Έβρος: Περνούν ανενόχλητοι τα «σύνορα» και κάνουν ηλιοθεραπεία

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !
Η παρουσία λαθρομεταναστών σε παρέβρια χωριά δεν αποτελεί ασφαλώς είδηση και οι κάτοικοι τους αλλά και ολόκληρου του νομού Έβρου γενικότερα, είναι συνηθισμένοι μη μπορώντας να κάνουν και τίποτα άλλο.

Οι συγκεκριμένοι που απεικονίζονται στη φωτογραφία, από το Evros-News.gr δεν πρόκειται για πρόσφυγες φυσικά, αφού ελάχιστοι είναι πλέον αυτοί που περνούν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, αλλά ξεκάθαρα για λαθραίους μετανάστες (ποιος ξέρει από που) οι οποίοι πέρασαν από τον αφύλακτο Έβρο.

Κι επίσης, μέχρι τώρα το 2018 είναι πολύ περισσότεροι από τις 12.000 που επίσημα ανακοινώνεται.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το χωριό Ορμένιο του Τριγώνου και συγκεκριμένα την πλατεία και “τραβήχτηκε” στις  14:48, της 5ης Οκτωβρίου.

Ανενόχλητοι και άνετοι, όπως άλλωστε πέρασαν και τον Έβρο, οι μετανάστες, κάνουν… ηλιοθεραπεία στην πλατεία του Ορμενίου.

Στη συνέχεια θα αιτηθούν όπως ορίζει η παγια διαδικασία, πολιτικού ασύλου, επικαλούμενοι χίλιους διαφορετικούς λόγους, και στη συνέχεια απλώς θα εξαφανιστούν με κατεύθυνση την περίφημη ενδοχώρα.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα αργοσβήνει, με τα σενάρια να μιλούν για χώρα των 6,5 εκατ. ατόμων το 2050, και τουλάχιστον 250.000 αμβλώσεις το χρόνο.

loading...

5 thoughts on “Έβρος: Περνούν ανενόχλητοι τα «σύνορα» και κάνουν ηλιοθεραπεία

  1. "Tην ίδια ώρα η Ελλάδα αργοσβήνει, με τα σενάρια να μιλούν για χώρα των 6,5 εκατ. ατόμων το 2050, και τουλάχιστον 250.000 αμβλώσεις το χρόνο."

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΥΠΝΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ ΄Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  2. ειστε εγκαθετοι η ΝΔ ΦΤΑΙΕΙ.. ειναι φασιστες που δεν τους θελουν στην ελλαδα και εθνικιστες που δεν αναγνωριζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ,, παμε για νεα τετραετια

  3. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ….

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΑΝΕ ΚΙ'ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΣΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..!!

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ'ΕΔΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1549221441889943/

  4. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ Ή ΤΙΣ (ΣΥΡΙΖΟ)ΔΟΜΕΣ!!!!

  5. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ
    ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

    Η απόδειξη πως το άτομο είναι σχιζοφρενής
    https://www.youtube.com/watch?v=uGUSLSGQodo

Comments are closed.