Ραχήλ Μακρή: «Η κυβέρνηση που πουλάει αντιμπεριαλισμό, φιλειρηνισμό, «αριστερό ανθρωπισμό» για τους «πρόσφυγες». Είναι μακράν η πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση της χώρας ή κυβερνάται απλά από επικίνδυνους»

Ο Υπουργός Άμυνας μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Μάτις, δήλωσε ότι η Ελλάδα επιθυμεί να αναπτύξουν οι ΗΠΑ στρατιωτικές δυνάμεις στην Ελλάδα «σε μια πιο μόνιμη βάση, όχι μόνο στη Σούδα, αλλά επίσης στο Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη».
Αυτή του η δήλωση φανερώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση που πουλάει αντιϊμπεριαλισμό, φιλειρηνισμό, «αριστερό» ανθρωπισμό για τους «πρόσφυγες», τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, είναι μακράν η πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση της χώρας ή την κυβερνάνε απλά επικίνδυνοι.

Η επέκταση των βάσεων που προϋπάρχουν και η επέκταση των μονοετών συμβάσεων (που αποτελούσαν στρατηγική άσκησης πίεσης για την ανανέωση τους) σε 5ετείς και 10ετείς, καθώς και η αποδοχή νέας βάσης στην Κάρπαθο αποδεικνύουν, ότι πρόκειται για κυβέρνηση που οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Είναι φανερό, ότι ο Υπουργός Άμυνας μεταφέρει στην Αμερική τις αποφάσεις του ίδιου του πρωθυπουργού και προφανέστατα του Υπουργού Εξωτερικών που έχει ήδη εκδηλώσει εχθρικές διαθέσεις με την Ρωσία, ανατρέποντας τις ισορροπίες μιας πολιτικής που ακολουθείται διαρκώς μετά το 1974 από όλες τις κυβερνήσεις χωρίς να υπάρχει ζημιά για την χώρα.

Έτσι, ο ένας στην Αμερική δηλώνει την δουλικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης και ο άλλος ζητάει συνάντηση με τον Πούτιν, προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την απέλαση των Ρώσων διπλωματών προ μηνών από τη χώρα και την προσπάθεια με προφανέστατα εντολές Αμερικανών να κατηγορήσουν τους Ρώσους για το ολοκαύτωμα στο Μάτι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Αμερική, μετέφερε τις κυβερνητικές αποφάσεις εκπροσωπώντας τον συνέταιρό του και Πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δεν μπορεί να υπογράφει με το αριστερό χεράκι και χρειάζεται τον αναγκαίο καλό να κρατεί το στιλό και να του δείχνει πως γίνεται με το δεξί χεράκι.

Ραχήλ ΜακρήΟικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

loading...