Οι Αξίες των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή

 

– Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καθόλου “περιστασιακή” η ψήφος στην Χρυσή Αυγή

Η χώρα έχει εισέλθει σε περίοδο προεκλογική παρ’ όλο το γεγονός ότι πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές δεν έχει γίνει γνωστό και η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί από το κυβερνητικό κόμμα ανάλογα με τα συμφέροντά του τα εκλογικά. Μέσα στα πλαίσια λοιπόν μιας προεκλογικής περιόδου, η οποία ήδη έχει αρχίσει, ένα από τα κρίσιμα σημεία των πολιτικών αναλύσεων και του πολιτικού διαλόγου είναι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν είναι λίγοι οι αρθρογράφοι και οι σχολιαστές, οι οποίοι επιμένουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να οδηγηθούν σε άλλες κατευθύνσεις. Από την άλλη πλευρά, δεν λείπουν και αυτοί οι οποίοι επιμένουν στο ίδιο παραμύθι το οποίο διατύπωσαν ήδη από τον Μάιο του 2012 ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μία ψήφος “περιστασιακή”, “τυφλή” χωρίς ιδιαίτερα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά.

Συμβαίνει όμως αυτό; Εμείς που γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις έχουμε ξεκάθαρη εικόνα ότι αυτό αποτελεί ευχολόγιο ενός ολόκληρου συστήματος και στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ψήφος συνειδητή με ιδεολογικό χαρακτήρα

Την Κυριακή που πέρασε 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο του Γιάννη Αναστασάκου με τίτλο “Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ”. Το άρθρο αυτό συνοδευότανε από έναν πίνακα με τίτλο “Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ “ΛΑΪΚΙΣΜΩΝ”. Σύμφωνα με τον πίνακα αυτό εις ό,τι αφορά τον αντισυστημικό χαρακτήρα των κομμάτων πρώτο κόμμα με απόλυτο αριθμό 100 ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ το κόμμα με την λιγότερη αντισυστημικότητα και συγκεκριμένα με βαθμό 11 ήταν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που ονομαζόταν χθες ΔΗΣΥ και σήμερα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Ξεκάθαρο λοιπόν, ότι όλοι οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ενάντια στο σύστημα.

Ο δεύτερος πίνακας ονομαζόταν “ΚΛΙΜΑΚΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ” και εκεί πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε τον απόλυτο αριθμό 100, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αρκετά υψηλό για αριστερό κόμμα 42 του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δείχνει ότι μέσω της δημαγωγίας του κόμματος αυτού έχουν εγκλωβιστεί στο κόμμα αυτό και άνθρωποι με εθνικές ιδέες.

Ο τρίτος πίνακας αφορούσε την μορφή του κράτους και το ποιοι θέλουν ένα ισχυρό εθνικό κράτος, αντιφιλελεύθερο και με έντονο τον κρατικό παρεμβατισμό στην οικονομία και σε αυτή την κλίμακα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λάμβανε ΠΑΛΙ τον απόλυτο αριθμό 100, δείχνοντας ότι οι ψηφοφόροι του Κινήματός μας όχι απλά έχουν κατά πλειοψηφίαν συγκεκριμένες θέσεις, τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά ομόφωνα αποδέχονται αυτές!

Τέλος, στην ενιαία κλίμακα που συσχέτιζε όλα τα ερωτήματα, το μόνο κόμμα που συγκέντρωνε το απόλυτα 100 ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όλα τα κόμματα είχαν ποσοστό μικρότερο του 50 δείχνοντας ότι αποτελούν ανομοιογενή σύνολα σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

“Τι πιστεύουν οι Έλληνες” και η Χρυσή Αυγή

Οι πίνακες αυτοί προέκυψαν από μία μεγάλη έρευνα της ομάδος “διαΝΕΟσις” και είχε τίτλο “Τι πιστεύουν οι Έλληνες”. Από την έρευνα αυτή και τα παρακάτω:

“Οι Έλληνες φαίνεται να εμπιστεύονται σε ποσοστά άνω του 50% μόνο 5 θεσμούς: Τα πανεπιστήμια, τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία, την εκκλησία και τα δικαστήρια. Θεσμοί όπως το κοινοβούλιο, ο Τύπος, η κυβέρνηση ή τα πολιτικά κόμματα έχουν ποσοστά εμπιστοσύνης κάτω του 15%… Mόνο 1 στους 5 εμπιστεύεται “ανθρώπους άλλης εθνικότητας” και μόνο 1 στους 5 “ανθρώπους άλλης θρησκείας”.

Υπάρχουν και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη έρευνα όπως ότι οι Έλληνες θεωρούν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% τους δημοσιογράφους διεφθαρμένους. Μόνο ένας στους πέντε όπως μας λέει η έρευνα, εμπιστεύεται “ανθρώπους άλλης εθνικότητας και άλλης θρησκείας” ΚΑΙ αυτό προκύπτει παρ’ όλη την προπαγάνδα σχεδόν δύο δεκαετιών απ’ όλα τα ΜΜΕ για τον περίφημο “αντιρατσισμό” και την “πολυπολιτισμική” κοινωνία! Μια προπαγάνδα η οποία έχει πάρει πλέον την μορφή κρατικού δόγματος και πολιτικής.

Ποιο κόμμα όμως είναι αυτό, το οποίο ευρίσκεται απέναντι σε αυτή την προπαγάνδα και δίπλα στην άποψη του 80% του Ελληνικού Λαού; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νικόλαος Γ. ΜιχαλολιάκοςΓενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

4 thoughts on “Οι Αξίες των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή

  1. Οι αξίες των Ελλήνων:
    Ορθοδοξία, Πατρίδα, Οικογένεια.

  2. Η παγκοσμιοποίηση γκρεμίζει τα Έθνη, τις ηθικές αρχές, την Πίστη στην Ορθοδοξία. Θα μείνουμε απαθείς;

  3. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  4. ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΜΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ! ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ…ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!

Comments are closed.