Κεδίκογλου: Η συμφωνία είναι κακή – Όσο περισσότερο χρόνο χάνουμε δημιουργεί τετελεσμένο

“Δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες σε καμία από τις δύο χώρες για την εξεύρεση μίας συμφωνίας… Η ουσία είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση… Αυτή η συμφωνία είναι πάρα πολύ κακή, όσο περισσότερο χρόνο χάνουμε δημιουργεί τετελεσμένο. Ήδη η επόμενη κυβέρνηση, ακόμα και εάν
ακυρώσουμε τα πάντα και μπορέσουμε να ξεκινήσουμε και πάλι από μηδενική βάση, έχει μπει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης το θέμα της εθνότητας και της γλώσσας” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε:

“Εμείς χαιρόμαστε που δεν προχωρά η παραγωγή τετελεσμένων, γιατί υπάρχει χρόνος για να αναθεωρήσουμε τη στάση μας, γιατί βρισκόμαστε πιο κοντά στο να ακυρώσουμε μία συμφωνία πολύ κακή για την Ελλάδα. ‘Μακεδονική’ εθνότητα και ‘μακεδονική’ γλώσσα δεν υπάρχουν, γιατί εάν το δεχτείς αυτό, τότε μετά φτάνεις ότι μία είναι η Μακεδονία και δεν είναι ελληνική και αυτό δεν το δεχόμαστε με τίποτα”.

“Οι συνέπειες του να αναγνωριστεί η ‘μακεδονική’ γλώσσα και η ‘μακεδονική’ εθνότητα πάνε σε πολύ μεγάλος βάθος χρόνου… Δεν μπορεί σήμερα να δεχτούμε κάτι που δεν υπάρχει, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας μεθαύριο σε χειρότερη μορφή” σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

loading...

1 thought on “Κεδίκογλου: Η συμφωνία είναι κακή – Όσο περισσότερο χρόνο χάνουμε δημιουργεί τετελεσμένο

  1. look who's talking….από τήν γνωστή ταινία….

Comments are closed.