Εμφύλιος στους ΑΝΕΛ λόγω Σκοπιανού: Ο Παπαχριστόπουλος όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέα δίνη εσωκομματικών συγκρούσεων βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή και πάλι τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή τη φορά αντιδράσεις προκάλεσε στους κόλπους των ΑΝΕΛ η δήλωση του εκπροσώπου τύπου Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το κόμμα του ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ, εάν κατατεθεί το 2009, εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε εμφύλιο στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ.

«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος στον ΑΝΤ1, συνεχίζοντας να παίρνει αποστάσεις από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένο.

«Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα για 3,5 χρόνια και δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος που άφηνε ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο.

loading...

1 thought on “Εμφύλιος στους ΑΝΕΛ λόγω Σκοπιανού: Ο Παπαχριστόπουλος όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

  1. παπαχριστόπουλε, έλα για ψήφο και θα πάρεις τα αρ……ια μας και σε είχα για έντιμο .Ντροπή σου γελοίε.

Comments are closed.