ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος Ελληνίδες και Έλληνες

Δώστε παρακαλώ μεγάλη προσοχή και ειδικά εσείς που είστε γονείς και έχετε παιδιά στα Ελληνικά σχολεία. Παράλληλα ενημερώστε και άλλους γονείς που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτά δεν θα βρείτε γραμμένα ούτε σε εφημερίδες, ούτε θα τα ακούσετε από τα κανάλια.
Τις εποχές που στα Ελληνικά σχολεία ακουγόταν ο εθνικός μας ύμνος και τα ελληνόπουλα διδάσκονταν ελληνική ιστορία και ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση, προσπαθούν να τις κάνουν εντελώς παρελθόν.

Η νομοθεσία βέβαια δεν έχει αλλάξει και αυτό είναι το ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ στην μάχη που δίνουμε εναντίον των ανθελληνικών και αντιχριστιανικών επιδιώξεων του Υπουργού. Και βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας που ορίζει τον σκοπό της ελληνικής παιδείας, τα ελληνόπουλα πρέπει να διδάσκονται την πίστη προς την πατρίδα και τα γνήσια στοιχεία την ελληνορθόδοξης παράδοσης.

Αυτό που έχει αλλάξει όμως σήμερα, είναι ότι κανείς δεν σέβεται τους νόμους και την επιταγή του Συντάγματος. Και πρώτος φυσικά ο δηλωμένος άθεος Υπουργός, αλλά και μία μικρή μερίδα εκπαιδευτικών, που μπορεί όμως να είναι λίγοι, αλλά κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στα παιδιά.

Διότι εντελώς παράνομα, αυτοί οι λίγοι εκπαιδευτικοί, παραβιάζουν την θρησκευτική συνείδηση των παιδιών, με εντελώς αντιχριστιανικές «διδασκαλίες». Και παρανομούν με θράσος χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα, αφού απολαμβάνουν τις «ασυλίας» των προϊσταμένων τους και φυσικά του Υπουργείου.

Άλλωστε με χθεσινή του δήλωση ο ίδιος Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, προέτρεψε όσους καθηγητές δεν θελήσουν να διδάξουν τις αντιχριστιανικές διδασκαλίες που φέρνει συνεχώς με τα νέα «Θρησκευτικά» να πάρουν δρόμο και να φύγουν από τα σχολεία.

Οπότε λοιπόν καταλαβαίνετε όλοι, πως όσοι εκπαιδευτικοί συμμερίζονται τις απόψεις του άθεου Υπουργού, δεν έχουν πρόβλημα να τις διδάσκουν κι’ όλας στα παιδιά μας.

Έτσι λοιπόν και ξεκινώντας η φετινή σχολική χρονιά, έχουμε ένα κρούσμα αντιδογματικής χριστιανικής «διδασκαλίας» από καθηγήτρια στο μάθημα της φιλοσοφίας στην Β΄ Λυκείου, στο 2ο Γενικό Λύκειο Κορωπίου στο Κίτσι.

Η εν λόγο Καθηγήτρια κ. Κρητικού ανέπτυξε στα παιδιά τις γενικές απόψεις της περί της Φιλοσοφίας, λέγοντας τους πως και ο Ιησούς Χριστός ήταν ένας φιλόσοφος και πως η Εκκλησία γενικά φοβίζει τον κόσμο.

Η δημοσίευση αυτή θα κοινοποιηθεί και στον Σεβασμιώτατο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο Χατζηνικολάου και θα περιμένουμε να τοποθετηθεί δημοσίως επί αυτής της αντιδογματικής διδασκαλίας, που δηλητηριάζει την θρησκευτική συνείδηση των παιδιών του ΠΟΙΜΝΙΟΥ του.

Και επίσης θα περιμέναμε να πάει και ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος να μιλήσει σε αυτά τα παιδιά για το ποιός είναι ο Ιησούς Χριστός, ώστε να μην αφήσει κανένα αντιδογματικό δηλητήριο μέσα στην ψυχή των παιδιών.

Εγώ ως γονέας θα πώ το εξής:
Η καθηγήτρια θα πρέπει να γνωρίζει πως τις απόψεις της περί του Ιησού Χριστού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, να τις κρατάει για τον εαυτό της και για τους ομοϊδεάτες φίλους της.
Στο 2ο Γ. Λύκειο Κορωπίου που είναι διορισμένη, υπηρετεί την Ελληνορθόδοξη παιδεία και διδάσκει ελληνορθόδοξα παιδιά. Απαγορεύεται λοιπόν από τον νόμο, να εκφράζει εν ώρα διδασκαλίας, οποιεσδήποτε γραπτές ή προφορικές απόψεις της, που είναι αντίθετες προς τις επιταγές του νόμου, σε ότι αφορά τον σκοπό της Ελληνικής εκπαιδεύσεως. Και αν διαβάσει τον 1566/85 θα δει πως με την φράση που είπε στα παιδιά: «Ο Ιησούς Χριστός ήταν ένας φιλόσοφος» παραβίασε τον νόμο και ως προς τα γνήσια στοιχεία της ορθόδοξης Χριστιανικής παράδοσης που πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά και ως προς το απαραβίαστο της θρησκευτικής τους συνείδησης . (άρθρο 1. α)
Οι προϊσταμένες της αρχές, θα πρέπει να ενεργήσουν βάση του νόμου και του κώδικα δεοντολογίας των εκπαιδευτικών.

Η ΟΛΜΕ θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσει να πάρει θέση απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, όπως και απέναντι στις απειλές του Υπουργού προς τους εκπαιδευτικούς. Και να ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ επιτέλους από όλα αυτά τα «ζιζάνια» που έχει στους κόλπους της και δημιουργούν τα τελευταία χρόνια μία εσφαλμένη και άδικη εικόνα για τους περισσότερους Έλληνες εκπαιδευτικούς.

Οι ΓΟΝΕΙΣ και οι κηδεμόνες των παιδιών θα πρέπει να επαγρυπνησθούν στο θέμα της «εκπαίδευσης» των παιδιών τους και να πάψουν να εμπιστεύονται το σημερινό σύστημα εκπαίδευσης. Διότι σαν την εν λόγω καθηγήτρια, υπάρχουν πολλοί και πολλές σήμερα μέσα στα ελληνικά σχολεία και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, που προσπαθούν σε ανύποπτο χρόνο να δηλητηριάσουν την Θρησκευτική συνείδηση των παιδιών.

Όπως βλέπετε την Θρησκευτική συνείδηση των παιδιών χτυπάνε.
Εδώ το γεγονός έπεσε στην αντίληψή μας και το καταγγέλλουμε δημοσίως για να ενημερωθούν αλλά και να «ΨΥΛΛΙΑΣΤΟΥΝ» οι γονείς ΓΙ’ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ πλέον στα ελληνικά σχολεία.

Αυτό όμως δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και ανάλογα περιστατικά που χτυπάνε την θρησκευτική συνείδηση των παιδιών, συμβαίνουν από λίγο έως πολύ σε όλα τα σχολεία. Βλέπετε ο άθεος Υπουργός έχει σε όλα τα σχολεία κάποιους ομοϊδεάτες. Και όπως φάνηκε και με την χθεσινή δήλωση του Υπουργού, το Υπουργείο παιδείας τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μία σταδιακά κλιμακούμενη αντιχριστιανική εκπαιδευτική κατεύθυνση.

Αντί δηλαδή όπως λέει ο νόμος 1566/85 για τα Ελληνορθόδοξα σχολεία, να διδάσκονται τα παιδιά τα γνήσια στοιχεία της Ορθόδοξης Χριστιανικής παράδοσης και να μην παραβιάζεται η θρησκευτική τους συνείδηση, το υπουργείο «αγωνίζεται» προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Όλοι έχουμε ακούσει πως θέλει να καταργήσει την προσευχή και να κατεβάσει από τα σχολεία τις θρησκευτικές εικόνες .Έχει αλλάξει τα ορθόδοξα θρησκευτικά σε μαθήματα γενικής θρησκειολογίας. Θέλει να προωθήσει «μαθήματα» σεξουαλικότητας, και πέρυσι ήθελε να φέρει στο Γυμνάσιο και εμβόλιμα μαθήματα διαστροφής, περί του «φύλου» των ομοφυλοφίλων και των τραβεστί και αυτό το πήρε πίσω λόγω της αντίδρασης που υπήρξε από τους γονείς. (προσέξτε όμως. Οι αντιδράσεις υπήρξαν από μεμονωμένους γονείς, όχι από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων)

Τίποτα όμως από όλα αυτά τα παράνομα, δεν θα μπορούσε να τα περάσει το Υπουργείο στην συνείδηση των παιδιών, αν δεν είχε συνεργάτες τους δασκάλους, τους καθηγητές αλλά και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Και να γνωρίζουν οι γονείς, πως τα παιδιά από μόνα τους δεν μιλάνε στους γονείς για τα συμβαίνοντα στην Τάξη, εκτός και αν είναι ενημερωμένα. Εσείς οι γονείς είσαστε καθόλου «ψυλλιασμένοι» γι’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα στα σχολεία μας; Συζητάτε με τα παιδιά σας για να μάθετε αν έχουν συμβεί ή συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στο δικό σας σχολείο;

Π.χ. Πέρυσι, στο 3ο Γυμνάσιο του Κορωπίου στο Κίτσι, μία καθηγήτρια της Θεολογίας έβαλε τα παιδιά στο μάθημα των Θρησκευτικών να κάνουν μέσα στην Τάξη διαλογισμό Γιόγκα. Αυτή είναι η «προσευχή» των Βουδιστών. Εντελώς αντιδογματική και παράνομη «διδασκαλία» για Ορθόδοξα ελληνόπουλα. (Και αυτό το σχολείο είναι μέσα στα όρια της ευθύνης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικολάου)

ΕΔΩ ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Πέρυσι, στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, σε μία εκδρομή που πήγαν τα παιδιά της Δευτέρας Δημοτικού, ενώ η εκδρομή ήταν προγραμματισμένη για το λαογραφικό μουσείο της πόλης και αυτό γνώριζαν οι γονείς των παιδιών, γιατί ΑΥΤΌ ανέφερε η υπεύθυνη δήλωση που τους έδωσαν να υπογράψουν, οι δάσκαλοι που συνόδευαν τα παιδιά στην εκδρομή, θεώρησαν «καλό» να επισκεφθούν τα παιδιά και την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ των Χανίων, ένα τόπο δηλαδή λατρείας του Θεού, άλλου Δόγματος, εν αγνοία φυσικά των γονέων.
Αυτό δεν είναι απλά μία παράνομη πράξη, αλλά κινείται στα όρια του ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
Διότι όχι μόνο παραβίασαν την ευαίσθητη θρησκευτική συνείδηση των μικρών παιδιών, αλλά κορόιδεψαν και τους γονείς, που αλλού γνώριζαν ότι θα πάνε τα παιδιά τους και αλλού τα πήγαν οι «Δάσκαλοι».
Εδώ να σημειώσετε, πως ο γονέας που μας το κατήγγειλε κ. Ιωάννης Μητσογιάννης, έχει υποβάλλει επίσημα ερωτήσεις για το συμβάν και στον Διευθυντή του σχολείου και στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Χανίων (με αρ. Πρωτοκ.) και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και το μόνο που έχει πάρει μέχρι τώρα, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή ο καταγγέλλων κ. Μητσογιάννης ήταν και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, δέχθηκε από τον σύλλογο του σχολείου και φραστική επίθεση….!!!!! επειδή αυτός τόλμησε να καταγγείλει το περιστατικό και να ζητήσει εξηγήσεις από τους … «Δασκάλους» και την διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας.

Ο υπόλοιπος σύλλογος , δεν βρήκε απολύτως τίποτα μεμπτό στο γεγονός της παραπλάνησης των γονέων και της παραβίασης της θρησκευτικής συνείδησης των παιδιών με την επίσκεψη που τα έβαλαν να κάνουν στη Καθολική Εκκλησία.

Αυτό, για να καταλάβουν οι Έλληνες, τον ρόλο που παίζουν σήμερα και οι σύλλογοι «γονέων και κηδεμόνων», που αντί να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών, των γονέων και την νομιμότητα, αυτοί είναι «αγκαλιασμένοι» με τους παράνομους εκπαιδευτικούς και όλες τις παράνομες αποφάσεις που βγάζει το Υπουργείο.

Από εμάς εδώ και από όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται στις παρανομίες των δημοσίων λειτουργών και υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών και την νομιμότητα στα σχολεία μας, θερμά συγχαρητήρια κύριε Μητσογιάννη. Τέτοιους ενεργούς πολίτες χρειάζεται η πατρίδα μας σήμερα.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν οι Έλληνες γονείς που έχουν παιδιά στα σχολεία, τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα με την εκπαίδευση των παιδιών, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Διότι αν είναι ενημερωμένοι και «ψυλλιασμένοι» , τότε θα αποτρέπονται και οι ομοϊδεάτες του άθεου και Χριστιανομάχου Υπουργού, άπό το να δηλητηριάζουν την συνείδηση των παιδιών.

Έλληνες γονείς να είστε σε εγρήγορση, γιατί παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλα τα σχολεία αλλά δεν τα μαθαίνετε από τα παιδιά σας. Αρχίστε να μιλάτε και να ενημερώνετε τα παιδιά σας γι’ αυτά τα ευαίσθητα θέματα. Ώστε να σας αναφέρουν τέτοια περιστατικά αν και όποτε γίνουν.

Η παραβίαση της θρησκευτικής συνείδησης των παιδιών αποτελεί έγκλημα στην ψυχή τους γι’ αυτό και προστατεύεται από το Σύνταγμα. Τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος που κάνουν οι «εκπαιδευτικοί» θα τις αντιληφθείτε όταν θα ενηλικιωθεί το παιδί σας και θα έχει συμπεριφορά που δεν θα μπορείτε να την εξηγήσετε.

Σε αυτό αποσκοπούν τα αντιδογματικά και διαστροφής «μαθήματα»που θέλουν να βάζουν στα σχολεία.

Μην εμπιστεύεστε τους εκπαιδευτικούς. Ένα επάγγελμα κάνουν και για να μην χάσουν τον μισθό, θα διδάξουν στο παιδί σας ότι ανθελληνικό και αντιχριστιανικό τους δώσει ώς … «ΥΛΗ» ο …. προϊστάμενος άθεος Υπουργός.
Αυτό άλλωστε είπε χθες στους εκπαιδευτικούς. «Όποιος δεν διδάξει αυτά που δώσουμε ως … «ύλη», να πάει σπίτι του.»

Ελληνίδες και Έλληνες γονείς.

Νομίζετε πως θα παραιτηθεί κανένας και θα πάει…. σπίτι του, ή θα διδάξει το παιδί σας ότι του δώσει το Χριστιανομάχο Υπουργείο, για να μην χάσει τον μισθό του και την σύνταξη;;;;

Τα παιδιά σας και τα μάτια σας λοιπόν.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής αρθρογράφος

[email protected]

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1998696496817227&id=979084458778441&__tn__=K-R

Υ.Γ. Παρακαλώ θερμά τους γονείς που έχουν να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν και έπεσαν στην αντίληψή τους, ή που μπορεί να συμβούν στο μέλλον, ή που έμαθαν για περιστατικό σε άλλο σχολείο, παρακαλώ θερμά να μου στείλετε τις καταγγελίες σας στο email. [email protected]

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

loading...

1 thought on “ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ

  1. Οταν αλλάξει η κυβέρνηση, αλλάζει και τα θρησκευτική, κατά κέφι του υπουργού και της Κυβέρνησης, είναι σαν τα Αρχαία, μια Μέσα μια Εξω, κέφι είναι ανάλογα πως ξυπνάνε,
    και τι όνειρο έχουν δει,,,,

Comments are closed.