Απίστευτες δηλώσεις του Καμίλ Σιτζάκ Εμίν, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής «Τα σχολικά βιβλία στη Θράκη διδάσκουν χριστιανική προπαγάνδα»! (φώτο)

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media που , για την ώρα, έχει περάσει στα «ψιλά», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε πως θα πρέπει να αλλαχτούν εντελώς τα βιβλία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα «μειονοτικά σχολεία» στην Θράκη.Η αιτία; Κατά τον ίδιο τα σχολικά βιβλία είναι εκείνα που προωθούν την…προπαγάνδα του χριστιανισμού και τον αντιτουρκισμό , με δέκτες εν τέλει τα παιδιά μουσουλμάνων που φοιτούν σε σχολεία της Θράκης.

Συζητώντας λοιπόν στα social media, το εν λόγω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε τα εξής απίστευτα:

«Κοίτα φίλε μου το θέμα δεν είναι οι πόροι, αλλά η παιδεία. Το ποιος επωφελήθηκε από τους πόρους εμένα δεν με δεσμεύει. Το σημαντικό είναι τα βιβλία των κρατικών σχολείων να μην δοθούν στα μειονοτικά σχολεία.

Τα βιβλία αυτά δεν είναι κατάλληλα για εμάς, διότι ασκούνε και αντιτουρκισμό και χριστιανική προπαγάνδα.

Οι μαθητές ας πάρουν ότι εκπαίδευση θέλουν στο γυμνάσιο και το λύκειο, αλλά το σημαντικό είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Εμείς τι επιθυμούμε; Παιδί που να ξέρει ελληνικά ή παιδί μορφωμένο;

Αυτό είναι το θέμα.»

Δείτε την εικόνα:

loading...

5 thoughts on “Απίστευτες δηλώσεις του Καμίλ Σιτζάκ Εμίν, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής «Τα σχολικά βιβλία στη Θράκη διδάσκουν χριστιανική προπαγάνδα»! (φώτο)

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ,ΧΩΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΑΠΙΘΑΝΕ ΤΥΠΕ.ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΤΙΣΤΙΑΝΗ ΠΙΣΤΗ?

  2. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ = ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

  3. αυτή η Ανάρτηση,του 7,28 μμ δεν ντροπιάζει εμένα αλλά δείχνει το ήθος και το σεβασμό που έχει το ξυνάτε στην Ελληνική κοινωνία και το πόσο αξιοπρεπές;;; [ανώμαλο] blog είναι.
    Ισως κάποιος νόμος να βάλει φρένο σε τέτοιου είδους υποκείμενα, ας το σκεφτούν οι Υπευθυνοι, αν υπάρχουν ,αλλοιώς ο Εισαγγελέας.,,α,,,

  4. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.