Μια ιστορία που βρωμάει πρακτοριλίκι και σεξουαλική ανωμαλία κάτω από τα ράσα: Η ΕΥΠ – Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ κι ένας κίναιδος Αρχιμανδρίτης! Σιγά μην έλειπε η … Κούρτοβικ!

Το έργο του Νικόδημου Τσαρκνιά- ο οποίος καθαιρέθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία- θα αναγνωριστεί καθώς μαζί με το «Ουράνιο Τόξο» έχουν προωθήσει το θρησκευτικό και το εθνικό έργο των Σλάβων στην ελληνική Μακεδονία.

«Σε όλη του τη ζωή πάλεψε για την κατανόηση της αλήθειας για τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες», γράφει το δημοσίευμα αναφερόμενο στους Σλάβους στην Ελλάδα.

«Μετά την καθαίρεσή του από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, το 1993, πολλές φορές καταδικάστηκε γιατί φορούσε τα ράσα ιερέα.

Σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ), σας είπα πως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα ασχοληθούν με τον βίο και την πολιτεία του Νικόδημου Τσαρκνιά…

Πάμε να δούμε μαζί περί τίνος ΚΤΗΝΟΥΣ πρόκειται… γιατί καθαιρέθηκε από την Ελληνική Εκκλησία και πως διαστρεβλώθηκε από τους προβοκάτορες Σκοπιανούς, η καθαίρεσή του…

Γιατί ο εφιάλτης, έρχεται από το παρελθόν…
Και φοράει ράσα… την ίδια ώρα που πηδιέται και επιτρέπει την φωτογράφιση των ανωμαλιών του.

Κι αυτόν τον ΑΝΩΜΑΛΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ… ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

Δεν είναι τυχαίο, που μετά από δεκαετίες “σιωπής”, έπρεπε να ανέλθει στην εξουσία, ελέω ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφόρων, μια διεστραμμένη ανώμαλη κουμμουνιστική κυβέρνηση, για να ξεπουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Σκόπια: Ετοιμάζουν το Νικόδημο Τσαρκνιά Αρχιεπίσκοπο στην Αυστραλία

Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών (ΚΥΠ), δήλωσε:

“Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση.
Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα!
Συνελήφθη να… έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ’ αυτόν τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω “να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως” και μου λέει “εντάξει”.
Και του ‘βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες”

Πάντα στο πλευρό του σεβ. Νικοδήμου Τσαρκνιά η συνήγορος, δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννα Κούρτοβικ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!

Καλλιόπη Σουφλή

Η σχισματική εκκλησία των Σκοπίων επιδιώκει να στείλει ως «Επίσκοπο Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας» το παπα-Νικόδημο Τσαρκνιά, μια θέση για την οποία ο ίδιος δηλώνει ότι την επιθυμεί για να προωθήσει την ενότητα και την ειρήνη μεταξύ των Σλάβων από τα Σκόπια, στην μακρινή Ήπειρο.

Ο παπά Τσαρκνιάς περιμένει την ευλογία και την τελική απόφαση της Συνόδου της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» των Σλάβων των Σκοπίων, για να ξεκινήσει μία άλλη ιερή αποστολή-αυτή τη φορά στην Αυστραλία, όπως σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα. «Θέλω να προσφέρω στην Αυστραλία.

Ο λαός μας χρειάζεται ενότητα. Οι νέοι άνθρωποι είναι ο πλούτος μας για να δείξουν ενδιαφέρον για τη θρησκεία, θέλω να βοηθήσω την εκκλησία και να επιλύσω τα προβλήματα που υπάρχουν» είπε ο παπα Τσαρκνιάς.

Πρόσθεσε ακόμη ότι στην εκκλησία της γενέτειρά του στο Сботско (Αριδαία) στη Μακεδονία του Αιγαίου, χτίστηκε με τη βοήθεια της Σλαβικής διασποράς από τον Καναδά και την Αυστραλία.

Ορισμένοι πάντως μητροπολίτες στη Σύνοδο της Εκκλησίας των Σκοπίων διατείνονται ότι παπά Νικόδημος είναι πολύ σημαντικό να μείνει στην αποστολή του στη Βόρεια Ελλάδα από το να πάει στην Αυστραλία.

Ο παπά Τσαρκνιάς θα αντιτείνει: «Η Μακεδονία του Αιγαίου παραμένει η ραχοκοκαλιά όλων των ενεργειών μου, αν και θέλω να προωθηθώ στην Αυστραλία. Αν τελικά πάω στην Αυστραλία, στη θέση του αρχιεπισκόπου Πέτρου, να επιλύσω τα προβλήματα εκεί, δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσω τις δραστηριότητές μου στη Μακεδονία του Αιγαίου».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το έργο του Νικόδημου Τσαρκνιά- ο οποίος καθαιρέθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία- θα αναγνωριστεί καθώς μαζί με το «Ουράνιο Τόξο» έχουν προωθήσει το θρησκευτικό και το εθνικό έργο των Σλάβων στην ελληνική Μακεδονία.

«Σε όλη του τη ζωή πάλεψε για την κατανόηση της αλήθειας για τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες», γράφει το δημοσίευμα αναφερόμενο στους Σλάβους στην Ελλάδα.

«Μετά την καθαίρεσή του από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, το 1993, πολλές φορές καταδικάστηκε γιατί φορούσε τα ράσα ιερέα.

Όταν χτίστηκε η εκκλησία ‘Αγ. Ζλατα Μεγκλένσκα’ στο πατρικό του χωριό, το 2001, προέβη σε λειτουργίες στη σλαβική γλώσσα.

Οι ελληνικές αρχές τον καταδίκασαν σε τρεις μήνες φυλακή.

Πέρασε μία περίοδο μέσα από βάσανα.

Μετά από τις ποινές και τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων και αρχών, ο Τσαρκνιάς δεν παραιτήθηκε από τον αγώνα του για τα δικαιώματα των Σκοπίων στην Ελλάδα.

Τώρα, τα Σκόπια, όπως λέει ο ίδιος, μετά από 20 χρόνια είναι ένα ανεξάρτητο κράτος και έχει μία ανεξάρτητη εκκλησία και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε τη μάχη για την ενότητα όλων των Σλάβων- όπου και αν βρίσκονται!» γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ “ΕΧΕΔΩΡΟ”: Κύριοι, Γιατί δεν εξηγείτε στον κόσμο που σας διαβάζει, ότι το κτήνος που φοράει τα ράσα (παπάΤσαρκνιάς), καθαιρέθηκε από την Ελληνική Εκκλησία για ατιμωτικές πράξεις; και τότε δήλωσε σκοπιανός;;;

Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι σε κάποια εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα, όταν ενημερώθηκε ότι απέξω τον περιμένει η αστυνομία, να τον συλλάβει, είπε: ‘Δεν μπορούν να με συλλάβουν γιατί θα τηλεφωνήσω τώρα (1.35μ.μ.) στον αμερικανό πρέσβη!!!

Έτσι μάθαμε γιατί υπάρχουν Σκόπια και θα υπάρχουν… με μεγάλο κίνδυνο για την ΕΛΛΑΔΑ μας!

“Θα τηλεφωνήσω στην Αμερικανική Πρεσβεία τώρα!!!”

Καταλάβαμε παπά Τσαρκνιά!! καταλάβαμε…

Tranton
The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ “ΙΣΧΥΣ”: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ …”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ

Το αληθινό του όνομα είναι Τραϊανός Πασόης. 63 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

Πάντα στο πλευρό του σεβ. Νικοδήμου Τσαρκνιά η συνήγορος, δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννα Κούρτοβικ.

“Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ’ αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα”.

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993 και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε “τον παπα(διά)” επί… αντικανονικοίς παραπτώμασι (!!!) και επέβαλε την καθαίρεση “εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος”

Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε Σκοπιανός.

Το σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή.

Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών, δήλωσε:

“Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση.
Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα!
Συνελήφθη να… έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ’ αυτόν τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω “να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως” και μου λέει “εντάξει”.
Και του ‘βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες”

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα STAR τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 1993, καθώς και στον sporea.

Βλέπε και video στο YouTube: Carknjas-Atheatos Kosmos / Αθεατος Κοσμος-Τσαρκνιας 17-09-2002: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cAYnXdxH924 (Alter TV, “Αθέατος Κόσμος”, 17 και 24/9/2002)

“Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Τσαρκνιάς μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου Σκοπίων, στο διάστημα 1999-2003 κατελήφθη να ιερουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Χρυσής Αριδαίας Πέλλας σε ημιϋπόγειο ναό 200 τμ ως ιερέας της αυτοαποκαλουμένης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας Οχρίδας και πάσης Μακεδονίας, χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για τον παραπάνω λόγον του επιβάλεται ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) Ευρώ και έξοδα δίκης είκοσι εννέα (29) Ευρώ”. (Ολυμπία Κορέα, πλημμελειοδίκης πρωτοδικείου Έδεσσας)

Nick

Πηγή

Οι μυστικές υπηρεσίες και η Εκκλησία θυμήθηκαν το “Μακεδονικό”

Από την ΕΥΠ στο FBI μέσω Ιεράς Συνόδου

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Πατήρ Επιφάνειος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος ζήτησε με συνοπτικές διαδικασίες τη σύλληψη του Τσαρκνιά.

Αφησε, μάλιστα, σαφή υπαινιγμό ότι αν δεν υπάρξει σύλληψη, τότε πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να αυτοδικήσουν:

“Εχετε απέναντί σας ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο σατανικό, το οποίο απεργάζεται το κακό όλου του έθνους. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος, διότι αν και δεν είναι κληρικός, φορά το ράσο του Ελληνος κληρικού αντιποιούμενος αρχή. Δεδομένου ότι καταδικάστηκε επί κιναιδισμώ από την Ιερά Σύνοδο το 1993 και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το φορά”.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ δέκα χρόνια από την εποχή των “μακεδονικών συλλαλητηρίων”.

Η γνωστή ρήση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως.

Κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ζήτημα των “Σκοπίων” και των “Σκοπιανών”. Και το σημαντικότερο: ο υστερικός τρόμος με τον οποίο αντιμετωπίζαμε το νεοπαγές κράτος στα βόρεια σύνορά μας έχει δώσει τη θέση του στον πραγματισμό των στενών διπλωματικών σχέσεων και στα οφέλη της οικονομικής “διείσδυσης”.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αντιμετωπισθεί οι πληγές των σχέσεών μας με την ΠΓΔΜ και τους κατοίκους της. Εκτός από το αγκάθι του ονόματος, το οποίο παραμένει γόρδιος δεσμός στις σχέσεις των δύο κρατών, οι δεκαετίες του Ψυχρού Πολέμου μάς έχουν κληροδοτήσει και ορισμένα άλλα κοινωνικά και ανθρώπινα προβλήματα που μοιάζουν δυσεπίλυτα, εξαιτίας της εθνικιστικής φόρτισης που τα περιβάλλει.

Κορυφαίο είναι το πρόβλημα των πολιτικών προσφύγων που κατάγονται από την Ελλάδα αλλά έχουν εξαιρεθεί από τον επαναπατρισμό στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα ζήτημα, στο οποίο συμφωνούν όλες οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις, αλλά η επίλυσή του σκοντάφτει στην άγνοια και την προκατάληψη του αθηναϊκού πολιτικού προσωπικού.

Καλωσορίσαμε, λοιπόν, την προσπάθεια της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του Κώστα Χαρδαβέλλα να προσεγγίσει το λησμονημένο θέμα (Alter, “Αθέατος Κόσμος”, 17 και 24/9).

Δικαίως υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος ότι “το θέμα καίει” και ότι “το θέμα θα το βρούμε μπροστά μας”. Και ασφαλώς συμφωνούμε με τη διαπίστωσή του ότι “συνήθως αποφεύγουν να το αγγίξουν και πολιτικοί και δημοσιογράφοι”.

Ομως ο τρόπος που παρουσιάστηκε το ζήτημα δυστυχώς μας ξαναγυρνάει δέκα χρόνια πίσω.

Κλήθηκαν να μας “ενημερώσουν” γι’ αυτό ένας πρώην διοικητής της ΕΥΠ, ένας υπερεθνικιστής βουλευτής, γνωστός για την αφελή ανάμειξή του σε σημαντικά εθνικά θέματα τα οποία παντελώς αγνοεί, ένας πανεπιστημιακός ειδικευμένος σε ζητήματα άλλων περιοχών και ένας τηλε-παπάς. Και το σημαντικότερο: ως “μακεδονικό πρόβλημα” παρουσιάστηκε ένας καθαιρεμένος παπάς και ένα γιαπί, το οποίο χρησιμεύει ως εν δυνάμει “σκοπιανή” εκκλησία στην Αριδαία.

Είναι άχαρο να ασχοληθεί κανείς με την ουσία όσων ακούστηκαν σ’ αυτή την εκπομπή. Αλλωστε το έχουμε κάνει από τις στήλες αυτές με πολλές και προσφορότερες ευκαιρίες. Απλώς επισημαίνουμε ότι είναι κρίμα να αναδεικνύεται ως μείζων εθνικός κίνδυνος ένας εξοντωμένος άνθρωπος και να περιγράφονται οι κάτοικοι της ελληνικής Μακεδονίας περίπου ως έρμαια της πιο σκοτεινής προπαγάνδας των “ανθελληνικών κέντρων”.

Ωστόσο η εκπομπή αυτή είχε ένα απροσδόκητο θετικό αποτέλεσμα. Απέδειξε ότι τους χειρισμούς σ’ αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα διεκδικούν να πάρουν και πάλι στα χέρια τους μηχανισμοί “παράλληλοι” προς την επίσημη κρατική διοίκηση. Και για μια ακόμα φορά την παλιοδουλειά κλήθηκαν να τη φέρουν σε πέρας τα μέσα ενημέρωσης.

Η μέθοδος

Με δυο λόγια η υπόθεση αφορά τον ιερέα Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος υπήρξε αρχιμανδρίτης στη Φλώρινα επί Καντιώτη και συμμετείχε τη δεκαετία του ’80 στη δημιουργία μιας πολιτιστικής κίνησης στο χώρο των σλαβομακεδόνων της περιοχής. Ο ιερέας ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό όπου είχε τοποθετηθεί (Αγιο Αθανάσιο) και δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστεί παρά με χτύπημα (κυριολεκτικά) κάτω από τη ζώνη. Μια πρώτη προσπάθεια της γνωστής ρατσιστικής εφημερίδας “Στόχος” να τον διαβάλει κατέληξε σε καταδίκη του εκδότη της (1986). Τότε συνήγορος του κ. Τσαρκνιά ήταν ο Γιώργος Πέτσος και του παρείχαν υποστήριξη γνωστά πολιτικά στελέχη, ακόμα και ο κ. Παπαθεμελής.

Αυτό που δεν έγινε δυνατό το 1986 πραγματοποιήθηκε το 1993, με το διασυρμό του κ. Τσαρκνιά σε αθηναϊκές εφημερίδες και την καθαίρεσή του από την Ιερά Σύνοδο, με την κατηγορία του “κιναιδισμού”.

Δίνουμε το λόγο στον κ. Χαρδαβέλλα: “Θα μπω σε ένα θέμα που θα βοηθήσει πολύ την κουβέντα μας. Σε ένα πολύ κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα. Είναι αυτός ο λόγος που σας καθήρεσε η Ιερά Σύνοδος.
Εσείς λέτε ότι ήταν δουλειά της ΚΥΠ. Εκεί που περισσότερο στέκονται οι ιεράρχες και κυριολεκτικά ωχριούν μπροστά σε όσα ακούν και κυρίως βλέπουν είναι όταν τους εμφανίζονται φωτογραφίες, οι οποίες παρουσιάζουν την ερωτική συνάντηση του Νικόδημου με νεαρό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης”.

Διαβάζει με στόμφο ο δημοσιογράφος την απόφαση του συνοδικού δικαστηρίου: “Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ’ αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα”.

Διατεταγμένη εξόντωση

Το πρώτο που κάνει εντύπωση είναι η ανάθεση από την Ιερά Σύνοδο στο …FBI του ρόλου κριτή γνησιότητας των φωτογραφιών. Εμφανίζεται η Εκκλησία της Ελλάδας ως υπηρεσία υποκείμενη του “Γραφείου”. Από πού κι ώς πού; Η λύση του μυστηρίου είναι απλή. Την όλη υπόθεση διεκπεραίωσε η ΕΥΠ. Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε (τηλεφωνικά και ανωνύμως) ο υπεύθυνος της ΕΥΠ Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος εξήγησε τον τρόπο που παγίδευσε και φωτογράφισε τον Τσαρκνιά για να τον εξοντώσει (κατά δική του έκφραση):

Αξιωματικός ΕΥΠ: Αυτός καταρχήν ήταν κίναιδος.

Δημοσιογράφος: Ναι.

Αξιωματικός ΕΥΠ: Αυτός ήταν πληρωμένο όργανο του υπουργείου Εξωτερικών των Σκοπίων. Ηταν κανονικός πράκτορας, ενεργός και ενσυνείδητος. Εμαθα από τον δικό μου άνθρωπο, ο οποίος ήταν Σκοπιανός -εμπιστοσύνης άνθρωπος- ότι πράγματι ήταν πράκτορας. Οταν συνάντησα μετά από καιρό τον διοικητή της αντικατασκοπίας, έναν Βλάχο Σκοπιανό, με τον οποίο γίναμε και φίλοι μετά, του έδειξα κάτι φωτογραφίες που ήταν γυμνός (ενν. ο Τσαρκνιάς) κι αυτός μου λέει “Γιώργο έχεις δίκιο, το ξέραμε αυτό το θέμα, τον χρησιμοποιούμε αυτόν”.

Δημοσιογράφος: Κι εσύ ως διευθυντής της μονάδας της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, εσύ χειριζόσουν τις υποθέσεις αυτές.

Αξιωματικός ΕΥΠ: Ναι.

Δημοσιογράφος: Αυτός είχε κάνει κάτι σημαντικό; Μήπως ήταν υπερβολικοί οι χειρισμοί της ελληνικής πλευράς;

Αξιωματικός ΕΥΠ: Οχι, παιδί μου. Ολα έγιναν κατόπιν ερευνών.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση κ.λπ.;

Αξιωματικός ΕΥΠ: Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! Συνελήφθη να… να έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ’ αυτό τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω “να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως” και μου λέει “εντάξει”. Και του ‘βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες”.

Live σύλληψη;

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Πατήρ Επιφάνιος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος ζήτησε με συνοπτικές διαδικασίες τη σύλληψη του Τσαρκνιά.

Αφησε, μάλιστα, σαφή υπαινιγμό ότι αν δεν υπάρξει σύλληψη, τότε πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να αυτοδικήσουν:

“Εχετε απέναντί σας ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο σατανικό, το οποίο απεργάζεται το κακό όλου του έθνους. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος, διότι αν και δεν είναι κληρικός, φορά το ράσο του Ελληνος κληρικού αντιποιούμενος αρχή. Δεδομένου ότι καταδικάστηκε επί κιναιδισμώ από την Ιερά Σύνοδο το 1993 και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το φορά”.

“Ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας, κ. Χαρδαβέλλα, πρέπει να συλληφθεί άμα τη εξόδω του από το στούντιο του Alter.

Γιατί αποτελεί μια πυριτιδαποθήκη, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί και να τινάξει στον αέρα τα δίκαια αυτού του έθνους. Αποτελεί μια τεράστια παγίδα, η οποία προσπαθεί σε μια πολύ ευαίσθητη εθνικά περιοχή να παρασύρει το λαό, ο οποίος ενδεχομένως έτεινε να παρασυρθεί από τη μορφή ενός κληρικού, εντός εισαγωγικών, με ωραία λόγια και δεν ξέρω ποια άλλα θέλγητρα.

Αν δεν συλληφθεί ο άνθρωπος αυτός, πρέπει πάραυτα να απελαθεί και να μην επιτραπεί ποτέ ο ερχομός του στην πατρίδα. Είναι πρόσωπο επικίνδυνο. Είναι τρομερά επικίνδυνο. Το λέω για να τ’ ακούσουν όλοι. Το λέω για να τα ακούσουν αυτά οι κάτοικοι της ευαίσθητης περιοχής της Εδέσσης για να ξεσηκωθούν και να τον πάρουν σηκωτό και να τον πετάξουν έξω από την Ελλάδα”.

Η πρωτοφανής αυτή έκκληση εισακούστηκε αμέσως.

Σε λίγα λεπτά, ο κ. Χαρδαβέλλας δήλωσε στους εμβρόντητους καλεσμένους του ότι υπάρχει ένα περιπολικό έξω από την αίθουσα, έτοιμο να συλλάβει τον κ. Τσαρκνιά για αντιποίηση αρχής.

Μάταια εκείνος ψέλλιζε ότι έχει δικαστικές αποφάσεις που του επιτρέπουν να φορά ράσα, διότι είναι πλέον ιερέας της μητρόπολης Οχρίδας (της ΠΓΔΜ).

Τελικά η σύλληψη αποτράπηκε, χάρη στην παρέμβαση των υπευθύνων της εκπομπής που κατάλαβαν ότι οι “live συλλήψεις” θα άνοιγαν κακό προηγούμενο για πολλούς από τους καλεσμένους των τηλε-παραθύρων.

Στην επόμενη εκπομπή ο πατήρ Επιφάνιος προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες της Εκκλησίας για την άκομψη απόπειρας live-σύλληψης, διαβάζοντας γραμμένη ανακοίνωση:

“Η επέμβαση της Αστυνομίας εκείνο το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου εναντίον του κ. Νικολάου Τσαρκνιά δεν γνωρίζουμε από πού προήλθε. Ασφαλώς δεν προκλήθηκε ούτε από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο ούτε από κάποιο άλλο θεσμικό εκκλησιαστικό πρόσωπο. Οποιοδήποτε σχετικό σενάριο ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, και μάλιστα ιδιαιτέρως νοσηρής φαντασίας. Αλλά το γεγονός ότι κινητοποιήθηκαν κάποιοι φορείς και θεσμοί εκείνη τη στιγμή το θεωρούμε άκρως ενθαρρυντικό και το επαινούμε”.

Εξίσου αμήχανος ήταν και ο οικοδεσπότης της εκπομπής: “Δεν ανακαλύψαμε ποιος έστειλε το περιπολικό να συλλάβει τον Τσαρκνιά.

Η Αρχιεπισκοπή, όπως βλέπετε, αρνείται ότι έκανε ο Αρχιεπίσκοπος μια παράσταση ή άσκησε μια πίεση προς τον κ. Χρυσοχοΐδη ή τον κ. Σημίτη.

Από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ακόμα δεν έχουμε πάρει μια απάντηση, ποιος έστειλε αυτό το περιπολικό για να συλλάβει τον Τσαρκνιά”.

Ακόμα ψάχνονται…

(Ελευθεροτυπία, 19/10/2002)

πηγή

Δημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2009 16:36
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΧΧΧ

**************** Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ****************

Νικόδημος Τσαρκνιάς
*************** Επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας και Παπάς της Ανωμαλίας ***************

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΣΑΡΚΝΙΑ

Το αληθινό του όνομα είναι: ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΗΣ και όχι ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ

1997. Το Ουράνιο Τόξο πραγματοποιεί “συνδιάσκεψη” 76

αντιπροσώπων από τους οποίους αποχωρούν οι ΠΑΣΟΗΣ

ΤΡΑΙΑΝΟΣ και ΠΡΙΤΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Με το όνομα ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΗΣ το 2007 γράφει το βιβλίο: “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ” – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του “πονήματος”

έχει να κάνει με τους αδικημένους

“ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” και τους “κακούς” πόντιους,

τουρκόφωνους κατακτητές. Το ΑΙΩΝΙΟ

ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ που αποσκοπεί στην

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της οργής των

“Μακεδόνων” κατά των Ελλήνων κατακτητών

(σφαγέων κλπ).

Χαρακτηριστική φράση στο τελευταίο κομμάτι

με υπονοούμενο: “ΟΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΧΝΑ

ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ”!!!

Είναι ο παπάς που κατά “το πολύν το βάθος” μάχεται για τα δικαιώματα (που δεν υφίστανται) των Σκοπιανών στην Ελλάδα ονομάζοντας τα “Μακεδονικά”

Είναι ο παπάς που επιτέθηκε ξυλοκόπησε ένα 12

αγόρι, πριν 1.5 χρόνο επειδή τραγουδούσε

“ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η

ΧΩΡΑ…..!!”

Είναι ο παπάς που οι ανώμαλες ορέξεις του

έχουν χρώμα “σκούρο καστανό έως μαύρο”

(βλέπ.φωτογραφίες με ethnik Σκοπιανο-

Μπαγκλαντές υπήκοους)

Ο ΑΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος

Τσαρκνιάς είναι ένας μοναχός της Ορθόδοξης

Χριστιανικής πίστης.

Είναι πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας και

είναι μέλος της εθνικής Μακεδονικής

μειονότητας αυτής της χώρας.

Ήταν εντεταλμένο μέλος της Ορθόδοξης

Εκκλησίας της Ελλάδος (η μόνη νόμιμη

Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα) από το 1973

έως το 1991.

Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς υπηρέτησε ως προσωπικός γραμματέας στη Φλώρινας/Λεριν μητροπολιτική διακονία του Αυγουστίνου.

Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς εναντιώθηκε στην

προσπάθεια του Μητροπολίτη Αυγουστίνο να

εκριζώσει τα μακεδονικά θρησκευτικά έθιμα, τα

οποία καταργήθηκαν από την Ελληνική

κυβέρνηση από το τέλος του Δευτέρου

Βαλκανικού Πολέμου το 1913.

Μετά την ανοιχτή εκδήλωση της εθνικής

μακεδονικής ταυτότητας του, το 1991, και

έχοντας επικοινωνήσει στην μακεδονική

γλώσσα με ενορίτες, απολύθηκε από την

εκκλησιαστική θέση του στην Μητρόπολη της

Φλώρινας/Λεριν. Ανέλαβε την ίδια θέση στην

Έδεσσα/Βοντεν αλλά στη συνέχεια απολύθηκε

και από εκεί.

Στις 11 Μαρτίου, 1992, αποπέμφθηκε από την

ελληνική Εκκλησία, εντελώς.

Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς έγινε εντεταλμένο

μέλος της Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

μετά την αποβολή του από την Ορθόδοξη

Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΠΑΛΗ

ΠΑΠΑΔΙΑ

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της

Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993

,
και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και

Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε

“τον παπα(διά)” επί… αντικανονικοίς

παραπτώμασι(!!!) και επέβαλε την καθαίρεση

“εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος”

(Μα, πόσο Υψηλό είναι αυτό το

“Υπούργημα;!!!).

Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και

για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού

ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε

Σκοπιανός. Το σκοτεινό σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική

Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή.

Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών,

δήλωσε:

“Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση.

Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα!

Συνελήφθη να… να έχει ερωτικές σχέσεις στο

κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι

συναντιόταν μ’ αυτό τον άνθρωπο, τον

πλησίασα

τον άλλο και του λέω “να πάρω ένα μέρος της

ερωτικής σου περιπτύξεως” και μου λέει

“εντάξει”. Και του ‘βγαλα καμιά 20αριά

φωτογραφίες” (Alter, “Αθέατος Κόσμος”, 17 και

24/9/2002).

Και έτσι, επήλθε και η τελική καθαίρεση και

αυτού του… “διαδόχου των Αποστόλων”, όπως

αναγράφεται στο παρακάτω κείμενο του

Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου:

“Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν

και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού

αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου

άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και

χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς

φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες

εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ’ αριθμ.

95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής

φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού

Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων

Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό

του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα”.




ΣΧΕΣΗ ΣΗΜΙΤΗ – ΤΣΑΡΚΝΙΑ (ΠΑΣΟΗ) ΧΡ. ΕΤΟΣ 1999

ΠΡΟΣ κ. Κώστα Σημίτη Πρωθυπουργόν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: Νομάρχη Πέλλας κ. Γ.Πέτσον

ΘΕΜΑ: Ίδρυση Ορθοδόξου Μακεδονικού Ναού

στην Έδεσσα/Μπόντεν

Εξοχώτατε, Παρήλθαν πολλοί μήνες αφ’ ότου

σας ζήτησα να εγκρίνετε την ανέγερση

Ορθόδοξου Μητροπολιτικού Ναού στην ιστορική

πόλη Μπόντεν της Μακεδονίας υπαγόμενο στην

Ιερά Αρχιεπισκοπή Οχρίδος και πάσης

Μακεδονίας της οποίας τυγχάνω εκλεγμένος

τοποτηρητής.

Ατυχώς δεν είχα την τιμή να λάβω σχετική

έγκριση της κυβερνήσεώς σας και παρά τα

υπενθυμιστικά διαβήματα που απέστειλα στον

αρμόδιο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

το αίτημά μου παραμένει σε εκκρεμότητα.

Όπως σας έχω γνωστοποιήσει η δαπάνη

ανέγερσης του Ιερού Ναού θα βαρύνει

αποκλειστικά τους απόδημους της Αιγαιακής

Μακεδονίας, το οικόπεδο έχει ευρεθή και η

αρχιτεκτονική μελέτη έχει εκπονηθή από

τεχνικό οίκο της Μακεδονικής ομογένειας στην

Αυστραλία. (σ.σ. δηλαδή οι Σκοπιανοί του

εξωτερικού αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα…)

Παρακαλώ όπως εκδόσετε σχετική κυβερνητική

έγκριση το ταχύτερον δυνατόν, σε ενάντια

περίπτωση η ανέγερση του Ιερού Ναού θα

αρχίσει αυτοδικαίως. (σ.σ. εννοεί αυθαιρέτως)

Ο ελέω Θεού Νικόδημος Αρχιεπίσκοπος

Αιγαιακής Μακεδονίας

Οι Σκοπιανοί έφτιαξαν Αρχιεπισκοπή μέσα στην

Μακεδονία

Ξεπερνώντας κάθε όριο οι Σκοπιανοί

προχώρησαν για πρώτη φορά στην σύσταση και

δραστηριοποίηση Αρχιεπισκοπής ΜΕΣΑ στην

Μακεδονία με Αρχιεπίσκοπο τον Νικόδημο

Τσαρκνιά. Ενισχυμένοι από τις προδοσίες των

κυβερνώντων και την αδιαφορία του

αποχαυνωμένου “κυρίαρχου” λαού έχουν

ξεκινήσει ένα μεγαλεπήβολο πρόγραμμα

οικοδόμησης εκκλησιών στην Δυτική Μακεδονία

και ήδη προγραμματίζουν νέες λειτουργίες στα

Σλαβικά.

Η εκκλησία στην οποία έγινε η λειτουργία είναι ένας νεοαναγερθείς από τους Σκοπιανούς ναός με την ονομασία “Saint Zlata Meglenska”. Πρωταγωνιστής στην λειτουργία ήταν ο Νικόδημος Τσαρκνιάς, στον οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικότερα παρακάτω. Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς ΚΑΜΙΑ ενόχληση από τις ελληνικές αρχές, προφανώς κατόπιν σχετικών εντολών από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Τσαρκνιάς στο κήρυγμα του, ανάμεσα σε άλλα

προκλητικά, είπε τα εξής:

“Καλώ όλους τους Μακεδόνες να συμμετάσχουν

στην ανακατασκευή της νέας εκκλησίας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες θρησκευτικές

λειτουργίες στα Μακεδονικά!”

Μία υπόσχεση που ο Τσαρκνιάς δεν θα έδινε, αν

δεν είχε σχετικές διαβεβαιώσεις από την

ελληνική κυβέρνηση.

63 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

“Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Τσαρκνιάς

μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου

Σκοπίων, στο διάστημα 1999-2003 κατελήφθη

να ιερουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Χρυσής

Αριδαίας Πέλλας σε ημιϋπόγειο ναό 200 τμ ως

ιερέας της αυτοαποκαλουμένης Αυτοκέφαλης

Εκκλησίας Οχρίδας και πάσης Μακεδονίας, χωρίς

να έχει την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου

Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για τον παραπάνω λόγον του επιβάλεται ποινή

φυλάκισης τριών μηνών, χρηματική ποινή

εκατόν πενήντα (150) Ευρώ και έξοδα δίκης

είκοσι εννέα (29) Ευρώ


Ολυμπία Κορέα, πλημμελειοδίκης πρωτοδικείου

Εδεσσας

Πάντα στο πλευρό του η συνήγορος του σεβ.

Τσαρκνιά, δικηγόρος Αθηνών Ιωάννα Κούρτοβικ

Το ορθόδοξο εκκλησιαστικό σύστημα,

κατασκεύασμα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας,

είναι υπόλογο στον Θεό για τα όσα συμβαίνουν

σε μοναστήρια και εκκλησίες.

Η υποχρεωτική αγαμία που επιβάλλεται στους

ιερωμένους, μας θυμίζει το εδάφιο της Καινής

Διαθήκης, που μας λέει ότι:

“παρέδωκαν εαυτοίς εις την ασέλγειαν, διά να

εργάζωνται πάσαν ακαθαρσίαν ακορέστως” (Εφεσίους: δ’ 19).

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, γιατί, κάποιοι “άγιοι”

καλόγεροι δεν προτιμούν τα… γλειφιτζούρια,

αλλά αρέσκονται στην τέχνη της… πεολειχίας…

ακορέστως!





παρακαλώ τους διαχειριστές αν πιστεύουν πως

προσβάλλω την Αγορά με την εν λογω

δημοσίευση να μην την εγκρίνουν.

Α.Έξαρχος

(σσ, Οι xxx φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην

εφημερίδα STAR τον Μάρτιος και Απρίλιο 1993

και στον sporea)

Πηγή

https://attikanea.blogspot.com/2018/10/blog-post_877.html

loading...

3 thoughts on “Μια ιστορία που βρωμάει πρακτοριλίκι και σεξουαλική ανωμαλία κάτω από τα ράσα: Η ΕΥΠ – Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ κι ένας κίναιδος Αρχιμανδρίτης! Σιγά μην έλειπε η … Κούρτοβικ!

  1. Εμ το αλλο? Ολοκληρο διοικητη της Παγκοσμιας Αστυνομιας ναα κλαρα τα γαλονια στους ωμους του τον εχουν τρελανει στις πιπες μεσα στον κορυδαλλο. Ανασα δεν προλαβαινει να παρει εχει αδειασει ολες τις τσουμπαμπες στραβωσανε τα χειλη του.. αστα βραστα….

  2. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.