Οι χριστιανοί βαπτίζονται ως δούλοι, ως δούλοι νυμφεύονται, ως δούλοι αναχωρούν ”έκ του ματαίου τούτου κόσμου” και ως δούλοι αποκαλούνται από την ιεραρχία σ’ όλη τους την ζωή.

Οι χριστιανοϊουδαίοι θεωρούσαν (και θεωρούν) κάθε τι πού ανήκει στο
Ελληνικό Πνεύμα και τον Ελληνικό Πολιτισμό “βδέλυγμα και μίασμα”.
Όλα τα Ιερά και οι βωμοί των Ελλήνων ήταν βδελυρά και μυσαρά για
τους Γαλιλαίους και έτσι φρόντισαν επιμελώς να τα καταστρέψουν όλα.

Οι χριστιανοί “ορθόδοξοι”, πρωτοπόροι πάντοτε, πρωτοτύπησαν και ως οι ανακαλύψαντες την Ιερά Εξέταση, ή οποία βεβαίως δεν ήταν εφεύρεσις της Καθολικής εκκλησίας (πάρ’ όλη την αναίδεια σας να λετε ότι ή “ορθοδοξία
δεν έκανε τέτοια αίσχη”, πράγμα πού σημαίνει ότι παραδέχεστε ότι αυτά
ήταν αίσχη) εφ’ όσον οι ΄Ανατολικο-Ρωμαϊκοί εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι
ήταν οι πρώτοι διδάξαντες καθώς και οι ίδιοι οι οποίοι πρώτοι οργάνωσαν
και λειτούργησαν το πρώτο στην Ιστορία ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ
εθνικών, στην Σκυθόπολη της Συρίας,

Ό Μωάμεθ Β΄ ο μετά την Άλωση επικληθείς Πορθητής, εκμεταλλεύτηκε πλήρως την διαμάχη μεταξύ Ενωτικών και Ανθενωτικών, προκειμένου να ξεμπερδέψει μία ώρα αρχύτερα με την NOVA ROMA. Χείρα βοηθείας του έδωσε ή Ιεραρχία, ή οποία είχε κάθε λόγο να μην θέλει την Ένωση των Εκκλησιών προκειμένου να μην χάσει τα προνόμια της.

Με τον Σχολάριο και Νοταρά καθώς και πλήθος καλογέρων, άνοιξε τις πύλες και έμπαζε μέσα τους Τούρκους (ή Κερκόπορτα είναι καλαμπούρι των μαθητικών βιβλίων), ενώ ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος πολεμούσε ακόμη.

Μετά την Άλωση, άμειψε πλουσιοπάροχα τους φιλότουρκους προδότες με πρώτον τον Σχολάριο τον οποίο ονόμασε Γεννάδιο και τοποθέτησε στην κεφαλή της Ιεραρχίας.

Πολύ πριν όμως από την πτώση της NOVA ROMA , το “Άγιο” Όρος παρ’ ότι και αυτό τμήμα της Ελληνικής υπαιθρίου χώρας, κατελήφθη αυθαίρετα από μοναχούς κατά την πρώιμη “Βυζαντινή” εποχή επειδή ήταν πραγματικά το Ιερό Όρος των προγόνων μας εις το οποίον υπήρχαν 36 ναοί (κυρίως της Αρτέμιδος), πολλά ιερά , βωμοί αλλά και πληθώρα πόλεων.
Εκεί χρησιμοποιήθηκαν περίπου 500.000 εθνικοί οι οποίοι αρνούνταν να εγκαταλείψουν την Πατρώα τους Θρησκεία , σε ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, για να γκρεμίσουν τους ναούς , τα Ιερά και τους βωμούς και στην θέση τους και με τα οικοδομικά τους υλικά να κτίσουν Μοναστήρια!

Ακόμη υπάρχει διάταξη στον ορθόδοξο κανόνα (Πηδάλιον) σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να καταστραφούν όλα τα αρχαία ελληνικά μνημεία , έργα και Ιερά, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Παρθενώνος. Εάν όπως λετε, αυτά είναι καμώματα των δήθεν πρώτων μισαλλόδοξων χριστιανών, τότε γιατί δεν έχει αρθεί ακόμη ο κανών?

Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν• και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους. Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος; Δια ιδικόν μας συμφέρον• διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα (χρήματα) άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις.
Αιτωλός

Ζαγκλάρας Στέργιος

loading...

83 thoughts on “Οι χριστιανοί βαπτίζονται ως δούλοι, ως δούλοι νυμφεύονται, ως δούλοι αναχωρούν ”έκ του ματαίου τούτου κόσμου” και ως δούλοι αποκαλούνται από την ιεραρχία σ’ όλη τους την ζωή.

  1. Οι γνωστες νεοταξικες και σιωνιστικες θεωριες του βρωμερου μαγκλαρα η οπως αλλοιως τον λενε.Αχρηστοι,ανθελληνεσ,αντιχριστοι,διεθνιστες,ισλαμολαγνοι και κωλολαγνοι, αχρηστα και απλυτα αριστερα φασιστομουτρα.ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΜΩΝ.ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ειναι ενα και το αυτο.Ενα σωμα,μια γροθια.η γροιθια της ελευθεριας,της αγαπης,της αξιοπρεπειας.Χτυπατε οσο θελετε βρωμεροι αντιχριστοι ανθελληνες.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ θα γινει η παγκοσμια θρησκεια γιατι ειναι η μονη και αλιθινη θρησκεια.Ουτε με τον ιουδαισμο εχει σχεση,ουτε με καμμια αλλη θρησκεια.Γιατι ειναι η μονη και αλιθινη Και συ μαγκλαρα παρε τα λεφτα τησ νεας ταξης και ουρλιαζε.Κουφια λογια κουφιου και τελειως ανοητου ανθρωπου..

  2. Ο ζαγκλαρας ειναι ο ευταξιας ψευτικα ονοματα και τα δυο οπως ψευτιες ειναι και ολα αυτα που γραφει … γραφει απο το ηρακλειο κρητης
    πολλα φιλια στη πατριδα μου τη κρητη στους πραγματικους κρητικους που τον ξερουνε και τον περιγελουνε …

  3. Και γιατί βρίζεις? Σε ενοχλεί η αλήθεια?
    Όσο και να σκούζεις και να βογκάς, την πούτσα θα την φας.

    Ο καιρός που σφάζατε (εκτ Έλληνες) για να αλαξοπιστησουν απήλθε,
    ο μεσαίωνας ετελείωσε, η τεχνολογία (ίντερνετ κλπ) είναι το μαχαίρι που
    θα σας μπει (ήδη μπαίνει) στη απλυτη κωλοτρυπίδα σας, προσκυνημένα μουνιά!

  4. Της θειας σου το μπουγαδοκοφινο ξεκωλιαρα Ζαγκλαρω

  5. Γεια σου πατριώτη, να μας ζήσει η Κρήτη!

  6. επισης κατι πολυ σημαντικο ολα αυτα τα κανουνε για να επεμβει η ΔΗΕ και να βγουνε στη τηλεοραση να λενε για το σωρρα επειδη δεν τους παιζει κανενα καναλι

  7. Τι σε ενόχλησε κούκλε μου? Είναι χοντρό?
    Να βάλω λιγάκι λάδι από την κανδήλα?

  8. Παλαιά Διαθήκη
    α. Βιβλία Προφητών

    «Θὰ ξεσηκώσω τὰ παιδιά σου, Σιών, ἐναντίον τῶν παιδιῶν τῶν Ἑλλήνων καὶ θὰ σὲ κρατήσω ὡς ξίφος πολεμικό… ὁ Κύριος ὁ παντοκράτωρ θὰ τοὺς ὑπερασπίσῃ (τοὺς Ἑβραίους), καὶ θὰ τοὺς κατασπαράξουν (τοὺςἝλληνες), καὶ πὸ πέτρες σφεντόνας, καὶ θὰ τοὺς πιοῦν σὰν κρασί, θὰ τοὺς θάψουν κάτω καὶ θὰ γεμίσουν (μὲ τὸ αἷμα τους) φιάλες σὰν αὐτὲς τοῦ θυσιαστηρίου»

    (Ζαχαρίας, θ΄ 13-15)

    «Καὶ ἐξολοθρεύσω Κρῆτας καὶ απολῶ (θὰ καταστρέψω) τοὺς καταλοίπους τοὺς κατοικοῦντας τὴν παραλίαν• καὶ ποιήσω ἐν αὐτοῖς ἐκδικήσεις μεγάλας, καὶ ἐπιγνώσονται (=θὰ ἔρθουν στὰ συγκαλά τους), διότι ἐγὼ Κύριος ἐν τῷ δοῦναι τὴν ἐκδίκησίν μου ἐπ’ αὐτούς»

    (Ἰεζεκιήλ, κε΄ 16-17).

    «Πέρσαι καὶ Κρῆτες καὶ Λυδοὶ καὶ Λίβυες καὶ πάντες οἱ ἐπίμικτοι καὶ τῶν υἱῶν τῆς διαθήκης Μου μαχαίρᾳ πεσοῦνται ἐν αὐτῇ…»

    (Ἰεζεκιήλ, λ΄ 5)

    Ο «ΜΕΓΑΣ» Κωνσταντίνος βρήκε την ευκαιρία και άλλαξε τη θρησκεία της αυτοκρατορίας με τον φανατικό και εξαιρετικά εκδικητικό ιουδαιοχριστιανισμό και η ελληνορωμαϊκή θρησκεία υποχώρησε σε σχέση με τον ιουδαιοχριστιανισμό …

    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ".

    Μόλις το καταλάβουν τα ιουδαιχριστιανικά πρόβατα που τρέχουν στα μαντριά με τα τέσσερα γιορτάζοντας τους σφαγείς των, τότε θα αρχίσει και η πραγματική απελευθέρωση της
    Ελλάδος!

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  9. η κρητη βγαζει κολομπιτες οχι μουνουχια σα το ψευτικο ζαγκλαρα

  10. https://youtu.be/egXTksn8ABs

    ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    HD poseidonios o rodios

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

  11. Και η πλάκα φίλε μου είναι ότι θίγονται ντεμέκ για τις αναδημοσιευσεις των γραφών τους?
    Όλη η Ελλάδα υπεφερε πολλά, αλλά περισοτερο από όλους οι Κρήτες και οι γυναίκες!
    Είναι φοβερό σήμερα ένα Κρητικός να προσκυνάει τους σφαγείς του!

    Όπως μια γυναίκα που για το σαούλ και άλλους, δεν είναι άνθρωπος!!!

  12. Θα μας κλασεις τ' @@ ηλιθια γυφτοπουτανα

    Κρυμμενη πισω απο το πληκτρολογιο μας βγαζεις γλωσσιτσα καργιολια

    Για βγες να μας τα πεις αυτα φατσα καρτα και θα δουμε ποσες ψωλες χωραει ο κωλος σου ξεκωλιαρα και ποσο στυλιαρι αντεχει το τομαρι σου παλιοχαμουρα

  13. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΕΛΑ ΕΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?….ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΧΛΑΑΤΣΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΜΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ Ε ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΣΠΑΡΑΖΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΔΕΝ ΑΝΕΠΝΕΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΛΘΕ ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΙVEA ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΕΔΩ ΠΟΝΑΕΙ? ΝΑΙΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΕΤΡΙΒΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΕΙΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΕΔΩ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΕΙΙΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΡΩΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΖΕΙ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΕΔΩ ΠΟΝΑΕΙΙ? ΝΑΙΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΑΙΑ ΔΟΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΙΞ ΚΑΙ ΧΛΑΤΣ ΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΒΙΞ ΣΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΕΔΩ ΠΟΝΑΕΙΙ?….ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΑΝ ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΒΖΙΙΙΝΝΝΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ..ΠΑΕΙΙΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΛΥΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ …..ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!! ΩΩΩ ΘΕΟΙ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ''ΦΥΣΤΙΚΙ'' ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΥ…..ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΡΗΚΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΝΤΕ salom….salom..

  14. Είμαι Άνδρας με το Α χονδρό και κεφάλαιο, ντόμπρος στον λόγω μου
    και πάντα φιλικός και ευγενικός με τους ευγενείς, αλητάκια
    κλπ κεφτέδες τους πάω γαμιώντας μέχρι την κόλαση!

  15. Ρωτας αν ειναι Χοντρος…;
    Σαν το μπουρι της σομπας τον εχω
    Αλλα με το πηγαδι που εχεις εσυ δεν θα χρειαστει λαδι
    Αμμοχαλικο θα χρειαστει

  16. XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XAXAXAXAXAXAXAXA

    O A N Τ Ρ Α Σ

    ΜΕ ΣΤΡΙΓΚ

    XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XAXAXAXAXAXAXAXA

  17. ΖΑΓ(ΚΛΑΡΙΝΑ) ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΗΣΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ Μ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΤΣΑΡΙ Η ΠΡΟΣΠΟΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ? ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

  18. ΑΦΟΥ ΚΙΈΣΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΣΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΥΛΛΙΑΝΟΣΣΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΕΔΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ? ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΑΣ ΩΡΑΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΟΠΛΗΚΤΟ ΜΟΥΝΙ? ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΙΥ ΚΑΠΟΤΑ ΤΡΥΠΙΑ HARLEM No 5 …

  19. Η ΖΑΓΚΛΑΡΩ Η ΤΡΑΒΕΣΤΩ …Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΝΑ ΑΝΤΡΑΣ…

    ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ

  20. Ελα καριολη ζαγκλαρα? αντε αλλαξε τωρα τροπαρι ξεκινα σαν πουστογερος τσαπελοφαγος πατερακης. αρκετα μας τα ζαλισεσ εσυ μεχρι τωρα. ειναι η ωρα να αρχισεις σαν πουτοσγερος να εξυμνεις την μαυριδερη κωλοτρυπιδα του φυλακοβιου μαυριδερου γυφτου! Ελα ισααα καριολα τσαπελοφαγα ….

  21. Τους συμπαθώ τους πόντιους, αλλά δεν είμαι πόντιος, αλλά με θύμησες μια
    εποχιακή πριν αρκετά χρόνια που σαν και σένα όλο με τσιγλούσε και με
    έκανε μουτράκια, αλλά όταν την πλακωνα στα φίλα, φώναζε:
    Σκάψε με σκαφτιά μου σκαψεμε.
    Τη ενοoύσε άραγε, εσύ σαν πόντιος μήπως ξέρεις?

    Αλλά, για να μην με ερωτευθείς ξαφνικά (όλες οι γυναίκες που αγκάλιασα με
    ερωτευτήκαν) στο δηλώνω ΔΕΝ γαμώ άνδρες ούτε όπως στην περίπτωση σου τραβέλες.

  22. ***********************************************
    Ο Άγιος Παϊσιος βλέπει ποιοι είναι οι εχθροί της Ελλάδος και λέει:

    ''Η Ε λ λ ά δ α, η Ο ρ θ ο δ ο ξ ί α,
    με την παράδοσή της, τους Αγίους και
    τους ή ρ ω έ ς της, να πολεμείται
    από τους ί δ ι ο υ ς τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό!''
    ************************************************

  23. ***************************************************
    Τα παπαγαλάκια της Παγκοσμιοποίησης είναι δύο ειδών:
    1) Αυτά που υπηρετούν συνειδητά τους σκοπούς της Παγκοσμιοποίησης.
    2) Αυτά που υπηρετούν από άγνοια τους σκοπούς της Παγκοσμιοποίησης, αυτά δηλαδή που έγιναν θύματα της προπαγάνδας της Παγκοσμιοποίησης.

    Έτσι βλέπουμε ανθρώπους να υποστηρίζουν ότι τάχα δεν υπάρχει πλέον ελληνικό Έθνος, γιατί αυτό καταστράφηκε τάχα από το χριστιανικό Βυζάντιο.

    Ο σκοπός τους είναι διττός, από την μια μεριά επιχειρούν να διαλύσουν το ελληνικό Έθνος κι από την άλλη να κατασυκοφαντήσουν και να σβήσουν την πίστη των Ελλήνων στην Ορθοδοξία.

    Θα διαπιστώσατε πολλές φορές ότι τους ήρωες της απελευθέρωσης του Έθνους, οι οποίοι θυσίαζαν την ζωή τους για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία (Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη και λοιπούς) δεν τους αναγνωρίζουν ως παιδιά του ελληνικού Έθνους.

    Συνέλληνα, μάχου υπέρ Πατρίδος και Ορθοδοξίας.
    ******************************************************

  24. Έχεις δίκαιο. Ένας σχολιαστής που υπερασπίζεται δήθεν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, δήλωσε σε κάποιο σχόλιό του ότι δεν άκουσε τίποτε για ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών του αρχαίου δωδεκάθεου. Δηλαδή ομολόγησε ο ίδιος ότι έχει άγνοια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
    Υπάρχουν δεκάδες κείμενα αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και ιστορικών που αναφέρονται στις ανθρωποθυσίες.
    Εδώ δείτε αυτά τα κείμενα:

    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

  25. οι ποντιοι μωρη τρυπα απατη ειναι παλικαρια δεν ειναι γκιοσες
    ουτε βριζουνε τη παναγια οπως εσυ

  26. Υπάρχουν και μαϊμού Έλληνες, όπως υπάρχουν και μαϊμού μπλουζάκια Λακόστ.

  27. ποιος ειναι ποντιος χαχαχαχαχαχαχαχα κουζουλαθηκατε ωρε η κουτσουναρα
    ο ευταξιας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  28. Και ο Εφιάλτης κάτοικος αυτής της ένδοξης χώρας ήταν, αλλά προδότης αποτρόπαιος. Η Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ παράγει και τέτοια φρούτα.

  29. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑ

  30. Οταν ήρθαν οι
    ιεραπόστολοι,εμείς οι Αφρικανοί
    είχαμε τήν Γή κι αυτοί
    τήν Βίβλο.Μάς έμαθαν
    νά προσευχόμαστε μέ τά μάτια
    κλειστά.Καί όταν τά
    ανοίξαμε,αυτοί είχαν
    τήν Γή καί μείς τήν
    Βίβλο.
    Γιόμο Κενυάτα.

  31. Επίτρεψέ μας, φίλε, να διασκεδάζουμε με τις χαζομάρες που γράφει. Εγώ δεν απαντώ ποτέ στα σχόλιά του, αλλά διασκεδάζω με τις μωρολογίες των σχολίων του. Είναι, άλλωστε, μοναδικός και αχτύπητος στις αρλουμπολογίες του.

  32. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ,ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ,ΕΥΦΕΥΡΕΤΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ,
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ 800 ΔΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΚΟΠΗΘΕΙΤΕ…..
    ————————————

    Ανώνυμος6 Οκτωβρίου 2018 – 5:59 μ.μ.
    εβραιο με ειπες τιμη μου και καμαρι μου
    σωρρας στη φυλακη που σας τζουζει δεν ειμαι!!!!!!!!!!!!!!

    Giannis Paterakis6 Οκτωβρίου 2018 – 6:14 μ.μ.
    ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΦΘΛΑΚΙΖΕΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ,ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…

    ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ…!!!

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..

  33. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;
    ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ;
    —————————————–

    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    ———————————-
    Giannis Paterakis10 Ιουλίου 2018 – 12:21 π.μ
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΧΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…

    :https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/t.html#comment-form

  34. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;
    ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ;
    —————————————–

    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    ———————————-
    Giannis Paterakis10 Ιουλίου 2018 – 12:21 π.μ
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΧΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…

    :https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/t.html#comment-form

  35. μην ασχολειστε με εναν ανωμαλο ξευτιλισμενο ψυχασθενη που τραβουσε Μ@Λ@ΚΙ@ μπροστα στην αδελφη τηs μαναs του σκεπασμενοs με ενα σεντονι…ο Π@ΥΣΤΗΣ!!!

    μην ασχολειστε με ενα ανωμαλο μπατανοβγαλμενο που τον επιασε η μανα να κρυφοκοιταει απο το σαλονι την γειτονισσα του και να τραβαει Μ@Λ@ΚΙ@ ο ελεεινοs ηδονοβλεψιαs μπανιστηρτζηs ο….. Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΟΣ του δια το ΠΨΩΡΟΜΑΣΟΝΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ο παλιοΜΠΙΝΕΣ ο ανωμαλοs Π@ΥΣΤΗΣ!!

    η μακα ντιν νταν ντογκα η ναζιαρα ντιγκιντογκα η πεορουφηχτρα τσι χαλκιδικηs ο Π@ΥΣΤΗΣ ο Κ@ΛΟΤΣΙΜΠ@ΥΚΟΓΔΑΡΤΗΣ!!!!!!

    Απο την εταιρεια εσωρουχων Αρτεμηs string κυκλοφορησαν οι νεεs κυλοτεs του Κ@ΛΟΥ……
    Gav Dog απορροφα τον Π@ΥΤΣΟΝ…
    κουραδο ευταξουλα απορροφα τα Ψ@ΛΟΧΥΜΑΤΑ…
    Ψ@ΛΟ πατερακη απορροφα τα @ΡΧΙΔΙ@…
    Κυλοτεs του Κ@ΛΟΥ μονο απο την Αρτεμηs psorogidos string για ευκλανιεs Π@ΥΤΣΟ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΕΣ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ….

  36. Ειχε κ@λαρακι μαυριδερο και τουρλοτο
    σαν εκλανε μικρο θορυβο εκανε αυτο..
    μα σαν περασε καιροs ο μαυριδεροs
    τουρλοτοs πρωκτοs αθορυβοs εγινε
    αυτοs,,,στο αλευρι τον βαλανε και
    στην λεκανη με την σταχτη να κατσει
    κλασε αρτεμη δυνατα παρε και λιγη
    φορα…ο μακηs τωρα τον κ@λο του
    σφιγγει και τον ζοριζει το αλευρι
    και την σταχτη θελει για να σκορ-
    πισει μα το μαυριδερο πωπουδακι του
    ειναι τωρα πια ξεχαρβαλωμενο……
    και μια και δυο και τρειs θελει να
    κλασει ο μπατηροτριs..επικρατει στην
    αιθουσα του πτηνου απολυτη ησυχια το
    θορυβωδεs κλασιμο του ψωρογυφτου ολοι
    περιμενουν να ακουστει με αγωνια και
    ξαφνου μεσα στην σιγη ακουγεται ενα πουφ
    και ολοι κοιταζονται με απορια αντε ρε
    π@υστη να χαθειs μπατηροξεκολωμενε τωρα
    τα @ρχιδια μαs και τιs ψ@λεs,,,θα ρουφαs
    πΨωρομπατηρογ@μημενε!

  37. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

    ΤΟ ΑΔΟΥΛΩΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕΣΑ
    ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ ΤΟΥ

    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ
    ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ … ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
    ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ….ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

  38. Σαν λυσσασμενα ζόμπι βρίζουν και ασχημονουν, αλλά σαν γνήσιοι ιουδαιοχριστιανοι,
    ζημωμένοι μέσα στο ψέμα και στην προβοκάτσια, τα ρίχνουν σε μένα, και ο ενορχηστρωτής
    τους αυτή η πρόστυχη ανθελληνικη μαϊμού ο γιαννόπουλος, αισθάνεται ασφάλεια έχοντας
    γύρω του μερικά ζόμπι, δεν παραλήπτει δε ο ίδιος να αναφέρει για τους άλλους που
    βρίζουν, αλλά που? Αυτό δεν μπορεί να το πει!

    Όλη αυτή την κοορομαχία, εγώ την καταλαβαίνω ως εξής:
    Το άδικο σε μορφή αληταράδων χυδαιολόγων από την μια και με οδηγητή τους τον θεατρίνο
    ψευτη που δεν διστάζει να ντυθεί γυναίκα για να τον λυπηθούνε, και από την άλλη ο
    γνήσιος Έλληνας με Ήθος και ειλικρίνεια μόνος του μάχεται κατά των χυδαίων ζόμπι.

    Την μάχη την χάσατε ήδη ζόμπι, τον πόλεμο δεν ξέρω γιατί έχω μια αίσθηση
    εμετού, αλλά θα το τραβήξω, γιατί κάθε μέρα βυθίζεστε στον βόθρο σας.

    Είστε γελασμένοι αν νομίζετε θα με νικήσετε γράφοντας για πουτσες και ομοφυλικό σεξ,
    με το να βρίζετε χυδαία νεκρούς γονείς ακόμη και παιδιά και να χλευάζετε τα
    σεβασματα των Ελλήνων, και συνάμα να λέγετε ότι είστε Έλληνες!

    Πρέπει να μάθετε ότι είστε ιουδαιοχριστιανοι, οι πατέρες σας είναι ο αβραάμ, ισαάκ κλπ,
    ΔΕΝ είναι ο Δευκαλίων, ο Πυθαγόρας, Αριστοτέλης κλπ γίγαντες του Ελληνισμού, παρά οι
    άπλυτοι τρωγλοδύτες του ισραήλ, σιχάματα.
    Άγιοι σας οι πόρνες και δολοφόνοι Ελλήνων, ΌΛΟΙ τους μηδενός εκσερουμένου.

  39. ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΡΡΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!
    ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΦΙΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΡΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!

  40. EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
    *********************************

    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html
    ========================================

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:54 μ.μ.
    Μα δεν αλαξα όνομα για να κρυφθώ μωρή καραπουτάνας έκτρωμα, ούτε άλλαξα website,
    όλοι με ξέρουν σαν Mad Dog και σαν Ζαγλο, κωλοτρυπίδα, χα..χα..άντε ψάξε να βρεις
    κάτι άλλο πισωγλέντη, αυτό δεν σε κάθισε, αν ψάξεις πριν 3-4 χρόνια κάπου θα με
    βρεις σα Mad Dog, αλλά όλοι με χαιρετάνε σαν Ζαγλο, μπλιαχ!
    Σε θυμαμε από παλιά, έχει φοβερή οσμή σκατου και σπέρματος!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

    ============================================
    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 π.μ.
    Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
    είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

    Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
    ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

    Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
    και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
    το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

    Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:57 μ.μ.
    Με εκπλήσσει το μέγεθος της ευπρεπείας σου.

    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:05 μ.μ.
    Ταπεινά ζητώ συγνώμη, άνθρωπος είμαι και έχω τις κόκκινες γραμμές μου,
    αυτό το είπε ο γέροντας με φέρνει εμετό!

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/4-7-4.html

    ===========================================

    Mad Dog25 Σεπτεμβρίου 2018 – 1:19 μ.μ.
    Αυτός είναι ο χριστιανισμός, η κατάντια του ανθρώπου μέσα στον έκφυλο ιουδαϊσμό,
    χυδαιολογεί ο ελεεινός πρόστυχος ορθόδοξος πούστης που όλο τον μπούτσο έχει στο
    στόμα, αλλά κανείς από τους ευλαβείς χριστιανούς σχολιαστές δεν έχει να πει τίποτα!
    Αν εγώ όμως πω, γαμώ τον χριστό σας, θα μου την πέσουν πάλι οι καλικάντζαροι.
    Σκατά στήν αίρεση του μίσους, τον ιουδαιοχριστιανισμό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_4294.html?showComment=1537870903794#c6931219311653406621

    ================================================

    Απάντηση

    Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2018 – 6:48 μ.μ.
    Mad Dog25 Σεπτεμβρίου 2018 – 5:01 μ.μ.
    Δεν κρατώ αρχείο ρε καραπουτάνας αλβανίδας έκτρωμα, ψάξε μόνος σου ξεκωλιάρη,
    σε είπα, είναι περίπου 10 μέρες πριν, όλοι οι σχολιαστές το έχουν δει,
    να χέσω στο στόμα σου αλήτη ιουδαιοχριστιανικό απόβλητο, βρωμιάρη.

    Και τι σε ενδιαφέρει ρε πρωκτογενημενο έκτρωμα? όλες οι χριστιανικές
    πουτάνες εδώ συμφώνησαν με τον ανθέλληνα εβραιολάγνο γιαννόπουλο,
    Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν σφαγέας και δολοφόνος, ολλοι!http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_4294.html?showComment=1537890156411#c1119762406615563419

    Απάντηση

    Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 – 3:57 μ.μ.
    Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:00 μ.μ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ "ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ" ΡΑΒΙΝΕ 7.36μ.μ.,

    ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΛΕΙΨΟΚΕΦΑΛΟΣ ?

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ?

    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΑΠΟΣΠΟΡΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η…"ΩΡΑ" ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ "ΑΠΙΔΙΑ" ΠΙΑΝΕΙ Ο … "ΚΩΛΟΣ" ΣΟΥ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_612.html#comment-form

  41. εκσερουμενου…

    ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ… ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ…

  42. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ-ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ Ο Μανώλης Λαμπράκης, γνωστός από την ανάμειξή του στις προσπάθειες απομείωσης του χρέους της Ελλάδας με… ομόλογα συνελήφθη από τις Αμερικάνικες αρχές, όχι μόνο αυτό αλλά του 2012 υποστήριζε ότι οι ομογενείς συνολικά είχαν μαζέψει 600 δις. δολάρια για την αποπληρωμή του χρέους.

    Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1995 είχε καταδικαστεί στην Αμερική για φοροδιαφυγή ύψους 120.000 δολαρίων και εξέτισε ποινή 120 ημερών κοινωνικής εργασίας για την πράξη του. Ο κ. Λαμπράκης, 69 ετών, συνελήφθη από τις ομοσπονδιακές Αρχές με την κατηγορία της «συνομωσίας διακίνησης και κατοχή με πρόθεση διακίνησης, οξυκωδόνης (oxycodone)έγραψε χιλιάδες μη απαραίτητες ιατρικά συνταγές οξυκωδόνης, συνολικά 2,4 εκατ. χαπιών, σε περίοδο 5 ετών

    Ο 69χρονος ομογενής διατηρούσε ιατρείο στην Τζαμέικα (175-61 Hillside Ave) και στην Αστόρια (32 – 76 31 St.).
    Σύμφωνα με το ανακοινωθέν των Αρχών, πάντα: «H οξυκωδόνη είναι ένα υψηλά εθιστικό, ναρκωτικό οπιοειδές, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρών και χρόνιων πόνων. Οι συνταγές οξυκωδόνη έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν σημαντική αξία σε μετρητά για τους διακινητές ναρκωτικών.

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ

    ***************************************

    Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 – 2:42 μ.μ.
    Περιαυτολογώντας θα έλεγα και θα το επιβεβαίωναν πολλοί άνθρωποι
    που με γνωρίζουν, ότι είμαι απέραντα καλός, ευγενικός και ειλικρινής.

    Ε έχω και εγώ τα νευρα μου, γαμώ τα νευρα μου, σήμερα κάπως ηρέμησε
    το κεφάλι μου μαθαίνοντας ότι ο μέγας υβριστής του σάιτ γιαννόπουλος,
    είναι μια σαυρα στο έδαφος που ψοφάει.

    Αδυνατούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να έχει κάποιος τόσο μίσος
    για τον Ελληνισμό και να γράφει άρθρα έχοντας το όνομα και την
    διευθυνση του σε δημόσια θέα!

    Θα πω την αμαρτία μου, πολλά βράδια δυσκολευόμουν να με ποιασει ο ύπνος
    σκεφτόμενος να τιμωρήσω αυτή την οχιά, δεν χρειάστηκε να λερώσω
    τα χέρια μου πατώντας μια σαυρα, οι Θεοί μερίμνησαν για αυτό!

    Κλάψε την μοίρα σου ιουδαιοχριστιανε υβριστή της Ελλάδας και του
    πολιτισμού της, μαζί σου και τα ζαγάρια του blog ντεμέκ χριστιανοί
    που χυδαιολογούν με τα χειρότερα λόγια κατά μανάδων, γυναίκες και
    παιδιά, καθώς και την πατρώα θρησκεία, όλα εδώ πληρώνοντε σκουλήκια!

  43. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ Ο ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ
    ***************************************
    http://www.ksipnistere.com/2018/09/28-2013.html?showComment=1538160103665#

    Mad Dog28 Σεπτεμβρίου 2018 – 8:08 μ.μ.
    Χα..χα..χα.. σας τσούζει η πουτσάρα του Ζαγκλαρα και παραμιλάτε εβραϊκά πορνίδια!
    Κατεβατά κάθε μέρα τι είπα εχθές προχθές και πριν 5 χρόνια, ναι αυτά είπα και
    πολλά αλλά διαμάντια, αλλά τα είπα σε αυτώνανε που άξιζε να τα ακούσει!
    Χέζω την ασιατική σας σιχαμερή εβραϊκή αίρεση.

  44. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΟΥΗΔΙΑ"ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ !!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ
    ******************************************

    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 – 1:07 μ.μ.
    Τα μόνα θέματα που σχολιάζοντε στο σάιτ δρυμήτατα κάθε μέρα άσχετα
    με της αναρτήσεις, είναι ο κ. Σωρρας και οι θρησκευτικές τσίμπλες!

    Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν το ποιμνοιο, ποιμένας τους εδώ
    στο κοιμηθείτε ρε, ο ανθέλληνας αρχιτσιμπλιάρης γιαννόπουλος!

    Σε αυτή την ανάρτηση κάτι πολύ επίκαιρο θέμα, το περί καινής διαθήκης!
    Ένα βιβλίο που κατά 75% στηρίζεται στην παλαιά διαθήκη που είναι η μυθολογία
    των εβραίων και ένα πορνογράφημα με ένα απέραντο μίσος κατά των ανθρώπων.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 – 2:28 μ.μ.
    αυτα που εγραφες χθες οτι εχεις οπλα σπιτι σου και εβαλες το ξυπνηστε ρε να το σβησει το θυμασαι καθολου?

    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 – 2:35 μ.μ.
    Θυμάμαι ότι κάτι έγραψα, δεν θυμάμαι γιατί, είναι αλήθεια ότι έχω
    ένα οπλοστάσιο σε διαφορετικά διαμετρήματα, δεν είπα να το σβήσει
    το ξ/ρε , γιατί να το κάνω αυτό?

    Οι περισοτεροι εδώ μέσα πάσχουν από την ασθένεια της μυστικοπάθειας και
    της συνωμοσιολογίας, εγώ ρε φίλε είμαι καθαρός γαλανός Ελληνικός ουρανός,
    ούτε ψέματα λέω, ούτε φοβάμαι κανέναν και μιλώ ελευθερα!

    Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό το τόσο απλό, έχεις πρόβλημα!

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 – 4:04 μ.μ.
    ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
    Ο mad dog ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 – 4:08 μ.μ.
    Που βλέπεις το παράξενο ωρε πατριώτη?
    Όλη η Κρήτη και η Μάνη είναι φορτωμένη με όπλα!
    —————————————

    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 – 6:18 μ.μ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΡΗΤΗ?
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ

    ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

    ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ?

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_979.html?showComment=1538752736587#c5753599288468264535

  45. Σας ευχαριστώ όλους για την χριστιανική σας αγάπη και τον γλυκό λόγω σας,
    και εγώ ο αχάριστος απαντώ με το να ξεσκεπάζω τον αθλειο ιουδαιοχριστιανισμό!

    Έτσι θα πορευθούμε, εσείς με την χριστινική σας ευγένεια και εγώ να χέζω
    και να κατουρώ την εβραϊκή σας αίρεση, καλή συνέχεια!

  46. Οι σατανολάτρες της συμμορίας των γυφτομογγόλων Ψωριαρέων, πληρωμένα τομάρια ανθέλληνες,προδότες, του Σόρος, με πουλημένες τις ψυχές τους στον διάβολο στοχοποιούν ανοιχτά τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς πολίτες που απαριθμούν το 97% του Ελληνικού λαού.

    Πράκτορες κι ελληνόφωνα αργυρώνητα αποβράσματα, με την ανοχή του καθεστώτος Σύριζα, επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της ελληνικής κοινωνίας και κατ' επέκτασιν της ίδιας της χώρας, ΜΕ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΚΤΉΝΟΥΣ.

  47. Mad Dog 12 Ιανουαριου 2016-1:53 μ.μ
    Την πρωτη φορα με επιασε η μανα μου στην τουαλετα γιατι ειχε βαλει ρουχα για πλυσιμο και ηθελε να μπει στο μπανιο..
    Με καταλαβε απο την κλειδαροτρυπα γιατι ακουγε περιεργουs ηχουs..Ισωs κοιταξε για να επιβεβαιωθει κιολαs γιατι οποτε καθαριζε το σπιτι εβρισκε πορνοπεριοδικα…
    Την δευτερη φορα με επιασε η θεια μου η αδελφη τηs μητεραs μου στο σπιτι στο χωριο το καλοκαιρι γιατι ειχε τσοντουλα στην τηλεοραση και δεν ηθελα να την χασω..Ειχα βαλει ενα σεντονι απο πανω αλλα το καταλαβε γιατι οταν εφυγε κρυφογελουσε και πηγε να βρει τη μανα μου…
    Την τριτη φορα με επιασε η μανα μου παλι καλοκαιρι στο σαλονι να κρυφοκοιταω απο το παραθυρο μια γειτονισσα μου που εβγαινε με κατι φουστεs και κατι στριγκακια και εκανε δουλειεs στο σπιτι..Ειχε χψρισει θυμαμαι τοτε και αυτο με αναβε ακομα πιο πολυ..Πολλεs φορεs κοιμοταν με τιs πορτεs ανοιχτεs και στον υπνο τηs καθωs αλλαζε πλευρο εβλεπε τα παντα..
    Την τεταρτη φορα με επιασε στο στρατο εναs φιλοs μου και ειχε πεθανει στο γελιο γιατι με αιφνιδιασε τελειωs και με κοροιδευε οτι με εχει τραβηξει βιντεο..Ελεγε ψεμματα ομωs..

    OYΣΤ ρε ξευτιλισμενε βρωμιαρη σιχαμερε ανωμαλε ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη Π@ΥΣΤΗ ΟΥΣΤ!!

  48. «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον,
    απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν». Τα λόγια του μεγάλου Έλληνα
    Διαφωτιστή Αδαμαντίου Κοραή θα ηχούν για πάντα στ’ αυτιά μας και θα
    μας δείχνουν το μέγεθος της πολιτιστικής μας καταδίκης και της
    εθνικής μας τραγωδίας, που εκτυλίσσεται χωρίς διακοπή έως σήμερα.

  49. Friedrich Nietschze "Ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας ο Χριστιανισμός"
    Ο Γερμανός διανοητής και φιλόσοφος Nietschze, Friedrich, γράφει:

    «Καταδικάζω τον Χριστιανισμό.
    Απαγγέλλω κατά της χριστιανικής Εκκλησίας την εσχάτη όλων των κατηγοριών.
    Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη διαφθορά …Μετέβαλε κάθε αξία σε απαξία, κάθε
    αλήθεια σε ψέμα, καθετί έντιμο σε αχρειότητα.Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη
    κατάρα και διαστροφή, το μεγαλύτερο εκδικητικό ένστικτο,που προκειμένου
    να επιβληθεί χρησιμοποίησε κάθε μηχανορραφία και υποχθόνιο μέσο, δεν
    εδίστασε μπροστά σε καμιά μικροπρέπεια.
    Τον ονομάζω το ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας…»

  50. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΡΑΜΟΝ

  51. ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!

    Πέστε μπρούμητα δούλοι του γιαχβέ, προς ιεροσαλήμ μεριά, τουρλώστε
    την απλυτη κωλάρα σας σαν ένδειξη ότι είστε έτοιμοι να τον φάτε,
    και κράξτε με χάρη το "πατερρ ημών εκ σιών.."

  52. Και να μην ξεχνάμε!
    Αυτό με τον ιουδαιοχριστιανισμό, την γέννηση του αγέννητου χριστού και
    Την παρθενιά της μαρίκας από το δεξί αφτί, με θυμηζει το ανέκδοτο:

    “Ο μουγγός είπε στο κουφό, ότι ο τυφλός είδε τον κουτσό να τρέχει”

    Χα..χα.. πολύ πλάκα έχετε ρε προσκυνημένες γίδες!

  53. αναχουρχουδευω ολη τη κρητη ετσα και σε πετυχω θα ατζοπηδας σαν αβοθρακος επαε δινεις ψευτικο ονομα αν και σε κοβω ξενομπασαρικο

  54. Mad Dog 28 Μαιου 2017-12:59 μ.μ
    δεν εχω κανει ακομη σεξ αλλα που θα παει θα κανω κ εγω…να μπω στο θεμα ομωs οταν την παιζω το πετσακι η καλλυμα οπωs το λενε δεν φτανει μεχρι κατω κ φτανει ισα ισα μεχρι την μεση του κεφαλιου αν τα λεω σωστα(ολο εκεινο λεμε το κεφαλι ετσι η μονο αυτο που βλεπουμε στην αρχη λεμε ετσι?)…..πιο κατω δεν παει κ ειναι λεs κ σφηνωνει…στιs ταινιεs oμωs που βλεπω σε καποιουs το κεφαλι ειναι ολο εξω απο την αρχη κ βγαινει ολο το κεφαλι ενω σε αλλουs ειναι σαν το δικο μου κ οταν δεν κανουν τιποτα το πετσακι ειναι απανω κ οταν κανουν sex τουs κατεβαινει νομιζω ολο ενω σε εμενα δεν κατεβαινει ολο κ αμα προσπαθησω αρχιζει κ ποναει λιγο ενω φτανει μεχρι την μεση εχω ακουσει οτι αυτο που εννοω εγω κεφαλι ολο καπου το κοβουνε!συνεχιζω…ειναι κακο αυτο η απο μονο του θα γινει κατι τετοιο καποια στιγμη κ θα κατεβει ολο σαν τιs ταινιεs που μπορουν κ το κατεβαζουν?η θα μπορω ανετα να το κατεβασω απο την πρωτη φορα που θα κανω sex κ θα γινει μονο του?παντωs αν προσπαθησω να το κατεβασω κατω δεν γινεται κ ασε που ποναει λιγο κ δεν το ριψοκινδυνευω!χτεs το δοκιμασα κ μετα το πετσακι δεν ανεβαινε για καποια λεπτα μεχρι να ηρεμησει το πεοs που το εφτασα ωs το οριο λεω εγω!παντωs αν δοκιμασω το κεφαλι βγαινει εξω αλλα απο μονο του δεν μου εχει βγει.lol…τι να κανω?ειναι λογικο?

    ευκλανια ντιγκι ντογκα ζαγ(ΚΛΑΡΙΝΑ)ανωμαλε διεστραμμενε βρωμυλε ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη μηπωs να παρακαλουσεs τον δια να σου φουσκωσει την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου;
    πεs του δια με το μαλακο προσεχε μην σου σκισει τον Κ@ΛΟ σου πολυ ο διαs!!!
    και χρειαστειs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΡΑΜΜΑΤΑ σαν το πατερακη-Γιωργο Π-ΕΥΤΑΞΙΑΣ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ…

    Υ.Γ.Ο Διασημοs Πρωκτολογοs-Κ@λοτρυπιδολογοs κ.κ.DR POYTSOKANTRONIS απεφανθει για προβληματα με το πετσακι χρειαζεται οπωσδηποτε Γ@ΜΗΣΙ απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του με Π@ΥΤΣΟΝ οχι μικροτερον απο 26αρη εωs 28αρη Ψ@ΛΟΝ…καθοτι το θαλασσινον υδωρ ανοιγει τον Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑΝ!!!αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ

  55. Ουρέ κρητικοuπουλαμ,
    να σι κιράσου πρώτα μια φασουλάτα να μι κλασς τ'χαλκιδικιότκιαμ πτσάραμ?

  56. χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  57. Μυλωνακηs αρτ:Την συλληψη του Αρτεμη Σωρρα αλλο αυτο απατεωνα αρχιαπατεωνα ο οποιοs με ενα πολιτικο φορεα του ελληνων συνελευσιs μαζευε λεφτα και εκανε τον τρισεκατομυριουχο και μαs δηλωνε οτι θα σωσει την ελλαδα απο την καταστροφη την οικονομικη θα τα πουμε ολα!!!

  58. πευκοχωριον χαλκιδικης ή ηρακλειο κρητης;ψευτοπατερακης η ψευτοευταξιας

  59. αλλος καλυτερος ο ψωφομυλωνακης το φερεφωνο του καρατζαρπαχτρα ο γιωργος πατερακης νουμερο 2 κανενας καλοοοοοοοος

  60. Αδελφη του Αρτεμη Σωρρα:<< Δεν εχω καμμια σχεση μαζι του!

    Η πεθερα του Σωρρα μιλαει για το φτωχο Αρτεμη!

    Ο κοσμοκαλογεροs…Σωρραs
    O καταζητουμενοs επικεφαληs τηs<< Ελληνων Συνελεευσιs >>εχει πιο μεγαλο μουσι απο πριν φορα καλυμμαυκι και φροντιζει να<< χανεται >>μεσα στο πληθοs ωστε να περνα απαρατηρητοs!
    ixnos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_963.html

    αλλα οπωs λεει και η παροιμια ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!αηρ αηρ αηρ αηρ..

  61. Ζαγκλάρας ατόφιος, εκ Χολομώντα.

  62. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ
    ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ
    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ
    ΟΥΣΙΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ :

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/ta.html&quot;: TA ANΑΝΔΡΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  63. παπαγιαννόπουλε, άντε τράβα και γαμήσου ρε σαλιάρη
    που ντύθηκες γυναίκα, δεν ντρέπεσε κατώτερε θεατρινε

  64. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ. ΑΝΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
    ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ :

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_609.html
    Γιατι Οι Αθίγγανοι Ειναι Παγκοσμίως Οι Μεγαλύτεροι Διώκτες Της Ορθοδοξίας ;

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

  65. Ενώ εσύ είσαι επώνυμος, ευρύπρωκτε καραγιόζη, πολύ σοβαρός
    ο παπαγιαννόπουλος, τώρα φόρεσε και φουστίτσα και γράφει σαν άννα!
    Όλα τα χριστιανά είναι μικροτσούτσουνα πουτανάκια που τα γαμανε οι εβραίοι.

    Φτου σου πουτάνας έκτρωμα.

  66. ΣΑΚΑΤΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΕ, ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΣΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΧΟΙΑΣΤΕΣ.

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ-12ΓΥΦΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΙΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΣΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.

    ΤΟ ΠΟΙΟΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ.

    Αννα-Ειρηνη Κομνηνου7 Οκτωβρίου 2018 – 2:13 μ.μ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ
    ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ
    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ
    ΟΥΣΙΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ :

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/ta.html&quot;: TA ANΑΝΔΡΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  67. Εμμονική κωλοτρυπίδα παπαγιανόπουλε, πάλι εσύ βρίζεις σαν δαρμένη
    πουτάνα και κατηγοράς εμένα, γαμώ το σπίτι σου άτιμε εβραιογαμημένε.

    Δεν ντρέπεσε αλήτη με της 100 μάσκες, δίνεις και συγχαρητήρια στον εαυτό σου,
    τι ξεφτίλα! Aλλά αυτή η μάσκα της άννας σε πάει μούρλια βρε!
    Χα..χα.. φτου σου εβραιοπροσκυνημένο σίχαμα

  68. ΘΥΠΥΠΡΕΠΗ ΚΑΤΑΔΙΚΕ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ 12ΘΕΑ ΒΟΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΣΟΔΟΜΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ 12ΘΕΕ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΜΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑ ΠΑΤΣΑΔΕΣ.

  69. Έτσι, άνοιξε την χριστιανική σου λέπρα, μίλα όπως σε έρχεται,
    όπως όταν χέζεις, βασικά, σαν χριστιανός!
    Kai πούσαι, παπαγιανόπουλε, ρούφα ένα αρχίδι αλλά με προσοχή,
    μη μου πνιγείς και πάω για ζωοκτονία!

    Και άσε τον Δια, γιατί θα την ξεκωλιάσω την μαρίκα!

  70. ΠΑΘΑΝΕ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ

    ΟΥΣΤ !!! ΣΙΧΑΜΑ ΛΕΧΡΙΤΗ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

  71. 100% Έλληνας βιολογικά, 200% συνειδησιακά, κατάλαβες αλβανίδας πόρνης έκτρωμα?
    Εσείς πάντα ξεκινάτε τις ύβρεις γαμώ την εβραϊκή σας τύφλα ελεεινά υποκιμένα,
    και λέγε λέγε θα το γαμήσουμε στο τέλος το μπασταρδο της μαρίκας.

  72. gav dog gav gav gav gav μαυρε σκυλε που ειναι ο πατερακηs-Γιωργοs Π βρε;κανει θεραπεια στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του για τα Ψ@ΛΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΡΑΜΜΑΤΑ του;;;
    καλε που ειιναι η μεγιστιαs;
    καλε που ειναι ο ευταξιαs;
    καλε που ειναι η αγγελικη;
    φαινεται συμπασχουν οι ευκλανιοι με τα Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΡΑΜΜΑΤΑ του πατερακη..

    καμπαλακι καμπαλακι στο ξεχαρβαλωμενο σου Κ@ΛΑΡΑΚΙ
    Π@ΥΤΣΕΣ @ΡΧΙΔΙ@ και Ψ@ΛΕΣ στο ανοιχτο σου σουαδικο
    αντιχριστιανικο Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΟ σου Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑΚΙ Π@ΥΣΤΗ!

    Παντωs τετοια Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ να αντεχει στουs κραδασμουs στον Π@ΥΤΣΟΝ δεν εχουμε ματαδει……τι εβαλεs στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου gav dog σιλικονη;;;;ατιμουλικο Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΟ του διοssssssss…..
    ανωμαλε διεστραμμενε ελεεινε ξευτιλισμενε βρωμιαρη ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη ζαγκλαρω

  73. ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΣΚΥΛΟΣΠΟΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΕΚΤΡΩΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ "υποκιμένα"
    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΑ

  74. XESTH PUSSYCAT , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ , ΔΙΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

    ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ-ΣΚΟΥΠΠΙΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΔΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  75. Νευρακια νευρακια? εγώ πάντως είμαι χαλαρός, ακόμα δεν με κατέβηκε η πούτσα
    και σκέφτομαι (φαντασίες κάνω) ότι παίρνω την μάνα σου στα τέσσερα, μέσα
    στα σκατά, εσύ με τραβάς τα αρχίδια για καλύτερη διείσδυση και χύνω στα
    μούτρα του πατέρα σου αχ σαν την πέτρα έγινε ο παντελής ρε πούστη σας
    γαμώ όλους οικογενειακώς, πουτάνες…

  76. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΒΙΔΑ;

  77. Κάθε άλλο, αισθάνομαι ευφορία, ψυχική γαλήνη, δόξα να έχουν οι Ολύμπιοι
    όλα βαίνουν καλά, γενικά δεν έχω τίποτα που να με στεναχωρεί.

    Ίσως ένα πρόβλημα, αλλά συνάμα είναι και διασκέδαση, είναι οι αλήτες
    στο σάιτ που με βρίζουν, αλλά και εγώ απαντώ στις ύβρεις με ύβρεις.

    Κατά τα αλλά, με εκπλήσει το μέγεθος αποβλάκωσης και "Primitiveness"
    των σχολιαστών, ανάξιοι να λεγοντε Έλληνες!

    Δεν θα σε εξηγήσω τη ενοω, γιατί πιστευω και εσύ
    ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των τρωκτικών!

  78. ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΞΕΣΧΙΣΜΕΝΗ ΖΑΓΚΛΑΡΩ.
    ΚΑΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ

  79. γιατι βριζεις το μορφεα; μια ζωη σαν mad dog ετρεχε πισω απο τη κατουρλα της μανας του της πορνης γι αυτο μισει το κοσμο

  80. Ξερνα ελευθερα, δεν έχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις, μπανάκι στον
    βόθρο με τα σκατά, εμετός και μπρούμητα για προσευχή προς
    ιερουσαλήμ μεριά στον εκδικητικό κακούργο γιαχβέ.

    Το "μπουρδέλο" μου, όπου εργάζομαι, είναι μια εταιρεία που είναι ενεργή
    σε πολλές χώρες της Ευρώπης, πουλά γεωργικά αποκλειστικά Ελληνικά προϊόντα
    και κερδίζω την ημέρα όσα εσύ θα κέρδιζες σε 2,5 μήνες αν είχες έναν καλό
    μισθό, κατώτερε βλακα, κλάψε τώρα και παρηγορήσου ότι λέω ψήμτα, αλλά κατώτερη
    βλακα πρέπει να μάθεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι με αρχές που δεν λένε ψέματα ΠΟΤΈ!

  81. θελει η στρωματατζου να κρυφτει αλλα δεν την αφηνει η τρυπα του κωλου της
    μεγαλυτερη του οζωντος

    morfeas sky
    Δημόσια


    2 η
    Τι σημαίνει η έννοια της λέξης ΜΕΤΑΝΟΙΑ ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ….
    ΜΕΤΑΝΟΩ ΜΕΤΑ ΝΟΩ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!
    2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

  82. μορφεα πες αλευρι η νατασα χαχαχαχαχαχαχαχα σε γυρευει χαχαχαχαχαχαχα και η doufeka χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.