Πατούλης: «Δεν βλέπω αρνητικά να συνεχίσω μητροπολιτικά για την Αθήνα μέσα από την περιφέρεια»

Θετικός στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την μητροπολιτικότητα της Αθήνας όπως αυτή εκφράζεται από την Περιφέρεια Αττικής εμφανίστηκε ο Γιώργος Πατούλης.


«Δεν είναι κάτι που το βλέπω αρνητικά να συνεχίσω μητροπολιτικά όσον αφορά την Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά «επειδή έχουμε την Ευρώπη των περιφερειών και επειδή ο Κλεισθένης άδειασε το "πουκάμισο" των δήμων». Σε ερώτηση για το πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις ο κ. Πατούλης απάντησε ότι «ωριμάζουν όλα ώστε πολύ σύντομα να πούμε τι και πότε θα το κάνουμε».

«Εμένα η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω αυτοδιοικητικά. Είναι σίγουρο ότι με ενδιαφέρει, η εμπειρία των 20 ετών στην αυτοδιοίκηση να την εναποθέσω μέσα από μια συγκροτημένη πρόταση στο χώρο της μητροπολιτικότητας της Αθήνας και αυτό εκφράζεται μέσα από την περιφέρεια» συμπλήρωσε. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μ΄άλλα λόγια, το γουρλό μου δίνει σουτ για να γίνει δήμαρχος το νιάνιαρο. Αλλά και στην περιφέρεια να μην είμαι, "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά (μου) θα΄ναι", δηλαδή κάπου θα με βολέψει καλά το γουρλό...! Οι "χάρες" δεν ξεχνιούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΟΥΛΗ, ΗΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΗΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ. ΗΤΕ ΚΟΥΝΗΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΗΤΕ ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!! ΚΟΙΝΩΣ..... ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΥΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]