Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πριν να ξενινησω την σημερινη μου εργασια επιθυμω να σας ενημερωσω για κατι παρα πολυ σημαντικο. 

Δυο συνανθρωποι μας εμειναν αστεγοι και ανεργοι. 

Απο ενα ευρω να βαλει ο καθε ενας απο εμας θα κρατησουμε πολλους Ελληνες στην ζωη. 

Το να στηριξουμε δυο Ελληνες να παραμεινουν στην ζωη ειναι μια πολυ σημαντικη πραξη αντιστασεως, στην νεα ταξη πραγματων. 


Παραλληλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εφαρμοζουμε τις διδασκαλιες του Σωτηρα Χριστου και του υπατου των Φιλοσοφων. 

Ο Χριστος ζητησε να αγαπαμε και να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας ενω ο Μεγας Αριστοκλης μας διδαξε οτι αξιος τιμων σε μια πολιτεια ειναι οποιος δεν αδικει. 


Ομως ολα τα αξιωματα και τις τιμες μια πολεως της Αξιζουν οσοι σταματουν τις αδικιες (Αριστοκλης Νομοι). 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ (1)
Ο Αγιος Θεοδοσιος εκανε τραγικα λαθη αλλα και πολυ μεγαλες ευεργεσιες στο Ελληνικο εθνος. 

Οπως σας εχω αναφερει πολλες φορες, ολοι οι μεγαλοι ηγετες ειχαν θετικα και αρνητικα στην διακυβερνηση τους. 


Όταν ο Αγιος Κωνσταντινος, πήρε την ιστορικη αποφαση να κανει διοικητες της ρωμαικης αυτοκρατοριας τους Ελληνες, οι οποιοι ηταν προηγουμένως σκλαβοι, του Ρωμαικου κρατους, τοτε για πρωτη φορα εμανιζονται στο προσκηνιο οι Γερμανοι.



Οι Γερμανοι ειχαν την εντολη, να παρουν πισω με κάθε μεσο, την Ρωμαικη αυτοκρατορια από τους Ελληνες. 



Με την μεταφορα της πρωτευουσας του Ρωμαικου κρατους απο την αρχαια Ρωμη στην Κωνσταντινουπολη ξεκινα μια ακομη θανασιμη περιπετεια για το Ελληνικο εθνος. 


Οι Γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. 




Με ορμητηριο αυτές τις δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. 



Κυριολεκτικα ηταν ερμαιο οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, στους Γερμανους, Ουννους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Βανδαλους κλπ. 



Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.Χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι Γερμανοι Βησιγοτθοι, σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο, με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. 



Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem o Ioυλιος, διεταξε να σφαχτουν ολοι οι Γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. 



Οι ορδες των βαρβαρων Γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν με τα οπλα, εξαιτιας της πολιτικης των αλλοδαπών αυτοκρατορων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Ηταν η εποχη που αυτοκρατορας των Ελλήνων ηταν ο Θεοδόσιος ο Α. 



Ο Θεοδόσιος εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι Γερμανοι τις καταστροφες ηταν να προσληφθουν μαζικα, ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο. 
Με την ανοδο του  στον θρονο ξεκινα η ενδυναμωση των γερμανων, οι οποιοι προσλαμβάνονται κατά χιλιαδες στον
Ελληνικο (ρωμαικο) στρατο.


Αυτην ηταν η λυση που εδωσε ο Θεοδόσιος ο α, ώστε να σταματησουν επιτελους οι γερμανοι μετα από δυο αιωνες, να γενοκτονουν τον Ελληνικο λαο. 


Δυστυχως ο τροπος που αντινετωπισε το προβλημα  ο Θεοδόσιος ηταν λανθασμενο,ς απαραδεκτος και καταστροφικος. 


Μετα τον θανατο του Θεοδοσιου όλα τα επομενα χρονια την πραγματικη εξουσια στο Ρωμαικο κρατος ασκουν οι γοτθοι στρατηγοι οι οποιοι ανεβοκατεβαζουν αυτοκρατορες ως μαριονετες αναλογα με τα συμφεροντα τους.



Οι Γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες. 


Ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα να κανουν γαμους με Ελληνιδες.



 Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι συνεχίζοντας κανονικα τις επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. 



Οι Γερμανοι στρατηγοι έγιναν η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, και αποφάσιζαν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. 


Τοτε οι γενναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου, πηραν την κατασταση στα χερια τους. 



Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.Χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες Γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. 



Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

Ενδεικτικο ειναι οτι μετα την μεγαλη νικη οι Ελληνες Χριστιανοι τελεσαν μεγαλειωδη Θεια λειτουργια στην Αγια Σοφια, για να ευχαριστησουν την υπεραγια Θεοτοκο που βοηθησε για πολλοστη φορα το εθνος 
μας. 

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ



Ο Θεοδόσιος μεταξυ αλλων ειχε επιτρεψει, να κανουν οι Ιουδαίοι συναγωγη διπλα στην Αγια Σοφια. 


Οι Ελληνες Χριστιανοι, αντέδρασαν για αυτην την προσβολή στον Χριστο, με αποτελεσμα να καψουν την εβραικη συναγωγη. 

Τοτε πηρε την αποφαση ο Θεοδόσιος ο α, να ξαναγινει η εβραικη συναγωγη, με χρηματα των Ελλήνων χριστιανων.

Ο Μεγας Θεοδόσιος ηταν ο αυτοκρατορας ο οποιος καθιερωσε τον Χριστιανισμο ως επισημη θρησκεια της Ελληνικης- Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Επισης το 390, ένα διάταγμα του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Α΄ προέβλεπε τη θανατικη ποινη για τον πειθαναγκασμο η το εμποριο ανδρων για πορνεια.

Με Νεαρα, την οποια εξεδωσε στις 27 Φεβρουαρίου του 380 μ.Χ., καθορισε επι πνευματικου επιπεδου την εννοια της Ορθοδοξιας, διεκηρυξε οτι μονον οι δεχομενοι τις αποφασεις της α Οικουμενικής Συνόδου, δικαιουνταν να ονομαζονται Ορθοδοξοι Χριστιανοι και οτι στους αιρετικους δεν επιτρεποταν να χρησιμοποιουν το όνομα της Εκκλησιας. 


Τέλος με την δημοσιευση μιας ακομη νεαρας, διεταζε την επιστροφη ολων των εκκλησιων στους ορθοδοξους Χριστιανους.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΜΟΜΕΝΑ 

Στην Κωνσταντινουπολη βρισκοταν τοτε και ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος,ο οποίος ειχε προσκληθεί απο τους Χριστιανους προς καταπολεμηση των αιρετικων Γερμανων -Αρειανών.


Ο Θεοδόσιος απομακρυνε απο τον πατριαρχικο θρονο τον Αρειανο Δημοφιλο και παρεχώρησε την θέση του στον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολογο.

Η σπουδαια αυτή ευεργεσία του Αγίου Θεοδοσίου προς την Ορθοοξιαία είχε ακόμη καλυτερη συνέχεια. 



Κατά το έτος 381 μ.Χ., με την ευσεβή φροντίδα του και ενέργεια, συγκροτηθηκε η β Οικουμενικη συνοδος που επικυρωσε την δογματικήιερη αποφαση της α’ οικουμενικης συνόδου σχετικα με τον Ιησού Χριστο, συμπληρωσε το Συμβολο της πιστεως προσθετοντας και τον περί Αγιου Πνειματος ορο, εναντιων της αιρετικης διδασκαλιας του Μακεδονίου.


Επισης ρυθμυσε τα της νομίμου κατοχης των αρχιερατικών θρόνων, η οποία είχε διαταραχθει επί της παντοδυναμιας των Αρειανων. 



Δύο ακόμη Σύνοδοι συνεκλήθησαν στην Κωνσταντινούπολη το 382 και το 383 μ.Χ. 



Σκοπός τους ηταν αντιστοιχα, η υπογραμμιση της αυτονομιας της εκκλησιας της Ανατολης και η θεαματικη καταδίκη καθε μορφης αιρετικων δογματων.

Ακομη ο Θεοδοσιος εξέδωσε αλλεπαλληλα διαταγματα κατα των αιρετικων (Μανιχαιων, Αρειανων, πνευματομαχων και άλλων αιρετικων), με τα οποία καθοριστηκαν και οι ποινες των Χριστομαχων. 



Οι αποφασεις των συνοδων εφαρμοστηκαν αυστηρα. 


Επανεφερε τον νομο περι αργιας για τις Κυριακες.



Ταυτοχρονα απαγορευσε τα θεαματα του αμφιθεατρου-ιπποδρομου για την ιδια ημερα διοτι αυτη ειναι αφιερωμενη στον Κυριο Ιησου Χριστο.

 

Ο Μεγας Θεοδοσιος ελαβε μετρα κατα της εμποριας των λειψανων των αγίων και των μαρτύρων.


Στα μεγαλα σφάλματα του αυτοκράτορα Θεοδοσιου πρέπει να προστεθεί και η αδικη σφαγη δεκα χιλιαδων Ελληνων από τους Γερμανους στον Ιπποδομο της Θεσσαλονικης. 


Αιτια για όλα αυτά η αδικη συλληψη από τους Γερμανους ενός Ελληνα ηνιοχου. 


Οι Ελληνες ζητησαν την απελευθερωση του και οι Γερμανοι αρνηθηκαν. 


Τοτε οι Ελληνες που δεν αντεχαν τον γερμανικο ζυγο και τις φοβερες επιδρομες τους ολους εκεινους τους αιωνες, σκοτωσαν τον στρατηγο των Γερμανων Βοθεριχο, μαζι με αλλους Γερμανους στρατιώτες.
Ο Θεοδοσιος απουσιαζε εκεινη την εποχη στο Μιλανο. 

Για αυτο δεν ειχε επιγνωση των γεγονοτων.

Τον εξαπατησε ο Γερμανος αξιωματικος, που επιθυμουσε να κανει κακο στο Ελληνικο εθνος.  

Εκεινος γιατι του ειχε μεγαλη εμπιστοσυνη εξαπατηθηκε και εδωσε την εντολη, 


Ολα αυτα χωρις να γνωριζει τα πραγματικα 
γεγονονα.

Οι περισοτεροι σφιαγιασθεντες ηταν Ελληνες Χριστιανοι και οχι Εθνικοι.

Την διαταγή αυτή αμέσως την αλλαξε ο Θεοδόσιος, αλλά η ανάκλησή της έφτασε στη Θεσσαλονίκη οταν πια είχαν σφαγεί οι δεκα χιλιαδες Ελληνες.
Δυστυχως δεν υπηρχαν εκεινη την εποχη τα μεσα επικοινωνιας τα οποια υπαρχουν σημερα.  


Μετά από αυτό το έγκλημα, όταν ο Θεοδόσιος θέλησε να εισέλθει στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, ο Άγιος Αμβρόσιος στάθηκε στη θύρα και απαγόρευσε την είσοδο στον αυτοκράτορα.



 Όλοι περίμεναν την αντιδραση του Θεοδοσίου. 




Όμως εκείνος υπάκουσε ταπεινά, ζήτησε με δάκρια στα μάτια συγγνώμη και ταπεινωμένος γύρισε στα ανάκτορα. 




Εκτέλεσε τον κανόνα της μετάνοιας που του έβαλε ο Επίσκοπος και όταν το επιτίμιο συμπληρώθηκε ύστερα από οκτώ μήνες, προσήλθε στην Εκκλησία, σαν ένας κοινός άνθρωπος, με έναν απλό χιτώνα, χωρίς κανένα διακριτικό του αξιώματός του, άκουσε τη συγχωρητική ευχή και κοινώνησε κατά την εορτή των Χριστουγέννων λέγοντας τον λόγο του Δαυίδ: «Εκολλήθη τω εδάφει η ψυχή μου, ζήσόν με κατά τον λόγον σου». 



Καρπός της μετάνοιάς του, που παραδειγμάτισε τον λαό του, ήταν ένας νόμος που έλεγε πως κανείς καταδικασμένος σε θάνατο δεν θα εκτελείτο, αν δεν περνούσαν τριάντα ημέρες από την λήψη της καταδικαστικής αποφάσεως.


Μεταξυ αλλων ο Μεγας Θεοδοσιος καταργησε με νεαρα ολες τις ειδωλολατρικες θυσιες, την λατρεία των δαιμονων, και κάθε δημόσια-απόκρυφη τελετή των δωδεκαθειστών, και κατήργησε, το 394 μ.Χ., δια νεαρας, τους Ολυμπιακους αγωνες, που χρησίμευαν στην διατηρηση της μαυρης μαγειας και της λατρειας των δαιμονων.

Oλα αυτά διοτι οι “νεοπλατωνικοί” εκεινης της εποχης δεν ήταν φιλόσοφοι αλλα ιερείς μιας εωσφορικής και ανυπάρκτου θρησκείας (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.457). 
Το χειροτερο όμως ηταν ότι οι φιλοσοφικες οι σχολές των Αθηνών είχαν μεταβληθεί σε κέντρα άσκησης της μαυρης μαγείας, γεγονός που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό της το 529μ.χ. από τον Ιουστινιανό. 
Πολύ σωστες οι ενεργειες, των Ιουστινιανού, σχετικα με τους μαυρους μαγους του εωσφορικου δωδεκαθεου. 
Στους χρόνους που κατέρρεε η ειδωλολατρία, η μαγεία και η δεισιδαιμονία είχαν λάβει αφάνταστες διαστάσεις. Όπως μας πληροφορούν συγγραφείς της εποχής, όπως ο Λουκιανός, η μαγεία είχε καταλάβει πρωτεύουσα θέση στις λαϊκές μάζες.
Μάγοι υπό ποικίλα ονόματα, ως φαρμακομάντεις, ιατρομάντεις, βωμολόχοι, αγύρται κλπ, έχοντας ως βοηθούς γραίας βωμολόχους, περιμακτρίας, τελεστρατίας, τυμπανιστρίας, περιήρχοντο τας πόλεις, υποσχόμενοι ζωή, υγεία, πλούτο, ευτεκνία, κάλλος και οποιοδηποτε αγαθό» (Θ.Η.Ε.,τομ.8,449)
Ο καθηγητής Ν. Λούβαρις τόνισε πως στους ύστερους χρόνους της αρχαιότητος «μάγοι πολυάριθμοι και ποικιλώνυμοι, αγύρται, απολακταί, βωμολόχοι, ιατρομάντεις, καθαρτές, φαρμακομάντεις, κλπ, συνοδευόμενοι υπό γυναικών μαγισσών ή βοηθών και αφορμώμενοι εκ Θεσσαλίας κυρίως, ήτις εθεωρείτο η κατ’ εξοχήν κοιτίς των, περιέτρεχον τας πόλεις και εξητάτουν τους απλοϊκούς.


Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
 

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου όπως οι ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια, δηλαδη αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Hταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες, προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Την εποχη που ηταν βασιλιας ο Θεοδόσιος ο α, δεν αντιμετωπισε προβλήματα με τους πεσρες.
Την εποχη  την οποια ηταν Βασιλεις οι Θεοδόσιος ο α, Αρκαδιος, Θεοδόσιος β, Ιουστινιανος ο α, Ιουστίνος ο α, Ιουστίνος β κλπ, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, ειτε ειρηνη μεταξυ των δυο κρατων. 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας ,ο Ηράκλειος ,εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων . 
Στα θετικα του Θεοδοσιου είναι ότι εκανε τον Χριστιανισμο επισημη θρησκεια του κρατους, ότι συμπληρωσε τα τοιχη της Κωνσταντινουπολεως. 
Με τον θανατο του προηγουμενου αυτοκρατορα του Ουαλη, και την ανοδο του θεοδοσιου του α εχουμε την οριστικη ηττα του Αρειανισμου μιας ακομη αιρεσεως που δημιουργησε το κοματι του εβραικου λαου που πιστευει στον εωσφορο (βλεπε δηλωσεις του μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως) .

Όταν ηρθαν οι γερμανοι-γοτθοι στα Βαλκανια εγιναν “δηθεν “χριστιανοι, ασπαζομενοι την αιρεση του Αρειου.Μια αιρεση την οποια στηριξαν ολοψυχα οι γερμανοι σατανιστες με στοχο την διασπαση της ορθοδοξιας. 

Αυτό που εκανε τελικα ο Μεγας θεοδοσιος είναι παγκοσμια πρωτοτυπια, καθως δεν φτανει που μας εσφαζαν δωρεαν οι Γερμανοι επι τοσους αιωνες ,αλλα ηρθε ο Θεοδόσιος και τους προσελαβε στον Ελληνικο (ρωμαικο ) στρατο , τους εδωσε αξιωματα , και της καλυτερες αμοιβες, για να συνεχισουν να σφαζουν, να κλεβουν , να κανουν εμπρησμούς εις βαρος των αθωων Ελλήνων υπηκόων, με αμοιβες και αξιωματα. 
Οι άμοιροι Ελληνες πληρωναν από το υστέρημα τους γοτθους για να “προστατευουν τα εξωτερικα σύνορα του κρατους. 
Εκεινοι όμως το μονον που εκαναν είναι αυτό που ξερουν παντοτε, δηλαδη σφαγες, κλοπες, εμπρησμοι, βιασμοι, σκλαβωμα γυναικων, δια την τελεση σεξουαλικών ανωμαλιών, ως λατρευτικο τυπικο του εωσφορου.

Απο την εποχη του Κωνσταντιου εως την εποχη του Θεοδοσιου β εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *
 
Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 
 
 
Την εποχη εκεινη και οι πεντε νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.
 
Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο.

Αυτο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 
   
 
Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου και 
εξαιρετικου στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου  -πνευματικου εργου οι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον μεχτι τοτε Ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο.

Αμεσως ο αγιος Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

 

 

Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  
 
Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 
 
Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.
 

 

Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.
 

 

Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα τεκνα του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια.
 
 
Το αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.
 
 
Το  425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.
 
 
 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 

 
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. 
 
 
Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.
 

 

Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 


Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.
 
 
 
Χρησιμοποιησαν τις αξίες και τα ιδανικα τνω φιλοσοφων για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 
 
 
 
 
 
Aξιοποιοησαν στο επακρο  την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επιπεδου εργα τους.
 
 
Ταυτοχρονα μεσα απο τη Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν  τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και  απο πασης φυσεως αιρεσεις.
 
 
 
 Μεσα απο την δυναμικη και την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες την ελευθερια, την ομορφια,την αγαπη, την ηθικη 

,την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα-
πιστη στον Ιησου Χριστου.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

                 ΓΡΑΦΕΙ Ο
                  
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες














ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Downhill γυναικών-Δυναμισμός και θηλυκότητα (Δείτε το βίντεο με τα 8 εκατομμύρια views)



(1) Μάνα και γιος κοιμούνται στο δρόμο 
loading...

108 thoughts on “Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

  1. Δείτε Πόσο Μεγάλη Δύναμη Έχει Ο Σταυρός Που Φοράμε Στο Λαιμό

    Αν ξέρατε πόση μεγάλη δύναμη έχει ο σταυρός που φοράμε στο λαιμό μας ! Έχει πολύ μεγάλη δύναμη γιατί εκεί πάνω του είναι ο Σταυρωμένος Χριστός.

    Καθημερινά το σταυρό τον έχουμε κοντά μας. Τον φοράμε, σταυρώνουμε στα 4 σημεία το σώμα μας, αναζητώντας δύναμη, άλλες φορές για να δοξάσουμε το Θεό, για ομολογία, για να παρακαλέσουμε, για να παρηγορηθούμε, να διώξουμε τους φόβους μας, τους λογισμούς μας, κακές σκέψεις κ.α.

    Σταυρώνουμε τα παιδιά μας, όταν πηγαίνουν σχολείο, για ύπνο, το σύζυγο που οδηγεί, το σπίτι, το φαγητό και ό, τι θέλουμε να έχει την ευλογία του Θεού.

    Το 1994 στην Ιερά Μονή Ολύμπου είχε πάει ένας Αγιορείτης. Εκεί συνάντησε μια γιαγιά που εξυπηρετούσε τους επισκέπτες και του εξομολογήθηκε το λογισμό της: ”Πάτερ, όταν βλέπω κανένα φίδι στην αυλή του μοναστηριού, το σταυρώνω, αυτό κοκαλώνει, γίνεται σαν βέργα και μετά το πιάνω και το πετάω έξω. Μου λένε μερικοί: «Χαζή είσαι και πιάνεις τα φίδια;» Κι εγώ τους λέω:

    Γιατί είμαι χαζή; Ποιο είναι πιο δυνατό, το φίδι ή ο Σταυρός που πάνω του σταυρώθηκε ο Χριστός κι έσωσε τον κόσμο; Με τη δύναμη του σταυρού, όταν θέλω να ζυμώσω, βάζω νερό και αλεύρι, τα σταυρώνω, μετά σηκώνεται το προζύμι και κάνω ψωμί”.

    Ο άνθρωπος όμως, για να ενωθεί με το Χριστό, πρέπει να αδειάσει από τον εαυτό του, δηλαδή να μισήσουμε και να αρνηθούμε τις κακές επιθυμίες, τις κακίες, τα πάθη που δεν μας αφήνουν να αναπνεύσουμε ελεύθερα (απαρνησάσθω ἑαυτόν).

    Να ακούσουμε τη φωνή του Χριστού μέσα μας και στη νηστεία, να πούμε ναι, στην ελεημοσύνη, να δώσουμε, στον εχθρό, να δεχθούμε τη συγγνώμη του.

    Έτσι θα γεμίσουμε με την παρουσία του Χριστού. Ο σταυρός θα μας προστατέψει, όπως έχει αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις σωτήριος:

    α)Ένας σατανιστής λέει σε μια συμμαθήτριά του: ”Έχω πολλή δύναμη. Πες μου ποιον θέλεις να σκοτώσω”. ”Αφού έχεις τέτοια δύναμη, γιατί δεν σκοτώνεις το γυμνασιάρχη που τον μισείς;” , του λέει η συμμαθήτριά του. ”Δεν μπορώ, αυτός φοράει σταυρό”, της απάντησε εκείνος.

    β)Μια γυναίκα επέμενε στον άντρα της να φορέσει σταυρό. Εκείνος δεν ήθελε. Αποφάσισε λοιπόν να του ράψει έναν στο εσωτερικό από το σακάκι του. Έτσι κι έγινε. Ο άντρας έβαλε το σακάκι και κίνησε για τη δουλειά του. Σ’ένα γεφυράκι που έπρεπε να περάσει, σκόνταψε 3 φορές, ώσπου έπεσε λιπόθυμος. Στον ύπνο του μάλιστα είδε έναν κακόμορφο που του είπε: ”3 φορές θέλησα να σε ρίξω απ’το γεφύρι, αλλά αυτό που έχεις πάνω σου δεν μ’άφησε”.

    Εύχομαι ο Σταυρός, ο Θρίαμβος της Εκκλησίας μας, να μας ενισχύει σε κάθε δυσκολία και να μας προστατεύει.

  2. Στη χώρα μας εκτρέφονται περίπου 4.5 εκατομμύρια (Η Ελλάδα είναι πρώτη στη γιδοτροφία με 47,6% των αρμεγόμενων γιδιών της ΕΕ).

    Από την κατσίκα Αμάλθεια που έτρεφε τον Δία σε όλη την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας το γίδινο γάλα και τα προϊόντα που παράγονται από αυτό αποτέλεσαν βασικό στοιχείο της διατροφής των Ελλήνων. Γνωστά είναι τα πλεονεκτήματα του γίδινου γάλακτος σε σχέση με το αγελαδινό και υπάρχουν αρκετές κλινικές έρευνες που πιστοποιούν ότι είναι υποαλλεργικό.

    Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε πληθυσμό γιδιών. Στη χώρα μας εκτρέφονται περίπου 4.5 εκατομμύρια (Η Ελλάδα είναι πρώτη στη γιδοτροφία με 47,6% των αρμεγόμενων γιδιών της ΕΕ). Οι περισσότεροι άνθρωποι, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ Γεώργιος Αρσένος, του οποίου η καταγωγή είναι από τα Τρίκαλα, αγνοούν τις ευεργετικές ιδιαιτερότητες του γίδινου γάλακτος ενώ γνωρίζουν τα προβλήματα τροφικών αλλεργιών που σχετίζονται με την κατανάλωση αγελαδινού γάλατος. Η δυσανεξία και η αλλεργία στο αγελαδινό γάλα απασχολεί παιδιάτρους και γονείς. Σε σύγκριση με το αγελαδινό, προσθέτει, το γίδινο γάλα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως υψηλή πεπτικότητα και υποαλλεργικότητα και σημαντικός αριθμός επιστημόνων το συνιστά για άτομα που είναι αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα. Ερευνητικά αποτελέσματα δείχνουν ότι 40%-100% των ατόμων που είναι αλλεργικοί στο αγελαδινό γάλα μπορούν να καταναλώσουν γίδινο γάλα χωρίς πρόβλημα.

    Ειδικότερα, εξηγεί ο κ. Αρσένος, βρέφη με προβλήματα στο γαστρεντερικό εξαιτίας του αγελαδινού γάλακτος, θεραπεύτηκαν μετά από κατανάλωση γίδινου. Η εστίαση πλήθους ερευνητών διεθνώς στις ευεργετικές ιδιότητες του γίδινου γάλακτος δίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, σταδιακά προστιθέμενη αξία σε ένα προϊόν που η Ελλάδα έχει σημαντική παραγωγή και προοπτικές ανάπτυξης, για να διευκρινίσει:

    Αυτό αποτελεί πρόκληση για το σύνολο των εμπλεκομένων στην παραγωγή και μεταποίηση του γίδινου γάλακτος στη χώρα. Τα πρώτα βήματα έγιναν με την είσοδο στην αγορά παστεριωμένου γίδινου γάλακτος αλλά και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων αποκλειστικά από γίδινο γάλα». Όσον αφορά το μέλλον; Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ Γεώργιος Αρσένος «το μέλλον απαιτεί βιώσιμες εκτροφές για παραγωγή υψηλής ποιότητας γάλακτος και ενσωμάτωση καινοτομιών σε όλα τα στάδια παραγωγής και μεταποίησης όπως για παράδειγμα η παραγωγή σκόνης από γίδινο γάλα για βρέφη, ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο γίδινο γάλα στην Ευρώπη».

    Ανώνυμος13 Οκτωβρίου 2018 – 1:48 μ.μ.
    σωστα αμα βαλεις και τα 300 γιδια της βουλης υπαρχουν αρκετα οντως

    Απάντηση

    Ανώνυμος13 Οκτωβρίου 2018 – 3:36 μ.μ.
    ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΓΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΕΦΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ.
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΟΡΙ…

    Τ' ΑΡΜΕΓΕΙ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ 1.5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

  3. NA KAI O ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΓΥΦΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ 12ΘΕΟΥ ΨΩΡΡΑ.

  4. 13 Οκτωβρίου 2018 – 10:36 μ.μ

    ΜΑΡΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΔΥΣΔΕΞΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ?????
    ΧΑ!ΧΑ!Χα!
    ΚΟΝΤΑ Ο ΟΙΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
    …..ΡΑΨΑΝΗ 3Α ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙΚΛΑΝΟΡΟΥΦΑ
    ΧΑ!ΧΑ!χα!

  5. Τι πίστευε ο Αϊνστάϊν για τον Θεό;

    Πώς αποδεικνύεται ότι ο μεγάλος φυσικός του 20ού αιώνος Αλβέρτος Αϊνστάϊν, είχε υποστηρίξει δι’ επιστημονικών επιχειρημάτων το γεγονός ότι υπάρχει Θεός, δίδοντας και μία έμμεση απάντηση σ’ αυτούς που πίστευαν -και πιστεύουν ακόμη – ότι ο Αϊνστάϊν ήταν άθεος!.. Ευτυχώς, δηλαδή, που υπάρχουν ένθεοι Έλληνες, όπως ο Θεσσαλονικιός κ Αθανάσιος Παπαθανασίου, αλλά και ο κ Δημήτριος Νταής, που αλιεύουν παρόμοιες ειδήσεις μέσα στο διαδίκτυο…

    Αλβέρτος Αϊνστάϊν. Πίστευε και αποδείκνυε την ύπαρξη του Θεού!

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ακόμη ότι ο μεγάλος φυσικός του 20ού αιώνα Αλβέρτος Αϊνστάϊν ήταν ένας άθεος επιστήμονας. Πώς δεν πίστευε στον Θεό, παρά το γεγονός ότι όταν τον ρωτήσανε για την γνώμη που έχει για το Σύμπαν, είπε το γνωστό εκείνο: «Εφόσον υπάρχουν νόμοι που διέπουν το παγκόσμιο στερέωμα, υπάρχει και νομοθέτης»!.. Ας δούμε, όμως, ποιος ήταν ο Αϊνστάϊν και στη συνέχεια θα επανέλθουμε:
    «Αϊνστάιν, Άλμπερτ (1879-1955). Κορυφαίος Γερμανοεβραίος φυσικός και μαθηματικός. Γεννήθηκε στο Ουλμ της Βιρτεμβέργης. Οι γονείς του ήταν Εβραίοι. Τα πρώτα του χρόνια τα πέρασε στο Μόναχο, όπου ο πατέρας του είχε εργοστάσιο που κατασκεύαζε ηλεκτρολογικό υλικό. Tο 1894, ενώ η οικογένειά του μετανάστευσε στην Ιταλία, ο Άλμπερτ πήγε στην πόλη Άατακ της Ελβετίας, όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές. Σύμβουλός του στα Μαθηματικά υπήρξε ο διάσημος Έλληνας μαθηματικός από τη Θράκη Κων. Καραθεοδωρής. Μέχρι το 1900 ζούσε στη Ζυρίχη παραδίδοντας μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών στους σπουδαστές της Πολυτεχνικής Σχολής. Το 1902 πήρε την ελβετική υπηκοότητα στην πόλη Βέρνη και το 1905 διδακτορικό δίπλωμα του πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Σε ηλικία μόλις 26 ετών δημοσίευσε την πολύκροτη «Θεωρία της σχετικότητας», που τον έκανε διάσημο. Οι εργασίες του σε θέματα Φυσικής του χάρισαν την έδρα του έκτακτου καθηγητή της Θεωρητικής Φυσικής (1908) στο πανεπιστήμιο της Ζυρίχης. Το 1911 δέχτηκε την έδρα της Φυσικής στο πανεπιστήμιο της Πράγας, αλλά ξαναγύρισε στην Ελβετία το 1912 ως τακτικός καθηγητής του πολυτεχνείου της Ζυρίχης. Το 1913 κατέλαβε, στο Ινστιτούτο Φυσικής Κάιζερ – Γουλιέλμου, τη θέση του διευθυντή, που δημιουργήθηκε για χάρη του. Επίσης έγινε μέλος της Πρωσικής Βασιλικής Ακαδημίας των επιστημών. Μετά τον πόλεμο ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, όπου έκανε πολλές επιστημονικές διαλέξεις. Το 1921 εκλέχτηκε μέλος της Βασιλικής Εταιρείας του Λονδίνου, καθώς και των Ακαδημιών του Άμστερνταμ και της Κοπεγχάγης. Τιμητικές διακρίσεις πήρε και από τα πανεπιστήμια Γενεύης, Μάντσεστερ, Ροστόκ και Πρίνστον. Το 1926 έλαβε το χρυσό μετάλλιο της Αγγλικής Αστρονομικής Εταιρείας, ενώ το 1925 του απονεμήθηκε το μετάλλιο Copley της Βασιλικής Εταιρείας του Λονδίνου ως αναγνώριση της αξίας της «Θεωρίας της σχετικότητας». Η Σουηδική Ακαδημία το 1921 τον είχε τιμήσει ήδη με το βραβείο Νόμπελ για τη μελέτη του φωτοηλεκτρικού φαινομένου.» (Περισσότερα στην εγκυκλοπαίδεια «Μαλλιάρης-παιδεία»)

  6. ΛΟΓΟΚΛΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ;

    Χωρίς αμφιβολία δεν υπάρχει κλάδος των φυσικών επιστημών στον οποίο ο Αϊνστάιν να μην άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της μεγαλοφυΐας του. Μόνο που οι θεωρίες του, λόγω της φύσης τους, δεν είναι κατανοητές στους απλούς ανθρώπους παρά μόνο στους ειδικευμένους επιστήμονες. Ο ίδιος έγραψε ένα σύντομο βιβλίο (1916), όπου προσπαθεί να αναλύσει με απλά λόγια τις θεωρίες του, ώστε να γίνουν κατανοητές από τους πολλούς. Δεν μπόρεσε όμως να ξεφύγει από τις τεχνικές διατυπώσεις και απέτυχε στην εκλαΐκευση των θεωριών του. Επίσης η μεγάλη εφημερίδα της Αμερικής «Scientific American» προκήρυξε διαγωνισμό για τη συγγραφή άρθρου από 3.000 λέξεις, στο οποίο έπρεπε να εξηγείται η θεωρία της σχετικότητας με τρόπο απλό. Και αυτή όμως η προσπάθεια απέτυχε, αφήνοντας τις θεωρίες του Αϊνστάιν ως όριο και ιδανικό της προσπάθειας κάθε επιστήμονα ερευνητή.
    Είναι γνωστόν ότι ο καλός μου φίλος κ Ευάγγελος Σπανδάγος, άριστος γνώστης της φυσικομαθηματικής επιστήμης, έγραψε ένα έργο για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή με τον ομώνυμο τίτλο, που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Μέσα σ’ αυτό το έργο φαίνονται ξάστερα και οι σχέσεις του Αϊνστάϊν με τον Έλληνα μαθηματικό και πώς ο δεύτερος βοήθησε σημαντικά τον Αϊνστάϊν στην κατανόηση πολλών φυσικομαθηματικών θεωριών (!!).
    Παρά ταύτα, το έργο του Αϊνστάιν στη Γερμανία ήρθε να διακόψει το φυλετικό μίσος του Χίτλερ για τους Εβραίους. Η χιτλερική κυβέρνηση τον καθαιρεί από τα αξιώματά του και δημεύει την περιουσία του. Ο Αϊνστάιν πηγαίνει στο Παρίσι, στο Βέλγιο, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τελικά εγκαθίσταται μόνιμα στις ΗΠΑ, όπου διορίστηκε διευθυντής του Ινστιτούτου Προχωρημένων Σπουδών του Πρίνστον. Το 1940 πήρε την αμερικανική υπηκοότητα και πέθανε στις 18 Απριλίου 1955 στο Πρίνστον.

    ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ

    Το 1905, ο Αϊνστάιν, σε ηλικία 26 ετών, δημοσίευσε τέσσερις εργασίες που προκάλεσαν επανάσταση στη Φυσική. Η πρώτη ήταν η μελέτη του φωτοηλεκτρικού φαινομένου, η δεύτερη αφορούσε την κίνηση Brown, δηλαδή την τυχαία κίνηση σωματίων εντός υγρού, και οι άλλες δύο την ειδική θεωρία της σχετικότητας.
    Τα δύο θεμελιώδη αξιώματα της θεωρίας της σχετικότητας είναι τα εξής:
    1. Οι νόμοι της φύσης είναι ίδιοι για όλους τους παρατηρητές που κινούνται με σταθερή ταχύτητα μεταξύ τους (αδρανειακοί παρατηρητές).
    2. Η ταχύτητα του φωτός, που είναι η ίδια για όλους τους 108 m/s στο κενό, ανεξάρτητα από τους αδρανειακούς παρατηρητές, ισούται με C=3 σχετική τους κίνηση.
    Μερικά αποτελέσματα της θεωρίας της σχετικότητας είναι τα παρακάτω:
    α) Γεγονότα που είναι ταυτόχρονα για έναν παρατηρητή δεν είναι ταυτόχρονα για άλλον παρατηρητή που κινείται ως προς τον πρώτο.
    β) Ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι πλέον απόλυτα μεγέθη όπως στη νευτώνεια μηχανική. Κατά έναν ακίνητο παρατηρητή ένα κινούμενο ρολόι πηγαίνει αργότερα σε σχέση με το δικό του (διαστολή του χρόνου). Επίσης το μήκος αντικειμένων που κινούνται, φαίνεται ότι συστέλλεται κατά τη διεύθυνση της κίνησης (συστολή του μήκους).
    γ) Η ολική ενέργεια Ε ενός σώματος συνδέεται με τη μάζα μέσω της περίφημης σχέσης ισοδυναμίας μάζας-ενέργειας (υπάρχει μάλιστα και ειδικός τύπος, που η τεχνική αδυναμία δεν μας επιτρέπει να δημοσιεύσουμε).
    Λέγεται, ότι τα φαινόμενα της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας δεν παρατηρούνται στις χαμηλές ταχύτητες (καθημερινή εμπειρία) αλλά έχουν επιβεβαιωθεί πειραματικά σε ταχύτητες που προσεγγίζουν την ταχύτητα του φωτός.
    Ωστόσο, είναι γνωστόν, ότι ο Αϊνστάϊν το 1915 δημοσίευσε τη μελέτη του για τη γενική θεωρία της σχετικότητας που συνδέει τη βαρύτητα με τη δομή του χωροχρόνου. Η πιο εντυπωσιακή της πρόβλεψη ήταν η μεταβολή της διεύθυνσης του φωτός λόγω της βαρύτητας. Η πρόβλεψη αυτή επιβεβαιώθηκε το 1919, από αστρονομικές παρατηρήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια έκλειψης του Ηλίου, σε λαμπρούς αστέρες οι οποίοι βρίσκονταν στην κατεύθυνση του Ηλίου.

  7. ΠΟΙΟΣ ΟΙΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΡΗ;
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΘΑ

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ V-POWER ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ
    Ξ

  8. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!..

    Διαβάστε τώρα τι μου έστειλε ο εκλεκτός μου φίλος κ Αθανάσιος Παπαθανασίου από την Θεσσαλονίκη για τον Αϊνστάϊν, μία πληροφορία που του έδωσε ο δικός του φίλος κ Δημήτρης Νταής, Θαρρώ πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον::
    «Ένας πανεπιστημιακός καθηγητής σε ένα ινστιτούτο υψηλού επιπέδου προκάλεσε τους σπουδαστές του με αυτήν την ερώτηση. «Είναι ο Θεός ο δημιουργός των πόντων;»
    Ένας σπουδαστής απάντησε θαρραλέα, «ναι!» «Ο Θεός δημιούργησε τα πάντα»
    Ο καθηγητής συνέχισε, «εάν ο Θεός δημιούργησε τα πάντα συνεπάγεται ότι δημιούργησε και το Κακό. Δεδομένου ότι το Κακό υπάρχει, και αφού οι πράξεις μας καθορίζουν ποιοι είμαστε, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Θεός είναι κακός.»
    Ο σπουδαστής έμεινε σιωπηλός και δεν αποκρίθηκε στο υποθετικό συμπέρασμα του καθηγητή.
    Ο καθηγητής, αρκετά ευτυχής με τον εαυτό του, καυχήθηκε στους σπουδαστές ότι είχε αποδείξει ακόμα μια φορά ότι η χριστιανική πίστη ήταν ένας μύθος.
    Ένας άλλος σπουδαστής σήκωσε το χέρι του και είπε, «μπορώ να σας υποβάλω μια ερώτηση, κ. καθηγητά;» «Φυσικά», απάντησε ο καθηγητής. Ο σπουδαστής σηκώθηκε όρθιος και ρώτησε, «κ. καθηγητά, το κρύο υπάρχει;»
    «Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Φυσικό και υπάρχει. Εσύ δεν έχεις ποτέ αισθανθεί κρύο;»Ο νεαρός σπουδαστής απάντησε, «στην πραγματικότητα κύριε, το κρύο δεν υπάρχει. Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, αυτό που θεωρούμε κρύο είναι στην πραγματικότητα η απουσία θερμότητας. Απόλυτο μηδέν (- 460 Φ) είναι η συνολική απουσία θερμότητας και κάθε τι γίνεται αδρανές και ανίκανο να αντιδράσει σε εκείνη την θερμοκρασία. Το κρύο δεν υπάρχει. Έχουμε δημιουργήσει αυτήν την λέξη για να περιγράψουμε πώς αισθανόμαστε εάν δεν έχουμε καμία θερμότητα.»
    Ο σπουδαστής συνέχισε, «κ. καθηγητά, το σκοτάδι υπάρχει;»
    Ο καθηγητής αποκρίθηκε, «φυσικό.» Ο σπουδαστής απάντησε, «άλλη μια φορά κάνετε λάθος κύριε, ούτε το σκοτάδι υπάρχει. Το σκοτάδι είναι στην πραγματικότητα η απουσία φωτός. Το φως μπορούμε να το μελετήσουμε, το σκοτάδι όχι.
    Στην πραγματικότητα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πρίσμα Newton για να αναλύσουμε το λευκό φως σε πολλά χρώματα και να μελετήσουμε τα διάφορα μήκη κύματος κάθε χρώματος. Δεν μπορείτε να μετρήσετε το σκοτάδι. Μια απλή ακτίνα του φωτός μπορεί να σπάσει σε έναν κόσμο του σκοταδιού και να το φωτίσει.
    Πώς μπορείτε να ξέρετε πώς το σκοτάδι απλώνεται σένα χώρο; Μετρώντας την ποσότητα του παρόντος φωτός. Ετσι δεν είναι;
    Το σκοτάδι είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από το άτομο για να περιγράψει τι συμβαίνει όταν δεν υπάρχει παρουσία φωτός.»
    Τέλος ο νεαρός σπουδαστής ρώτησε τον καθηγητή, «κύριε, το Κακό υπάρχει;»
    Αβέβαιος, ο καθηγητής αποκρίθηκε, «φυσικά, όπως έχω πει ήδη. Το βλέπουμε στα καθημερινά παραδείγματα της ανθρώπινης απανθρωπιάς, στο πλήθος εγκλημάτων και βίας που υπάρχει παντού στον κόσμο. Αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι παρά μόνο αυτό, εκδήλωση του Κακού.
    Ο σπουδαστής απάντησε, «το κακό δεν υπάρχει, κύριε ,ή τουλάχιστον δεν υπάρχει από μόνο του. Το κακό είναι απλά η απουσία του Θεού. Είναι ακριβώς όπως το σκοτάδι και το κρύο, μια λέξη που το άτομο έχει δημιουργήσει για να περιγράψει την απουσία Θεού. Ο Θεός δεν δημιούργησε το κακό. Το κακό είναι το αποτέλεσμα που συμβαίνει όταν το άτομο δεν έχει την αγάπη του Θεού παρούσα στην καρδιά του. Είναι όπως το κρύο που έρχεται όταν δεν υπάρχει καμία θερμότητα, ή το σκοτάδι που έρχεται όταν δεν υπάρχει κανένα φως.»
    Ο καθηγητής κάθισε στην έδρα του.
    Το όνομα του νεαρού σπουδαστή Αλβέρτος Einstein» (!!).

  9. Ο Τριαδικός Θεός: Η μόνη ελπίδα του ανθρώπου
    π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου
    Aπό το βιβλίο του «Η Ορθοδοξία μας»
    O άνθρωπος είναι το «κατ' εικόνα» του Θεού και επομένως η ζωή του, για να ανταποκριθεί στην αληθινή του φύση, πρέπει να είναι μικρογραφία της ζωής του Θεού. Επειδή ο Θεός είναι Τριαδικός, και ο άνθρωπος καλείται να γίνει «Τριαδικός», ζώντας «Τριαδικά», δηλαδή τη ζωή της πλήρους ενότητας και της ολοκληρωτικής αγάπης. Σε μια τέτοια ζωή καλεί τον άνθρωπο ο Τριαδικός Θεός που είναι το αρχέτυπο του άνθρωπου. Η ζωή της αγάπης δεν ανταποκρίνεται μόνο στην αληθινή φύση του ανθρωπου, αλλα οδηγεί τον άνθρωπο και στην αληθινή Θεογνωσία.

    «Όποιος δεν αγαπά, δεν εγνώρισε τον Θεό, διότι ο Θεός είναι αγάπη. Με τούτο εφανερώθη η αγάπη του Θεού σ' εμάς: ότι τον Υιόν Του τον μονογενή έστειλε ο Θεός εις τον κόσμο, δια να ζήσωμε δι' αυτού. Εις τούτο συνίσταται η αγάπη, όχι εις το ότι εμείς αγαπήσαμε τον Θεόν, αλλ' ότι αυτός μας αγάπησε και έστειλε τον Υιόν Του ως ιλασμόν δια τας αμαρτίας μας. . . Με τούτο ξέρομεν ότι μένομεν εν αυτώ και αυτός εν ημίν, διότι μας έδωκε από το Πνεύμα Του» (Α' Ιω. δ' 813).

    Η μεγάλη ελπίδα του ανθρώπου, το νόημα της ζωής του, είναι η κοινωνία της αγάπης, που δεν περιλαμβάνει μόνο στους συνανθρώπους, αλλά αποτελεί ενότητα και αρμονία με τον ίδιο τον εαυτό μας και με τον Θεό, που είναι η ζωή! Αυτή η Θεοκοινωνία (Β' Πέτρ. α' 4), κατά την οποία ο άνθρωπος «μένει εν τω Θεώ και ο Θεός εν αυτώ» (Α Ίω. δ' 16 Πρβλ. Ίω. ιζ' 2026) εξασφαλίζεται με τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος του Θεού (Α' Ίω. δ' 13), με το χρίσμα του Αγίου Πνεύματος (Α' Ίω. β' 2027), που είναι η σφραγίδα του Θεού (Αποκ. Θ' 4).
    Εάν ο Υιός, που εστάλη από τον Πατέρα, «δια να ζήσωμεν δι' αυτού» ή το Άγιο Πνεύμα ήσαν κτίσματα, τότε δεν θα μπορούσαμε δι' αυτών να έχουμε καμμία κοινωνία με τον Θεό «θα ηνωνόμεθα απλώς με κάποιο κτίσμα και θα ήμεθα αποξενωμένοι από τη θεία φύση, αφού τίποτα δεν θα μας ήνωνε με αυτήν. Τώρα δε, που λεγόμεθα μέτοχοι Χριστού και μέτοχοι του Θεού, φαίνεται ότι το εν ημίν χρίσμα και η σφραγίς δεν είναι εκ της φύσεως των δημιουργημάτων, αλλά εκ της φύσεως του Υιού, ο οποίος συνάπτει ημάς με τον Πατέρα δια του εν αυτώ Αγίου Πνεύματος» (Μ. Αθαν. Πρβλ. Έβρ. γ' 14, Ρωμ. η' 1417, Β' Πέτρ. α' 4).

    Η πίστη στον Τριαδικό Θεό αποτελεί για τον άνθρωπο πραγματική ελπίδα. Αν ο άνθρωπος γνωρίσει ποιο είναι το αρχέτυπό του, πως είναι δηλαδή εικόνα της Αγίας Τριάδος, τότε θα πιστέψει πως είναι δυνατόν να ζήσει και αυτός τη ζωή της ενότητας και της αγάπης. Τότε ο άνθρωπος θα μπορέσει να βρει τη σωτηρία.
    Τούτο δεν είναι δύσκολο να το εννοήσουμε, όταν σκεφθούμε πως ο άνθρωπος, ιδιαίτερα σήμερα, ζει εσωτερικά διεσπασμένος και εξωτερικά απομονωμένος. Αισθάνεται πως αποτελείται από πολλαπλά στοιχεία έχει σώμα, πνεύμα, βούληση, συναίσθημα κ. α. Ένας άνθρωπος διηρημένος εσωτερικά δεν μπορεί να πει ότι είναι λυτρωμένος• το ίδιο και όταν αισθάνεται ότι ζει σε πλήρη αποξένωση και μοναξιά ένας άνθρωπος που δεν διαθέτει τη δύναμη να αγαπήσει, δεν μπορεί να βρει την εσωτερική του ισορροπία.

  10. Ο άνθρωπος πρέπει να γνωρίσει πως δεν ανήκει στη φύση του η εσωτερική διάσπαση και η εξωτερική αποξένωση, αλλά η αρμονία και οι διαπροσωπικές σχέσεις γι' αυτό πρέπει να γνωρίσει τον Τριαδικό Θεό και να πιστέψει πως δημιουργήθηκε «κατ' εικόνα» Του! Να βεβαιωθεί πως ο Θεός ζει στην πληρότητα, την ενότητα και την αγάπη και να πιστέψει πως σ' αυτό το σημείο βρίσκεται και ο δικός του τελικός προορισμός, το νόημα της δικής του ζωής (Β' Κορ. ε' 1721, Α' Ίω. γ' 23).

    Αν ο άνθρωπος δεχθεί τον Τριαδικό Θεό και ανακαλύψει την προσωπική του ταυτότητα στην εικόνα του Τριαδικού Θεού, τότε μόνο μπορεί να βεβαιωθεί πως και ο ίδιος, από την φύση του, είναι δυνατόν να φθάσει στην πληρότητα της αρμονίας, της αγάπης, της κοινωνίας τότε αποκτά νόημα όχι μόνο η ζωή του, αλλά και ο αγώνας του. Ιδού γιατί είπαμε πως η αλήθεια του Τριαδικού Θεού, η πίστη στην Αγία Τριάδα, είναι η μόνη ελπίδα του ανθρώπου. Μακριά από την πίστη στον Τριαδικό Θεό και την ορθόδοξη διδασκαλία για το τι είναι ο άνθρωπος, δεν μπορούμε να θέσουμε ως νόημα της ύπαρξής μας την κοινωνία και τη βίωση της αγάπης• αναγκαστικά θα πέσουμε σε άκοπους υλοκρατικούς και υλιστικούς ή θα κινηθούμε σε επίπεδα πανθεϊστικής τάξης. Σε τέτοιους δρόμους οδηγούν επί παραδείγματι όλες οι ινδουιστικής προέλευσης ομάδες, που κηρύττουν πως ο Θεός δεν είναι προσωπικός και πως ο άνθρωπος δεν επλάσθη «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν θεού», αλλά είναι μέρος της θείας ουσίας. Κάτω από αυτό το πρίσμα, το νόημα της ζωής του ανθρώπου δεν είναι πλέον η ανάπτυξη σχέσεων κοινωνίας και αγάπης, αλλά αντίθετα η αποδέσμευση από οποιεσδήποτε «προσκολλήσεις» και η διάλυση της προσωπικότητας του άνθρωπου στη λεγόμενη «παγκόσμια συνειδητότητα».

    Αυτό αποδεικνύει πόσο επιπόλαιο θα ήταν να θελήσουμε να συμβιβάσουμε τη χριστιανική μας υπόσταση με οποιαδήποτε συμμετοχή σε τεχνικές της γιόγκα, του διαλογισμού και σε παρόμοιες «πρακτικές», που βασίζονται σε εξωχριστιανικές θεολογικές και ανθρωπολογικές προϋποθέσεις.
    Ο ισχυρισμός ότι όλες οι θρησκείες αποβλέπουν στον ίδιο σκοπό ή ότι με τις «τεχνικές» αυτές μπορεί κανείς να γίνει καλύτερος χριστιανός, αν δεν οφείλεται σε άγνοια των βασικών χριστιανικών θέσεων ή σε αποκρυφιστική ερμηνεία του χριστιανικού μηνύματος, αποτελεί σκόπιμη διαστρέβλωση της χριστιανικής πίστης και ελπίδας, επικίνδυνη αλλοίωση της έννοιας του χριστιανικού νοήματος της ζωής, επιβουλή της σωτηρίας του ορθοδόξου πιστού.
    Υπογραμμίζουμε πως η θεία αποκάλυψη, δηλαδή η συγκατάβαση του Θεού, πραγματοποιήθηκε βαθμιαία, προσαρμοζόμενη στην πνευματική κατάσταση του άνθρωπου της πτώσης.

    Η αποκάλυψη αυτή ολοκληρώθηκε με την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος κατά την ημέρα της Πεντηκοστής και αναφέρεται στον Ένα και Τριαδικό Θεό. Ο Θεός δεν μας αποκάλυψε τα πάντα για τον Εαυτό Του, αλλά όσα ήσαν απαραίτητα για τη σωτηρία μας. Οι δογματικοί όροι της Εκκλησίας δεν αποδίδουν αυτό που στην ουσία Του είναι ο Θεός, αλλά «οριοθετούν» την πίστη και περιφρουρούν το περιεχόμενο της έναντι της αιρετικής απειλής.
    Πιστεύουμε σε Ένα Θεό, που είναι Τριαδικός, δηλαδή κοινωνία προσώπων.

  11. Υπάρχει μόνο μία Θεία ουσία, γι' αυτό κάνουμε λόγο για ένα Θεό. Όμως αυτής της Θείας ουσίας μετέχουν όχι μόνο ο Πατήρ, αλλά και ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα. Γι' αυτό και ο Ένας Θεός είναι ταυτόχρονα και Τριαδικός. Ο Πατήρ, ως μοναδική Αρχή και Πηγή, μεταδίδει τη Θεία ύπαρξη στον Υιό με προαιώνια γέννηση και στο Άγιο Πνεύμα με προαιώνια εκπόρευση.

    Αλλά μέσα στο χρόνο για τη σωτηρία του κόσμου, τα πάντα συντελούνται «Τριαδικά», από τον Πατέρα δια του Υιού «εν Αγίω Πνεύματι». Γι' αυτό και αναφέρεται ότι το Άγιο Πνεύμα «πέμπεται» δια του Υιού. Και τα τρία Θεία πρόσωπα έχουν μία θέληση και μία ενέργεια, είναι μεταξύ τους ενωμένα αδιαιρέτως.
    Ο άνθρωπος, έχοντας σαν αρχέτυπό του τον Τριαδικό Θεό, είναι από τη φύση του («κατ' εικόνα») ενότητα, αρμονία, αγάπη. Αν όμως απορρίψουμε την πίστη στην Αγία Τριάδα, εκλάβουμε τον Υιό ή το Άγιο Πνεύμα ως κτίσμα, εάν εισαγάγουμε «σύγχυση» στις σχέσεις των θείων προσώπων, τότε και ο άνθρωπος ως το «κατ' εικόνα» αυτού του Θεού, από τη φύση του δε θα είναι ενότητα και αγάπη, αλλά διάσπαση, δυσαρμονία ή σύγχυση. Γι' αυτό λέμε πως η πίστη στον Τριαδικό Θεό είναι η μόνη ελπίδα του ανθρώπου.

  12. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ!!

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕ 17.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ!

    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ.

    ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΗ ΜΑΝΟΥΗΛ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

    ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΩΣ Η ΥΠΑΤΙΑ ΗΤΑΝ…ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!!!

    ΠΟΙΑ; ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΔΑΡΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟΥ!!!

  13. ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΧΟΝΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :

    Στα μεγαλα σφάλματα του αυτοκράτορα Θεοδοσιου πρέπει να προστεθεί και η αδικη σφαγη δεκα χιλιαδων Ελληνων από τους Γερμανους στον Ιπποδομο της Θεσσαλονικης.

    Αιτια για όλα αυτά η αδικη συλληψη από τους Γερμανους ενός Ελληνα ηνιοχου.

    Οι Ελληνες ζητησαν την απελευθερωση του και οι Γερμανοι αρνηθηκαν.

    Τοτε οι Ελληνες που δεν αντεχαν τον γερμανικο ζυγο και τις φοβερες επιδρομες τους ολους εκεινους τους αιωνες, σκοτωσαν τον στρατηγο των Γερμανων Βοθεριχο, μαζι με αλλους Γερμανους στρατιώτες.

    Ο Θεοδοσιος απουσιαζε εκεινη την εποχη στο Μιλανο.

    Για αυτο δεν ειχε επιγνωση των γεγονοτων.

    Τον εξαπατησε ο Γερμανος αξιωματικος, που επιθυμουσε να κανει κακο στο Ελληνικο εθνος.

    Εκεινος γιατι του ειχε μεγαλη εμπιστοσυνη εξαπατηθηκε και εδωσε την εντολη,

    Ολα αυτα χωρις να γνωριζει τα πραγματικα
    γεγονονα.

    Οι περισοτεροι σφιαγιασθεντες ηταν Ελληνες Χριστιανοι και οχι Εθνικοι.

    Την διαταγή αυτή αμέσως την αλλαξε ο Θεοδόσιος, αλλά η ανάκλησή της έφτασε στη Θεσσαλονίκη οταν πια είχαν σφαγεί οι δεκα χιλιαδες Ελληνες.

    Δυστυχως δεν υπηρχαν εκεινη την εποχη τα μεσα επικοινωνιας τα οποια υπαρχουν σημερα.

    Μετά από αυτό το έγκλημα, όταν ο Θεοδόσιος θέλησε να εισέλθει στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, ο Άγιος Αμβρόσιος στάθηκε στη θύρα και απαγόρευσε την είσοδο στον αυτοκράτορα.

    Όλοι περίμεναν την αντιδραση του Θεοδοσίου.

    Όμως εκείνος υπάκουσε ταπεινά, ζήτησε με δάκρια στα μάτια συγγνώμη και ταπεινωμένος γύρισε στα ανάκτορα.

    Εκτέλεσε τον κανόνα της μετάνοιας που του έβαλε ο Επίσκοπος και όταν το επιτίμιο συμπληρώθηκε ύστερα από οκτώ μήνες, προσήλθε στην Εκκλησία, σαν ένας κοινός άνθρωπος, με έναν απλό χιτώνα, χωρίς κανένα διακριτικό του αξιώματός του, άκουσε τη συγχωρητική ευχή και κοινώνησε κατά την εορτή των Χριστουγέννων λέγοντας τον λόγο του Δαυίδ: «Εκολλήθη τω εδάφει η ψυχή μου, ζήσόν με κατά τον λόγον σου».

    Καρπός της μετάνοιάς του, που παραδειγμάτισε τον λαό του, ήταν ένας νόμος που έλεγε πως κανείς καταδικασμένος σε θάνατο δεν θα εκτελείτο, αν δεν περνούσαν τριάντα ημέρες από την λήψη της καταδικαστικής αποφάσεως.

  14. Ο Μ. Θεοδόσιος σταμάτησε τις φρικτές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών. Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη.

  15. Βγεικες από την τρύπα σου ρε καραπουτάνας έκτρωμα
    να φτύσεις ακόμη μια φορά στα μούτρα των Ελλήνων?

    20 χιλ Έλληνες, γυναίκες και παιδιά σφάχθηκαν από αυτό το τέρας γιατί αρνιόνταν
    να αλαξοπιστησουν και δεν ήταν οι μόνοι, εκατομύρια Ελλήνων βασανίσθηκαν
    σφαγιάσθηκαν εκδιώχθηκαν για να πιστέψουν στον λεπρό εγγληματία γιαχβέ.

    Δεν θα αναλωθώ σε αντιπαράθεση, δεν έχει νόημα, θέλω μόνο να σε πω χέζω την εβραϊκή σου
    αίρεση, γαμώ το άπλυτο βρωμομούνι της καραπουτάνας μάνας σου ανθέλληνα σιωνιστή.

    Ελπίζω και ευχομαι κάποιος Έλληνας να σε χώσει
    ένα μαχαίρι στην κωλοτρυπίδα, αλήτη.

  16. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν εβραιοπροσκυνημένο που έχει πουλήσει
    την ψυχή του στον σατανά, που χώνει στην κωλοτρυπίδα της μάνας του
    σταυρούς πριν την γαμήσει, ψόφα ρε κάθαρμα, ψόφα ρε καρκίνωμα
    της Ελλάδας, ψόφα ρε εβραϊκό απόβλητο.

  17. Έτσι λοιπόν με τον σταυρό, και δε με λες, για αυτό τον λόγω τον
    χώνεις στην κωλοτρυπίδα της μάνας σου πριν την γαμήσεις?
    Διεστραμένε ανθέλληνα, καρκίνωμα της Ελλάδας.
    Τράβα ψόφα ρε εβραιακό σκατό!

  18. ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ,
    ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ TOY ΚΟΣΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ;

  19. Αν σφάξεις τρις ανθρώπους στον δρόμο, θα σχηματισθεί μια λιμνούλα από αίμα,
    20 χιλ άνθρωποι σφαγμένει μέσα σε έναν σχετικά μικρό χώρο, είναι ποτάμι το
    αίμα, αίμα Ελλήνων που δεν έκαναν κανένα κακό, που ΔΕΝ ήθελαν να αλάξουν πίστη!

    Οι σπαρακτικές φωνές πόνου και τρόμου, ο άνθρωπος δεν πεθαίνει αμέσως με μια
    μαχαιριά στην κοιλιά, μπορεί να ζήσει πολλές ώρες και να σπαράζει, σκέψου τα παιδιά!

    Γαμώ την εβραϊκή σας πίστη χολερικα ζόμπι, γιαννόπουλε θέλεις
    μαχαίρι στην κοιλιά για να νιώσεις τον πόνο.

  20. κριμα που δεν ζουσες τοτε
    θα ειχαμε ξεβρωμισει τωρα
    απο ενα που
    τσογλειφτη
    σαν και του λογου σου ευταξια πατερακη

  21. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΓΥΦΤΑΞΙΑ, ΖΑΓΚΛΑΡΩ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΦΤΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΥΟΚΡΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    Ο ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :

    OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΝΤΕΧΝΟ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΘΡΟ 120, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ TΟΥ . ΕΙΤΕ ΔΘΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ,ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΕΥΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ Η ΔΗΕ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 9:11 π.μ.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν εβραιοπροσκυνημένο που έχει πουλήσει
    την ψυχή του στον σατανά, που χώνει στην κωλοτρυπίδα της μάνας του
    σταυρούς πριν την γαμήσει, ψόφα ρε κάθαρμα, ψόφα ρε καρκίνωμα
    της Ελλάδας, ψόφα ρε εβραϊκό απόβλητο.

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΜΕ ΤΟΣ ΚΟΥΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟ

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_9744.html

    Ο Ιδανικότερος Τρόπος Για Μένα Να Κατεβάσω Στο Χαρτί Τις Σκέψεις Και Θέσεις Μου, Θα Ήταν Να Μπορώ Να Βρίζω Στα Ελληνικά

  22. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΕΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ ΠΑΡΕΑ

  23. ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ

    ΣΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ
    ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ
    ΤΟΟ ΜΟΥΝΙΙΙ!! ………ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ….ΚΟΠΕΛΙΑΑΑ? ΦΡΕ 40 ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΣ…

  24. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΉΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

  25. Ναι γράψε σαν ανώνυμος, δόξασε τον εαυτό σου, τούρκος εγώ γιατί υπερασπίζομαι
    την Ελλάδα, Έλληνας εσύ που δοξάζεις τους δολοφόνους Ελλήνων.
    Γαμώ τη εβραϊκή σας αίρεση πουτάνες, γιαννόπουλε γαμώ
    το άπλυτο μουνί της καριόλας μάνας σου.

  26. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ, ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ, ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ 12ΘΕΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, Η ΕΛΕΝ Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ, Η ΓΚΟΥΡΛΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΑΤΗΤΗΣ ΓΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ.

  27. @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

  28. ΑΓΑΠΗΤΕ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
    ΒΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΣ ΠΟΥ
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΕΤΣΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ

  29. 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

  30. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

  31. μην απαντατε στο profil mad dog zagklaras
    δεν γραφει μονον ενας γραφουν κι αλλοι

  32. Χτικιάρη, συφιλιδικέ εβραιογαμημένε, 20 χιλ Έλληνες σφάχτηκαν
    μέσα στον ιππόδρομο, τα οστά τους έχουν βρεθεί, η εκκλησεία
    υποκριτικά καταδικάζει, αλλά και δικαιολογεί όπως αυτό
    το σίχαμα ο ανθέλληνας γιανόπουλος.

    Μα καλά δεν σας έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού μέσα σας ρε γενίτσαροι?
    έχετε πάθει πλήρη πλύση εγκεφάλου από αυτή την απάνθρωπη εβραϊκή αίρεση ?

  33. Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς
    αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και
    εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

  34. μην δινετε σημασια σε ενα διεστραμμενο βρωμερο ξευτιλισμενο ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη που παιζει με το πουλακι του…Γιωργοs Π-Πατερακηs-γαβ γουβ ντιγκι ντογκα

    αντιχριστιανο μασονο καμπαλιστη ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

    ΟΥΣΤ μασονοπψσωρογιδοκαμπαλοκ@λοτρυπιδοκαρατζαφερομ@υνιε ΟΥΣΤ Π@ΥΣΤΗ μπανιστηρτζη ανωμαλε ΟΥΣ!!

    Μεγιστιαs o akarnan

  35. Το αίμα των άδικα σφαγμένων Ελλήνων από τον ισπανοεβραιο δολοφόνο θεοδόσιο,
    φωνάζει καταραμένε, την κατάρα τους να έχεις, από μαχαίρι
    στη σαποιοκοιλιά σου να πα πας, άτιμε.

  36. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

    ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΑΕΡΟΓΑΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ…

    ΟΥΣΤ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…ΟΥΣΤ..!!!

  37. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ.

  38. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά εμένα μ' αρέσει
    ο μύθος για την απάντηση του Καραϊσκάκη παραμονή επίθεσης:
    Eίμαστε λίγοι, αλλά με τη βοήθεια του Χριστού, θα τους γαμήσουμε
    την Παναγία. Κι αν δεν είναι αλήθεια, μοιάζει ηρωικό και όμορφο.

  39. φτουουουουουου !!!!!

    ΦΤΟΥουουουουουουουου !!!!!!!!!!!

    ΦΤΟΥΟΥΟΥοουουουουουουουου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  40. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΕ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΝΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ;

    NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 11:04 π.μ.
    Το αίμα των άδικα σφαγμένων Ελλήνων από τον ισπανοεβραιο δολοφόνο θεοδόσιο,
    φωνάζει καταραμένε, την κατάρα τους να έχεις, από μαχαίρι
    στη σαποιοκοιλιά σου να πα πας, άτιμε.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:35 π.μ.
    Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς
    αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και
    εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:29 π.μ.
    Χτικιάρη, συφιλιδικέ εβραιογαμημένε, 20 χιλ Έλληνες σφάχτηκαν
    μέσα στον ιππόδρομο, τα οστά τους έχουν βρεθεί, η εκκλησεία
    υποκριτικά καταδικάζει, αλλά και δικαιολογεί όπως αυτό
    το σίχαμα ο ανθέλληνας γιανόπουλος.

    Μα καλά δεν σας έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού μέσα σας ρε γενίτσαροι?
    έχετε πάθει πλήρη πλύση εγκεφάλου από αυτή την απάνθρωπη εβραϊκή αίρεση ?

  41. ΦΤΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

  42. ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!

    ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  43. ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  44. ΦΤΟΥ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  45. Έτσι ακριβώς καραπουτάνας έκτρωμα, γαμώ το άπλυτο μουνί της μάνας σου
    συφιλικέ ανθέλληνα. Και σταματά να της χώνεις σταυρούς στο
    πρωκτοκλανιδιο της γιατί θα σε αναφέρω στο ΔΗΕ

  46. Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:34 μ.μ.
    ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΧΑΛΕΣ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:55 μ.μ.
    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:50 μ.μ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΑΒΜΡΟΣΙΟΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:38 μ.μ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΕ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΝΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ;

    NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 11:04 π.μ.
    Το αίμα των άδικα σφαγμένων Ελλήνων από τον ισπανοεβραιο δολοφόνο θεοδόσιο,
    φωνάζει καταραμένε, την κατάρα τους να έχεις, από μαχαίρι
    στη σαποιοκοιλιά σου να πα πας, άτιμε.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:35 π.μ.
    Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς
    αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και
    εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:29 π.μ.
    Χτικιάρη, συφιλιδικέ εβραιογαμημένε, 20 χιλ Έλληνες σφάχτηκαν
    μέσα στον ιππόδρομο, τα οστά τους έχουν βρεθεί, η εκκλησεία
    υποκριτικά καταδικάζει, αλλά και δικαιολογεί όπως αυτό
    το σίχαμα ο ανθέλληνας γιανόπουλος.

    Μα καλά δεν σας έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού μέσα σας ρε γενίτσαροι?
    έχετε πάθει πλήρη πλύση εγκεφάλου από αυτή την απάνθρωπη εβραϊκή αίρεση ?

    ΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ ΤΑ ΕΓΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΑΓΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΈΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.

  47. ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ, ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΕ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΡΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 12:54 μ.μ.
    Έτσι ακριβώς καραπουτάνας έκτρωμα, γαμώ το άπλυτο μουνί της μάνας σου
    συφιλικέ ανθέλληνα. Και σταματά να της χώνεις σταυρούς στο
    πρωκτοκλανιδιο της γιατί θα σε αναφέρω στο ΔΗΕ

  48. Φιλική συμβουλή:
    Προσπάθησε με ένα λάδωμένο από την καντήλα μανουάλι,
    θα εκπλαγείς με το θαυμα της παρθένας και θεοτόκου μαρίκας!

  49. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

  50. ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ

    ΣΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ
    ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ
    ΤΟΟ ΜΟΥΝΙΙΙ!! ………ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ….ΚΟΠΕΛΙΑΑΑ? ΦΡΕ 40 ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΣ…

  51. Κυρία κυρία, αυτός ο αγριάνθρωπος
    ο Ζαγκλάρας με έπιασε τον ποπό μου!

  52. Επισκέφτηκα κάποτε παλιά το άγιο (μη χέσω) όρος και συνάντησα κάποιον
    καλόγερο σούπερ ρεμάλι που είχε το "γαμώ το Χριστό μου" καραμέλα,
    όπως έχουμε πολλοί από εμάς το "μαλάκας", "μαλακία" κτλ.

    Όταν κάποιος θρησκευόμενος επισκέπτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το
    θέμα, τελειώνοντας με τη φράση "για το όνομα της Παναγίας", ο καλόγερος
    κόντεψε να βγάλει αφρούς, είχε πετάξει το σκουφί του κάτω και το πατούσε,
    είδαμε και πάθαμε να τον ηρεμήσουμε (είχαμε γαμηθεί κι από τα γέλια βέβαια).
    Και λέει το ασύλληπτο:
    "Για το κωλόπαιδο τον πούστη το Χριστό, να λέτε ό,τι θέτε, την Παναγία
    να μην την ξαναπιάσετε στο στόμα σας" !!!!!! Τέζα εμείς…..

  53. Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 10:14 π.μ.
    πρωι πρωι κ@υλα που εχειs μωρη ζαγκλαρω διεστραμμενε ανωμαλε ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη επιτυχυμενε επιχειρηματια τηs κ@λοτρυπιδαs….αντε παιξε με το πετσακι σου παλιολουγκρα μασονε καμπαλιστη πψσωρογιδοκαρατζαφεροκ@λοτρυπιδο

  54. Σκάσε μη σε περιλάβω δυστηχισμένο παρτάλι
    και κοινωνικό απόβλητο

  55. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ…"ΙΕΡΑ" ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…"ΣΠΑΝΙΖΕΙ", ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Η' ΤΟ…"ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, Η' ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ…"ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ"…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

    ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ "ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ" ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ…"ΚΟΥΜΠΙ" ΤΗΣ … "ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ", ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ", ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ…"ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ "ΤΕΡΤΙΠΙΑ", ΥΠΟΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ, ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ "ΘΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ…"ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…"ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΑ"…

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ "ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ" ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ", ΚΑΝΕΝΑΝ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ" ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.500…"ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ" ΤΗΝ… "ΥΠΑΡΞΗ" ΤΟΥΣ…

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ…ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ…"ΠΙΘΗΚΩΝ", ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ…"ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η… "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε."…ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ…

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ…

    ΕΝΑΣ…"ΝΟΗΜΩΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ…"ΕΠΙΛΕΞΕΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ…

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΖΟΡΙ" ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ…"ΔΟΥΛΟ" ΚΑΠΟΙΟΥ…"ΘΕΟΥ", ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟΝ…"ΠΡΟΙΟΝ" ΣΤΟ ΡΑΦΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΟΛΟ … "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ" ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΚΙ' ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΕΤΡΕΦΑ ΜΙΑ "ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ…"ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ" ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

    ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ", ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ…"ΠΑΣΟΚΤΖΗ", ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ … "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ", ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ "ΕΤΣΙ" ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ…"ΕΠΕΙΣΑΝ" ?

    ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ", ΤΟΝ "ΒΟΥΔΙΣΤΗ" ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ … "ΑΠΙΣΤΟ" ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ, ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ ?

    Ο ΜΕΝ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ" ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΩΣ…"ΑΠΙΣΤΟ", ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΑΛΛΑΧ", ΕΝΩ ΕΣΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΣ"… ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ…"ΑΠΙΣΤΙΑ"…

    …ΑΛΗΘΕΙΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΜΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ…"ΘΕΟ" ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ…"Δ Ι Α", ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ…"ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ…"G O D" ?

    ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, Η' ΔΕΝ ΣΕ…"ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ" ?

    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ…"ΕΥΛΟΓΙΕΣ" ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ … "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ? ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ, ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ" ?

    ΔΕΝ …"ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ…"ΘΕΟ", ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ "ΕΣΕΝΑ" ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ …"ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ?

  56. Καλό μεσημέρι φίλε, φοβούμουν ότι σιχαθηκες τους λιγδιάρηδες και σταμάτησες να
    επισκέπτεσαι το σάιτ, ατελείωτο θέμα η πουστιά του χριστιανισμού, ελεεινή η
    ανθελληνικη στάση των ζόμπι χριστιανών, που οι περισοτεροι αν όχι ολλοι,
    δηλώνουν πίστη από φόβο.
    Ανάρχιδα ζαγάρια είναι χωρίς κριτική σκέψη δεν τολμούν
    να αμφισβητήσουν και να ερευνήσουν την αλήθεια!

  57. Έβλεπα εχθές ένα καλογυρισμένο πρόγραμμα
    στην τηλεόραση για την γέννηση του σύμπαντος.
    Εκοτοντάδες μύρια οι γαλαξίες, εκατό μύρια πλανητών σε κάθε γαλαξία,
    και οι πρωτοχριστιανοί εκραζαν ο θεός τα δημιούργησε όλα φυσώντας
    και κλάνοντας, τα αστέρια και ο Ήλιος είναι καρφιτσωμένα στον ουρανό!
    Χα..χα..χα.. θεοπνευστη γνώση ρε χα..χα..χα..

  58. ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ", ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε."…"ΟΡΚΙΣΕ", ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ "ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ", ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1834 ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΟΘΩΝΑ…"ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ", ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ…"ΙΕΡΑΡΧΕΣ" ΠΟΥ ΕΣΥ "ΒΙΩΣΕΣ" ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ…"ΚΑΛΟ" ΛΟΓΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ…

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ…2000 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ…"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ", ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ…"ΙΔΙΟΙ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ…"Ζ Ο Ρ Ι" ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ".

    ΔΕΝ ΣΕ "ΤΙΜΑ" ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ, "ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ…"ΔΟΥΛΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ" ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ…"ΒΡΙΣΙΕΣ" ΣΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟ
    "Ξ/Ρ", ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ "ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ", ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΣΕ…ΑΠΤΑΙΣΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ", ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ…"ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΜΕ…"ΒΙΑΣΑΝ" ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΦΟΡΕΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ…

    ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ "ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ" ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ…"ΑΙΩΝΙΟΙ" ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ "ΥΠΟΓΕΙΩΣ", ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ…"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ…"ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ" … ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ…ΜΟΧΘΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ…"ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ", ΤΗΝ…"ΕΓΚΡΙΤΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ, ΤΗΝ…"Τ Υ Φ Λ Η" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ…"ΧΑΜΕΝΑ…ΕΣΟΔΑ" ΤΟΥ… "ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ…"ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ"…

    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ"…ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ…"ΚΑΛΩΣ", ΟΣΟ ΤΟ…"ΠΟΙΜΝΙΟΝ" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ "ΠΙΣΤΟ" ΣΤΟ… "ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΝ"…

    …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΚΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ", ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΚΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΚΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΤΕΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" ΟΤΙ, "ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ "ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ" ΛΑΟΣ, ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ…ΕΛΛΗΝΕΣ"…

  59. ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ

    Markos Stagakis
    3 ώρες ·

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

    ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΑΕΡΟΓΑΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ…

    ΟΥΣΤ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…ΟΥΣΤ..!!!

  60. 1. Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    2. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    3. Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

    4. Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
    Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.
    Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.
    Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

    5. Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

    6. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

  61. ΓΚΧΧΧΧΡΡΡΡ ΦΤΟΥΟΥΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  62. ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΙΝΕΙ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΜΗ ΧΕΣΩ
    ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΜΟΛΦΕΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!! ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ

    ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ
    …ΜΠΙ ΜΠΙ…

  63. Βελοπουλοs τηs ΝΔ εστελνε τον κοσμο στον Σωρρα…ο αντιπροεδροs τι λεει;

    O Ψευτοαρχιεπισκοποs του Σωρρα ο Λιαροπουλοs καλεσμενοs σε επισημο δειπνο τηs προεδριαs τηs δημοκρατιαs..Ποιοs του εδωσε προσκληση και γιατι..??

    ΑΡΤ ΤV-EKΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ-"ΝΟΜΙΚΑ"ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    13.07.2013-Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΑΡΤ TV

    O ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    Δεν αντιμετωπιζεται ο αρτεμηs σωρραs λεει ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ φοροτεχνικοs και πρωην βουλευτηs…

    Λαγουδο περιστερο πρωκτο μασονο κουνακηδεss+Πψωρογιδο καμπαλο κ@λοτρυπιδοκουνακηδεs
    δηλαδη…….λαγουδοπεριστεροχεσμενοτσιρλοπορδομπουρδοσκατοκουραδοπψσωρογιδα
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ

    πψσωρομασονοφσορ ο μποντυμπιλντερ και ο ψευτομποντυμπιλντερ

    ευκλανιεs τρυπιεs κυλοτεs καμπαλο μασον αντιχριστιανοι Π@ΥΣΤΗΔΕΣ
    Γιωργοs Π-ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ-ΕΥΤΑΞΙΑΣ η ΛΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΦΩΨ@λακη-ΔΥΝΑΜΗ ΚΛΑΝΟΦΟΣ-ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ-ΖΑΓΚΛΑΡ ΠΑΠΑΡ-Mad Dingi Dtogkas κτλπ…

  64. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΝΘΟΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΙΑ SKIA EXEI ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ
    ΤΣΙΡΚΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ Η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ….ΠΟΙΟΝ;;;; ΜΑΡΗ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ…. ΤΟΝ
    bodybuilder ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ
    ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑΝΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  65. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ
    Η ΜΑΝΕΣΗ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ
    Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ
    Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΣΤΑΓΑΚΗ

    ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

  66. ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΣΕ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΒΛΕΠΩ
    ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΟΘΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ mad dog
    ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ

  67. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog" ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΥΣ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ …"ΑΠΤΑΙΣΤΑ" ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ "ΣΧΟΛΙΑ" ΑΠΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΝΑ "ΣΕΒΑΣΜΟ" ΣΤΟ "ΘΕΙΟ", ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ…"ΦΟΒΙΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΗ" ΤΟΥ "ΘΕΟΥ", ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ", ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ…"ΑΛΛΑΧ"

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΕΥΚΟΛΟ" ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ "ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ", ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ "ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ", ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ…"ΠΑΤΑΝΕ" ΣΤΑ …ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε."…

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ…"ΘΕΣΠΕΣΙΑ" ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ…"ΑΛΗΘΕΥΕΙ" Η ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ Η "ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ" ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ…"ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ".

    ΤΟ…"ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ" ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ…"ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ" ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΕΚΤΕΛΕΙ" ΤΙΣ…"ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ…"ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, ΠΟΥ ΤΟ 1974 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ, "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ"…

    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ "ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ" ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ "ΖΗΜΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ… "ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ" ΩΣΑΝ…"ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ", ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ…"ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ"…

    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η…"ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ…"ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ" ΜΕ…"ΕΝΑ ΕΥΡΩ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟ…"ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ"…

    …ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, Η…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΔΕΝ…"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΙΣ…ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ…"ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ" ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ?

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog",

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…"ΕΠΙΣΗΜΗ" ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟ…"ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο …"ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ", ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΟΤΙ…ΘΕΩΡΕΙ "ΦΡΟΝΗΜΟΝ"…

    …"ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,…ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ…"ΞΕΡΕΙ"…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  68. Δεν ξέρω γιατί μας παρομοιάζουν εσένα, εμένα και τον συνελληνα Πατεράκη,
    είμαστε τρις διαφορετικοί χαρακτήρες με Ελληνικά ήθη και αρχές.

    Εσύ ποτέ δεν βρίζεις και είσαι πάντα ευγενικός, ο φίλος Πατεράκης έχει αιχμηρό
    λόγω αλλά δεν εκτρέπεται, εγώ τους γαμώ τα μουνιιά που τους ξέρασαν, αυτό
    βέβαια δεν είναι επιλογή μου, αλλά η άμυνα μου ενάντια στα ζόμπι του
    χριστιανισμού, στο ψέμα και στην προβοκάτσια.

    Αυτό το κτήνος τον γιαννόπουλο θα τον γαμώ όλο του το σπίτι όπου και αν τον
    βρίσκω, δεν υπάρχει έδαφος για συνομιλία, το κτήνος αποκλειστικά ψάχνει
    σκιές και τις μεγαλοποιοί για να διασυρη τον Ελληνισμό, μακάρι κάποιος
    πατριώτης να του χώσει ένα κατσαβίδι στην εβραϊκή κωλάθρα του.

  69. ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  70. Φτου ουουουουουουουου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  71. Έλα τώρα πως κανείς έτσι, κατάπιε το, πρωτεΐνη είναι!

  72. Μην γαμας πολυ με τον κωλο μαρη Σουηδεζα ξεκωλιαροπουτανιτσα

    Απο το πολυ γαμησι Θα σου σπασει και το κωλαντερο μαρη και θα παθεις περιτονιτιδα και θα πεθανεις και ποια θα γελαμε

  73. Πρωτεϊνη πρωτεϊνη αλλα η σουφρα σου δεν σβηνει
    Μανικα της πυροσβεστικης θελει να της χωσεις μεσα

  74. ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ, ΟΙ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ, ΧΑΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ XYΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:59 μ.μ.
    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:34 μ.μ.
    ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΧΑΛΕΣ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:55 μ.μ.
    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:50 μ.μ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΑΒΜΡΟΣΙΟΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_362.html

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 12:38 μ.μ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΕ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΝΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ;

    NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 11:04 π.μ.
    Το αίμα των άδικα σφαγμένων Ελλήνων από τον ισπανοεβραιο δολοφόνο θεοδόσιο,
    φωνάζει καταραμένε, την κατάρα τους να έχεις, από μαχαίρι
    στη σαποιοκοιλιά σου να πα πας, άτιμε.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:35 π.μ.
    Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς
    αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και
    εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
    @ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

    Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί?
    Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι?

    Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν
    χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    14 Οκτωβρίου 2018 – 9:47 π.μ.

    Γιαννόπουλε, αν οι σταυροί που χώνεις στον πρωκτό της μάνας σου δεν βοηθάνε,
    να λαδώσεις με το λάδι της καντίλας ένα μανουάλι και να το χώσεις,
    με την βοήθεια του γιαχβέ θα γίνει το θέλημα σου!

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:29 π.μ.
    Χτικιάρη, συφιλιδικέ εβραιογαμημένε, 20 χιλ Έλληνες σφάχτηκαν
    μέσα στον ιππόδρομο, τα οστά τους έχουν βρεθεί, η εκκλησεία
    υποκριτικά καταδικάζει, αλλά και δικαιολογεί όπως αυτό
    το σίχαμα ο ανθέλληνας γιανόπουλος.

    Μα καλά δεν σας έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού μέσα σας ρε γενίτσαροι?
    έχετε πάθει πλήρη πλύση εγκεφάλου από αυτή την απάνθρωπη εβραϊκή αίρεση ?

    ΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ ΤΑ ΕΓΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΑΓΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΈΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.

  75. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 1:06 μ.μ.
    ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ, ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΕ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΡΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.

    Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 12:54 μ.μ.
    Έτσι ακριβώς καραπουτάνας έκτρωμα, γαμώ το άπλυτο μουνί της μάνας σου
    συφιλικέ ανθέλληνα. Και σταματά να της χώνεις σταυρούς στο
    πρωκτοκλανιδιο της γιατί θα σε αναφέρω στο ΔΗΕ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ14 Οκτωβρίου 2018 – 2:13 μ.μ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ…"ΙΕΡΑ" ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…"ΣΠΑΝΙΖΕΙ", ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Η' ΤΟ…"ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, Η' ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ…"ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ"…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

    ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ "ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ" ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ…"ΚΟΥΜΠΙ" ΤΗΣ … "ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ", ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ", ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ…"ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ "ΤΕΡΤΙΠΙΑ", ΥΠΟΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ, ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ "ΘΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ…"ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…"ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΑ"…

  76. SYNEXEIA:

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ "ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ" ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ", ΚΑΝΕΝΑΝ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ" ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.500…"ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ" ΤΗΝ… "ΥΠΑΡΞΗ" ΤΟΥΣ…

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ…ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ…"ΠΙΘΗΚΩΝ", ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ…"ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η… "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε."…ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ…

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ…

    ΕΝΑΣ…"ΝΟΗΜΩΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ…"ΕΠΙΛΕΞΕΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ…

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΖΟΡΙ" ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ…"ΔΟΥΛΟ" ΚΑΠΟΙΟΥ…"ΘΕΟΥ", ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟΝ…"ΠΡΟΙΟΝ" ΣΤΟ ΡΑΦΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΟΛΟ … "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ" ΜΙΛΑΜΕ ?

    ΚΙ' ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΕΤΡΕΦΑ ΜΙΑ "ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ…"ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ" ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

    ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ", ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ…"ΠΑΣΟΚΤΖΗ", ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ … "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ", ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ "ΕΤΣΙ" ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ…"ΕΠΕΙΣΑΝ" ?

    ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ", ΤΟΝ "ΒΟΥΔΙΣΤΗ" ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ … "ΑΠΙΣΤΟ" ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ, ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ ?

    Ο ΜΕΝ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ" ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΩΣ…"ΑΠΙΣΤΟ", ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΑΛΛΑΧ", ΕΝΩ ΕΣΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΣ"… ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ…"ΑΠΙΣΤΙΑ"…

    …ΑΛΗΘΕΙΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΜΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ…"ΘΕΟ" ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ…"Δ Ι Α", ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ…"ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ…"G O D" ?

    ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, Η' ΔΕΝ ΣΕ…"ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ" ?

    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ…"ΕΥΛΟΓΙΕΣ" ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ … "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ? ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ, ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ" ?

    ΔΕΝ …"ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ…"ΘΕΟ", ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ "ΕΣΕΝΑ" ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ …"ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ?

    FTOU ΣΑΣ ΚΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΞΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  77. Τα αρχίδια κουνιούνται όταν ακούω για γιαχβέ και για τον λεπρό ανθέλληνα γιανόπουλο

  78. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΑ ΚΟΥΦΗ ΣΤΡΑΒΗ Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .ragged bitch..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  79. Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2018 – 5:46 μ.μ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΑ ΚΟΥΦΗ ΣΤΡΑΒΗ Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .ragged bitch..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    AGAPHTE FILE H ZAGLARO DEN EXEI ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΑΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.

  80. The beautiful Eleni became like a hen old woman
    xaxaxa xaxaxa xaxaxa xaxaxa xaxaxa

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ

  81. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog" 4.26 μ.μ.,

    ΘΑ ΕΥΧΩΜΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ "ΚΑΤΑ" ΤΟΥ …ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ…"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ", ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…"85%" ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ…ΛΙΓΟ "ΜΑΛΑΚΟΥΛΗΔΕΣ" ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΥΣΗ" ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ…"ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ "ΠΟΣΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ…"ΕΧΘΡΟΙ", ΑΛΛΑ…"ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ"…

    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΩΣ …"ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ…"ΛΟΓΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΤΙΜΗΣ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ…"ΠΑΤΟΥΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΕΦΙΑΛΤΕΣ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΕΜΑΘΑΝ" ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ… "ΤΕΤΟΙΟΙ"…

    …Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ…"ΠΟΝΗΡΙΑ", ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ…"ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ". ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…"ΠΟΥΣΤΙΑ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ … "ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ", ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ…"ΞΕΛΕΠΙΑΣΕ" 5.000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ… "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ" ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ…"ΑΝΩΘΕΝ" ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ…"ΚΑΛΥΨΗ" ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ …"ΠΛΗΡΩΣΕ" ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΙΔΙ" ΑΠΛΩΣ…"ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ…"ΒΑΣΗΛΙΑ" ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟ, ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ… "ΤΡΑΒΑΓΕ" ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ…"ΡΑΤΣΑΣ" ΑΥΤΗΣ, ΤΟ ΕΤΟΣ …1678 μ. χεσμενων,…"ΣΟΥΤΑΡΟΝΤΑΣ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ… "ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ" ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…"ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ" ΤΑ…"ΛΑΦΥΡΑ" ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ…

    …"ΣΟΥΤΑΡΙΣΤΗΚΑΝ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…"ΣΥΜΜΑΧΟ" ΑΓΓΛΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 1.300, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ…"ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΡΑΤΣΑ" ΑΥΤΗ ΚΑΙ…ΗΣΥΧΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΝΑΣ…"ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ" ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΜΕ "ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ" ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,…"ΚΑΤΕΦΥΓΕ" ΣΤΗΝ…ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ", ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ,…"ΞΑΝΑΕΠΕΣΤΡΕΨΕ" Η ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ…"ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ" ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΒΑΣΗΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.

    …Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ…"ΞΕΧΝΑ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ…"ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ… "Ν.Π.Δ.Δ.", ΔΗΛΑΔΗ…"ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  82. Στο ντους μετά την γυμναστική στο σχολείο, πίστευα ότι ήμουν ο
    μεγαλύτερος, αργότερα έμαθα ότι υπάρχουν και μεγαλύτεροι,
    από το δικό σου, παίζει να είναι και το διπλό!

  83. ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΙΣ ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΛΜΑ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΣΟΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ?ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ Α ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .ΠΡΩΤΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ! ΟΥΣΤ !ΚΟΠΡΙΤΗ.

  84. ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  85. Αγαπητέ, με προβλημάτισε το μίσος και το καθημερινό πόλεμο από τα χριστιανά στον Σώρρα,
    κατάλαβα ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το ντεμέκ ενδιαφέρον τους για την "απάτη",
    πρόσφατα διάβασα μια εξαγκελία από το ιερατείο, ότι ο κυρίως Σωρρας υποκινεί
    μια οργάνωση / θρησκεία που είναι Εθνικιστική, ρατσιστική, αντιχριστιανική,
    αρχαιοελληνική κλπ και σκέφτηκα
    Α! εδώ είναι το ζουμί τους ενοχλεί η Εθνκή θρησκεία των Ελλήνων, άρα,
    μπορείς φίλε από σήμερα, αν και δεν ξέρω το καταστατικό του κινήματος,
    ότι είμαι φιλικά προσκυμενος στο κίνημα.

  86. Από τα δεινά που υπέστη η ανθρωπότητα και οι λαοί, τα χειρότερα τα υπέστησαν
    οι Κρήτες που σαν λιοντάρια πολέμησαν την μάστιγα των βυζαντινών, και ήταν
    στο παρά πέντε να νικήσουν αλλά νικήθηκαν και εσφάγιστηκαν 200 χιλ παλικάρια.
    Είσαι ντροπή για τους προγόνους σου καθυστερημένε
    Σκάσε και μη μιλάς, βλακα ε πανίβλκα

  87. ΣΤ' @@ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΜΕΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ;

    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

  88. ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ;

    ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΛΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΟ
    ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ

  89. ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ

    ΣΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ
    ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ
    ΤΟΟ ΜΟΥΝΙΙΙ!! ………ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ….ΚΟΠΕΛΙΑΑΑ? ΦΕΡΕ 40 ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΣ…

  90. Αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε, είμαστε μια μικρή συντροφιά νέων Ορθοδόξων που μας
    εμπνέετε με τις χριστιανικές σας γνώσεις και θέλουμε να σας ρωτήσουμε,
    τελευταία κυκλοφορεί μια είδηση, σίγουρα ψευδής, ότι πριν γαμήσετε
    την μανούλα σας, της βάζατε στην κωλοτρυπίδα έναν σταυρό, γιατί
    ήταν αμαρτωλή, παρακαλώ διαψευστε το, ή αιτιολογήστε το.

  91. Εγω εργαζομαι στο ΕΚΑΒ. Ενα απογευματακι ητανε μας εδωσαν μυνημα να προσεγγισουμε σε ενα γνωστο μπαρ στο κουκακι που εν παει περιποτωσει λογω απορρητου δεν μπορω να αναφερω ονοματα κλπ παντως εκει συχναζουν ατομα με εδικα γουστα καθως και αλλα ατομα που ικανοποιουν αυτα τα γουστα προικισμενα ατομα..τελος παντων μας καλεσαν για αμεση μετακομιδη σε νοσοκομειο ενος ατομου το οποιο ηταν υπερ προικισμενο τεραστιοσ που λενε ωσ προσ το θεμα του Μοριου του τοσο πολυ που για να το κουμανταρει το εφερνε κατωθεν των σκελων του και με την χρηση ολιγης βαζελινησ το εισηγαγε σιγα σιγα εντοσ του ορθου του και με αργες κινησεις χλουτοσυ χλουτσοιυ χλουτσου το παρκαριζε ασ μου επιτραπει η εκφρασις που να το βολεψει αυτο το πραμα εντοις των περικλανιδιων του.Κατα την διαρκεια της διακομιδης ακουω κατι Αχχχχ Αχχχχχχ κιάλλο κιάλλο απο το φορειο οπου ευριςκετο ο παθων και ρωταω τι συμβαινει πονατε? οχι οχι μου λεει απλωσ εχει λακουβες ο δρομος και ξερεται το οργανο μου παλεται και εξπερματισα τρις εντοσς του πρωκτου μου!!! Ρε γαμω την πιστη μου λεω τι γινεται εδω περα τελοσ παντων φτασαμε στο νοσοκομειο μολις τον πηγαμε στα επειγιοντα τον βλεπουν οι γιατροι και ακουων Ρεε ζαγκλαρα? παλι τα ιδια? κρυφακουσα λιγο να δω τι ειναι αυτα τα ιδια? και συνεχισε ο γιατρος δεν σου ειπαμε ουτι οταν εχεις την ποσθην σου εντος της μκωλοτρυπιδας σου για παρκαρισμα δεν θα καθεσαι αποτομα στην καρεκλα?να την αλλη φορα επαθε διασειση το πουτσοκεφαλ0 σου τωρα παλι τα ιδια?….εσκυψε το κεφαλι ο Ζαγκλαρας οπως τον ειπαν αρχισε να τραβαει την πουτσοχυμενη ποσθην του απο τα περικλανιδια του την τυλιξανε οι γιατρο με ελαστικο επιδεσμο και με κρεμαμενη την ψωλη του οηγε σε ενα δωματιο να ξαπλωσει γιατι πονουσε ακομη….παντωσ τετοιο ''αυτογαμησι'' μεσα στην ιδια του την κωλοτρυπιδα δεν ειχα δει και ουτε πιστευω να ματαδω εκτος εαν ξανατυχει…..ακου να παρκαρει την πουτσα του στη κωλοτρυπιδα του? Χριστος κιΆποστολος…

  92. Ο Ησαιαs Κωνσταντινιδηs συμφωνα με την BND BERLIN Μυστικη Γερμανικη Υπηρεσια ειναι πρακτωρ τηs Τουρκιαs εντοs Ελλαδοs και τηs MIT του Ερντογαν!!!
    Προωθει τον Ισλαμισμο και το κρατοs Βατατζη και την μεγαλη Αλβανια με τον Μπεξη και τον Σωρρα και τον Καρατζαφερημε το καναλι του το ΤελεΣιτι η ΑΡΤ σημερα…
    Ειναι Μασωνοs και παρατηρει μεσω τηs εφημεριδοs και ολων ΜΜΕ στην Αθηνα και δηλαδη τηs γελοιαs εφημεριδοs που πουλα παραμυθια πατριωτισμου και αντισιωνισμου και που την χρηματοδοτει ο ιδιοs ο Ροτσιλντ απο την Κερκυρα και απο την βιλα του και μαζι με τον Αρτεμη Σωρρα και μαζι με τον Αλβανο Μπεξη!!!
    Καταγγελια του Γιαννη Τσιριγωτη…τηs YELLOW JOURNAL για Μασωνικο Σιωνιστικο Κυκλωμα του Αρτεμη Σωρρα!

    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ(;)ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΨΡΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    sxolianews.blogspot.gr/p/blog-page_22.html

    ο σωρραs μηνυσε ολουs OΣΟΥs ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗsΔΗΛ.ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.Ο ΣΩΡΡΑs ΜΗΝΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ του ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ/ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ.αΥΤΗΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΓΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟs ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    filonoi.gr/2014/10/22/f-o-lamprakis-ftiaxnei-nea-thrhskeia/

    ΕΛ.ΡΗΝΟΣ στον Λ.ΛΟΙΖΟ για ΣΩΡΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ LUSIS TRUST ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

    ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    κ@λοτρυπιδομασονοκαμπαλοπψωρογιδα….του βαψωμαλλια γουρλοματη αθιγγανου μποντυμπιλντερ αρχιαπατεωνα τριγωνοκολου καταδικασμενου…

    καμπαλομασονοκαρατζαφεροκ@λοτρυπιδεs….του βαψωμαλλια καθετηρα τουρκαλβανου βρωμιαρη κουραδο πρωκτο χεσμενου ψευτομποντυμπιλντερ οφσοροδοξου καταδικασμενου…

    καλε Mad Dog-ζαγκλαρω ανωμαλε διεστραμμενε βρωμιαρη ελεεινε σιχαμερε που τραβουσεs μ@λακι@ μπροστα στην αδελφη τηs Π@ΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Π@ΥΣΤΗ ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη ανωμαλε Π@ΥΣΤΗ ειστε απο τα κ@λογ@μημενα του περιστεροχεσμενου;;;
    ατιμουλικο μηπωs εισαι στην λιστα του PORT CONTROL που Γ@ΜΟΥΣΕ Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ;;;
    Π@ΥΣΤΡΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ καρατζαφεροκ@λοτρυπιδα…

  93. Χα..χα.. το αγαπημένο θέμα πάντων των κιναιδων χριστιανών, είναι η "πούτσα"
    παντού και πάντα μη έχοντας τίποτα να πουν, μιλάνε για την πούτσα, και τι μας
    διδάσκει αυτό? Ο καθένας μιλά για τον πόνο του και του τι έχει στην γκλάβα του!

    Λέγετε ότι ο χριστός ήταν και αυτός τραβέλι, με γυναίκα βέβαια να γαμήσει
    δεν πήγε, αλλά με τον ιωάννη καθώς μας λέει ο λουκάς, παιχνιδιάζονταν!
    Πουτάνες, πούστηδες, δολοφόνοι ψευτες και ότι σκεφθεί κανείς ανήθικο,
    στους ιουδαιοχριστιανούς θα το βρει, πουσταριά, χα..χα..

  94. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά εμένα μ' αρέσει η ατάκα που σέρνεται
    στο ιντερνετ για την απάντηση του Καραϊσκάκη παραμονή επίθεσης:

    Eίμαστε λίγοι, αλλά με τη βοήθεια του Χριστού, θα τους γαμήσουμε
    την Παναγία. Κι αν δεν είναι αλήθεια, μοιάζει ηρωικό και όμορφο.

  95. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ
    'ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΒΗΣΕΙ' Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

  96. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΤΑΚΑ

    ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑ
    ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ

  97. λαγουδοπεριστεροχεσμενο πψωρογιδο Μad Dog δεν πιστευω στα ντουs του γυμνασιου να εβαλεs κανενα μεγαλο πουλακι στην κ@λοτρυπιδα σου;;;

    σιχαμερε βρωμιαρη διεστραμμενε ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη ανωμαλε Π@ΥΣΤΗ!

    οταν εκανεs μπανιστηρι και επαιζεs το πουλακι σου στο σαλονι και σε επιασε η Π@ΥΤΑΝΑ η μανουλα σου και μετα ηρθε ο συζυγοs τηs γειτονισαs σου και σε επιασε στην φαση που εκανεs μπανιστηρι σου την εκανε την κ@λοτρυπιδα σου φαρασι;;;

    δεν σου ειπε η ψ@λοχυμενη η κ@λοτρυπιδογ@μημενη μανουλα σου οτι ο συζυγοs ηταν λοστρομοs…..
    κ@λογ@μημενη του διοs ζαγκλαρω σου εμεινε το κουσουρι εεεεε κ@λοτρυπιδοφαγωμενε ανωμαλε Π@ΥΣΤΗ Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε!!!!!

    καρατζαφεροπψωρομασονοκαμπαλοκ@λοτρυπιδι..

    μπραβο ζαγκλαρω αν και ανοιχτοκ@λοτρυπιδηs η κ@λοτρυπιδα σου στον π@υτσον δεν λεει οχι τετοια αντοχη στον π@υτσο βρε ζαγκλαρω;;;δεν ηξερεs οτι το θαλασσινο υδωρ ανοιγει την κ@λοτρυπιδα;;;

    το καυμενο το πατερακη-Γιωργοs Π του την κανανε την κ@λοτρυπιδα του ΜΠΟΥΡΙ!!! να μια τρουπα..
    απο τα ευκλανια γραφεια λενε οτι το πατερακη ανοιξανε λεει τα κ@λοτρυπιδοραμματα του…αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ και Π@ΥΤΣΑ αηρ!

  98. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog",

    ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ" ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ, ΕΝΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ "ΕΣΩΨΥΧΑ" ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΤΡΟΠΟ".

    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΣ "ΟΜΟΡΦΑ" ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ…"ΠΟΝΟ" ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥΣ", ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ…"ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ", ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ…"ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΝΑ…"ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ (…..)

    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ …"ΠΑΤΗΣΑΜΕ" ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ… ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΤΑ…"ΑΠΤΑΙΣΤΑ" ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ…"ΜΑΡΑΖΩΣΑΝΕ"…, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ,…"ΞΕΧΑΣΑΜΕ" ΤΟΝ…"ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ", ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ", ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ…"ΟΡΘΙΟΣ" ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ…"Ι Σ Ι Α"…

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ … "ΠΡΟΓΟΝΟΙ" ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΘΩ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ/ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…"ΠΙΣΩ" ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ, ΘΕΟΥΣ, ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ…?

    ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ…"ΒΡΙΖΕΙ" ΠΟΙΟΝ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ…ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ" ?

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ, ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ?

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ", ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ…"ΠΛΑΚΑ". ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ…"ΕΛΛΗΝΕΣ", ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ", ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ…"ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΟΥ…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog"

  99. ΨΟΦΑΕΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΩΣΩ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 'ΣΧΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

  100. Για οποιοδήποτε θέμα που αφορά παραβατική συμπεριφορά μέσω Διαδικτύου, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους ακόλουθους τρόπους:

    – Τηλέφωνο : 11188
    – Fax: 213-1527471
    – Email: [email protected]
    – Facebook: http://www.facebook.com/cyberkid.gov.gr
    – Twitter: @cyberalertGR
    – Ιστότοπος : http://www.cyberkid.gr
    – Μέσω της εφαρμογής CYBERKID για φορητές συσκευές και
    – Ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522, Αθήνα

  101. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΟΥ "ΛΑΤΡΕΥΕΙ" ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΑΤΑΝΟΛΆΤΡΗ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΨΩΡΡΑ, ΖΑΓΚΛΑΡΩ, ΣΤΑΓΑΚΑΙΝΑ, ΓΥΦΤΑΞΟΥΛΑ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΜΑΝΕΣΗ.

    ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ.

    ΕΜΑΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ.

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ, ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΡΙΔΑΚΙ.

    ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΕΙ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΕΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΚΑΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΜΑΡΙΑ.

    Εσούρωσα κι αργήσαμε, μα όσο και να φταίω
    περπάτα να προλάβουμε το τραμ το τελευταίο

    Ντράγκα ντρουγκ το καμπανάκι
    Ντράγκα ντρουγκ μες στο βραδάκι
    Ντράγκα ντρουγκ κι αμα φυτρωσει* να το πεις
    στον Θεοδωση.

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΥΝΤΗ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΤΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΙΔΑΚΙ, ΦΙΛΑΝΕ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΙΔΟΙΑ.

  102. Καλή σου μέρα φίλε Ευταξία,
    Ναι είναι αλήθεια αυτά που περιέγραψες για τον χαρακτήρα μου,
    όταν έχω δίκιο και έχω πάντα δίκιο όταν κοντραρομε, μπορώ
    να μαλώσω με τρις ταύρους και δεν κάνω πίσω ποτέ.

    Δεν θα περιαυτολογήσω, αλλά εδώ που ζω, είμαι μέλος στα ποιο
    κλειστά κλουμπ και είμαι πολύ αγαπητός, δεν στηχίζει τίποτα
    να είσαι ευγενικός και κερδίζεις τόσα πολλά!

    Σε ευχαριστώ για της συμβουλές σου, ασφαλώς και το γνωρίζω, σκοπός τους
    είναι να με παρασύρουν σε χονδρές βρισιές για να με μηνήσουν, γιατί όπως
    και εσύ ακόμα καλύτερα γνωρήζεις, δεν έχουν τίποτα να αντιπαρατεθούν
    σε μια βερμπαλ διαμάχη, ΤΊΠΟΤΑ και το ρίχνουν στις ύβρεις!

    Εμένα προσωπικά με υποτίμησαν και ξέρεις, αυτό, να υποτιμήσεις κάποιον
    είναι το κλασικό λάθος που κάνουν όλοι οι στρατηγοί, ο Ζαγκλάρας
    θέλει έναν λόχο από αυτά τα ζούδια, χα..χα..

    Οι Ολύμπιοι να σε έχουν πάντα καλά καθώς και την οικογένεια σου.

  103. ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  104. Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2018 – 9:49 μ.μ.
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΩΣ mad dog
    ΕΓΡΑΦΕ
    ΩΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΓΚΡΑΡΑΣ
    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΣΤΟ olympia gr

    ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ mad dog ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ
    Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ
    Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΜΟΡΦΕΑΣ
    Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ
    ——————————

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης
    Τα ελεγα κε στο Greek national pride λεφτα υπαρχουν ΓΑΠ κε ξερω ψομι πασοκ ολε ολε
    Τωρα ειμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ναι ρε
    Κατι ξερουμε κε μεις οι τουρκογυφτοι νομιμοι κε μονημοι κατηκοι σουηδιας

    Μad Dοg said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:17 μμ
    Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν καυλώνω απο πίσω!!

    Μου αρέσει!

    Απάντηση

    Mad Dog said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:24 μμ
    Πάντα με υπέρ καύλωνε η κωλοτρυπίδα της μάνας σου και το ξέρεις,
    σίγουρα σε μίλησε για κείνον τον αγριάνθρωπο Ζαγκλάρα
    που την έκανε τον κώλο φουγάρο, ε?

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:56 μμ
    Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε σατανιστης τι αλο να σε πω ρε σαλιαρα προβατινα;

    https://olympia.gr/2017/08/15/%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CF%85%CE%BC%CF%86%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%85%CE%BC%CF%86%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5-2/

    Απάντηση

    Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2018 – 10:02 μ.μ.
    κ.ζαγκλαρα εσειs ειστε το Mad Dog;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2018 – 10:28 μ.μ.
    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 3, 2017 στις 4:43 μμ
    Φηλε βαγγελη
    Εχω πολλα ονοματα ζαγκλαρας mad dog zaglos κε χριστινα η βουλγαρα
    Με λενε στελιο
    Τα ελεγα κε στο Greek national pride πριν με διωξουν με τις κλωτσιες
    Λεφτα υπαρχουν γαπ κε ξερο ψωμι
    Τωρα ειμε με τον κυριακο μητσοτακη
    Κατι ξερουμε κε μεις οι σκατογυφτοι

    https://olympia.gr/2017/08/03/%F0%9F%87%AC%F0%9F%87%B7live-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83/

  105. Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2018 – 11:10 μ.μ.
    Εχετε καταλαβει ποιος ειναι ο zaglaras mad dog? ο Εκλεκτος "Νεος Οπαδος σας" κυριε Ευταξια που κανετε οτι λειπετε?
    Διοτι κανει ΜΠΑΜ πλεον οσο διαβαζουμε τη φαντασια του και την επιμονη του

    Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2018 – 11:30 μ.μ.
    ΜΑΙΡΗ said

    Οκτώβριος 9, 2016 στις 6:57 μμ
    Ζαγκλε

    Πάλι για τον εαυτό σου μιλάς ??

    Εννοείς λίγο καιρό πρίν που σχολίαζες με το γυναικείο ψευδώνυμο «Χριστινα η Βουλγαρα» ??

    Και κάτι πικάντικα σχόλια που έκανες άτιμο……!!!

    Έλα Ζαγκλε,γέλα σαν κατινούλα,ξέρεις εσύ…..
    χιχιχιχιχιχιχιχιχι

    Μου αρέσει!

    Απάντηση

    ΜΑΙΡΗ said

    Οκτώβριος 9, 2016 στις 7:04 μμ
    Πουτ@να είναι η μάνα σου.

    Μου αρέσει!

    Απάντηση

    ΜΑΙΡΗ said

    Οκτώβριος 9, 2016 στις 7:08 μμ
    Το παρακάτω «σχόλιο» το έκανε ο Ζαγκλος με το ψευδώνυμο Χριστινα η Βουλγαρα.

    —————————————————————————————————————–
    Στέργιος Ζαγκλάρασ said
    Μαΐου 26, 2016 στις 9¨05 πμ
    Χλαπ.. χλουπ.. όλα τα γλείφω όλα τα καταπίνω
    χλουπ..χλουπ..
    ************
    Και εδώ που η Ολυμπια σου το έσβησε με αστεράκια είχες γράψει…..

    «Σπερμ@ χυσι@ και σκ@τα είναι τα δικά μου ορεκτικά»
    ——————————————————————————————————————-

    Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πια,ο Ζαγκλος είναι μισογύνης και όλα αυτά επειδή δεν του σηκώνετε…..

    Μου αρέσει!

    Απάντηση

    Mad Dog said

    Οκτώβριος 9, 2016 στις 7:11 μμ
    Παίρνω την μάνα σου στα τέσσερα, στο τηλ, και χύνω στα μούτρα του πατέρα σου,
    το γάλα, εσύ μπορείς να παίρνεις βίντεο, ή να με τραβάς τα μπαλάκια!

    Μου αρέσει!

    ΜΑΙΡΗ said

    Οκτώβριος 9, 2016 στις 7:19 μμ
    Βρίσε όσο θέλεις,τους γονείς σου προσβάλεις,τέτοια ανατροφή σου δώσανε,σκέψου τι θα ήταν και αυτοί…..

    Το παρακάτω «σχόλιο» το έκανε ο Ζαγκλος με το ψευδώνυμο Χριστινα η Βουλγαρα.

    —————————————————————————————————————–
    Στέργιος Ζαγκλάρασ said
    Μαΐου 26, 2016 στις 9¨05 πμ
    Χλαπ.. χλουπ.. όλα τα γλείφω όλα τα καταπίνω
    χλουπ..χλουπ..
    ************
    Και εδώ που η Ολυμπια σου το έσβησε με αστεράκια είχες γράψει…..

    «Σπερμ@ χυσι@ και σκ@τα είναι τα δικά μου ορεκτικά»
    ——————————————————————————————————————-

    Άλλωστε ποιός Άντρας θα έγραφε ένα τέτοιο σχόλιο και με γυναικείο όνομα ???

    Υ.Σ
    Πάντως τα νεύρα σου,τα έχω κάνει τσατάλια,αν κρίνω απο τον εκνευρισμό σου……

    Και που είσαι ακόμα,με ζουρλομανδύα θα φύγεις απο εδώ…..!!!

    Μου αρέσει!

Comments are closed.