Ιωάννα Μπέλλα: «Aφαίρεσα τα δόντια μου, τα χείλη μου, τα τατουάζ μου… αλλά δεν είμαι πλαστική»

Είναι το κορίτσι που ακούγεται τελευταία πολύ! Ακόμα και πριν τη συμμετοχή της στο Next Top Model η Ιωάννα Μπέλλα είχε κάνει το «μπαμ» που ήθελε. Φωτογραφίσεις, Instagram, πασαρέλες και σήμερα μάθαμε ότι διαπρέπει (!) στην Αμερική!

Στο Next Top Model η bella Ιωάννα πήγε με λίγη ρητίνη παραπάνω στα δόντια… (θα τη βγάλω πρόλαβε να πει στους κριτές), με λίγο πρησμένα χείλη παραπάνω- και όχι δεν την τσίμπησε σφίγγα- (πρόλαβε και εδώ να δικαιολογηθεί όπως όλες οι υπόλοιπες που περάσανε με «τούρλα» τα χείλη ότι το έκανε παλιά- στο Τέξας- και θα φύγει!) και με δύο τατουάζ που και γι αυτό δικαιολογήθηκε μιας και το έκανε μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Αποτέλεσμα… έφυγε κακήν κακώς από το παιχνίδι με τη ρητίνη της να ξεχειλίζει από το στόμα καθώς βούρκωνε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό για την κατάφωρη αυτή αδικία!

Δεν έκατσε να το πολυσκεφτεί! Εμπρός για τα καλλιστεία! Ο αλλοτινός διαγωνισμός με τη λάμψη, τη χλιδή και τα πλούσια δώρα δεν είχε καμία σχέση με το χθεσινό θέαμα, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Η Ιωάννα Μπέλλα λοιπόν δήλωσε συμμετοχή για Σταρ Ελλάς- Μις Ελλάς, ότι είχαν τελοσπάντων – τίτλος να ναι κι ότι να ναι! Και κέρδισε! Και ένας χαμός από χθες για την «εκδίκησή» της.

Και πάει και σήμερα πρωί πρωί στον ΑΝΤ1 για την καθιερωμένη συνέντευξη με τις υπόλοιπες που πήραν τον πολυπόθητο τίτλο.

Και τι λέει; «Αφαίρεσα τα δόντια μου (άφωνη η Σκορδά μήπως της ήρθε φαφούτα στο πλατό), αφαιρώ τα χείλη μου (δεύτερο σοκ για την παρουσιάστρια μην αρχίσει και διαλύεται το κορίτσι μπροστά της σιγά σιγά), και θα αφαιρέσω και τα τατουάζ μου! (ναι αυτά τα τατουάζ που της θύμιζαν τον τραυματισμό!)».

Κοινώς αποσυναρμολογήθηκε για να πάει να πάρει μια κορδέλα Μις Ελλάς και μια ανθοδέσμη.

Και γιατί τέτοιος καημός και δράμα; Και αφού είναι αισθητικό κομμάτι και όχι πλαστικό το θέμα γιατί να αφαιρέσει κάποιος την όποια επέμβαση έχει κάνει; Λιγοστεύουν οι δουλειές;

Τις επιλογές μας να τις στηρίζουμε μέχρι τέλους!

loading...