Ραχήλ Μακρή: ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ελληνίδες και Έλληνες εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με την προδοσία της Μακεδονίας μας.
Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα σε ακατάλληλο χρόνο onomatodosia ζητώντας υπογραφές σε επιστολές για γέλια και για κλάματα προσπάθησα να επικοινωνήσω με αυτούς που εμφανίζονταν ως σύλλογοι κλπ και να θέσω τον ευατό μου στρατιώτη στον αγώνα για την υπεράσπιση του τόπου των προγόνων μου και της πατρίδος μου.

Στάθηκε αδύνατον.
Στην συνέχεια είδα πολλά κι ανησυχητικά που με έβαλαν σε υποψίες ωστόσο πάλεψα να στηρίξω τα συλλαλητήρια.
Δυστυχώς μετά από το φιάσκο στο πισοδέρι και την ανικανότητα των αυτοαποκαλούμενων <<μακεδονομάχων>> να αποτρέψουν την υπογραφή της καθώς και τις εσκεμμένες άκυρες νομικές ενέργειες τους σκέφτηκα πως δεν μπορούμε να βασιζόμαστε πλέον Ούτε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κάθε καιροσκόπο τυχάρπαστο που προκειμένου να κερδίσει δημοσιότητα σε κάποιο κανάλι παριστάνει τον υπερασπιστή της Μακεδονίας.
Γι αυτό και προτείνω την ίδρυση συλλόγου Ελλήνων για την υπεράσπιση της Μακεδονίας προκειμένου να μαζευτούν χρήματα και να απευθυνθούμε σε δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού εξειδικευμένα στο διεθνές δίκαιο και να προσφύγουμε με κάθε μέσο και τρόπο στα διεθνή δικαστήρια για την ακύρωση της προδοτικής και βλαπτικής για την χώρα μας συμφωνίας των Σκοπίων και να παραπέμψουμε τους ευρωπαίους και Έλληνες αξιωματούχους για την ωμή παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης, της συνθήκης του Μάαστριχ κλπ.
Για να νικήσουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε μόνο έναν στόχο την προάσπιση με κάθε τρόπο της πατριδος μας, της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας και της μακεδονικής μας ταυτότητας που μας ανήκει και εκχώρησαν παράνομα και κατά παράβαση των διεθνών και ευρωπαϊκών συνθηκών.
Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να αποστείλει τα στοιχεία του στο inbox ώστε να δούμε αν υπαρχει ικανή συνθήκη για να προχωρήσουμε.

https://www.facebook.com/100000482366267/posts/2711687275523991/

loading...

2 thoughts on “Ραχήλ Μακρή: ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  1. ΡΑΧΗΛΩ ΠΑΡΕ Τ'ΟΠΛΟ ΣΟΥ !,ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ,ΠΩΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ( ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ ) ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ^ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ^ .ΡΕΖΙΛΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΥ Ή ΚΑΘΟΛΟΟΥ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΟΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΟΥ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.ΑΝΗΘΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΜΑΣ ΣΑΠΙΖΑΝ ΕΜΕΣ ΤΟΥΣ * ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ * ΣΤΟ ΞΥΛΟ , ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ ΜΑΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΥΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΣΗΣ ΘΥΜΑΤΑ !!!

  2. Κυρία Μακρή τι έγινε έπεσε πείνα ?Να κάνουμε σύλογο να μαζέψουμε λεφτά και να απευθυνθουμε κλπ ,όπερ μεταφράζετε σε ,Να κάνουμε σύλογο με αρχηγό και φυσικά διαχειριστή εσένα !!! Ετσι θα βγείς από την αφάνεια στην οποία σε καταδίκασε η ανικανότητα και ο καιροσκοπισμός σου ! Και ότι άλλο ήθελε προκύψει !!Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των βλακών να θεωρούν οτι μπορούν να εξαπατούν συνεχώς και να υβρίζουν και ταυτόχρονα να γλύφουν τους πολίτες .Σε πήραμε χαμπάρι ΖΑΒΟ Ε, ΖΑΒΟ.

Comments are closed.