Κοτζιάς: «Ρωτήστε με αύριο» αν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές η Κίνηση Πράττω

Η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ, λέει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Crete TV, ο Νίκος Κοτζιάς ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται»

«Σήμερα όχι. Ρωτήστε με αύριο», ήταν η απάντηση του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, όταν ρωτήθηκε αν θα κατέλθει αυτόνομη στις εκλογές ο κίνηση Πράττω. Με αυτό τον τρόπο δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του την οποία ο κ.Κοτζιάς παραχώρησε στην τηλεόραση Creta TV και τον Μάριο Διονέλλη, αναφερόμενος στο θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο τέως ΥΠΕΞ είπε ότι εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα, τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό και δεν υλοποίησε την επέκταση.

Στην ερώτηση γιατί προέβη στην ανακοίνωση χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απαντά πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.

Ο Ν. Κοτζιάς επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ, ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται». Η συνέντευξη του κ.Κοτζιά μεταδίδεται στις 9 το βράδυ από την Creta TV.

Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Κοτζιάς συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δήλωσε τη στήριξη της Κίνησης «Πράττω» στο πρόσωπό του.

loading...

1 thought on “Κοτζιάς: «Ρωτήστε με αύριο» αν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές η Κίνηση Πράττω

  1. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΣΙΜΙΤΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ….

Comments are closed.