και την οικονομία του κωλοτούμπα…!

  2. Eτσι μπραβο καντο οπως ο Ζαγκλαρας ….αυτος πλακωνετε βεβαια σε μιση ντραμουτζανα τσιπουρο την ημερα εκει επνω στην Συκια της ορεινης χαλκιδικης και μετα βλεπει επιχειρησεις βλεπει οτι ειναι στην Σουηδια και εχει volvo εξαγει εισαγαγει (το πεος του σε καμια κατσικα) και ειναι μια χαρα….με θεαΤρα αυτος δεν ασχολειται για να τον ''κλωτησει'' το ιδιο το θεατρο γιατι ειναι ο ιδιος Θεατρο μονο αμα παει να κανει την ''δουλεια'' σε καμια γαιδαρα ε τοτε μπορει να του ριξει καμια στα μεζεα και να γινουν τουμπερλεκια οπως πολυ συχνα μας τα διαφημιζει οτι τα παπαρια του ειναι σαν τα τουμπερέκια του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Αν ειναι δυνατον ….Αν ειναι δυνατον ο μισαρχιδης……Αχα χα χα χα χα χα χααααααα ευθυμησαμεν παλι!!

Comments are closed.