Στα «χαρακώματα» οι σχέσεις Παπαδάκη-Αντωνοπούλου; Παραιτήθηκε μετά από «τρικούβερτο» καβγά (βίντεο)

Τέταρτη μέρα απούσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Αρχικά την απουσία της είχε σχολιάσει ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος είχε εξηγήσει on air πως όλα είναι μια χαρά και πως όσα έγιναν παραμένουν «οικογενειακή υπόθεση».

Ωστόσο ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανιζόταν η Μπάγια Αντωνοπούλου στο πλατό τόσες μέρες, τονίζοντας πως η δημοσιογράφος είχε έναν καβγά χωρίς προηγούμενο με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Όπως είπε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, από ανθρώπους που είδαν το περιστατικό στο κανάλι, ο Γιώργος Παπαδάκης έβαλε τις φωνές στην Μπάγια επιπλήττοντάς την. Συγκεκριμένα, της είπε πως δεν είναι δυνατόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείται με το κινητό της.

Η Μπάγια έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από το πλατό.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, αναφέροντας τι επρόκειτο να γίνει στη συνέχεια με τη συνεργασία τους.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε, λοιπόν, πως η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε παραίτηση, αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

«Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή, αν δεν επιστρέψει στη δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με τον σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της…», ανέφερε.

loading...

1 thought on “Στα «χαρακώματα» οι σχέσεις Παπαδάκη-Αντωνοπούλου; Παραιτήθηκε μετά από «τρικούβερτο» καβγά (βίντεο)

  1. ΒΡΕΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΡΡΥ

    ΕΦΥΓΕ Η ΜΠΑΓΙΑ
    ΚΛΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ!!!!!!

    ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ…ΡΕΕΕΕ? ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ…..

Comments are closed.