Χτυπάνε την Ιταλία, «πονάει» η Ελλάδα: Πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση από την ευρωζώνη

Πρώτη υποψήφια χώρα για έξοδο από το ευρώ είναι η Ελλάδα σύμφωνα με έκθεση του καναδικού οίκου αξιολόγησης DBRS επειδή το ελληνικό χρέος θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή σύγκρουσης μεταξύ Αθήνας και δανειστών την στιγμή που το ελληνικό ομόλογο φτάνει στα δυσθεώρητα επίπεδα του 4,68% καθιστώντας αδύνατο τον δανεισμό της χώρας.

Έτσι λοιπόν όπως φαίνεται από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οι αγορές βρήκαν πάλι αυτούς που θεωρούν «αδύναμους κρίκους» στην ευρζώνη και τους κτυπούν με σκοπό το κέρδος.

Το ιταλικό δεκαετές ομόλογο έφτασε στο 3,68% διαμορφώνοντας το μεταξύ τους spread με το ελληνικό στις 100 μονάδες βάσης.

Τα ελληνικά ομόλογα παρασέρνονται αυτομάτως από τα ιταλικά.

Μάλιστα, στην ανάλυση για τις κατηγορίες κινδύνου στην Ευρωζώνη, η Ελλάδα τοποθετείται στην κατηγορία «μεσαίου» κινδύνου, γεγονός που την καθιστά την πιο πιθανή υποψήφια για αποχώρηση από την Ευρωζώνη επειδή εκεί βρίσκεται μόνη της

Οι υπόλοιπες χώρες βρίσκονται στο low risk (χαμηλός κίνδυνος) ενώ στην κατηγορία υψηλού κινδύνου (high risk) δεν βρίσκεται καμία χώρα.

Εάν η Ελλάδα συνεχίσει να έχει μια ασθενική ανάπτυξη, σύμφωνα με τον DBRS, μια μελλοντική κυβέρνηση θα μπορούσε να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η χώρα έχει εξαντλήσει όλες τις επιλογές και το κόστος παραμονής εντός της ζώνης του νομίσματος, είναι υπερβολικά υψηλό.

«Ο κύριος παράγοντας είναι το υψηλό απόθεμα του επίσημου εξωτερικού χρέους, το οποίο η Ελλάδα θα χρειαστεί να αποπληρώσει σταδιακά μέσω πρωτογενών πλεονασμάτων. Παρά τις ευνοϊκές συνθήκες για το επίσημο χρέος της Ελλάδας, η DBRS θεωρεί ότι το χρέος αυτό θα μπορούσε πάλι να αποτελέσει πηγή έντασης μεταξύ της Ελλάδας και των κυριότερων πιστωτών της.

Εάν η Ελλάδα αδυνατεί να διατηρήσει τις πρωτογενείς πλεονασματικές της δεσμεύσεις, οι πιστωτές της ενδέχεται να είναι λιγότερο πρόθυμοι να προβλέψουν πρόσθετη ελάφρυνση του χρέους.

Το πρόβλημα είναι ακιρβώς αυτό: Η Ελλάδα δεν έχει ανάπτυξη τέτοια που να της επιτρέπει να σκέφτεται πως θα παράγει ικανά πλεονάσματα για… δεκαετίες για να ξεπληρώνει τα χρέη.

Παράλληλα, τονίζεται ότι 3 είναι οι κύριοι παράγοντες για τον προσδιορισμό του κινδύνου μιας εξόδου: οι πολιτικές ικανότητες, οι μακροοικονομικές ανισορροπίες και τα τρωτά σημεία και η πολιτική προθυμία.

«Κάθε κυβέρνηση που σχεδιάζει να εγκαταλείψει το ευρώ κινδυνεύει από μια τραπεζική κρίση, με αποτέλεσμα οικονομικές και οικονομικές αναταράξεις που προκαλούν το αίτημα για ένα πρόγραμμα αντιστροφής και σταθεροποίησης στην Ευρώπη.

Ομοίως, η εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος, ακόμη και σε σχετικά μικρή κλίμακα, πιθανώς θα υποχρέωνε την κυβέρνηση είτε να επιβάλει ελέγχους καταθέσεων και κεφαλαίου είτε αντίστροφη πορεία.

Ακόμα κι αν μια κυβέρνηση διατυπώσει ένα σχέδιο με αυστηρή μυστικότητα, αυτό θα μπορούσε να εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα των πράξεων της κυβέρνησης και δεν θα μείωνε αναγκαστικά τη σχετική οικονομική και χρηματοπιστωτική αναταραχή», συμπληρώνει ο οίκος

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι τράπεζές της. Έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές και είναι ακόμα.. άδειες. Δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ελληνική οικονομία.

Το δεύτερο επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι η υπερφορολόγηση που δεν επιτρέπει την παραγωγή κερδών. Κανείς δεν έχει όρεξη να δουλέψει σε αυτή την χώρα και κανείς δεν θέλει να επενδύσει.

Ο κίνδυνος των τραπεζών να προσφύγουν στο κράτος για να καλύψουν τις κεφαλαιακές τους ανάγκες καθώς είναι αδύνατον να βρεθούν κεφάλαια μέσω νέων αυξήσεων ή εναλλακτικά μέσω ομολογιακών εκδόσεων tier 2 είναι μεγάλος και σημαίνει ότι αυτό αποτελεί απόδειξη αδυναμίας.

Από την άλλη εάν το κράτος εγγυηθεί τα τραπεζικά ομόλογα σε ένα σχέδιο συλλογικής λύσης των NPEs…το κεφαλαιακό μαξιλάρι των 30 δισεκ. θα «εξατμιστεί» αυτομάτως και τότε για άλλη μια φορά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα «βουλιάξει» τα δημόσια οικονομικά όπως ορθώς υποστηρίζει η Fitch.

Η κρίση μεταξύ της Ιταλικής κυβέρνησης και της Κομισιόν θα εξακολουθήσει να  επηρεάζει αρνητικά για αρκετή περίοδο τις αποδόσεις των ομολόγων, όπως και τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια

Αλλά μη γελιόμαστε: Βρίσκουν και τα κάνουν οι αγορές. Εδώ είναι η χώρα των «νεκρών», αυτονόητο είναι πως θα ήταν η πρώτη υπό οικονομική κατάρρευση

Δεν είναι τυχαίο ότι κτυπούν Ελλάδα και Ιταλία στα ομόλογα επειδή έχουν το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα ενώ την Τουρκία την κτυπούν στο νόμισμα, ακριβώς επειδή έχει το δικό της.

Το ζήτημα είναι πως θα πορευτεί η χώρα στα «εκτός» μνημονίου χρόνια. Έχει τελικά πάρα πολλά προβλήματα κρυμένα κάτω από το «χαλί»

loading...

7 thoughts on “Χτυπάνε την Ιταλία, «πονάει» η Ελλάδα: Πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση από την ευρωζώνη

  1. Μιλτιάδης Αναστασιάδης

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 12-14 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΥΠΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΟΓΔΟΟ ΓΕΝΟΣ.

    ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΤΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ: ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ;

    https://www.aitherikigrafi.gr/

  2. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ!

  3. Ξεπέρασε τα όρια ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, προβαίνοντας σε μια προκλητική δήλωση εναντίον της Ελλάδας.
    Την πρωτοφανή, δημόσια τοποθέτηση του Χόρστ Ζεεχόφερ, που έγινε παραμονές της θλιβερής επετείου του βομβαρδισμού της Αθήνας από τους Ναζί, "κάρφωσε" μέσω Twitter ο ανταποκριτής του Politico στην Ευρώπη. "Oι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην ήταν προσωρινό", ήταν η ακραία αποστροφή του επικεφαλής του CSU και κυβερνητικού συνεταίρου της Άνγκελα Μέρκελ.

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Politico Μάθιου Κάρνιτσιγνκ, ο κ. Ζεεχόφερ ξεστόμισε την συγκεκριμένη κουβέντα, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πόλη Ίνγκοσταλτ, ενόψει των εκλογών στην Βαυαρία, αποφάσισε να κάνει μια αστεία αναφορά στην χώρα μας.

    Δείτε το tweet του Μάθιου Κάρνιτσιγνκ
    http://www.onalert.gr/stories/to-politico-karfwnei-tin-proklitiki-dilwsi-tou-germanou-ypes-gia-tin-ellada/71608

  4. ΕΤΡΕΞΕ ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ….

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ 😁

    ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ 10ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 😨 🤔

    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεια νοηση) ΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..??

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ…..

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ "ΟΛΟΥΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ….!!!!

  5. Giannis Paterakis10 Ιουλίου 2018 – 12:21 π.μ
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΧΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Ιούλ
    06
    2018

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
    ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )
    ……………………………….
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

    … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

  6. ΟΥΦ λειπει και ο ζαγκλαρας της κρητης,της χαλκιδικης,της σουηδιας,της γαλλιας, να μας φωτισει με τα αρθρα του !!
    αλλα δοξα το Δια ειναι εδω το δεξι του χερι ο
    γιωργος πατερακης

  7. ΖΩΩΟ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ 10.000 ΕΥΡΩ.

    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΟΨΕ Η ΔΕΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;

    ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ;

    ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 500ΡΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Comments are closed.