Πρόεδρος Τσάμηδων (απογόνων εγκληματιών Β’ΠΠ): «Η πορεία της Αλβανίας προς ΕΕ δεν εξαρτάται από τους Ελληνες»!

Ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων (PDIU), Σφετίμ Ιντρίζι, απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου της Ελλάδας, Προκόπη Παυλόπουλου, για τους τσάμηδες που συνεργάσθηκαν με τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’  Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Ιντρίζι- όπως γράφει το δημοσίευμα- αμφισβητεί τον επικεφαλής του ελληνικού κράτους που δημοσιοποίησε στοιχεία (για σφαγές Ελλήνων) ενώ υπενθυμίζει ότι 2751 άτομα σκοτώθηκαν στην λεγόμενη τσαμουριά κατά τα έτη 1944-1945.

Ο Ιντρίζι ζητάει από την κυβέρνηση των Τιράνων να κρατήσει μια ισχυρή στάση εναντίον αυτών των δηλώσεων που έρχονται από την Αθήνα.

Όσον αφορά την προειδοποίηση του Προκόπη Παυλόπουλου ότι η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ περνάει από την Αθήνα και ότι για την ένταξη πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις της Αθήνας για το θέμα των τσάμηδων, ο Ιντρίζι είχε μια απάντηση- γράφει το δημοσίευμα:

«Οι θερμοκέφαλοι της Αθήνας πρέπει να το ξεχάσουν μια για πάντα όπως και οι χρήσιμοι ηλίθιοι (idiotët e dobishëm) των Τιράνων ότι η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ περνάει από την Ελλάδα».

loading...

1 thought on “Πρόεδρος Τσάμηδων (απογόνων εγκληματιών Β’ΠΠ): «Η πορεία της Αλβανίας προς ΕΕ δεν εξαρτάται από τους Ελληνες»!

  1. Ρε βλάκα, για δοκιμάστε να μπείτε στην ΕΕ για να πάρετε ένα καλό μάθημα,ότι μόνο μέσω Αθηνών είναι ο δρόμος προς την ΕΕ,

Comments are closed.