Εντολή Τραμπ: «Κλείστε μέσα τον Σόρος» – Παίρνει αποφάσεις ο Πρόεδρος των ΗΠΑ – «Πρώτα η Αμερική» – Έρχονται αλλαγές

Την εκστρατεία κατά του δισεκατομμυριούχου Σόρος φαίνεται, πως ενθαρρύνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ν. Τραμπ, ο οποίος μάλιστα επικρότησε το δημοφιλές το τελευταίο διάστημα σύνθημα: «Κλείστε τον μέσα», που αναφέρεται στον ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο.

Στην ουσία ο Ν. Τραμπ δίνει εντολή να μπει φυλακή, ή να περιοριστούν οι μαύρες επιχειρήσεις του Σόρος

Να σημειωθεί ότι, ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται «πυρά» από μερίδα δημοσιογράφων πως, με τη ρητορική του ενθαρρύνει την πολιτική βία στις ΗΠΑ μετά και την αποστολή των τρομοδεμάτων ενώ αποδέκτης ενός εξ αυτών ήταν και ο Σόρος

Μιλώντας σε ένα συντηρητικό ακροατήριο στην Ουάσινγκτον, που διέκοπτε την ομιλία του Trump με συνθήματα κατά του δισεκατομμυριούχου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ασπάστηκε και ο ίδιος το εν λόγω σύνθημα.

Στην ομιλία του ο Τραμπ επέκρινε πολλούς ξένους εταίρους των ΗΠΑ για το εμπορικό έλλειμμα της χώρας του ενώ έστρεψε τα βέλη του προς τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, όπως ο ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος.

Υπενθυμίζεται, πως ο Σόρος πολλάκις έχει καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης Trump, χαρακτηρίζοντάς την ως μεγάλο κίνδυνο για τον κόσμο ενώ έχει προβλέψει, πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα κερδίσει μία δεύτερη θητεία.

Ο Σόρος ήταν από τους βασικότερους χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας της Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές του 2016, δαπανώντας περί τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε κατά την ομιλία του, πολλές φορές το σύνθημα «Πρώτα η Αμερική», το οποίο έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις από τον Soros,και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας στην αμερικανική επικράτεια.

Όταν ο Τραμπ λέγει «Πρώτα η Αμερική”, το μήνυμά του δεν είναι διαφορετικό πολύ από αυτό του Ανδρέα Παπανδρέου «Η Ελλάδα στους Έλληνες”.

Φαίνεται, λοιπόν πως τα πράγματα αγριεύουν, επειδή η διαμάχη προσωποποιείται.

Τα ύποπτα σχέδια του Σόρος

– Το Αμερικανικό Ινστιτούτο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – The American Institute for Social Justice – στόχος του οποίου είναι να «μεταμορφώσει φτωχές κοινότητες μέσω της άσκησης πιέσεων για την αύξηση των κρατικών δαπανών σε κοινωνικά προγράμματα»

– Το Ίδρυμα New America, στόχος του οποίου είναι να «επηρεάσει την κοινή γνώμη σχετικά με θέματα όπως η οικολογία και η παγκόσμια διακυβέρνηση»

– Το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στόχος του οποίου είναι να «σχεδιάσει την επανεγκατάσταση των μεταναστών και να αυξήσει τις παροχές κοινωνικής πρόνοιας για τους λαθρομετανάστες»

O Soros χρησιμοποιεί επίσης το Open Society ώστε να διοχετεύσει χρήματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Soros στήριξε και αριστερές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένου του Tides Foundation, το Center for American Progress και τη Δημοκρατία της Συμμαχίας.

Γιατί ο Soros δώρισε τόσο πολλά κεφάλαια σε αυτούς τους οργανισμούς;

Για έναν απλό λόγο: για να αγοράσει την πολιτική εξουσία.

Εκτός από το Soros Foundation το οποίο έχει δωρίσει 5 δισεκ. έχει επίσης στηρίξει το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ και εξέχοντα στελέχη όπως ο Joe Biden, ο Obama και φυσικά Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον.
Η σχέση του Soros με τους Clinton ξεκίνησε το 1993 και από τότε διατηρούν ένα πολύ στενό δεσμό.

Σύμφωνα με το βιβλίο, The Shadow Party, η Hilary Clinton είχε δηλώσει ότι ανθρώπους σαν τον George Soros, είναι ατρόμητοι και πρόθυμοι να στηρίξουν τις ιδέες τους.

Ο Soros άρχισε να υποστηρίζει την τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον το 2013….δωρίζοντας 15 εκατ ευρώ.

Πιο πρόσφατα, ο Soros έχει δωρίσει περισσότερα από 33 εκατομμύρια δολάρια στην ομάδα Black Lives Matter group, η οποία έχει εμπλακεί στις κοινωνικές αναταραχές στο Φέργκιουσον, στο Μισσούρι, στην Βαλτιμόρη και στο Μέρυλαντ, το 2015.

Και τα δύο αυτά γεγονότα συνέβαλαν στην επιδείνωση των φυλετικών σχέσεων σε ολόκληρη την Αμερική.

Μάλιστα ο Δημοκρατικός υποψήφιος Bernie Sanders επέκρινε αυτές τις δραστηριότητες…..

Απλά, αυτό που θέλει ο Soros το παίρνει.

Ο Soros θεωρεί τα εθνικά σύνορα μια μουντζούρα στον χάρτη ενώ αυτό που ευαγγελίζεται είναι να δημιουργήσει ένα είδος παγκοσμιοποιημένου εφιάλτη ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα τελευταία χρόνια, ο Soros έχει στρέψει την προσοχή του πίσω στην Ευρώπη.

Είναι άραγε τυχαίο ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση;

loading...

1 thought on “Εντολή Τραμπ: «Κλείστε μέσα τον Σόρος» – Παίρνει αποφάσεις ο Πρόεδρος των ΗΠΑ – «Πρώτα η Αμερική» – Έρχονται αλλαγές

  1. Απεθαντος ο Πουστογερος!Υπαρχουν φημες οτι εχει αλλαξει καρδια 2 φορες ο καριολης..

Comments are closed.