«Θέλεις να το παίζεις ο Ελληνας Σαλβίνι» – Αγρια επίθεση κατά Καμμένου

Με σκληρές δηλώσεις τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «απαντάει» στον Πάνο Καμμένο η Εφημερίδα των Συντακτών έπειτα από την επίθεση εναντίον της την Παρασκευή με αναρτήσεις στο Twitter.

Η κρίση του κ. Καμμένου δεν μπορεί να γίνει και κρίση της κυβέρνησης. Όσο νωρίτερα το καταλάβει, τόσο ο κ. Καμμένος όσο και η αντιπολίτευση, τόσο καλύτερα για όλους»


Λίγες μόλις ώρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα ανοίξει με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, η Η ΕΦΣΥΝ, επιστρατεύει τον Νίκο Φίλη, την Τασία Χριστοδουλοπούλου, τη Θεοδώρα Τζάκρη και την Σία Αναγνωστοπούλου προκειμένου να περιγράψει την «ομαδική αποδοκιμασία» προς τον το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, όπως τιτλοφορεί και το συγκεκριμένο άρθρο.

«Η κυβέρνηση έχει προγραμματικές δηλώσεις ιδιαίτερα για το μείζον εθνικό θέμα τις οποίες οφείλει να σέβεται και να υπηρετεί ως κορυφαίος υπουργός. Δεν είναι υπουργός α λα καρτ. Με τις δηλώσεις του, τον υποτελή φιλοαμερικανισμό του και τις επινοήσεις για άξονες στο πλαίσιο ενός «ψυχρού» βαλκανικού πολέμου ,επιβαρύνει τη διεθνή θέση της χώρας και δοκιμάζει την κυβερνητική συνοχή, λέει ο Νίκος Φίλης και συνεχίζει: «Είναι χίμαιρα και μάλιστα επικίνδυνη και αυτοκαταστροφική για τον ίδιο να θέλει να το παίξει Έλληνας Σαλβίνι ή Όρμπαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει τα μέτρα του».

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εξωτερικών υποστηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και προεξοφλούν την ψήφισή της από τη Βουλή, τόσο ο υπουργός Άμυνας αναζητά τρόπους να διαφοροποιηθεί και να κάνει θόρυβο. Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται δεν δικαιολογεί όμως τίποτα από όσα επινοεί», δηλώνει αρχικά η Τασία Χριστοδουλοπούλου και συμπληρώνει:  «Αντίθετα εντείνει τον φαύλο κύκλο στον οποίο βρίσκεται. Η κρίση του κ. Καμμένου δεν μπορεί να γίνει και κρίση της κυβέρνησης. Όσο νωρίτερα το καταλάβει, τόσο ο κ. Καμμένος όσο και η αντιπολίτευση, τόσο καλύτερα για όλους».

«Η εξωτερική πολιτική διαμορφώνεται μόνο από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών» σημειώνει στη δήλωσή της η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Δυστυχώς ο κ. Καμμένος δεν κατανοεί πλέον τον ρόλο του ως μέλος της κυβέρνησης, αλλά ως ένας ιδιότυπος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος. Είναι προφανές ότι η σύγχυση του κ. Καμμένου σχετικά με τον ρόλο του προκύπτει από την πολιτική του αγωνία για την επόμενη ημέρα αλλά και την αδυναμία κατανόησης των πραγματικών συμφερόντων της χώρας μας σχετικά με την εξωτερική της πολιτική, επισημαίνει η Θεοδώρα Τζάκρη.  «Οι παραφωνίες δεν βοηθούν ούτε την εικόνα της χώρας, ούτε την εικόνα της κυβέρνησης. Αυτό θα πρέπει ο κ. Καμμένος να το αντιληφθεί» ολοκληρώνει.

loading...

1 thought on “«Θέλεις να το παίζεις ο Ελληνας Σαλβίνι» – Αγρια επίθεση κατά Καμμένου

  1. «Τα συριζόπανα Θέλετε Να Το Παίζετε Οι Ελληνες Κουίσλινγκ»

Comments are closed.