Ποιες είναι οι συνέπειες σε ηθικο-εθνικό επίπεδο απο την παράνομη σύλληψη της Ελληνίδας πλανόδιας μουσικού στην Θεσσαλονίκη ;

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
                     ΓΡΑΦΕΙ                     
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αξιος τιμης σε μια πολιτεια ειναι οποιος δεν αδικει.

Ομως ολα τα αξιωματα και τις τιμες μια πολιτειας της αξιζουν οσοι σταματουν τις αδικιες (Αριστοκλης Νομοι).

Διαχρονικα ειναι γνωστος απαραβατος Ελληνικος ηθικος και οχι μονον νομος οτι οι γνησιοι Ελληνες ανδρες, δεν κανουν αδικιες, δεν τα βαζουν ποτε με αδυναμους και ανυπερασπιστους.

Για αυτο οι Ελληνες αυτοκρατορες της Ρωμαικης αυτοκρατοριας οπως ο Βασιλειος ο Β προστατευαν τους φτωχους.


Επισης οι σωστοι Ελληνες δεν καυχωνται παρα ομιλουν με τις πραξεις τους, δεν λενε ψεματα και δεν ειναι δειλοι.

Ομως για να τα γνωριζεις ολα αυτα τα παναρχαια αξιωματα θα πρεπει να εισαι Ελληνας, να εχεις ανδρισμο και Ελληνοχριστιανικη παιδεια. 

Δυστυχως εδω και δεκαετιες καποιοι απαιδευτοι ανθελληνες αισθανονται ισχυροι οταν τα βαζουν τελειως αδικα με αδυναμους.


Xθες συνελαβαν παρανομα οι κατοχικες δυναμεις* μια Ελληνιδα που τραγουδουσε στην οδο Αριστοτελους για επαιτια.(1)


Για οσους δεν γνωριζουν δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο.

Σε μια χωρα η οποια ειναι διεθνως αποδεκτο οτι ειναι υπο κατοχη και εχει καταλυθει το συνταγμα, η χουντα της νεας ταξης πραγματων επιτεθηκε σε μια Ελληνιδα πλανοδιο μουσικο.


Για τους αλλοδαπους-προσκυνημενους πολιτικους δεν εχει καμια απολυτως σημασια, οτι ψηφισαν τρια παρανομα-προδοτικα μνημονια εξαναγκαζοντας τους Ελληνες στην επαιτια, ενω την ιδια ωρα δινουν με μεγαλη ευκολια επιδοματα και δωρεαν σπιτια στους εισβολεις. 
Το χρεος ειναι ψευτικο και παρανομο, εντουτοις οι δοσιλογοι επεβαλαν στους Ελληνες να πληρωσουν τις δυσβασταχτες οικονομικες υποχρεωσεις ξενων κρατων με αποτελεσμα να οδηγουν το εθνος σε βεβαιο αφανισμο.


Ποιες ομως ειναι οι βαθυτερες συνεπειες αυτης της παρανομης συλληψεως ;


Οι παραγοντες της νεας ταξης πραγματων προαγουν και πολλαπλασιαζουν με καθε μεσον την σεξουαλικη διαφθορα-μοδα για να επικρατει αδικια, ανομια, ωστε να επελθει η οριστικη καταστροφη του εθνους. 

Μια Ελληνιδα μουσικος προσπαθησε να βγαλει τα προς το ζην, με εντιμο τροπο τραγουδωντας στην οδο Αριστοτελους της Θεσσαλονικης. 


Αυτο ομως δεν γινεται αποδεκτο απο της κατοχικες δυναμεις, διοτι οι τυραννοι εχουν ως στοχο δια της βιας να εξαναγκασουν ολες τις τιμιες Ελληνιδες να εκπορνευονται ωστε να γινουν τραγουδιστριες, ειτε να κανουν πεζοδρομιο για να επιβιωσουν,


Ειναι γνωστο οτι ολες οσες γινονται τραγουδιστριες και γινονται επωνυμες, δεν γινονται με τιμια μεσα καθως εχουν περασει απο καθε ειδους σεξουαλικη και κοινωνικη-ηθικη εξαθλιωση για να αναδειχτουν.


Αυτο τα ομολογουν εδω και δεκαετιες  οι ιδιες οι τραγουδιστριες, και οι γυναικες ηθοποιοι.

 
Ειναι απαραιτητο για τους  νεοταξιτες να οδηγηθουν ολες οι Ελληνιδες στην πορνεια και στην σεξουαλικη διαφθορα.

Πρεπει παση θυσια να αποκοπουν οι Ελληνες απο τις παναρχαιες πηγες εθνικης επιβιωσεως που ειναι η Ορθοδοξια και η αρχαια Ελληνικη γραμματεια.



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΠΡΩΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


Downhill γυναικών-Δυναμισμός και θηλυκότητα (Δείτε το βίντεο με τα 8 εκατομμύρια views)









Στην πατριδα μας για πρωτη φορα στα παγκομια χρονικα γινεται πολεμος χωρις παραδοσιακα οπλα. 

Εχουμε κανονικα νεκρους απο τον πολεμο,ομως αυτη
την φορα δεν ειμαστε αντιμετωποι με οπλα, αρματα, αεροπλανα, πλοια κλπ.

Οι παναρχαιοι εχθροι αλλαξαν τα μεσα του πολεμου και μετεφεραν τα πεδια των μαχων, σε αλλα επιπεδα.


Οι μαχες γινονται σε πνευματικο, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο, διαδικτυακο επιπεδο. 

Αυτο το εκαναν διοτι διαπιστωσαν επι τοσους αιωνες οτι ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις ολοκληρωτικα τους Ελληνες. 
ΚΡΕΙΤΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ 

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ

.



Ο Χριστος επιτρεπει και ευλογει την νομιμη αμυνα και την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.

 
Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού,  μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.
 
Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια “ειρηνη” η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο. 
 
 
 
Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος δεν ειναι δυνατον να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.

Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  
 

Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 
 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.
 
Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου, με συνεπεια να αφανσιτει το ενδοξοτερο και αρχαιοτερο εθνος στον κοσμο. 
 


Ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος εξησε κατα την εποχη την οποια οι γερμανοι απειλουσαν με αφανισμο την Ελληνικη-ρωμαικη αυκτρατορια. 
 
 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ 
ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.


 
Ηταν εντελως αδυνατον ενας εκ των κορυφαιων αγιων της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει και να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκει πραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 
 

Τις διδαχες του Αγιου της ασπαστηκαν και της
εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι 
οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις 
αρχιστρατηγοι, στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.
 
Ομως εκεινος που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδαχες του Αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.
 

Ο  Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος.


Αφανισμος των εχθρων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του  Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
 
 
 

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος και αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, εντουτοις μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 


Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
 
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
 
 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
 
 
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 



 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον Βουλγαροκτονο.
 

Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις στους οποιους δεν εγινε ποτε η τιμη να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.
 

Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.
 
 
 
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 
 


Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες στην αυτοκρατορια στην οποια ηταν επι αιωνες σκλαβοι, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 


Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 


 
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.
 
Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος.


Ο Ηρακλειος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους εωσφοριστες περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια 
του την Μαρτινα. 
 
 
Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.
 
 
Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.
 



Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.
 


Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :

Γιατί ονομάστηκε Μέγας μόνον ο Αλέξανδρος και οχι ο Ηράκλειος ;












ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ 
ΠΡΩΤΥΠΑ KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η Αγία βασίλισσα Υπομονή


 

Η Αγία Βασίλισσα Υπομονή 
Η Οσία Ευπραξία και η πριγκίπισσα Άννα

Η Οσία Ευπραξία Και Η Πριγκίπισσα Άννα


Η Αγία-Αυτοκράτειρα Θεοδώρα  
Η Αγία-αυτοκράτειρα Θεοδώρα
Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

   

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και        μηδεν αγαν.  

(1) ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :

loading...